- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oistrakh1
tag
Forza premiumot megvettem amivel elvileg éjféltől játszható a játék,de esetleg ha elöbb szeretnék valami új-zélandi beállítással lehetne már most rsetleg indítani?
-
-
Bep
őstag
Első ismerkedésként az AI az tök hülye szerintem (utolsó előtti nehézségen egyelőre). Random fékek, ahol nem is kell. Palik Laci kiélni magát, mert lehetetlen íveket autóznak, mikor rá sincsenek kényszerülve. Gyakorlásnál egyszer kicsúsztam, de mondom már körbemegyek lassan. Nem ideális íven belém rongyolnak hátulról folyamat.
Kormány irányítás (TMX), a FFB nagyon fapados egyelőre, próbálgatom állítani (legtöbb helyen a magyar menü guglis szint), de semmit nem ad át az F1, ACC vagy bármi máshoz képest. Ami vicces, hogy pálya egyenetlenségeknél néha van visszajelzés enyhén, de kerékvetőn zéró... nem csak az, hogy darálná a huplikat, hanem, ha egy magasabb kerékvetőre megyek rá, olyan, mintha ugyan abban a szintben lenne, mint az aszfalt semmi visszajelzés. Mintha csak egy szervo szarakodna, de visszajelzést nem ad a kerékről. Ha FFB nélküli kormánnyal irányítanám, nagy különbség nem lenne egyelőre.
Honda Civic-t választottam, de a hátsó tengely tapadása a boxban maradt.Még ismerkedést kíván bőven.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
Döglött Róka #118442 üzenetére
hát andrás...
-
mcwolf79
veterán
Na akkor én is OFF-olok picit a Forzával így pár óra játék után :
- grafika : bizonyos szempontból csalódás . Ugye az előzetes videók megint valszeg valami baxó PC-n készültek mert XSX-en közel sem az a látvány , amit várt a videók alapján az ember . Ami fejlődés van az többnyire a pályán kívül van. Le kell szögeznem , hogy én Performance módban játszom , és így az autók érzésre szebbek a GT7-ben .
Viszont ahogy a YT-er kolléga mondta a sebesség érzetről: nekem a GT-vel más mellett mindig az volt a bajom , hogy nem igazán jött át a száguldás érzete .A Nordschleife egyenesben sem igazán éreztem , hogy én most 300 km/h feletti sebességgel repesztek . Itt valahogy jobban átjön .
Másik: az AI itt sem váltja meg a világot , néha csinál furcsaságokat , és az is jelen van , hogy az első kettőt nagyon nehéz beérni , de utána meg lemaradnak mint a borravaló . Viszont ennek ellenére is jobb meccseket lehet velük tolni , mint a GT síkhülye vonatozó AI-jával . Ott is megoldották az AI problémát ugyebár : okosabbak nem lettek , ugyanúgy vonatoznak , csak irreálisan gyorsan . Brilliáns megoldás
Hangok : hát ezen még lehet javítani . Sokszor a motor visszhangja totál indokolatlanul erősödik fel . A motor hangok lehetnének markánsabbak. Remelem ezeken (is) majd finomítanak.
Iranyítás : én casual pilóta vagyok és kontrollerrel tolom . Valahogy a GT-nél mindig úgy éreztem , hogy az autók súlya valahogy túl nagy , hogy túlságosan fekszik az aszfalton. Nekem ez a Forzás jobban bejön , jobban kell dolgozni , hogy rendes íven tartsam a kocsit .
Van még munka vele , remélem a T10 pár hónap alatt finomít a dolgokon és jó lesz ez.Vagy az lesz amit OW Zoli szeretne : ő Underground játékot szeretne a következő Forza Motorsport-ból
Mert ez már nagyon kifulladt , és a pályák is unalmasak , hogy mindig ugyanazok.
Szokott hülyeségeket beszélni , de ez mindent überel.
-
3L1T3
addikt
H.András első hozzászólásában már írja, hogy megtalálta a beállítást ami elvolt csúszva.
Napszakváltozásról egy szót nem beszél, ahogy a pálya gumizódásról sem és rengeteg más aspektusát sem említi a játéknak.
"Frissítés: a kormány elfordulást Auto-ról 2520-ra kell tenni Fanetec Sensitivity settingsben. A csúszkálást nem oldja meg, de legalább az elfordulás szöge stimmelni fog."
-
NB2
aktív tag
Most jött szembe H.András FM-es videója, ahol tesztelt és nagyon nem volt megelégedve a kormánnyal. A játék szép, de kormánnyal nagyon nem ment neki.
Illetve IGN-es videóban láttam a Mirage-t, azt mondták 30 óra a játékidő. Hááát lehet várok még picit lejjebb megy az ára. -
Bep
őstag
válasz
hombre[EU] #118435 üzenetére
Hát azért nagyon remélem működni fog vele a "játék mechanika".
-
darkstreet89
tag
Na most elb** egy pár ezrest Assassin's Creed: Mirage, Forza Motorsport Prémium előrendelve.
-
Bep
őstag
válasz
hombre[EU] #118432 üzenetére
Este érek haza (száll le a gépem NZL-on
). Nagyon kíváncsi leszek rá, főleg kormánnyal milyen. Olvastam én is, hogy túlkormányzottság power van mindenhol
Ha kipörög a 3 szilva a félkarun, akkor adja ki a hátsó tengely, igaz F1 22-ben már megszoktam anno, hogy ott is elb*szták az elején.
-
Bad Pritt
félisten
-
Wesder
titán
válasz
Döglött Róka #118427 üzenetére
Nyílván, csak leszokhatnánk már erről a wait for itról.
-
30z.Samu
félisten
Sikerült eddig két Forza tesztet megnézni, hát eddig nincsenek elragadtatva, viszont elvileg Day1 valami patch lesz hozzá.
-
dropi
senior tag
Én ezt komi nem értem. Holnap új AC, és ti tényleg egy Forzaról beszéltek?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- Eladó Új-Bontatlan Steam Deck OLED 512Gb / 1Tb
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest