Hirdetés
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
Hasznal valaki plex klienst xbox-on, mukodik normalisan?
-
hyggelig
senior tag
Hozzácsaptam az előrendeléshez még egy Valhallát is.
Már csak nyomatni kell -
Grawens
senior tag
válasz
sting2 #15589 üzenetére
Azt nem tudom mekkora készletet kapnak, de azt igen, hogy hétfőre. Elkezdik feldolgozni a megrendeléseket és küldik ki folyamatosan. Hogy ki mikor kapja meg, az egy más kérdés, nagyban függ, hogy a megrendelés amihez az eszközt kérte, beavatkozást igényel e. Pl. ha valaki új mobil előfizetés mellé kérte, akkor az adatok egyeztetése, vagy ha valaki részletre kérte, akkor fizetősképességi vizsgálat, stb. Azok vannak igazán előnyben akik megújítanak előfizetést és tiszta a szolgáltatói "előéletük".
#15591MaxxDamagesting2
Rosszúl tájékoztattak. Egyenlőre csak mobil előfizetés mellé vásárolható, ez lehet új, vagy megújított, csak otthoni szolgáltatás mellé nem vásárolható egyenlőre. -
Dvix
senior tag
válasz
sting2 #15589 üzenetére
Akkortól kezdődik a kiszállítás, szerintem egyáltalán nem azt jelenti h 12-től számítva akár csa 1 hét után is a kezedben van.
nekik is csak annyi van amennyit a MS képviselete le fog csepegtetni. Garanciát meg úgy is te fogod intézni nyilván, mert nekik semmi közük a termékhez ha csak nem telefont veszel. Szóval inkább a helyi konzol boltban érdeklődnék mint náluk.
"44000 Ft kedvezmény" na persze
és kell egy internet havidíjat is bezsákolj mellé..pffff
-
Dvix
senior tag
válasz
Zoleee83 #15584 üzenetére
Én még mindig nem rendeltem semmit csak figyelem az eseményeket, 2018 ban vettem PS4 Slim-et is
A lényeg az: h ha tényleg nem akarsz S-t akkor változtasd meg a rendelést. Én nekem így ránézésre bejön az S, az is tud fölskálázott 4k-t haminden igaz, valszeg azt is fogok venni. Csak várok 1 és 1,5 hónapot mert a gyermekbetegségeket kutatom az új hardware-ben. Ennyi. Én tech ember vagyok és soha nem rendelek elő. Ettől függetlenül nagyon izgat az új technológia.
30z.Samu Ez így igaz, azért kérdeztem rá
-
Dvix
senior tag
válasz
Zoleee83 #15576 üzenetére
meg kapod egy héttel később. Írják a honlapon is h hónap közben több szállítmányt kapnak még. Nem épp "launch day"-en de játszani fogsz.
De nem hiszem ha eleve S-et terveztél be és olyan nagyon csalódnál benne
De a lényeg, azt vedd amire vágysz.
Cseréld a rendelést ha úgy gondolod!
Jah Swift 2 nek a vasaló Swift-et nevezed (2004-től)? -
ρσгτσ
addikt
válasz
30z.Samu #15568 üzenetére
Nem is az a bajom. Az sem zavarna, ha másik időpontban kapnám...viszont így esélytelen, hogy például arra a napra szabit vegyek ki. Mert azért nem lenne rossz, ha át is tudnám venni.
Nov. 10 -re már kivettem a szabit, így remélem bele fogok férni day1.
hyggelig:
Nem tudom náluk hogy megy, de szerintem már nagyjából tisztában kellene lenniük, hogy a forecast mennyire teljesíthető.Én is forgalmazással foglalkozom, általában azért ilyenkor már tisztában vagyunk a valós készlettel. Már ha nem akkora a fejetlenség..de akkor más cég se tudna pontosabbat.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
30z.Samu #15565 üzenetére
A notebook.hu jelenleg még semmit nem tud az előrendelések teljesítésével kapcsolatban.
Ami azért vicces, mert durván 1 hét van vissza. Mellesleg a konkurens KV már tudta tájékoztatni az emberek egy részét, hogy megkapják -e nov. 10. dátummal az eszközt.
Itt meg teljes homály van. Azt mondták eddig nem kaptak semmi visszaigazolást azzal kapcsolatban, hogy az előrendelések teljesíthetők-e vagy nem. Amit nehezen tudok elhinni, különben másnak sem lenne ilyen infója....
Valaki ennél többet tudna ne tartsa magában.
Szerk.:
Bocs, nem válaszként szerettem volna...csak rossz helyre böktem.. -
30z.Samu
félisten
válasz
l.skywalker #15564 üzenetére
Ja, meg a sárga kazettás csodák.
Emlékszem rohadt sok összejött abból, volt amit vettem, volt amit kaptam és már annyi volt, hogy egyszerűen nem tudtam hova tenni. Fogtam őket és elkezdtem velük bizniszelni olyan 12 évesen. Volt, amit eladtam, volt amit cseréltem. Rengeteg olyan kazetta fordult meg a kezem alatt.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Bad Pritt #15555 üzenetére
Reggel óta hegesztenek a Microsoft -nál, azért dobja fel neked a hibás oldalt. Néha leáll az egész kapcsolat a szerverrel és olyankor az app, illetve az oldal se megy rendesen.
Pár órája alig tudtam megvenni EA Play -re a 3. évet. Illetve nagyjából fél órája (kb?) az Xbox app se tudott csatlakozni.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nálunk kamu Atari volt
De alapvetően inkább a PC-s vonalat jártuk végig. DOS-os játékok, Turbo Pascal, Win 3.1
-
Bad Pritt
félisten
Az miért lehet, hogy az amcsi Store-ban pl a Witcher 2-nél van ár (19.99$), a magyar oldalon viszont Ár megjelenítése opció van csak ott és arra kattintva hibát dob?
-
hyggelig
senior tag
válasz
aujjobba #15552 üzenetére
Oh, a gyermekkorom!
Meg tesóm Commodore 64-eseMindig más cuccával játszottam csak. Szüleim mindig azzal jöttek, hogy nekem minek, mert fiús. Sikerült jól el is venniük a kedvem, úgyhogy ezután csak felnőtt fejjel játszottam ismét, de ezúttal már nem szólhatott bele senki
-
-
kory24
őstag
Köszönöm :R
És a Turtle Beach 600x fejhallgató is? (első gen)
-
kory24
őstag
A jelenlegi kontroller kompatibilis lesz a sx-hez?
Illetve a venom akksik bele mennek az új sx kontrollerbe? -
nagylaci6417
aktív tag
válasz
MaxxDamage #15531 üzenetére
kösz az infot tegnap este még nem volt.
Érdemes . -
kzoli89
tag
Sziasztok!
Alapvetően nem követem annyira az eseményeket, de azt lehet tudni, hogy mikor jár le az embargo a teljes rendszer bemutatásra?
Köszi,
Zoli -
krx21
nagyúr
válasz
MaxxDamage #15500 üzenetére
vario refresh rate.
Ez nem az Nvidia és nem is az AMD megoldása... -
mcwolf79
veterán
Amúgy ez valaki Watch dogs legion-ös poén, hogy a store-ban az összes Ubis játék képén kicserélték a fejet egy disznó fejére? Vicces amúgy 😁
-
Lifer092
senior tag
válasz
frankdelgado #15507 üzenetére
Szerintem hagyd. Én Junoszt TV-hez kötöm majd az SX-et, koax-hdmi átalakítóval.
-
frankdelgado
őstag
Hmmm. Ha tènyleg ilyen jók lesznek ezek az új konzolok...èrdemes lesz beruhàznom egy színes tv-re?
-
Zoleee83
addikt
Köszi mindenkinek az infót, meg a linkeket, ment is minden a kedvencekbe, majd olvasgatok.
-
Dreimus
senior tag
válasz
Jovanny2 #15501 üzenetére
Sajnos érdemes utánna nézni a gyártóknak, mert a hibás gyártói adatok elég gyakoriak manapság, mert összevontan kezelnek több modellt, aztán találd ki mit is tud a tv
-
pzstm
titán
válasz
Zoleee83 #15468 üzenetére
én épp lakásvásárlás/költözés közepén vayok, fogalmazzunk úgy, hogy a 4K HDR 10bit 60Hz is elegedő lesz nekem, más prioritsok vannak most mint TV, szóval én nem
másioknak monom, hogy a piac tele 2.1-es HDMI-vel...ami nem jelenti azt, hogy a panel kapásból udja majd a 4K ÉS 120HZ-et......4K vagy 120Hz-et simán, de olyankor a 120Hz átalában csak Full HD (Sony esetében idei csúcskategória is ilyen...konkrétan LG nem adta oda nekik idei évre azt a panelt gondolom
)
most amúgy én LG CX-et vennék mérettőlfüggően 55 vagy 65"-ban....mármint helytől függően kinek mi és hogy fér el
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- OLED TV topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gitáros topic
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest