Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Most realizálom, honnan ismerős a Lies of P-ben Geppetto szinkronhangja: Elden Ringben ő morgott a játékosra olyan csúnyán többször is.
-
JamesHun
addikt
játszik innen valaki a Bus Simulator 21-el és esetleg multiplayert is játszanak pl PC vel?
Gyerek nyaggat, hogy játszunk, de az xbox sessiont nem látja a pc és fordítva -
dunc
nagyúr
Nagyon várom a Forzát, és remélem majd az új gamepad tulajdonságait, támogatni fogja a Forza!
-
icemad
nagyúr
válasz
Döglött Róka #118189 üzenetére
Nem, mert nem vettem meg.
És azért (is) szomorú dolog ez, mert így az új Mortal Kombat 1 játékosok sem tudják pótolni a történet első részét. -
Redneck
nagyúr
válasz
Döglött Róka #118189 üzenetére
Amit nem vettél meg korábban, és lekerült a storeból, azt max lemezen veheted meg, és azzal bohóckodhatsz. Erről ment a diskurzus.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
icemad #118184 üzenetére
Nekem storebol van meg es mai napig felajanlja az installt.
https://www.xbox.com/en-us/games/store/mortal-kombat-2011/9ntjgg4v980v
Neked nem? -
Redneck
nagyúr
válasz
icemad #118184 üzenetére
Sajnálom hogy nem lett meg. Az a Mortal még jó volt. Az újat sajnos még nem tudtam kipróbálni, de ránézésre jobban tetszik mint az előző.
Nem akarok én mindenáron régi címeket megvenni, mert PC-n megvannak, de néha boxon is jó lenne nyomni egy-ket klasszikust.
A lemezeket kerülöm, csak pár régi Forzát szereztem be.30z.Samu:
UG2 és az MW, sajnos nekem sincs meg sehol. Maximum elfekvőben valami régi PC-re írt DVD-n vagy külső vinyón iso-ként. -
icemad
nagyúr
válasz
Redneck #118183 üzenetére
Ugyanígy jártam a Mortal Kombat (2011) játékkal. Szerencsére megvan lemezen, csak az meg már eléggé használt. Régebbi Transformers játékoknál ugyanez a helyzet. Kár, hogy előbb utóbb minden lekerül az áruházból. Nemrég olvastam valami kimutatást, hogy a régebbi játékok 87%-át nem lehet megvenni hivatalosan. Csak virágbolt...
-
Scholes9
nagyúr
Forza tesztek mikor jönnek?
-
icemad
nagyúr
válasz
gianni85 #118174 üzenetére
Szerintem ez nem csak kizárólag a grafikán múlik. Ott van még a fizika, AI, stb, amit mind számolnia kell a gépnek.
Jó lenne már valami open world fps is, ahol pl egy rakéta becsapódásnál egy faház szanaszét repülne. Vagy egy ember nem csak "arrébbgurulna" , hanem szétszakadna darabokra, ahogy kell.
AI-ból se nagyon láttam még olyat, ami már majdnem emberszerűen viselkedne. Némelyik játék a Half life első részének a színvonalát sem éri el ilyen téren.
Szóval ezekben is lehetne még hova fejlődni, csak sajnos a játékosok többségénél is csak a grafika számít. -
S e t h
nagyúr
válasz
frankdelgado #118172 üzenetére
Itt a fórumon olvastam róla először annyira elkerült, szóval számomra meglepetés.
A tetszést meg alapvetően befolyásolja nálam az erős Elite nosztalgia. -
gianni85
veterán
-
consono
nagyúr
válasz
frankdelgado #118171 üzenetére
Hát, mihelyt implementálják az FSR 3 frame generationt a játékokba én úgy látom meglesz ez. Vannak már kint videók a YouTube-on, gyenge vidkarin is nagy ugrást produkál. Persze ez is még idő, legalább egy patch kell...
-
frankdelgado
őstag
válasz
beyruth82 #118151 üzenetére
A marketing kamudumán túl már szeretném látni a 4k 60 fps új játékokat xboxra...vagy legalább a választás lehetőségét. Néztem 6650xt teszteket (egy jó Ryzennel megtámogatva) és az a benyomásom, hogy több nem is olyan régi játékot pörget 4k 60 fps-el ( vagy afelett) mint a box. Tehát a varázsszó az +akár+. ......
-
Steve1207
veterán
válasz
Bad Pritt #118169 üzenetére
Nekem 80 órám van benne, bejártam szinte minden sarkot (90%-át biztos), most nyomtam le épp a fő bosst
. Maga a játék szuper egyébként, az átvezetők nagyon hangulatosak, mellékfeladatok beépítése, pályák baromi jók, shortcut-ok is, harcrendszer is rendben van, ja és természetesen a boss-ok "kialakításai" nagyon bejöttek. Ez így az idei top 3-ban benne van.(viszont a secret endingnél vagyok, szóval még lesz egy harc) Viszont kíváncsi leszek a véleményetekre, mert én, mint béna soulsos könnyűnek véltem. Nem bánom persze, mert pont így élveztem, de az igazi soulsosoknak ez szerintem nem az a szint. Ennyit meg nem fejlődtem, mert sok hárítást így is kihagytam, ablakokat nem találom el (itt amúgy különösképp). Majd számolj be, te azért sok ilyennel játszol, de nekem úgy tűnik ez a nagyközönségre van szabva nehézségben, hogy mindenki élvezze.
-
Wesder
titán
válasz
Fitzgerald #118164 üzenetére
Mással nem fog szerintem menni.
-
Fitzgerald
veterán
Hali!
Ha PC-hez akarom csatlakoztatni a Series kontrollert, wireless módban csak a Microsoft dongle-vel fog működni a dolog? Bluetooth adapterekkel tudom hogy működik, kifejezetten az érdekelne, hogy valamilyen third party wireless dongle-vel megoldható-e a dolog.
-
minilego
senior tag
Half life 2 beszerezhető series x-re?
-
Frod
addikt
Everspace 2
Itt a vége, ezt 5 mp-pel kereken 70 óra után jelentettem ki, és mentettem el az utolsó save file-t. (ami log-olja az időt, így tudom pontosan) Úgy érzem ennyi alatt láttam mindent a játékból (max level, legerősebb hajó, összes perk feloldva, 1 híján az összes sidequest), de kis túlzással lehet belemenne még egyszer ennyi, ha ezrezni akarnám.
Elképesztő mennyiségű kontentet rakott a játékba a Rockfish csapata, kb félidőnél le is tettem a játékot egy időre, mert tényleg rá tud szakadni az emberre a sok ikon a térképen.
Az előző részhez képest a rougelike-vonal ment a kukába, helyette jött egy sztorikampány, ami felvonultatja az összes arcot az előző kiegészítőből (Encounters), a korábbi 4 hajó helyett, itt 9-ből választhatunk, de maradtak az izgalmas tűzharcok a korábbinál nagyobb mennyiségben. A kampány befejezése utána lehet pucolni a térképet, de megjelenik az endgame tartalom is, ahol a végtelenségig darálhatjuk az ellent, a saját magunk által beállított nehézségű arénákban.
Személy szerint a játékot sokkal könnyebnek találtam az előzőnél - oké, ott a műfaj miatt a gameover egy sokkal szervesebb része az egyenletnek - de alig volt izzasztó rész a kampány során. A játék végén pedig egy legmagasabb szintű hajót vásárolva, mint kés a vajon menten át az endgame arénán, így további bővítésig, én most leraktam a játékot.
Az első hivatalos és ingyenes csomag a jövő héten érkezik, de a hírek szerint később nagyobb, fizetős pakkokra is számíthatunk.
(pl ha ez a reddit-es galaxy map valós, akkor egyelőre a felét kaptuk meg a terveknek csak)
(a Starfield-et még nem próbáltam, de az űrharcos részek alapján, aki jó kis dogfight-okra vágyik inkább ezzel tegyen egy próbát) -
válasz
lastmohican2 #118148 üzenetére
Ha a nyers tflops számot nézzük (kb 12) akkor igen egy szint de valójaban nem hiszen egy 3060-al nem tudsz 4k 60fps-ben jatszani az új játékokkal. A legjobb esetben is 1080p 60fps. A xbox pedig ennél sokkal többre kepes, akar 4k 60fps-re is. A 4k az persze dinamikus de egy 3060 még az 1440p 60 fps-re se képes az új hardverigényes játékok esetében. Teljesen más egy konzolra optimalizált játék, ezért nem is igazán lehet összehasonlítani szerintem.
-
törölt tag
High On Knife-ról van valami infó azon kívül, hogy kedden jön?
Lapcsaládon belül egy hírt találtam róla.
Store-ban csak annyit írnak, hogy külön nem megvásárolható, steam-en sem láttam árat.
Kíváncsi lennék az árra, persze felőlem GP-ben is jöhet.#118148 lastmohican2
Húha, ne rázogasd a pofonfát. Egyezzünk ki annyiban, hogy ezért az "alkotásért" véletlenül se építs pc-t. Jövő ilyenkor térjünk vissza a témára.
Pont volt ezzel kapcsolatban volt egy kisebb csörte. -
lastmohican2
tag
válasz
#95712068 #118063 üzenetére
Végül én is felültem a Starfield hype-train-re, tegnap este vettem át egy 6700XT-t (B450, R5 3600, 16GB ram), ...
Mi az a videókártya szint ami már jelentősen meghaladja az SX szintjét, de nem kerül horribilisen sokba? Én is nézegettem mostanában a videókártya árakat. Az SX az kb. 6600 XT, RTX 3060 szint?
-
Bad Pritt
félisten
Kimagasló játék lett ez a Lies of P az elmúlt évek hit and miss soulslike próbálkozásai után, Lords of the Fallennek fel kell kötni a gatyát, Pinocchio elég magasra helyezte a lécet idén.
Nincs semmi spanyol viasz feltalálás, bármelyik FromSoft játékból átugorva rögtön otthon érzi magát az ember, ismerős a menü, irányítás, szomorkás hangulat és szerencsére játék közben sem törik meg a varázs, van egy gyors, rendkívül reszponzív harcrendszer, ráraktak néhány jól átgondolt játékmechanikát (a stagger majd fatal működése nagyon tanár) és becsomagolták egy gyönyörű UE4 köntösbe.
Egyszerűen élmény játszani, ez a meme illik rá legjobban minden szempontból: -
homerhamm
addikt
válasz
Döglött Róka #118143 üzenetére
Csak vicceltem, hogy nem tetszett neked a PC téma, akkor jöhet a Nintendo.
-
homerhamm
addikt
válasz
Döglött Róka #118141 üzenetére
Akkor most beszélgessünk a Nintendoról.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
#95712068 #118140 üzenetére
Ha folyamatosan szemelyeskednek, nem lennek itt mert mar kiraktak volna.
Nem kivanok tompitani semmit, csak nem szeretem a circlejerket mint jelenseget, es amikor elkezdi itt egy a nyavogast akkor hirtelen bevonzza a tobbi jatekdesignert/engine fejlesztot/producert es korusban fujjak a nyilvanvalot. Unalmas, ennek adtam hangot.
Es nincs igazam, velememenyem van. Ugyanugy mint neked.
-
törölt tag
válasz
Döglött Róka #118095 üzenetére
Megnéztem Series X-en, érzetre még a 30 fps-t sem tartja zárt térben. Egy kisebb űrhajót kellett kipucolni, azaz nagyon kicsi térről van szó. Alapból is nehézkes célozni diavetítésben, de még diavetítés sem konstans, és a frametime kilengések nagyon megnehezítik a célzást. Tudom béna player vagyok, hiszen megmondtad. Jelen esetben annyira béna vagyok, hogy még célozni sem tudok. A mimikán kívül a mozgás is Morrowind-es, a quest ember nem tud kikerülni egy asztalt, elkezd tolatni!?! 2023. szeptember utolsó napját írjuk, csak szólok.
A friss élmények után ránéztem egy Didigtal Foundry-s videóra, láss csodát, nem tudja tartani a játék a 30 fps-t sem. Hmm. Nyilván nem lepődtem meg, mert gunfight közben ezt tapasztaltam is a játék létező legkisebb területén is.
Biztos bennem van a hiba, de még mindig azt mondom, hogy a játék jelenlegi állapota nem érett meg a kiadásra. Bár nincsenek annyira durva grafikai glitch-ek, mint amilyenek voltak a CP2077 megjelenésekor, akkor is nagyon kísértetiesen hasonló rajtot vett a játék. Félkész és optimalizálatlan, kétezres évek elejét megszégyenítő AI, mimika, mozgás és egyéb gagyiságok sokasága. Ezt így ebben a formában nem lett volna szabad kiadni.
Mivel nem akarok úgy járni ezzel is, mint korábban tettem a CP-vel, így inkább letöröltem mindegyik gépről. Majd egy év múlva ránézek, talán addigra javítják a javítható részeket. Nyilván a 20+ éves "tákolmány" grafikus motor nem lesz cserélve, de reményeim szerint egy év múlva talán nem szaggat be egy 4-5 négyzetméteres részen úgy, hogy még célozni se lehessen.Úgyhogy el kell ismernem, hogy a tájékozatlanságom áldozata lettem. Nem néztem meg XSX-en, nem néztem utána a tényleges gépigényének, nem olvastam bele a témájába, és Digital Foundry-s videót is csak utólag néztem meg, mert úgy éreztem, hogy még a 30 fps-t sem tartja XSX-en egy pár négyzetméteres részen. Ezek egy része azért maradt ki, mert nem akartam el"spoiler"-ezni a játékot. Viszont akkor is teljesen értetlenül állok az előtt, hogy egy CP2077 fiaskó után hogyan engedhet meg ilyet egy kiadó. Biztos nekem "sovány" a szókincsem, de szégyen szó áll legközelebb ehhez a rajthoz. Szégyen a kiadónak, sértő a játékosokra nézve, hogy ezt így ebben a formában ki merték adni 2023-ban. Amíg ezt "benyelik" a userek, addig a kiadók nem fognak változtatni a hozzáálláson.
Tanács: ha folyamatosan személyeskedsz, attól még nem lesz igazad, ráadásul ezek után félkövérrel modiért kiáltasz.
Nyilván észérvekkel nem lehet egy ilyen szégyenteljes megjelenés okozta presztízsvesztést tompítani, de akkor sem hiszem el, hogy a MS bértrollokat foglalkoztat. Nyugtass meg, hogy a látszat ellenére ez csak egy partizánakció volt a részedről. -
SaGa59
őstag
válasz
Bad Pritt #118134 üzenetére
A szokásos beth hibák itt is megvannak, pl mikor az npc pl a lépcső korláton áll, vagy a szék mellett ücsörög, a lerakott mozgatható tárgyak szanaszét repülnek, mikor belépek egy helyiségbe, stb… Meg amikor egy lézerpuska találattól a mennyeztenek csapódva pörögve elszáll a hulla. Tegnap este egy kajás tálca pörgött a padlón olyan tempóban folyamatosan az egyik bázison mindhárom térbeli tengely körül egyszerre, hogy nem lehetett elkapni se, hogy felvegyem és odébb dobjam, hátha abbahagyja. Az a baj, hogy ezeket szinte lehetetlen kigyomlálni a motorból az alapoktól újraírás nélkül, mert ki tudja, melyik programobjektum mélyén lakik a rosszul számoló rutin. Mondjuk mikor átírták 32 bitesről 64-re akkor lett volna rá alkalom, de öreg informatikusként tudom, hogy ez már az a szint, amikor tényleg érdemesebb nulláról elkezdve újra írni az egészet, mint a rejtőző hibákat keresgélni. Főleg az „objektum orientált programozás” kitalálása óta, amit én kifejezetten rühellek, mert annak eredménye, hogy gyakorlatilag nincs olyan program, amiben ne lenne egész komoly százalékban benneragadt, soha elő nem kerülő kódrészlet, amit senki se mer törölni. Illetve az, hogy a hibakeresés egy szint fölött már gyakorlati lehetetlenség, mert az egyes „objektumok” írója már talán nem is él, dokumentáció sehol, így fogalmad sincs, valójában mi is történik benne, mikor rá kerül a vezérlés.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Döglött Róka #118136 üzenetére
Főleg ha nem szimpi NPC-kről van szó.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Döglött Róka #118132 üzenetére
Én ezen nevettem nagyon:
Gigachad Vasco meglovagolta leszállás közben a cockpitet.
-
SaGa59
őstag
válasz
Bad Pritt #118130 üzenetére
Olyanom nekem is volt, hogy átépítés után a hajóm kicsit érdekes formában mutatkozott meg a leszállóhelyen. Néhány fala megvolt oszt annyi. Meg olyan is, szintét átépítés után, hogy a kék hatszög alapján ott kellett volna lennie a leszállón, de sehol. Erős a gyanúm, hogy elfogy a memória ilyenkor, mert egy újraindítás helyreteszi. Ez a motor korlátja sajnos, hasonlókat láttam skyrimben és fo4-ben is PC-n, 16GB RAM mellett is.
-
SaGa59
őstag
válasz
beyruth82 #118097 üzenetére
A hiába vetted fel az űrruhát, a játék úgy érezte, nincs rajtad problémába én is belefutottam és mikor végignéztem, mi lehet a gondja, kiderült, ha nincs rajtad a hátizsák, úgy veszi, nincs rajtad az űrruha. Mondjuk jogos, mert abban van a levegőd is, vagyis ez a hiba egy tipikus pebkac.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
SaGa59 #118128 üzenetére
Hát jó neked, de ha rákeresel Starfield Series S crash szókapcsolatra akkor kilométeres Reddit threadeket fog kiköpni a Google, nekem meg ismerősi körben több embernek is kb. azokkal egyező a tapasztalat. Mellé ilyen mókás bugokkal szórakoztatott a játék, hogy a fél hajót lent hagyta a bolygón és nem tudtam semmit csinálni meg űrállomásról kispawnolt a semmibe:
Egyiket sem oldotta meg az újratöltés, korábbi mentéstől kellett folytatni. -
Nekem idegesebb kezem van, mint a TG-nak, szerencsétekre ő nyugodtabb, mint én. Off-ban hagytam néhány törlésre érdemes hozzánemszólást. A személyeskedést / minősítgetést mindenképpen fejezzétek be és normális, nem provokatív stílusban próbáljatok meg fórumozni. Köszönjük.
-
SaGa59
őstag
válasz
Bad Pritt #118021 üzenetére
Izéé. Én nem ezt tapasztaltam. Komolyan. Talán két olyan esetem volt, mikor kilépve a szabad térre nem jött vissza a töltőképernyő után a vezérlés, annyira, hogy konzol kikapcs bekapcs kellett a tovább lépéshez, de akkor is gyakorlatilag onnan ment tovább, láthatóan az automatikus mentésbe gárgyult bele szerencsétlen, ami szintén bethesda betegség. De sem a futás minőségére, sem random kilépegetésre nincs panasz. Utóbbi még sosem volt.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
l.skywalker #118125 üzenetére
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Döglött Róka #118122 üzenetére
Nincs még ez több évados
-
Döglött Róka
veterán
válasz
l.skywalker #118117 üzenetére
Ez egy evadokon ativelo touche.:D Le a kalappal!
@F.B.I.: a hivatalos forza.net weboldal ezzel nyit.
-
F.B.I.
veterán
Urak!
Elképzelhető, hogy az új Forza Motorsport csak Series konzolokon fog menni?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Döglött Róka #118109 üzenetére
Nem lehetek kontraproduktív mindig. Felnőtt emberek vagytok, megoldjátok.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Döglött Róka #118115 üzenetére
Ebből nem derül ki, hogy jó-e vagy sem.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Döglött Róka #118095 üzenetére
Vagy azt csinalod amit gianni85: vegigviszed, beleraksz 30-50 orat es utana elkezded kitargyalni, hogy valojaban ez egy rossz jatek, abszolut figyelmen kivul hagyva azt az aprocska kerdest, hogy akkor minek rakott bele ennyi idot.
Miért, mennyi játékóra után szabad egy ilyen játékról véleményt írni? A tutorial után?
-
-
Minek ez a karate? Én néha jókat derülök Döglött Róka írásain, mert a kissé karcos fogalmazás ellenére bőven van bennük igazság. Néha kevésbé, mert talán túlzottan is emberbe belemenősen adja elő magát, de ha annyira zavarna akkor letiltanám (megteheti más is).
-
Mephike
őstag
válasz
Döglött Róka #118109 üzenetére
Lehet nem véletlen az, hogy kritikát kapsz...
-
Döglött Róka
veterán
Amugy seriff ur cenzurazhatna egy kicsit mert elkezdtek az emberek a szemelyes varazsomat tamadni erdemi parbeszed helyett. Kb az utso 5 hsz mehetne a levesbe.
-
csaabz
őstag
válasz
Döglött Róka #118106 üzenetére
Nyílt fórum, de a hozzászólásaidból látszik, hogy lelkileg nem vagy rendben. Ez nem kötekedés, csak egy megállapítás. Ha nem tudsz megküzdeni a problémákkal, érdemes lehet segítséghez fordulnod.
-
Döglött Róka
veterán
-
gianni85
veterán
válasz
Döglött Róka #118103 üzenetére
Á, nehogy azt hidd… bőven át kellene hágnod a fórumszabályzatot ahhoz, hogy felidegesíts
-
Norb79
őstag
válasz
Döglött Róka #118103 üzenetére
Nyugodj meg, másokat is. Csodálom, hogy nem kapsz hetente 2-3-4-5 napos pihenőt ezekre az értelmetlen belemenésekre és szándékos, céltalan és értelmetlen feszültség gerjesztésre.
Szerintem mindenki jobban járna, ha csinálnál egy saját xbox topikot, ahol aztán a te szabályaid szerint lehetnél egyedül. -
gianni85
veterán
válasz
Döglött Róka #118100 üzenetére
Hát sajnálom, hogy nem Döglött Róka kompatibilis ahogyan a fórumot használom. Téged ez zavar, másokat meg a te flegma stílusod.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest