Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PLC programozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
gkormany
csendes újonc
válasz
frankdelgado #14593 üzenetére
Nyilván, nem is a bonyolultsága miatt kérdeztem. Csak tapasztalat érdekelt, hogy pl. valaki próbálta, mind a 3 megoldást, és azt mondja felejts el mindent, csak a play and charge kit, vagy hasonló bármelyik irányba. Esetleg konkrét márkát ajánl akkuból.
red6t6 , bulikavagyok:
Köszi a tippeket. Valszeg ezekből fogom beszerezni akkor valamelyiket. -
30z.Samu
félisten
válasz
Baltazár123 #14595 üzenetére
Én most ránéztem kíváncsiságból az emag-nál, ott azt írják hogy akku van benne.
-
red6t6
tag
-
válasz
gkormany #14588 üzenetére
Szia,
Én ilyen akkukat használok a kontrollerhez. Ár-érték arányban a legjobb, illetve gyorsan megy a csere, szval nekem kényelmesebb is mint egy Play and Charge kit (illetve tovább is bírja). De biztos lesznek itt olyanok akik azt ajánlják majd neked!30z.Samu: Marad az elem.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #14586 üzenetére
Ez minden multinál, illetve nagyobb vagy normálisabb cégnél így működik, ami nem családi vállalkozás. Csináltam én is pár helyre kommunikációs terveket, paneleket.
Ez csak egy pletyka. Mai modern újságírás. Majd lehet szereznek egy embert is, aki ezt az egészet igazolja jó pénzért, ha nincs elég klikk.
-
gkormany
csendes újonc
Sziasztok!
Aránylag új leszek konzol fronton, utoljára PS2-m volt, ezért is fordulok hozzátok. Előrendeltem a Series S-t. Ha jól tudom, akkor a controller továbbra is AA elemmel fog működni. PC-hez használok egy 360-as kontrollert, és ott azt tapasztaltam, hogy AA akkuval sokkal kevesebb ideig bírja, mint akár egy ócska elemmel, viszont nem szeretnék majd az új géphez folyamat elemeket venni. Szóval el is értünk a kérdéshez, kinek mi a tapasztalata, mit ajánl? Elem, AA akku, Play and Charge kit?
Előre is köszi! -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #14586 üzenetére
Vagy a részvényesek/igazgatóság igényeihez...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Zoleee83 #14581 üzenetére
Én ezt nehezen tudom elképzelni. Olvastam tegnap.
Valami nincs kész vagy nem áll össze, azt a fejlesztők, PR, marketing tudja meg először. Sokkal hamarabb, mint a bejelentés. Nem is tudna fordítva működni. A PR is ezért van.
Maximum a bérszámfejtőnek és a portásnak volt meglepetés a cégnél.
-
Zoleee83
addikt
Tegnapi nap margójára:
"A bennfentes Jason Schreier írta Twitteren egy felhasználó kérdésére válaszolva, hogy gyakorlatilag az összes fejlesztő és alkalmazott a rajongókkal együtt tudta meg a Cyberpunk 2077 újabb késésének hírét. Schreier információja szerint a CDPR valóban a hivatalos tweettel együtt küldött egy házon belüli köremailt is."
Így még gázosabb...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Tuomas #14577 üzenetére
18 -as verzióig még másképp gondoltam, de azóta ha nem is teljesen, de közel hasonló véleményen vagyok én is. Ettől függetlenül minden évben adok neki esélyt. Én az eleje óta tolom Fifaval, még a 90 -es években kezdtem. Igaz pár év kimaradt.
Az viszont kétségtelen, hogy az egyik legnépszerűbb játék a piacon. Bőven van rá kereslet. Illetve alapjáraton nem az a fajta, amit pár hétig tolsz. Ott az egész szezon.
-
ρσгτσ
addikt
Vannak olyan típusú játékok, ahol elég szép hátrányba kerülsz, ha kivárod, amíg akciózva lesz az ára. Pl. ilyen játék a Fifa.
..és ezt a játékot más, már feljebb említett vonatkozásban is említeném. Én eladtam az OX -et, mert még időben voltam és jól szálltam ki belőle. Viszont van egy All Digital is, ami marad.
DE! Számomra elég nagy csalódás az új rész. Így viszont nem tudom elpasszolni, mert kódosan szereztem meg. 15-16k körül most is el lehetne adni használtan. Vagy ecserélni hasonló értékű játékra, illetve drágábbra ráfizetéssel.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Hashvrad #14566 üzenetére
Egy vonatkozásban nem feltétlen. Gondolom van már egy jóval korábban lefoglalt, betervezett gyártási, alkatrész kapacitás. Nagy változásra meg nem tud olyan gyorsan reagálni, átszervezni. Nem beszélve arról, hogy már most is bőven vannak kész modellek, csak a polcokra nem jutottak el.
Sok helyen nyugatra már az SX előrendelése be van fékezve, de az SS még nyitva van. Persze van ahol már az utóbbit sem lehet.
-
gduck
addikt
válasz
craftsman01 #14550 üzenetére
Elméletileg péntekig van embargó. Szerintem utána lesz róla sok videó
-
ρσгτσ
addikt
válasz
30z.Samu #14560 üzenetére
Amúgy igen, az is egy szempont. Mellesleg GP és a hamarosan csatlakozó EA Play miatt van kínálat bőven és van akinek az is bőven elég. Ezt is tökre megértem.
pethYeti:
Baromi sokan kereskednek vele. FB csoportokat és Markteplacet érdemes megnézni. Illetve nem csak az eladás, vétel játszik, hanem a csere is. Ami mondjuk egy 20-40 ezres kijátszott lemeznél nem mindegy. -
pethYeti
addikt
Nálam nem az ár döntött az SS mellett hanem hogy elfér egy hátitáskában... Ha nincs covid, két város között utazok és tök jó ha magával tudja vinni az ember...
SX-szel nem tudom hogy jár anyagilag jobban valaki... Az emberek nagy része nem seftel használt játékokkal, anyu megveszi ha nem játszanak vele ott marad a polcon.
-
30z.Samu
félisten
Az vessen magára.
Én elfogadom hogy nem mindenki ért hozzá, nem is kell. De van már cikk, ahol le van vezetve, hogy mi merre hány méter.
Első körben én úgy gondolom, hogy a jelenlegi játékidőm mellett bőven elég lesz a kicsi Xbox is. A játékokat pedig majd felesbe veszem majd az egyik topikos kollegával (már ami mindkettőnket érdekel persze). Meg persze nem is kötelező mindent Day 1 venni. Én később szeretnék egy PS5-öt is, az lenne a fő platform, de mint korábban írtam, ha marad ez a kevés játékidő, akkor lehet elég lesz ez a kis konzol is.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
30z.Samu #14558 üzenetére
Ez a legtöbb embernek mindegy. Az "1T tárhely kontra a fele" rész már bőven elég.
Egyébként én továbbra is azt gondolom, hogy aki spórolni akar az SX -et vegye. Mert lemezekkel anyagilag jobban lehet járni használtan. Persze az is más dolog, ha valaki nem engedhet meg magának egyszerre közel 2 kilós kiadást. Még részletre sem...vagy nem tud..vagy nem érdekli.
-
HunChris
senior tag
válasz
mcwolf79 #14553 üzenetére
Mert nem túl rövid és nem olyan egyszerű, én PCn nyomtam végig. Ügyességi játékokat én se csipáztam benne.
Amúgy a tendencia nem tetszik, hogy a játékosok nagy része inkább otthagyja, és nem élvezi, hogy már 30x ugrik neki ugyanannak a pályának, a szűk HC réteg meg végigviszi, és még könnyűnek állítja be, és követeli, hogy még nehezebb legyen. Szerintem a Forzánál, Gearseknél, Wolfeinsteineknél jól megcsinálták az átmenetet, de kinek mi tetszik... -
ρσгτσ
addikt
válasz
30z.Samu #14552 üzenetére
Igen. Valószínű tartanak tőle, hogy megnövekedne az átfoglalás SX -re, vagy inkább szimplán a lemondás SS -re...vagy OX felé mennének többen. Azt mindenki tudja, hogy az S gyengébb, de ha beindulnak a cikkezéssel a különböző médiumok, akkor a laikusok is elbizonytalanodnak.
mcwolf79:
Sokaknak azért nem tetszik, mert Super Mario -hoz hasonlítják, annyit kell ugrálni. Én nem tudom mennyi változás történt a játékmenetben, mert utoljára még nagyon régen, a régi verziókkal játszottam PC -n. -
mcwolf79
veterán
válasz
HunChris #14551 üzenetére
Nem értem miért olyan mumus a Doom Eternal . Én is végigtoltam ultra violence-en ,pedig nálam biztos vannak sokkal ügyesebb kontrolleresek. Most tolom a kieget, ha lehet még pörgősebb , mint az alapjàték. Olyan arénák vannak benne, hogy bexarsz. Pàrosàval dobálja a cyber mancubus-okat , miközben egy hellknight üldöz ,plussz ugye a kisebb monsztàk. Az alapjàték sokkal finomabban adagolta az ellenfeleket , itt meg egyből mélyvíz. Mondjuk ugye alapból megkapod az összes fegyvert és képességét.
Ja , és az utóbbi időben ez volt az egyetlen játék , amely csontra fagyasztotta a gépet (nem is egyszer). -
30z.Samu
félisten
válasz
craftsman01 #14550 üzenetére
Mert most pénisz méregetés megy az X-szel, mert ugye a PS-nél nincs gyengébb variáns. Mi meg ugye tudjuk, hogy az S gyengébb lesz, mint az X. De azért én is kíváncsi lennék már 1-1 összehasonlító videóra. Szerintem nov 1 környékén már fogunk kapni. Már jöttek képek is, szóval előbb-utóbb videó is lesz. Nekem előtte PS4 Slim-em volt, ahhoz képest az S is ugrás lesz.
-
-
Madoc
veterán
Beállítások mentése az Új konzolra költözőknek. Persze csak platformon belül
-
Kaci84
őstag
Üdv, Mostanában gondolkozom, hogy kipróbálnám ezt a konzol feelinget, főleg, hogy jön az új széria. Amúgy PC-s vagyok. Nekem az Xbox szimpibb bár még nem dötöttem. OneX és a Serie X is erősebb társánál ha jól tudom, na meg a gamepassal is jobban ki lehet talán jönni. Viszont van pár kérdésem ami nekem nem világos.
Hogyan van most akkor ez a lemezes használt játék szisztéma? Nem úgy van hogy azt is amikor telepíted accounthoz lesz kötve? PC-nél is van lemezes mégsem lehet használtba eladni utána csak Accal együtt.
Van valami mód kideríteni, hogy a játék milyen felbontáson és FPS-el fut? Ügye az élettartam közepe vége fele kezdik visszvenni a grafikát.
-
Bluverkill
tag
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Tuomas #14518 üzenetére
A belsős stúdiók fejlesztései párhuzamosan jelennek meg Xbox-ra és Win10-re. GamePass-ban is mindenhova, tehát ha van/lesz GPU-d akkor mindkét platformon eléred őket. Mint a The Medium, új Forza, új Halo stb. amik előttünk állnak. Ez 2022-től lesz inkább kifizetődő dolog
-
F_Peter
őstag
Tudja valaki hogy a Control ultimate edition mikor kapja meg a next gen patcht?
-
pzstm
titán
Xbox Q1 2021 earnings highlights
- Overall Gaming Revenue is up 22% year over year
- Content and Services revenue is up 30% year over year
- Microsoft notes that Game Pass subscriptions, 1st party software, and third party game sales led the way for growth metrics -
AMD Power
titán
Annyi tudtam ma meg,hogy elméletileg 10-én a Series X-ből kéne lennie minden nagyobb forgalmazónál. Remélem így lesz és 10-én meg is tudom venni.
-
Zoleee83
addikt
Srácok biztosan lerágott csont már, de mi a legjobb GP kombó most?
Vennék a nem mondom ki milyen store-ban olcsó kódokat, él még a 300Ft-os okosításom is.
Mit és mennyit vegyek? Jöhet privbe is hogy ne offoljam szét a topicot. -
Hashvrad
tag
válasz
Tuomas #14523 üzenetére
Itt egy jobb lista, és storeban is lehet rá szűrni.
-
Hashvrad
tag
válasz
Tuomas #14518 üzenetére
Csak a Play Anywhere játékokra érvényes.
-
Zoleee83
addikt
Igen aranylemezre került. De remélik. hogy olyan jól fog fogyni, hogy megvárják a kiadással míg platina nem lesz!
Komolyra fordítva, szerintem rém ciki ennyiszer tologatni a játékot, elég nagy presztízsveszteség.. Eddig úgy gondoltam rájuk mint a legjobbfej fejlesztőcsapat, most meg mint a legb@lfszbb társaság.. Majd változik ha egyszer játszhatok is vele.
-
gduck
addikt
-
Tuomas
addikt
Most amúgy ha veszek valami játékot xboxra, az játszható lesz windowson is? Vagy nincs ilyen átmenet a microsoft sotre-al?
-
Jovanny2
őstag
Ha elolvasod a szöveget, erre is kitérnek benne. Hogy biztosan sokakban felmerül a kérdés, hogy akkor hogy lett gold, erre az a válasz, hogy a játék, a sztori készen van, a játék végigjátszható, a gold csak ennyit jelent. Viszont most arra fordítják az időt, hogy a "minőségi mutatót" emeljék, és ki tudják küldeni Day 0 patch képében. Szóval batár nagy day0 patchre számítok.
-
-
Hashvrad
tag
Én se rágom le miatta a körmöm, de év végén/elején elő akarok fizetni UP+-ra, mert addigra lesz annyi cím, ami miatt már megéri nekem (remélhetőleg a Valhalla se lesz már egy bughalmaz) és így már érdekelne.
+VGA (3070) helyett kellene majd konzol, ez a cím meg kis részben segít belőnni az erőviszonyokat. -
Solten
őstag
válasz
bulikavagyok #14467 üzenetére
Nem tudom, minosegileg a DS4... a tobbi hozza kepest valami licencelt jatekszer... Na de nem folytatom, megyek a masik topikba dicserni, erekciot okozva a fanboyoknak...
#14469: WTF??
-
Zoleee83
addikt
-
Gregszton
tag
válasz
bulikavagyok #14482 üzenetére
Havernak még szeptemberben azzal viccelődtem, hogy lehet csak jövő tavasszal fog megjelenni és most elég közel van ahhoz, hogy tényleg, de reméljük csak ez a 21 nap késés lesz.
Na mindegy lesz helyette akkor Assassin's Creed Valhalla mint story game.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Bestbuy játékok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Alkoholista nevelde
- Gitáros topic
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest