Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Czimby
addikt
Srácok dugjatok a Series X-ért!!!!
(Edigital Durex Xbox nyeremémyjáték)
Ha nem fér el kérem törölje az illetékes -
pzstm
titán
Exclusive: Hands-on with Assassin’s Creed Valhalla on Xbox Series X
On Xbox Series X, Assassin’s Creed Valhalla runs in glorious 4K at a buttery 60 frames per second and truly feels like a next-gen title.
-
Wesder
titán
válasz
Hapcimalac #16689 üzenetére
Ja, hàt akkor az van, hogy amikor ő nem jàtszik, akkor belépsz a fiókjàval, meg a tieddel, és a tieddel indítod a jàtékot. Ez őt nem fogja érinteni.
-
craftsman01
senior tag
Gyerekek 120 óra és tuti nálunk lesznek a gépek kitartást mindenkinek.Am a120 óra címú film nagyon ott van
-
válasz
Hapcimalac #16689 üzenetére
Nem hiszem hogy bármit számítana. Belépsz a gépeden neked leszedi a next gen verziót, ő meg ha a sajátján lép be indul a current gen. Nem hinném, hogy bármi hatással lenne.
-
Wesder
titán
válasz
Hapcimalac #16684 üzenetére
Ha belépsz az accountjàval a gépedre és a settings/personalisation menüpontban beàllítod hogy make this my home xbox, akkor te is, meg ős is tudtok egyszerre, akàr egymàssal is jàtszani, feltéve ha van Gold vagy GamePass Ultimate előfizetése.
-
Hapcimalac
tag
Fontos kerdes!
Ugye uj boxom lesz, fifara dec 4.en jon a next gen patch. Viszont a jatekot mar nem akarnam megvenni, csak neha a haverom accountjaba belepni, es onnan jatszani 1-2 meccset. Neki viszont fat boxa van, igy most az lehetseges, hogy o is meg en is tudjunk majd ugyanabbol az accountbol jatszani vele? Vagy ha en egyszer elinditanam next genen, akkor o mar nem tudna jatszani? Hogy mukodik ez?
Koszi a valaszokat! -
Steve1207
veterán
Vagyunk sokan kockák, bár én nem vagyok rágerjedve ennyire az fps-re, de 3 év múlva szerintem 60 lesz a max SX-en is. Addig húzd ki vele, amúgy meg szép képe van azt írják, tuti nem cserélném és nem bosszankodnék ilyen miatt.
(#16677) IntelKiller7: Jó, mostmár a tkm tele az egésszel, átmegyek a kép miatt a másik topikba, erre ott meg SX videó van linkelve, a kép meg sehol... Felőlem lehet összehasonlítani is, ha érvel xy dolog mellett valaki, de ez így... Csak jöjjön meg a konzol, itt is hagyok mindenkit hetekre
-
prokxy
veterán
Volt a TheVR-os új konzolos videóban, hogy akár 720p-ig is lemegy az SS hogy tartsa a 120FPS-t, hááát, nem örülök. Mondjuk a TV-m 4K 60Hz-es, szóval ott azért nem kéne ennyire visszavenni a grafot és remélem nem bánom meg az XS eladását...
-
i@lex
őstag
válasz
Bluverkill #16673 üzenetére
Nyilván csak arról lehet szó, hogy túl szexi.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Bluverkill #16675 üzenetére
Ez olyan mint amikor kint hagyod a napon az iPhonet aztán kiírja, hogy túl forró ezért várj még visszahül. Kellemetlen.
-
Steve1207
veterán
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Bluverkill #16673 üzenetére
Rossz topik.
-
natë
nagyúr
Jól gondolom, hogy Sony XF9005-tel beszoptam a 120fps-t?
Jó drágán megvettem tavaly a XOX-hez... Qrvajó -
-
Wesder
titán
Egyébként ha lesznek félgenes gépek, az a Microsoftnàl csak +1 gépet fog jelenteni, mivel az SS félgeneràciós gépének tökéletes az SX.
-
vg
addikt
válasz
IntelKiller7 #16650 üzenetére
Belenéztem. Ha levágná a csövesnek tűnő, igénytelen szakállát (vagy legalább karban tartaná), felvenne egy normális inget az ilyen videókhoz amivel megtisztelné a nézőit talán végig is nézném. mert alapvetően szépen artikulál.
-
Zoleee83
addikt
"Egy szörny a Series X," önigazolás következik, örülök hogy hétfőn SS-ről SX-re módosítottam a rendelést, pedig csak a nagyobb SSD + lemezmeghajtó volt az elsődleges cél + azért reméltem hogy értelemszerűen erősebb is lesz, de hogy ennyivel..
@l.skywalker - engedd el, ezt nyomja napok óta, hidd el nem ér ennyit, barátilag mondom
-
válasz
craftsman01 #16656 üzenetére
Volt hogy a saját családom megijedt tőlem bizonyos játékok alatt, miközben nálam higgadtabb embert ritkan látni...szóval nem lehet őket hibáztatni pláne, hogy ez a “divat” és azért jó sok pénz folyik be nekik ebből ha rajatszik Pisti ha nem!
De o is elmondta, hogy ritka ideges tipus, csak ha krízis helyzet van akkor marad meglepően nyugodt.
-
pzstm
titán
kellemes csalódás lett. Jó lett a vidó, a Series X meg durvább mint amit vártam
-
válasz
IntelKiller7 #16650 üzenetére
na akkor nem csak tv-t kellene már cserelned!
-
Tuomas
addikt
Jó videó lett szerintem.
Erre számítottam az s esetében, az x esetében meg reméltem, hogy ez lesz. Kíváncsian várom a valós nextgen címeket, de van egy olyan érzésem, hogy az sem jelent majd gondot.
Az én fullhd tv-met bőven ki fogja tudni szolgálni.
Az meg külön öröm, hogy ilyen halk a cucc. -
Csokifalo
senior tag
válasz
l.skywalker #16646 üzenetére
Ja, csak kb 3 hete ugyanaz a téma, 10 embertől, ez már inkább siralmas, még ha témába vág is, de nem is várok vállveregetést mint írtam, ha szélben pisálok nyilván rám fújja
-
IntelKiller7
Topikgazda
Nem a Tech csatornával van a baj. Hanem a másikkal. Azért nem szeretik sokan. Főleg pistit. Ha nézel 1 normál videót tőle abban 99%-ban üvöltözik, káromkodik.(Egyébként ez nem hat meg, de amikor 10-ből 9 videó ilyen..) Hangerőt minimumra állítva is recseg a hangszóró tőle.
-
Csokifalo
senior tag
nem vagyok azért 100%ban biztos hogy ps5-nél is így jártál volna el
tudtommal itton az X nem lesz hiánycikk, mennyivel többért menne el?
na mind egy hagyjuk, már úgy is én vagyok a közellenség, és nem is árulok semmit se felárral, csak azt mondom ha a világ így működik akkor vagy alkalmazkodsz vagy köpködsz hogy gyorsan forog a körhinta nem tudsz felszállni -
Sinu
senior tag
Én pl most léptem ki a munkahelyemről, hogy tanuljak egy fél évet. Eléggé ki lesz centizve ez a pár hónap anyagilag. Ott figyel a KV Series X CP előrendelés 182k árral, de inkább átadtam másnak a lehetőséget, egy forinttal sem kérek többet, pedig megtehetném és szükségem is lenne a zsére, de nem akartam nyerészkedni rajta, mégiscsak jobb érzés gerinccel, nyugodtan aludni
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Csokifalo
senior tag
válasz
ClydeBeka2 #16638 üzenetére
jó fej vagy, miről kellene írnom? szerintem nem különbek az én posztjaim se annál mint amikor valaki azon remeg a 20ik posztjában hogy vajon jó döntés volt-e hogy s-t vett
-
i@lex
őstag
“A Series X egy szörny” - 2020 TheVR
-
Csokifalo
senior tag
válasz
l.skywalker #16631 üzenetére
tipikusan az az ember vagy aki mástól sajnálja ha némi ügyeskedéssel szerez némi pluszt, nyilván ugyanez az embertípus mutogat a másikra ha mondjuk 40 millás kocsin jár, mert hát ugye az nem munkából van meg ilyenek...megkaptam én is elégszer már. ezt előztem meg azzal, hogy van pár ismerősöm nekem is aki hazamegy, és a fotelben alszik el egy láda sör mellett, ugyanakkor köpköd a másikra akinek jól megy, csak azt nem nézi milyen áron
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
l.skywalker #16631 üzenetére
Engedd el. Annyi hozzászólása volt eddig a 2 konzol topikban, hogy ő megengedheti magának a 300k-s PS5-t és ennyi. Eddig hsz nélkül hagytam, de nem ér ennyit, mert csak veri a nyálát, mintha érdekelne valakit
...
-
Szerintem vegtelenul normálisak és látszik, hogy nem az a tipikus “sok követőm van ezért tesztelek mert jön a love”, hanem tényleg szeretik és értik is amit csinálnak. Mellesleg a happy hour reggeli műsoruk is nagyon jó, mindenféle témáról jók a meglatasaik általában, nem épp hülyegyerekek
-
hpeti3
tag
Sziasztok! Szerintetek előfordulhat azért, hogy 10-én majd kapjuk az infókat, hogy ebben meg abban az áruházban van azonnal elvihető series x készleten?
vagy ebben ne bízzak?
-
oriic
HÁZIGAZDA
EA játékok várható nextgen frissítései:
Apex Legends - 1440p plusz egyéb frissítések jönnek 2021-ben
Madden+FIFA - BC módban futnak a decemberi nextgen patch-ig
NFS Hot Pursuit Remastered - BC módban fut jobb töltési időkkel stabilabb FPS értékekkel
The Sims - Alacsonyabb töltési idő és jobb FPS
NHL21 - BC módban fut jobb FPS értékekkel és töltési időkkel
Star Wars Squadron - Két mód: quality és performance. Series X-en 4k/60FPS, Series S-en 1440p-60FPS -
Csokifalo
senior tag
válasz
l.skywalker #16584 üzenetére
szerencsére nem tartozol az ismeretségei körömbe, amit szerintem se Te se én nem bánunk, ellenben sajnálom hogy fáj az igazság, Isten hozott a való világban.még annyi hogy ilyen alapon ha jársz külföldön, akkor láthatod hogy dupla, tripla fizuk mellett milyen árak vannak, és itthon ugyanaz mennyibe kerül a BOLTBAN. Köpködhetnél az összes multira vagy nevezhetnéd hülyének az aki felárral vásárol mert a BOLTBAN is azt csinálod megsúgom. és bocs ha a véleményem nem passzol a Tiéddel, szerintem nem kell attól még bólogatnom valamire mert egy fórumra járunk
-
i@lex
őstag
[link]
TheVR teszt. -
vg
addikt
válasz
l.skywalker #16596 üzenetére
Ne legyél frusztrált, ideges, nem vezet sehova.
-
Solten
őstag
. (francba, masik topik...)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Linux kezdőknek
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest