Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ridiculous
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy így '23 végén van értelme még beújítani egy S/X - et? (stabilan tudja még a 120FPS - t, vesz-e vissza felbontásból láthatóan hogy tartsa az FPS számot ..ilyenekre gondolok)
24" - os 144hz - es monitorral használnám 1080p felbontáson.
Főleg olyan játékok mennének mint a Fortnite, WZ 2.0 (+MW III), Apex Legends etc. -
gianni85
veterán
válasz
NemMo #119998 üzenetére
Emlékeim szerint (jó régen volt) az első részben olyan 2/3 - 1/3 arány volt a séta/puzzle/felfedezés javára. Lineáris pályadizájn, ha túljutottál egy puzzle részen, akkor jött általában valami harc. Nehéz szinten tudott szivatós lenni, de leginkább a töltény hiánya miatt, mert elég ritka volt.
Egyébként ha kimaradt, érdemes a remastered részt bepótolni. Talán most akciós is? Egyelőre még én se vettem meg, de tervezek vele egy újrázást a második rész előtt
-
NemMo
őstag
AW 2 játszik valaki? Nekem kimaradt az első része. Főleg sétaszimulátor és nyomozgatás vagy az akció arányát úgy kell elképzelni, mint egy resi pl?
Nézegettem teszteket, de nem igen kaptam erre választ -
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Redneck #119994 üzenetére
Ahol fizetett a gyártó/tervező cég a Microsoft -nak, vagy valamilyen más hivatalos megállapodás van, annál továbbra is lesz támogatás.
Meg gondolom olyan cégek termékei között is lesz támogatott modell, aminél a gyári kontrollert alakítják át. Vagyis van rá esély, hogy ők meg tudják oldani.
-
rinpocse
aktív tag
Sziasztok!
A hat éves unokám olyan játékok kért tőlem amiben kis emberek vannak.
Létezik ilyen játék? Ha igen mi a neve? Milyen egyéb játékot tudtok ajánlani 6-8 éves korig?
Köszönöm! -
Redneck
nagyúr
Gondolom az MS által certifikált kontrollerek (pl. Razer eszközök), nem lesznek tiltva a rendszerből, csak az ilyen-olyan dzsunka cuccok. Ha ezzel vissza lehet szorítani a csalókat, és fenntartható minőséget tudnak garantálni, akkor jó lépés.
Más:
Rockstar igazán kiadhatna egy 60 fps patchet az RDR 2-höz. Most hogy tolom a GTA-t, látszik hogy simán vinné azt is 60-on... -
axod
tag
válasz
ssgt1981 #119976 üzenetére
Én Govee-t használok lassan 1 éve. Nekem nagyon bejött, este csak ezzel megy a TV (játék+sorozat). Ez nem HDMI-n keresztül megy át, hanem egy kamerával nézi a TV képét. Én azt leraktam a soundbar tetejére, így jól érzékeli a TV-n történéseket. HDMI biztos pontosabb képet ad, én nem szerettem volna még egy eszközön átfolyatni a jelet.
-
axlfsi
veterán
válasz
ρσгτσ #119990 üzenetére
Aaaaazzz de szép lesz, ha igaz lesz (és mekkora botrány is egyben!)... és nem csak a sok ZEN-es bohóc miatt, hanem azért vannak 3rd party kontik jócskán, melyek gondolom sehol nem licenceltek (pl. a méltán kedvelt Fusion Pro-k is gondom ...).
Nem akarom még mindig elhinni -
Steve1207
veterán
válasz
Wesder #119988 üzenetére
Úgy 1,5-2 hétig utána nem is tudtam mivel játsszak, pedig idő lett volna, egyszerűen nem kötött le semmi, pedig ritka az ilyen. Többször kellene hasonló minőséget letenni az asztalra, hogy ne csak a csőjátékok szülessenek, pedig mondhatni ez is egy kaptafa jellegű alapjaiban.
Nekem kellett a túltápoltság, de csak pár helyen dobálóztam és stock kard volt végig (meg egy nagy batár a bossokhoz), de kb hasonló csak kétszer annyi idő, 8x óra és 10x-es szint (imádtam farmolni a színházban a kis bábukat
)
-
Wesder
titán
válasz
Wesder #119987 üzenetére
Szerk.
1D17h volt az első kör. Lehet nem sikerült volna vègigvinni, ha a dobálnivalók nem ennyire OP-k, illetve nincs Specter a fontos bossfightoknál. Nem èreztem egyèbkènt nehezebbnek mondjuk az Elden Ringnèl. Lehet talán hogy túltápolt voltam a 92-es szintemmel a vègèn.
Azt hallottam hogy NG++ban vannak mèg új dolgok.
-
Wesder
titán
Vège lett a Lies of P-nek.
Nehèz szavakba önteni mennyire egy remek játék lett. Ezrezni megpróbálom, meglátom meddig jutok vele. -
Bogyi007
veterán
Nálatok is ez van kiírva?
Termékleírás
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, egyedi számlapok és akadálymentesség fogyatékkal élők számára, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 336 óra, szilikon tok
Tisztelt Vásárlóink!
A kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honalpján:
http://nmhh.hu/veglegestorles -
Steve1207
veterán
Nektek megy a vásárlás gomb (még a megerősítés előtt) a store-ban? Nekem csak felugrik a kis ablak, amiben írná a fizu módot és társait, de csak teker. (Tiszta FM
)
-
mike1334
veterán
válasz
IntelKiller7 #119980 üzenetére
Köszi! Franc a pofájuk
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
mike1334
veterán
Red Dead Redemption 2-nek van xboxon new game+? Keresgéltem neten, de mindig modokat ad ki találatnak...
-
Bogyi007
veterán
válasz
ssgt1981 #119976 üzenetére
Miért nem innen rendeled kuponnal? 12400 forintra jönne ki...
-
ssgt1981
senior tag
Off: Használ valaki ilyesmit a sx-el?
[link]
A kérdésem az lenne, hogy csökkent valamit a grafikai teljesítményen vagy rendeden átviszi a jelet? -
oriic
HÁZIGAZDA
Van itt egy topik Reseterán, amiből úgy tűnik, hogy novembertől az MS tiltja azokat a 3rd party kontrollereket és kiegészítőket, amiket nem MS gyárt vagy nincs hozzájuk hivatalos licence.
Supportnak is van ehhez egy oldala már. [link]
-
Kristof_94
nagyúr
Már arra is felkészültem, hogy meg sem fogom kapni. Szeretnék megadni új címet vagy legalább egy alternatív megoldást, ha nincs otthon senki. De nincs rá mód.
-
Bogyi007
veterán
Náluk ez nagyon jól működik, konkrétan még azt is mutatják hogy hanyadik csomag az enyém és hogy éppen kinél járnak sorszám szerint.
Személy szerint őket kedvelem legjobban az itthoni futárcégek közül a Packeta mellett.
Automata fronton meg a Foxpostot használom leggyakrabban. -
Bep
őstag
válasz
IntelKiller7 #119971 üzenetére
One Express -nél is.
-
gianni85
veterán
válasz
Kristof_94 #119959 üzenetére
Engem kiráz a hideg, ha ups-t kell használni. Eddig mondjuk elkerültek a problémák. Vannak szolgáltatók, ahol már real-time követheted hol jár a futár, mennyi csomag van még előtted, és mikor várható a kézbesítés…. Meg van az UPS
-
dvtkfan
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, hátha tud valaki segíteni!
Adott volt egy limitált series x-es kontroller, ami sajnos kicsit törött lett és sajnos pont a joy-t működtető panel is eltört. Tudtam hozzá rendelni az aliexpress-ről burkolatot, ami eltört ( szerencsére full gyári ) és én naív gondoltam rendelek hozzá panelt is, mert az is van...meg is jött szépen, össze is raktam, de csak kb. 1-2 másodpercre csatlakozott a konzolhoz, majd utána off, csak ki-be kapcsol, nem kapcsolódik hozzá! Telefonhoz bluetooth-on, illetve kábelen is csatlakozik, tudom vezérelni a telefont vele, illetve ha összekötöm a laptoppal, akkor ott is csak újraindulgat...ha bluetooth-on kapcsolódok a laptopra, úgy meg kapcsolódik...lehet valami korlátozás a külföldi kontrollerekre, ami miatt nem akar csatlakozni? Járt már így valaki?
-
JamesHun
addikt
jön ez az új kiadás az ARK ból nemsokára.
Ha megveszem Xbox ra akkor PC vel tudunk coop ba játszani a gyerekkel és elég csak 1x megvenni? -
icemad
nagyúr
válasz
#95712068 #119960 üzenetére
Köszi. Érdekes, hogy én sem találtam róla semmilyen videót vagy cikket, ahol hibákat emlegettek volna. Szerintem megveszem ma este és kipróbálom. Nem egy nagy multi tucatterméke, hátha beleadtak mindent a fejlesztők. X-en szerintem stabil 60 meglesz. Csodálkozom rajta, hogy egyik nagyobb gamer portál sem foglalkozott vele, én is teljesen véletlenül hallottam a tanítványaimtól róla. Bár ők a PC verziót tolják. Én meg kivagyok éhezve egy jó hentelős (de nem multi!) lövöldére, amiben tényleg minimális sztori van. Cserébe jó a fizika és gunplay, plussz extra funkciók is vannak. Pár videó alapján azt mondom, hogy ez a Fear és Bulletstorm szerelemgyereke.
Azokat meg szeressük.
-
Wesder
titán
Már a Lies of P vège felè járok ès már tök magabiztosan megyek neki bárminek, de ha beront a terembe egy Jester a hideg kiráz tőle. Valahogy nagyon kiszámíthatatlannak látszik, pedig neki is csak 3-4 támadása van összesen.
-
törölt tag
válasz
icemad #119951 üzenetére
Itt találtam videót róla, Series S-en egyszer "beesik" 58 fps-re, szóval még VRR/freesync kijelző sem szükséges hozzá. Magyar tesztben "FEARlike"-ként emlegetik, nem olvastam végig, de a "bug" és "hiba" keresőszóra 0 találatot dobott.
Amúgy tök érthető az aggodalmad az elmúlt fél év 3 "nagy megjelenése" után, de ez nem az a kiadó. -
pzstm
titán
válasz
Kristof_94 #119957 üzenetére
pontról pontra pontosan ugyanez történt
-
pzstm
titán
válasz
Kristof_94 #119955 üzenetére
iPad pencil kiszállításon volt ez....felhívtam ügyintézőt, de környékről mások mondták lehet másodjára sem jön meg.....
mikor felhívtak utána hogy sikerült és minden rendben volt, még "kioktattak", hogy legközelebb ha jön csomagom előre hívjam fel őket, pontos cím, emelet ajtó meg csengő és azt is külön továbbítják futárnak......elmennek a pont oda......
-
Kristof_94
nagyúr
Ha tehetitek inkább ne küldjetek semmit a szervizbe a UPS "segítségével". Ehelyett inkább vetten volna egy új kontrollert. Most kaptam az értesítést, hogy elkerültük egymást a futárral, miközben a jelzett időpontban végig itthon voltam. Semmi cetlit nem hagyott, nem hívott, nem csengetrtt, csupán csak sz*rt bele az egészbe. A Google értékelések alapján úgy látom, hogy ez nagyon nem egyedüli eset. Nyilván hívtam az ügyfélszolgálatot, de csak a kamu "nem értem hogy történhetett, továbbítja a kollégáknak" és majd hétfőn megpróbálja szöveg ment. Van egy olyan érzésem, hogy akkor sem járok több sikerrel. Szánalmas egy banda...
-
válasz
AMD Power #119950 üzenetére
Phantom libertyt kivégeztem már csak 3 acsi van hátra. Lehet én is kipróbálom a Gotham Knightot, hátha.
A Dead Space is el akarom kezdeni mindenképp amint elérhetővé válik. Lehet a remake verzó jobban fog tetszeni mint az original (bár úgy tudom elvileg ugyan az csak fullos grafikával). Game pass tele van most jó játékokkal. Pl Bad Pritt fórumtárs dobta be múltkor a számomra teljesen ismeretlen Bramble: The mountain king című játékot, belekezdtem abba is kiváncsiságból. Nagyon jó kis játék és a kutya se hallott róla. Bőség zavara van.
-
icemad
nagyúr
A pár napja megjelent Trepang2-t próbálta valaki? Videók alapján Fear szerű cucc, szerintem jól néz ki, nem is drága, csak rövid. Engem az érdekelne, hogy mennyire bugos állapotban jött ki.
-
Golyo69
senior tag
-
válasz
GalaHU #119947 üzenetére
Odáig én már el se jutottam mert ugyan beállítottam az üzemanyag fogyás és gumi kopás opciót de a 3-6 körös versenyek alatt a gumi sose kopott el, az üzemanyag mennyiségét pedig mindig dupla annyi körre állítottam mint amennyi a verseny volt, így sose fogytam ki belőle. Ezek szerint vannak 15-20 vagy mégtöbb körös versenyek is .
Az már tényleg kihívás lehet, hogy a sokadik kör után is élvezd ezeket a versenyeket. -
GalaHU
addikt
válasz
beyruth82 #119946 üzenetére
Ebben igazad van, de ha a teljes futamon megnyerhető összeget nézed ami több paraméter alapján számítódik, akkor a helyezésért járó díj arányaiban a legkisebb. 60k-t hoz a futam (VIP vagyok) 2-3k a különbség, ezen kár aggódni.
Engem inkább az zavar, hogy egy rohadt gumit nem tudsz cserélni egy sorozat feléig, mert nincs elég TP-d? Mi ez a hülyeség, az az első amit egy pályanapos kocsival 2 napos jogsival megcsinálsz... De nem, menjél orrtolós, billegi betegágyakkal, mert csak...
-
válasz
GalaHU #119944 üzenetére
Próbáltam úgy is. Viszont ha a legjobb időt produkálod (én modjuk 4-es majd 5-ös szinten játszottam) akkor se indulhatsz az első két helyről csak a 3.-ról és a helyezésért kapott pontok is kevesebbek lesznek mintha a 12-ről rajtolsz. Szerintem a single nem az erőssége a játéknak. Ez úgy lehet marha élvezetes ha értesz az autóhoz és minden beállítást, tunningot, fejlesztést nagy műgonddal megtervezel az adott pályához, versenytípushoz aztán multiban nyomod mások ellen. Főleg, hogy folyamatosan érkeznek az új challengek és eventek hozzá.
(#119945) parandroid
Nem mind azok. Az f1 2021-el és f1 2022-vel is több szezont lenyomtam karrier módban egymás után simán és baromira élveztem meg izgalmas volt.
-
GalaHU
addikt
válasz
beyruth82 #119942 üzenetére
Fogd föl a gyakorlást időmérőnek és figyeld hogy ott hanyadik időt teljesítetted. Erre a pozira meg állítsd be magad a rajtnál, 6-7 szinteken már kellő kihívás van a dologban, én így dobom fel a karriert. De tény hogy ez hosszútávon nem fogja eltartani a játékot és az is vicces, hogy egy versenyzős játékban éppen hogy csak versenyautó nincs (szinte) a karrier során...
-
válasz
AMD Power #119940 üzenetére
Én levezettem 3 versenysorozatot kb és töröltem is. Hamar meg lehet unni ha arcade játékként játszod és egyébként nem vagy automániás. A gép ellen játszva, automata beallítasokkal és fejlesztésekkel az egymást követő nem túl izgalmas veresenyek gyorsan repetitívvé válnak. Az egyik legnagyobb hibája szerintem, hogy nincs benne időmérő, a versenyek előtt te határozod meg hányadik helyről akarsz indulni. Minnél hátrébbról indulsz annál több elkölthető pontot kapsz ha az első 3-ban végzel. Igazából nem is a nyerés a lényeg hanem az hogy minnél több creditet szerezz amiket el tudsz költeni az autódra, fejleszteni belőle. Tök másodlagos maga a kupa amin épp indulsz mert nem az első hely a fő cél vagy hogy a 3-4-5-6 pályákból álló kupát megnyerd hanem a megszerzett creditek és az autód fejlettségi szintje amiket a versenyeken kapott pontok határoznak meg. Pl ha levezetsz vesenyen egy hibatlan kört ahol nem csúszol ki, nem ütközöl senkinek, szépen veszed be a kanyarokat meg ilyesmik azért kapsz pontot akkor is ha utolsó helyen érsz célba. Igazábol magad ellen versenyzel a különböző kör és pályarészeken elért időeredményeid ellen és a minnél "szebb" vezetésért. Önmagában a verseny csak jellegtelen díszlet a credit és tp pontok gyűjtésére. Ez annak lehet nagy élvezet aki imádja az autokat és ért hozzájuk. Az el tud lenni az alkatrészek, beállítások, tunningolások végtelen lehetőségének tengerében és szimulátor módra húzva mindent élvezi a sok téttel nem bíró versenyek monotonitását.
U.I: Mindezt a single részre értettem, multiban nem próbáltam
-
Frod
addikt
Alapvetően nem az én világom, de a Manor Lords mégis megnyert magának, olyan, mint egy középkori Cities Skyline
(bár a TW-ra hajazó harcolós rész nekem egyáltalán nem hiányzott volna, simán csak építgetnék egy falut, remélem lesz ilyen mód is benne) -
discrate
aktív tag
3rd partys controllerem elkezdett driftelni.
fps-t nyomok főleg, és nagyon zavaró, hogy random ugrik egyet a célkereszt vagy kúszik egy irányba. a gari 1 hete járt le...
jól gondolom, h ez garanciális hiba amúgy, és ha jó fejek, akkor javítják/cserélik? vagy házilag is lehet ezt könnyen orvosolni?magyarországi a forgalmazó amúgy, felhívom őket, csak kíváncsi vagyok az itteni tapasztalatokra.
-
parandroid
félisten
válasz
icemad #119932 üzenetére
Én sem multizok, az a pár verseny csak azért ment le, mert meg akartam csinálni a safety class besorolást, mielőtt jönnek a gamepassos hülyegyerekek dodzsemezni. Amúgy az új, edzéses rendszerrel (ami szerintem remek ötlet volt) minimum olyan 15-20 percet lehet számolni egy versenyre. Azaz egy 5-6 versenyes bajnokság alsó hangon nettó 1,5-2 óra. Ha belefeledkezel valamibe (beállítások, pár extra kör edzésen, ilyesmik), akkor jóval több is lehet. Alapból 20 (+4 featured - havi kiemelt) bajnoksággal indít a career mód. És ez most csak a nagyon single, alap karrier. Nem is haladok vele, egyszerűen ritkán van ennyi időm egyben, de ez most az én saram. Amúgy valami 83-as szintű lettem benne épp tegnapelőtt (tegnap nem is volt időm játszani
), de mondom, a felénél sem vagyok majdnem 40 óra alatt.
p
-
Mephike
őstag
Aki szerette a pár hónapja megjelent Remnant 2-t, annak most érdemes lesz visszanéznie a játékba. Érkezett egy nagyobb update, illetve 27. és 31.-e között lesz az Aberration Domination Event, amiben pár új csak most beszerezhető fegyver lesz elérhető.
-
icemad
nagyúr
válasz
parandroid #119927 üzenetére
De ő csak single-ben nyomja, a multi kiesik teljesen. Persze, a frissítések adnak majd hozzá új dolgokat. Ezt nem számoltam bele, ebben igazad van.
-
Tegnap este végére értem a phantom libertynek. Nagyon tetszett és mivel az alapjátékot ezreztem anno, gondoltam a dlc acsijait is megszerzem. Van az ítélet napja nevezetű:
A gond az hogy a 3-ból egyet megcsináltam de a másik kettő bűnözői tevékenység nem jelenik meg a térképen, nem aktivizálódik. Én bugra gyanakszok, ami miatt bentragad az acsi örökre.Ilyen létezhet? Másnál aki maxolta a játékot volt hasonló probléma? -
parandroid
félisten
válasz
icemad #119924 üzenetére
Havonta 4 új featured bajnokság kerül be. Amúgy 38 órával az alap versenysorozatok fele van kész, az első havi featured bajnokságok fele, tizenpár multis verseny, és még nem riválisoztam, nem foglalkoztam tuninggal, festésekkel, meg ilyesmikkel, és még az acsikra sem mentem rá, valami 430/1000-nél vagyok. És még az új pályák is jönnek majd folyamatosan, ígéretek szerint akár havonta. Ja, meg autóm is alig van, prémium kiadással is talán 25-30 autó áll a garázsban, és még az érdekesebbeket fel is kell szintezni. Szóval van azért mit csinálni… Az az 50-60 óra nagyon karcsú lenne hozzá, de a 100 is.
p
-
vendingo
veterán
-
vendingo
veterán
Üdv
Tudnátok tippet adni, hogy honnan, vagy mikor lehetne legkedvezőbb áron beszerezni a forza motorsport új részét?
300ft-os gpu akcióban nagyon megtetszett. -
válasz
l.skywalker #119917 üzenetére
jogos ! köszönöm
-
Wesder
titán
válasz
Ghostman78 #119916 üzenetére
Settings -> General -> Personalisation -> My Home Xbox.
Ezt beállítod a One X-en azzal a fiókkal amin vannak a játékok, ès menni fog.
Szerk.
Mondjuk a Forza pont nem fog menni, (natívan) mert az nem jelent meg Onera. -
oriic
HÁZIGAZDA
The Finals
Mentem két kört, elég is volt én úgy érzem. Valahogy az irányítás sem az igazi, meg a stílus sem nagyon jön be. Erre pont jó volt ez a béta szerintem, hogy ez tisztázódott.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Ghostman78 #119916 üzenetére
-
előre is elnézést kérek a kérdésért
Lakásban van 1db one x , és 1db sx.
1 netes előfizetés, 2 game pass.
Hogy lehet megoldani azt, hogy ami az SX-re lett megvásárolva játok storeból, az menjen az X-en is ?
Tehát ne kelljen 2x megvennem a Forzát 36 ezerért.
Ami az SX-en van fiók, ezzel kéne bejelentkezni a One X-re is és letölteni oda is a játékot ?
Viszont egyszerre , egyidőben ugyan az a fiók nem lehet aktív gondolom.
Köszönöm a segítséget. -
discrate
aktív tag
Nálam xboxon a Storeban nem elérhető (Not currently available - szép(?) angolsággal).
Nemtom, hol nézitek. -
homerhamm
addikt
-
törölt tag
válasz
consono #119905 üzenetére
3 perce indítottam a letöltést, előtte frissített az xbox.
Más téma: a másik oldalon nagy AW2 lázban égnek a népek, nekem még az első rész is kimaradt. Nézegettem a AW remaster-t 2870 forintért (vagy izland ~2400), elvileg 4K 60 fps-sem megy SX-en. Ennyit gondolom bőven megér, nekem csak valami zseblámpával bénázás és lőszerhiány dereng nagyon régről.
-
consono
nagyúr
Az appban már ott van a Dead Space, ha valakit érint!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest