Hirdetés
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
Wireless fejhallgatót tudtok ajánlani Xbox mellé?
Illetve notebook-hu-ról előrendelők: valakinek jött már bármi jelzés?
-
red6t6
tag
Az ubi+ az most csak pc-re van, ugye? Ha igen, akkor max az lehet, hogy az ubi+ előfizetés használható xbox-on is, ami megint csak nem lenne rossz.
-
kazuma921
aktív tag
válasz
hadam98 #17390 üzenetére
Én örülnék valami bejelentésnek, bár hogy őszinte legyek, úgy gondolom van a Microsoftnak elég stúdiója
Ha minden Bethesda játék first party exkluzív lesz (ergo PS5-re nem megy), akkor meg aztán főleg nem lehet panaszunk a jövőt illetően.
Bejelentésnek is csak azért örülnék, mert MARHÁRA unom magam. Október 27 óta itthon vagyok karanténban, gyakorlatilag egész nap netezek, olvasom ezt a fórumot, youtube videót nézek, de alig játszok, mert várom a Series X-emet.Pl. több infó a bejelentett játékokról mint a Hellblade II, király lenne.
Szerk.: Na jó, Plants vs. Zombiesezek napi fél órát meg gyűröm a Streets of Rage 4-et, de 10 perc alatt olyan Streets of Rage-t produkál a szobában, hogy 1 pálya után befejezem, nehogy széttörjem a kontrollert az eladása előtt. -
hadam98
senior tag
válasz
kazuma921 #17382 üzenetére
Teljesen hivatalos forrás tudtommal nincs, viszont pletyka valamint több jel is utal rá. Tom Warren is mondta egy Podcastbe, valamint most pl. a naptár 8.-ra az az holnapra terveznek valamit. Emlékszem még volt egy bevásárló lista amin ott volt a Bethesda, ott volt egy szabad hely is ami át volt húzva, elvileg az utolsó pillanatban készülnek még valamire. Több oldal is írja + Twitter.
Korábban írtam, hogy a Game Pass csak úgy fog működni, ha lesz elég saját fejlesztésű játék, máshogy nem... Ehhez pedig minél több stúdió kell.
-
-
Wesder
titán
válasz
bulikavagyok #17385 üzenetére
Az azért màr overkill lenne elég durvàn.
-
-
Esdeath
csendes tag
Remèlem nov 10. kor fog rajtolni Ff14. Tul nagy a csend körülötte, nyitó bulira jó lenne ha benyögnèk.
-
kazuma921
aktív tag
Lesz még bejelentés? Valami forrás?
-
hadam98
senior tag
válasz
Oistrakh1 #17378 üzenetére
Szerintem Ubisoft lesz, vagy felvásárlás vagy valami komoly partnerség és a játékaik jönnek Game Pass-ba. Esetleg valami kisebb csapat felvásárlása. Azt tudjuk, hogy biztos lesz még felvásárlás, ez hivatalos infó már.
Szerintetek?
Elcsúszott az egyetlen exkluzív címük, csak mutatnak valamit.Egyébként Destiny 2 új kieg is jön GP-be.
-
Bep
őstag
válasz
bulikavagyok #17373 üzenetére
Most sem mindig vannak toppon az ms szerverek. Mi lesz kedden??
-
válasz
bulikavagyok #17373 üzenetére
Én már most is folyamat lemaradásban vok.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Pls ne írja be mindenki hogy teljesítettre váltott az előrendelése. Aki előleget fizetett, kedden fixen megkapja. (Mail nekem sem jött, de státusz az változtot)
-
NemMo
őstag
Az mit jelent, hogy az én rendelésem teljesített státuszban van az app-ban?
-
-
-
hadam98
senior tag
Holnap várható valami nagy bejelentés? A naptárba 8. volt írva az OMG.
-
NoOne1976
őstag
Úgy látszik, hogy az én idegeimmel akarnak folyamatosan játszani. Nálam még mindig előrendelt az állapot. (Júliusban rendeltem, név alapján is abc közepe.)
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #17341 üzenetére
Erre mondtam én, hogy ha a belsős stúdiók megoldjàk, nem lesz baj az SS-sel.
-
kazuma921
aktív tag
Nekem is teljesített a KV honlapján a rendelés, de emailt még nem kaptam.
-
hombre[EU]
veterán
volt már,hogy a Sea of Thieves kapott saját verziót (kisebb assetek)? 17gb S-en vs. 46.6gb X-en
-
HUmenetke
tag
Nálam már 'teljesített' a rendelés KV appban.
-
gduck
addikt
Most nézem, hogy nálam már megszűnt az EA play, ez látszódik a profilomban:
"Az előfizetés a következő szolgáltatásra lett átalakítva: Xbox Game Pass Ultimate" -
ρσгτσ
addikt
PDP Talon Media Remote is menni fog a Series modelleken. Már hivatalosan is megerősítették.
Tudom, írták már korábban is a visszafelé kompatibilitást...de azért ilyen eszközzel inkább biztosra mentem.
-
Hunt3r22
őstag
Valhallát megvettem.
Rip 25k.
-
Lifer092
senior tag
Csatlakozva ehhez a PC gaming témához, én anno megálltam egy i5/1060 szinten. Érdekel a tech része a dolgoknak, viszont költség szempontból már számomra egyáltalán nem érte meg feljebb lépni.
Tekintve hogy ha valaki gépet szeretne venni, mondjuk teljesen nulláról, ott egy vga 200-300k (minimum), és ez csak egyetlen alkatrész. Nincs benne CPU, memória, alaplap stb. Sok esetben, legalábbis ha FHD-nál kicsit fentebb szeretne lépni az ember, mondjuk 2K-ra már egy ilyen vga-val sem lesz sok játék kompromisszummentes, és akkor ott tartunk hogy közel fél misis gép mindennel együtt. Értem hogy a PC több mindenre használható, de szerintem CSAK játékra tényleg kizárólag annak való aki nem sajnálja rá, és durván fanatikus, arról meg aztán végképp nem beszélve aki a 4K@60-at célozza gépen, magas grafikával. Mondom ezt úgy, hogy egészen addig amíg emberi áron lehetett egy relatíve jó teljesítményű gépet összetenni, én is folyamatosan öntöttem bele a pénzt. Azt nem mondanám már így utólag hogy megbántam, viszont értelme nem sok volt.
De amióta konzolozni kezdtem, azt az összeget amit PC-re locsolnék el inkább költöm játékra, game pass-ra, vagy félreteszem.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
AMD Power #17312 üzenetére
Hát szerencsére az akkor jó hardveraprós bizniszeknek hála mindig jól tudtam cserélgetni az alkatrészeket, és elég durva gépeim voltak mindig. Legalábbis ahhoz, hogy High-Ultra beállításon tudjak normálisan 30-60FPS között játszani AAA címekkel.
Sok játékkal nem játszottam, de azokat is inkább megvettem mint, hogy szórakozzak vele. -
Jovanny2
őstag
válasz
Tuomas #17310 üzenetére
Ez nem jó taktika. Ugyanaz nem lehet home mindkét gépen, két fiók kell, és keresztben kell home-olni. A tiéden az ő profilja, az övén pedig a tiéd lesz a home, aztán a saját profilotok alatt játszotok. Olyan szempontból is jobb a saját fiók, hogy ha egyszer az egyikre, másszor a másikra vásároltok játékot/goldot, akkor mindkettőtöknek lesz a profilján játék, ha valamiért borul a bili. Az aktuálisan goldos fiók vegye mindig az akciós játékokat. ;) Mi felesben vesszük a játékokat általában, de ha valami abszolút hidegen hagyja a másikat, akkor magunknak vesszük. Ilyenekből sosem volt vita.
Szerk.: természetesen a GPU is használható közösen.
-
hyggelig
senior tag
válasz
Zoleee83 #17309 üzenetére
A párom használt elektronikával, szereléssel és beszerzéssel foglalkozik. Az Amazon visszárujával foglalkozik a cég. Nagyon durván megéri, ha értesz hozzá. Így van összerakva a PC is. De még így is kemény.
A barátok szerint a NASA egy kilövőállomása van kiépítve nálunk.Amúgy elsősorban 3D rendereléshez kell a gép. Már kb 50 giga memória van a gépben. Már nem is tudom követni.
-
Ennyi helyet foglal az Assassin's Creed Valhalla, az új tartalmak még hizlalják majd
Spoiler: 45 GB
AMD Power: "...crack és társa" - jaj, nem már!
-
AMD Power
titán
válasz
IntelKiller7 #17304 üzenetére
Én is évekig őltem bele a pénzt. Jah és 1x sem tudtam full grafikán játszani semmivel sem. Xboxon mindig minden fullon "van". Nincs szarakodás, crack és társa. Csak játszani kell és élvezni a látványt!
Bulikavagyok Fiatal voltam és kellett a pénz.
-
Madwe
nagyúr
válasz
hyggelig #17308 üzenetére
A pc az ilyen dolog. Olcsón is meg lehet úszni, de a világ összes pénzét is el lehet rá venni. Akinek fontos a tech, teljesítmény s esetleg még a competitive gaming is, annak bizony nagy önkontroll kell h meg tudja állni
nekem nehezen ment, ezért én is beláttam h gyenge vagyok a masterracehez, mert mindent is ráköltök, ha alig hoz előrelépést akkor is, ezért inkább menekültem s beláttam h az nem nekem való
-
Tuomas
addikt
Home-olás kérdés.
Cimborámmal már várjuk az új xboxot.
Az a terv, hogy regisztrálunk egy közös, teljesen új xbox fiókot, amin a közös érdekeltségű játékokat vesszük meg felezve.
Így tehát mindkettőnk gépén a saját fiókunk és a közös fiókunk lesz. Ennek gondolom nincs akadálya.
Osztozni szeretnénk az xbox live gold-on is, de akkor már megérné inkább egy GPU elofizetés felesbe, kérdés, hogy a GPU is megosztható-e így, vagy arra mindkettőnknek külön elő kell fizetni?
Köszi a segítséget. -
Zoleee83
addikt
válasz
hyggelig #17308 üzenetére
Én ezt végigjártam, szerencsére kiszálltam belőle, időben, pedig anno pc szervizesként/nagykeresként mindenhez IS hozzáfértem viszonylag olcsón.. A driver/sw installoktól meg a mi mivel kompatibilis hülyeségektől meg már agyf@szt kaptam akkoriban is.
Most meg fogom download/install game és fut, nem is rossz minőségben. -
hyggelig
senior tag
válasz
IntelKiller7 #17304 üzenetére
Bárcsak ezt itthon is el tudnám érni. Eszméletlen pénzeket felemészt a PC! Persze nem csak gamingre kell, de így is a fülem kettéáll, amikor jön a szöveg otthon, hogy még ilyen tápkábel kell, még olyan 10 giga memória, még ez, még az.
Aztán a PS4 sem lesz eladva, mert a PC mellé kerül.
-
válasz
hombre[EU] #17296 üzenetére
Köszi, betettem a kedvencek közé.
-
Wesder
titán
Mostmàr a We Happy Few is 60fps Series X-en.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #17299 üzenetére
Hàt ja, az SX is csak egy 12TF-os One X-et emulàl, a PS5 meg egy 10TF-os PS4 Pro-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- OLED TV topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest