Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
NemMo
őstag
Francba én nem kaptam emailt...
Remélem azért én is megkapom kedden -
HUmenetke
tag
Szerintetek ha a Zenimax/Bethesda deal végleges lesz pár hónap múlva, az összes játékuk bekerül a game passba? Ha igen, ott is maradnak, mint a halo, gears, stb? A bekerülésben kb biztos vagyok, de a végleges bennmaradásban valamiért nem. Nyilván teljesen hülyeség lenne, de akkor is. Mi a véleményetek?
-
Wesder
titán
Ori &The Will Of The Wisps 6K@60 Gamplay
Szerk.
Menten elsírom magam... Ez hogy néz ki??? Kellene egy Oled TV. 😭 -
ρσгτσ
addikt
válasz
bagyulajuve #17192 üzenetére
Én még azt sem tudom hova teszem...mivel "dundi" az X a TV alá nem fér be. Két oldalon a TV mellett van két tartó/állvány rész, ahol elfér-ne...de ott meg a hangfalhoz lenne közel. 3 utas, amiben 30 centis mély hangszóró is van jó nagy mágnessel. Vastag fa borítás, de azért kell neki távolság.
-
Zoleee83
addikt
válasz
AMD Power #17189 üzenetére
Nálam is széles a polc, de pont úgy fér el a gép, hogy kifelé a polcból ventivel felém. Kérdés számomra hogy fektetve mennyire "világít" az a ződ pöttyözés velem szemben, ha pont felém van fordítva. (Tisztában vagyok vele hogy csak festett mielőtt valaki azt hiszi behaluztam' hogy valóban világít
)
-
Wesder
titán
Tudom nem sokan szeretik, de màtól a State of Decay 2 is 60fps-sel szaladgàl SX-en.
-
AMD Power
titán
[link] Ezeket a stúdiókat vásárolta fel eddig a Microsoft
(Telefonról nem tudok valamiért jól linkelni)
-
3L1T3
addikt
Ma megfogdostam az XSX-et.... hát nem számítottam rá , hogy ilyen prémium lett az egész! Nagyon elégedettek lesztek! 🙂😉
-
Zoleee83
addikt
válasz
Wesder #17180 üzenetére
Na ezért hálás köszönet!
Pont tegnap filóztam azon hogy a polc amibe kerül (36 cm) a Series X elég magas-e ahhoz hogy a meleg levegő távozni tudjon! Ezek szerint nem, mert a 4-6" az 10.16 - 15.24 cm.
Tehát Series X esetén 40-45 cm magas polc kell minimum hogy felfelé jól szellőzzön.
Ezek szerint nálam fektetve lesz elhelyezve, kifelé a polcból.
Ugyanígy Series S esetén hátrafelé szintén kell 10.16-15.24 cm hely a szellőzés miatt. -
Wesder
titán
Ori & The Will Of The Wisps Update SS|SX
SX:
4K@120 | 6K@60SS:
1080p@120 | 4K@60Plusz egyéb finomsàgok még a linkre kattintva.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Sziasztok! Series X-hez szeretnek vezetek nélküli fejhallgatót venni, nagyjából 60-70 ezer forintot szánok rá. Nem igazan vagyok képben a lehetőségekkel, igy megköszönöm, ha tudtok ajánlani.
Ha egy mód van ra, olyat szeretnek, ami adott esetben mas platformon is használható (PC, PS) a jövőben.
Mindenkinek jó játékot az uj konzolokon! -
Zoleee83
addikt
Gears Of War Ultimate Edition [Xbox Series X 4K HDR Mode]
Én ezzel kezdek az új genen azt hiszem
.
-
kazuma921
aktív tag
Nekem még mindig "Nyers" Konzolvilágnál a rendelésem, és nem kaptam emailt. Kűggyék kifele mert kedden játszani akarok.
-
gduck
addikt
válasz
Zoleee83 #17038 üzenetére
Én pl. szívesen vennék egy olyan reklám fogást bármelyik (pl. GLS) futár cégtől, hogy "PREMIER" kiszállítást nyújtanának. Azaz 0 árától kezdenék kézbesíteni a konzolokat.
Szerintem reklámnak jó lenne, persze a futárokat nem irigyelném
UI: Ja persze lehet sokan nem szeretnének hajnal 3-kor konzolt átvenni
-
Zoleee83
addikt
Mótvá'?
14 Mins Of Xbox Series S Gameplay
We play a handful of games on the Xbox Series S at 1440p. Get a glimpse of Doom Eternal, Final Fantasy XV, Forza Horizon 4, Gears of War 5, The Outer Worlds, and Yakuza: Like A Dragon.
-
Wesder
titán
Elindult az új Xbox Gear Store és haza is szàllítanak. Egyelőre nincs sok cucc de bővülni fog. A shipping kicsit dràga, 15$.
-
Asbee
veterán
-
EmThor
addikt
Mi lesz a Quick Resume neve a magyar menüben?
Gyors folytatás? -
NoOne1976
őstag
Akinek jött email a gls-től, az meg tudná mondani, hogy mikor rendelte? Biztos elkezdték előkészíteni a csomagokat és ezért rögzítik a gls rendszerében. Gondolom mindenki más is megkapja, nem hinném hogy eltérő időpontban adnák át őket szállításra.
-
DaveHutt
őstag
Atyaúristen, eltűnök néhány napra, 800 komment. Kb. negyede tartalmazott értelmes társalgást.
AC: Valhalla előrendelve, meggyőztek ezzel a gameplay videóval. Ez szebb lesz mint az RDR2 ahogy nézem, és eddig nekem az volt az etalon.
Meg a Forza 4, 4k 60 fps-sel, az mi már? Agyam eldobom.
Email megjött, köszi konzolvilág! -
hombre[EU]
veterán
-
natë
nagyúr
Juhú, jött a mail a GLS-től 😆
-
Vasy09
őstag
válasz
nagylaci6417 #17005 üzenetére
Ja, az már más! Nekem elég lesz ez az egy is!
Délután meg is vettem! Nagyon baba! Csak a gép nincs meg még hozzá!
-
hyggelig
senior tag
Én sem kaptam még emailt, ha ez bárkit megnyugtat
Amúgy a GLS mindig 11 és 14 között jön a melóhelyre. Legtöbbször akkor, amikor épp kajálok. -
ssgt1981
senior tag
Elvileg à gls hétfőn hozza az xs-t.
-
Sefneni
őstag
Úgy tűnik az SX-em már lassan átkerül a GLS-hez.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
batai15 #17103 üzenetére
Szerintem jó. Multira valóban neccesebb, de másra oke. Telefonon, tabon vagy okos TV -n.
Illetve vannak már olyan játékok is, amihez nem kell kontroller. Bár még kevés...meg persze a béta a felhő játék.
Viszont normális net kell hozzá. Vagy egy 5GHz Wifi vagy stabil mobilnet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
batai15
félisten
És az miért baj hogy máshogy beszélünk ? Úgy érzem nem kevésbé vagyok szofisztikált mint bárki más .
Egyébként gyakorlatban a cloud gaming milyen ? VR thech srácok el voltak ájulva, és minél többet angyalok az xboxon annál inkább úgy érzem ez kell nekem .
Főleg ha gyakorlatban is jó ez a cloud gaming.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Elektromos cigaretta 🔞
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen autót vegyek?
- PLC programozás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest