Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
-
Döglött Róka
veterán
válasz
ProEvoFan #118595 üzenetére
Van akinek a szar is keserű. Pályaverseny xbox-ra jó grafikával és tuningolható autókkal, ha tudja azt amit az előző részek irányításban akkor nekem meg havernak elég lesz hogy elszórakozzunk random versenyeken. (mondjuk mi minden epizódra platformként tekintettünk, a 4. részben hetekig egy ültetett gyári motoros Lianával köröztünk a Nürnburgringen rövide körén, egyszerűek vagyunk na).
Pont ezen a ray-tracingen méláztam, hogy milyen szinten üres-lózung. Elvégre ha játszani akarsz, nem azzal fogsz foglalkozni hogy a szomszéd autó hogy néz ki a te ajtódon. Kb screenshotokhoz elég lett volna. Igaz akkor meg jönne a nép hogy bezzeg a GT7 (mondjuk így is
)
-
mcwolf79
veterán
válasz
GalaHU #118587 üzenetére
Ha már GT7 :
tegnap próbáltam Comparison képeket csináli/ nézni a GT7-tel . Kezdjük ott hogy a pálya a GT-7-ben (Spa-t és Suzuki-t néztem ) tiszta rece. Szóval az elsimítás ott nem az igazi . A pálya kidolgozottsága jobb a Forzában , határozottan élesebbek a textúrák . Több tereptárgy is van .
A kocsik külső kidolgozottsága valamivel szebb a GT-ben , viszont például a Forzában ha hátulról nézed még a műszerfal is látszik . Ilyen a GT-ben nincs , legalábbis amit lőttem képeket azokon nem látszik . Az interiőr elsőre szebbnek tűnik a GT-ben , de csak azért , mert az árnyék jótékonyan takar többnyire . Ha csutkára felhúzom a HDR-t akkor is jóval sötétebb , mint a Forza . Szóval itt nem jelenthető ki a GT fölénye . Valszeg hegesztenek még majd rajta jópár hónapig . Az vicces továbbra is a Forzában , hogy hiába állítom be a km/h -t, a műszerfalon továbbra is mp/h van .
Képtörést én nem érzékeltem a “szutyok gagyi” Philips OLED-emen. A valóságban is ha szembe mész a nappal akkor elvakít ha jól sejtem .
Hát azért egy 5-6 versenyes bajnokságban azért érezni a vége fele a tuning hatását. Könyebb nyerni felspécizett autóval , nem tudom te hogy érezted azt, hogy ők is “utánhúznak”.
Mint írtam is , nem tökéletes az AI , jelen van hogy a 2-3. helyig könyebb feljutni , utána hajtani kell , és ha első helyre kerül az ember indokolatlanul lelassul az AI. De fenntartom , hogy ez még mindig sokkal jobb jól belőtt nehézséggel , mint a GT 7 agyhalott vonatozó dobozai.
Én komolyabb büntit még nem kaptam , bár próbálok is tisztán vezetni . Az első 1-2 kanyart kell túlélni , utána egyesével szépen meg lehet őket előzni .(de a valóságban is így szokott lenni).
Azt adom , hogy nincs még kész , közel sem , de azért nem olyan trágya , mint amit is páran előadnak (nem rád gondoltam konkrétan ). -
ProEvoFan
nagyúr
A fasz kivan. Ilyen sokan nem vagytok megelégedve az új Forzaval? Ezt nem gondoltam volna...egyre jobban várom a gpu megjelenést hogy kipróbáljam, mert "nem akarom elhinni, amit írtok".
-
Peat76
őstag
Nem igazán nyűgözött le a Forza, számomra majdnem mindenben élvezetesebb a GT7, itt talán a pályák kissé színesebbek..kár...de még adok neki egy kis időt...
Viszont az új Robocop egész jónak tűnik, Steamen van már demo is...nem túl pörgős, de igazi pusztító lövöldözés minden téren UE5 motorral...végre a fizika is működik valamelyest ha már az újabb generáció is sokszor csak a külcsínre hajaz, tisztelet a kivételnek! -
parandroid
félisten
válasz
GalaHU #118587 üzenetére
"nem mutatja hogy előtted-mögötted hány mp-re vannak a többiek, így csak találgatni tudod, hogy kiautóztál-e elegendő előnyt hogy megtartsd a helyed egy bünti miatt, vagy sem"
Bekapcsolható a mini leaderboard, mp-ben, és m-ben is tudja mutatni a különbségeket. Ezt én is nélkülözhetetlennek tartom, Motorsportban mindig be is kapcsolom. Amúgy eddig itt van a legdiszkrétebben megoldva, szerintem tök hasznos.
"ha mondjuk 2 kör alatt utoléred őket és megelőzöd hirtelen olyan depressziósak lesznek, hogy nyomás nélkül, maguktól lassulnak körönként 2-3 mp-et, a végén már 10-el fogsz nyerni..."
Ezt én is észrevettem, ha nagy nehezen megelőzöm az elsőt, onnét kezdve totál feladja, és a végére ráverek fél kört (eposzi túlzás, nyilván).
A büntis dolog nekem tetszik, kíváncsi leszek, multiban hogy oldották meg, az eddig olvasottak alapján használható lesz végre az is, de majd meglátjuk.
Szerk.: Ja, amúgy XO alatt nem tudom mit értesz, melyik verzión játszod? PC-n amúgy sokkal szebb, nyilván, Xboxból sajnos a legfrissebb verzió is 3 éves hardver, és már akkor is egy középkat VGA árába került csak az egész gép, szóval csodát ne várj tőle.
A nap elvakít effekt meg forzás védjegy, kedvencem, amikor FH5-ben kiérsz bármelyik alagútbó, és 2 mp-ig semmit nem látsz. Tök mindegy, hogy nappal van-e, vagy éjjel, eső esik-e, vagy homokvihar van, vagy hófúvás, _elvakít_ _a_ _nap_, és kész.
p
-
GalaHU
addikt
Pár óra FM tapasztalat. Disclamer: FM2 óta tolom, nagyon szeretném szeretni, de...
A grafikától nem dobtam hátást, a GT7 szinte minden szempontból szebb. Olyan mintha nem is lenne rendes HDR, ráadásul a képtörés is idegesítő (LG C2-őn). Megcsinálták a "Napelvakít- effektet" és ha kell, ha nem mindenütt nyomatják.
Egyelőre csak XO-n vezettem kontival, este jön a PC-kormány kombó, de az mondjuk hogy ez rendben van, ettől többet nem is vártam.
De hogy a versenyzési élmény jó lenne???? Az autók tuningolásának konkrétan nincs értelme, mert rögtön ugyanannyit utánahúznak az ellenfelek is. Pedig nekik ugye nem is lehetne annyi TP-jük mint nekem, mert a bajnokságban mindig hátrább végeznek, de a legutolsó fakezűnek is a 4. futam után szögre olyan kocsija van mint az enyém.
A nehézségi szint ezzel a csonthülye AI-val értelmezhetetlen. 6/8-as nehézségnél indulsz a mezőny közepéről, de mindenütt bevágnak eléd, rádhúzzák a kormányt, pikk-pakk összeszedsz 2-3mp büntit és ráadásul még el is húz az első 1-2, akiket így esélyed nincs utolérni. A legszebb az egészben, hogy nem mutatja hogy előtted-mögötted hány mp-re vannak a többiek, így csak találgatni tudod, hogy kiautóztál-e elegendő előnyt hogy megtartsd a helyed egy bünti miatt, vagy sem...
Ha lejjebb veszed a nehézséget, akkor mégostobább lesz az AI, 20-30km-el lassabban fordul csak, nem tudod kikerülni, de az eleje persze ettől függetlenül ellép. Ha utánuk tudsz eredni, akkor ha mondjuk 2 kör alatt utoléred őket és megelőzöd hirtelen olyan depressziósak lesznek, hogy nyomás nélkül, maguktól lassulnak körönként 2-3 mp-et, a végén már 10-el fogsz nyerni...
Szóval aki mákszemnyi realitással szeretne fair kihívással versenyezni, az rossz ajtón kopogtat...
Nem akarom még temetni a dologt, mert tényleg friss a cucc, de ezzel még nagyon sok munka van...
-
Bogyi007
veterán
válasz
pzstm #118517 üzenetére
Ha neked tetszik akkor szerintem nincs itt komolyabb probléma a Forzával.
Ha jól emlékszem te már az X360-as Forzákat (3-4) is toltad elég komoly szinten, így a te véleményedet sokkal relevánsabbnak tartom a játékosok többségénél.
Várom a 10.-ét bár lehet hogy a hétvégén elcsábulok a Prémium Add-On felé én is.
30z.Samu #118530 - és én ezt már 1994-ben is hallottam Amigán a legeslegelső FIFA International Soccer indításánál.
-
.LnB
titán
A lehető legjobb helyre került a licensz. Az a szerencsétlen Motorsportgames csak szégyent hozott rá.
Tényleg azok csődbe mentek már?! Mert nagyon égett a ház, amikor legutóbb hallottam róluk.
Mondjuk az az iRacing-es játék mi Switch-re is megjelenik.. Az vajon milyen lesz?!
-
Cagm^c
tag
válasz
Steve1207 #118575 üzenetére
Tele van vele a FM fóruma.
Több féle verzióban létezik a dolog. Van akinek csak simán elveszik a progress. Van akinek mentés közben kifagy a game, majd visszalépés után persze kiderül, hogy nem sikerült a mentés. Láttam olyan bug reportot is, hogy autó vásárlásnál vagy upgrade-nél fagy ki, majd "visszaáll" egy jóval korábbi mentésre (mindig ugyanoda).
Én azoknak a népes táborába tartozok, akik nem is tudnak játszani, mert nem tud csatlakozni a szerverekhez.
-
Steve1207
veterán
FM karrierben másnál is volt, hogy letud egy aktuális a versenyt, bezsebeli a pontokat, nyomja a folytatást, kilép menübe bohóckodni más móddal és utána visszalépve a karrierbe az előző versenyt kezdi ismét? Már másodjára játssza el, pedig korábban még be is töltöttem a következő versenyt, csak kiléptem a riválisokkal szórakozni.
-
mrThomi
addikt
Estét. Délelőtt már írtam, jött is rá válasz (hogy valszeg játék képfrissítési hiba) és ezúton is köszönöm a kollegának, gondoltam megint fölteszem hátha most többen vagyunk és valaki tud még rá mondani valami okosságot.
[link] -
NoMagix
addikt
Annyira vegyes és ellentmondó véleményetek van erről az FM-ről, hogy már kezd erősebben érdekelni!
Az FM 7-et hamar elengedtem, ezt majd jövő héten megnézem. -
plejik
addikt
válasz
boxmaci #118570 üzenetére
Nem rossz a játék , de szerintem ennyire sajnos nem lett jó .. Kicsit azt érzem , hogy mindenki védi a játékot , de ha ez nem forza lenne, akkor azért kapná az ívet rendesen. Én nagy forzas vagyok imádom mind. Motorsportot mind a Horizon szériát , de ez nekem most nem ütött akkorát mint amekkora a hype volt.. Grafika szerintem elég gyenge, GT 7 sajnos azt kell mondanom, hogy szebb, pedig az egy régebbi játék . Az irányítás, fizika teljesen rendben van, érezni a kocsik közötti különbséget . Rmelem a közel jövőben javítanak rajta.
-
Wesder
titán
CD PROJEKT RED Partners With Anonymous Content to Develop Live-Action Project set in the world of Cyberpunk 2077.
Az animációs sorozat jó volt, (a DLC miatt újra megnéztem) live-actionben szerintem ez ugyanolyan rossz lesz mint a többi videójátékos filmfeldolgozás.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
nincsnév007 #118535 üzenetére
Eddig nem volt ilyen gondom
-
F_Peter
őstag
válasz
nincsnév007 #118560 üzenetére
Én egy dolog miatt vártam a javítást hogy az egyszem megmaradt missionöm megcsináljam (Régi személyek új hibák vagy valami ilyesmi), írták is hogy javítva van, de úgy tűnik hogy visszafelé nincs javítás. Szóval aki most csinálja annak jó, aki régi mentéssel annak nem.
-
Moby
veterán
Fizika abban sincs, de ezt ügyesebben rejti el. Jobbnak nem tartom összességében, az máshogy rossz, de azt értem miért kedvelik sokan (erre pár hónap múlva 1marék emberen kívül senki emlékezni sem fog).
Van fény az alagút végén konzolfronton, a nascar jogok az iracinghez kerültek, és készülnek valamivel a konzolosoknak is. -
pzstm
titán
válasz
nincsnév007 #118556 üzenetére
2.0.1 igen
-
icemad
nagyúr
válasz
nincsnév007 #118553 üzenetére
Nem bonyolult, csak nem ehhez vagy szokva. A játék ikonján megnyomod a 3 csíkos gombot, ott játékok és bővítmények kezelése.
-
homerhamm
addikt
-
pzstm
titán
válasz
nincsnév007 #118551 üzenetére
Allitolag az a baj…keress frissitest es a sarga ikonost vedobja 37.95GB frissitessel
letoltottem es most inditottam csak es minden ok
-
pzstm
titán
válasz
nincsnév007 #118547 üzenetére
amúgy nekem a 24GB phantom Liberty update után most kezdett telepíteni épp egy közel 38GB-os Cyberpunk updatet is a masina, nem lehet, hogy ez okozza?
-
dunc
nagyúr
Nagyon bejön a Forza, némi hiányérzetem van, pl a letölthető tuningbeállításokat nem találom, és a design letöltést se. És online szerettem a classonként való szűrést a gyors online versenyeket. A vezetés, a sérülés, üzemanyag, gumikopás stb baromi jó! Grafika penge stabil, telejesítmény+rt be használom!
-
válasz
nincsnév007 #118539 üzenetére
Most nálam se látszik semmi az invectoryban csak üres négyzetek. Ha ramegyek kiírja mi az de tök üreset mutat egyébként. Nem tudom mit csinaltak de nagyon elszúrták a 2.0-ás verziót. Francnak nyúltak hozzá 😡😡😡
-
pzstm
titán
Cyberpunk 2077 – 25M copies sold
Phantom Liberty - 3M copies sold -
Pistu_
tag
[EA Sports WRC gameplay vs real life Japan Rally 2022]
Már nem kell sokat várni rá!
Amúgy új hír hogy az iRacing átvette a csőd felé száguldó Motorsportgames-től a Nascar jogokat és 2025-ben várható új Nascar szimulátor konzolokra is
-
válasz
nincsnév007 #118540 üzenetére
Xbox-al készített képernyőképet? Szerintem azért mert a gépről feltöltöd hálózatra és onnan le az eszközre amiről üzenetben el akarod küldeni. Legalábbis telefonon nekem így működik.
-
nincsnév007
addikt
Ha egy képet elszeretnék küldeni üzenetben miért kell előtte feltöltsem az xbox hálozatra?
-
nincsnév007
addikt
Nálatok is sokszor ki crashel a cyberpunk?
-
pzstm
titán
2.0.1 Cyberpunk megérkezett, 24GB formájában
-
Norb79
őstag
válasz
parandroid #118522 üzenetére
Nem mertem még megnézni, mert amiket írnak róla az alapján nagyon.
Már a settlers new alliancere gondolok. -
Döglött Róka
veterán
válasz
Mortal Kombat 1, Monster Hunter Rise+Sunbreak, csak hogy kettő olyat mondjak ami nálam talált be
Ja be csúszott az új Zelda Switch-re és akkor a gamepass backlogról nincs mit mondanom. Mindemellett még mindig Halozok ha az időm engedi. Nem lehet már "mindennel" játszani mert annyi cuccot adnak ki.
Szerintem nagyon jó dolgunk van
-
30z.Samu
félisten
válasz
Én idén két játékot vettem meg teljes áron és ez szerintem idén már marad is. Többit erősen leárazva vettem vagy GP-ben nyomtam.
-
pzstm
titán
válasz
Stray közel két hónapja elérhető Xbox-ra
-
parandroid
félisten
válasz
Farkassacred #118520 üzenetére
Idén 3 teljes árú játékot szereztem be. Azért nem mondom, hogy vettem, mert a Starfield ingyen volt a VGA-hoz. Baldur's Gate 3-at steamen vettem, Forza Motorsport preorder meg nem is volt kérdés. Ennyi friss AAA címet egy év alatt még sose vettem. És akkor ott a CP2077 DLC, ami csak azért nem érdekel pillanatnyilag, mert évek óta tolom a backlogban az alapjátékot is (néhány óra játékidő van csak benne, mindig volt más, meg eleinte nem is volt 100-as). Alig várom, hogy jöjjön végre a Stray xbox-ra, mert nem akartam PC-n nekiállni. AC rajongóknak ezek mellett ott van most a Mirage, idén jött a Diablo 4 is (jó, olyan lett, amilyen, de régen várt nagy cím), tavasszal volt Jedi Survivor, hogy az olyan gyöngyszemeket ne is említsem, mint a HiFi Rush, vagy a Party Animals, vagy az új Humans Fall Flat, vagy Overcooked. Tényleg, idén lett új Settlers is, az mennyire lett gáz?
Szóval mindezeket összevetve, ha nincs mivel játszanod, az nem az iparág hibája...
És szerintem egy csomót ki is felejtettem így hirtelen.
p
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Farkassacred #118520 üzenetére
Akkor te nem ütöd el, és keseregsz. Ha neked jólesik, hajrá
-
Farkassacred
őstag
válasz
Döglött Róka #118519 üzenetére
Az "el lehet ütni az időt" nem mindenkinél jelenti ugyanazt, főleg nem ilyen 27 ezer forintos árcéduláknál.
-
pzstm
titán
Kozel 3 ora Forza utan azt kell mondjak minden tekintetben pozitiv(nem, nem vagyok nagy szimulatoros es kontrollerrel jatszok, es Horizon all kozelebb hozza)
alulkormanyzas picit van de nem veszes.
5 koros futam volt, ahol zuhogott eso, es ugyanazzal a gumival kozel harom masodpercett ronlott eredmenyem…tapadas, fektav, itanyithatosag minden szepen valtozott ahogy kellett.
uj xp rendszer nagyon szimpiperformance RT-ben jatszok, grafika es teljesitmeny teljesen mas liga eddigiekhez kepest (talan nem is grafika hanem leginkabb a fenyek es egyeb effektek)
sokszor azert tontok el egy-egy kanyart mert gyonyorkodok
szamomra boven 9/10 jelenleg is
remeljuk pokember 10/10 lesz minimum es mindenki megnyugszik
Vicces latni, hogy MS mit rakott le iden es semmi komoly visszahelzes meg sincsen pedig nagyon jo lett az irany szerintem (tudom valakinek egyetlen jatek sem ok toluk kicsit sem …)
-
Bep
őstag
Én megvettem a prémium teljes játékot, izlandi áron
Gondolkozom azon, hogy felteszem az FM7-t megnézni, mert szerintem visszafejlődés a fizika/irányítás. (Persze, hogy hány hz-s mintavételezéssel nézi a gumikat az előrelépés)
Próbálom megszokni még a visszajelzés nélküli vezetést, meg állítgatni. De utána átmenni bármi más pálya versenyes játékba furcsa egyelőre. -
bandi0000
nagyúr
Rosszul fogalmaztam, a WheelStand állítható, csak kellett volna még +20 centi, hogy az elé betudjam rakni a széket kényelmesen, és kvázi minden játék úgy kezdődött, hogy WheelStand tv elé befordít, puffot a sarokból átteni a SheelStand elég és ha végeztem utána vissza mindent...
Egyszer még veszek ilyet, ha lesz sok pénzem és helyem egy kis szobát átalakítani, mert jelenleg a szobámban játszottam, és ha a TV előtt hagyok mindent, akkor a TV-t nem látom, és közlekedni se tudok
-
Bad Pritt
félisten
Én azt hittem Moby abbahagyta a videojátékozást
két éve...tavaly... idén év elején, mert minden is szar, de akkor ezek szerint fake news volt. -
csabi0805
senior tag
Na kipróbáltam én is.
Én elégedett vagyok vele, szerintem jól is néz ki nekem az irányítással sincs problémám bár én kontrollerrel játszok.
Nálam ez olyan 85/100 eddig,de bőven van benne potenciál.
Minden hónapban jönnek majd bele új cuccok ingyen pályák stb.
Jó lesz ez.
Egyébként ez a jutalmazó rendszer amit bevezettek meg az új dolgok amiket behoztak azok mind tetszenek.Mobynak már akkor is szar volt a játék srácok amikor még meg sem jelent.
OWZoli te vagy az? -
.LnB
titán
Nem tudom még értékelni a fizikát. Gondoltam majd ha játszok vele többet, és állítgatom a különböző kocsikat, akkor több kiderül róla. Mert alapból fura. Főleg az első kerekes kocsik. Én küzdöttem velük rendesen. Nem mondanám, hogy nincs fizika. A valósághűsége, komolysága már kérdéses. Majd még játszom vele. De annyira nem borított ki azért, mint téged. Annyira engem egy Dirt5, NFS tud..
Az egyébként egy érdekes kérdés, hogy ha ezt meg kellett volna vennem teljes áron, akkor mit szolnék. Hát boldog nem lennék azért. De 4 óra után még nem ítélkezem.
És akkor te a GT7-et például jobbnak tartod fizikában (is)?
-
minilego
senior tag
Egy barátomékkal home-ban használjuk a gépeket.Nekik One S gépük van nekünk Series X. Ha mi aktiváljuk a saját fiókunkon a cross-gen Fifa 24-et, akkor a 2 gyerek tudja egy időben használni a játekot?
-
3L1T3
addikt
Még ha van is negatív oldala a játéknak muszáj egyben nézni a teljes produktumot és megérteni, hogy egy hosszútávon fejleszthető platform fejlesztése volt az elsődleges cél már a legelső felmérések alapján is.
Ezt az alapot rakták össze amit innentől lehet tupirozni. Nyílván én se értek egyet azzal az iránnyal amibe megy a játékipar, de ez jelenleg egy sztenderd, ebbe lépet az FM is. Ez van!
-
Bad Pritt
félisten
-
Moby
veterán
válasz
Döglött Róka #118502 üzenetére
Standard Moby fika a standard igénytelen MS hulladékra, szerintem ignorálhatóak. Fixd.
-
Steve1207
veterán
válasz
mcwolf79 #118493 üzenetére
Szerintem mindkét oldalnak van benne igaza, hogy miért jó és miért rossz. Még mindig tartom, hogy erre 6 évet várni azért túlzás volt, ahhoz képest, amit az FM7 is mutatott már, pedig az se volt tökéletes. Graf szép, új tulajdonságok, jó a karrier amúgy, biztos lesz tartalom még bőven és fixálás, játszok is vele majd biztos sokat, de eddig kb ennyi előny. Ha csak egy FM7 - új FM közötti különbséget nézünk, ezt máshol megoldják egy nagyobb updateben manapság fél év alatt, hogy újraszabják teljesen a fizikát, AI-t, bevezetik a büntetőrendszert, box-ot és sorolhatnánk, max a maradék hibát még pár hónap alatt fixálják. Ha a grafikától eltekintünk, mert azzal biztos sok meló volt erre a szinre hozni ez nem 6 év fejlődés.
Nekem a legnagyobb fájó pont, hogy teljesen fölöslegesnek érzem az új fizikát, ha végül ennyire az arcade irányt lövik be (én se vártam még teljes simcadet se), így elvész a lézerscannelt pályák előnye is, nincs kihasználva. Fölösleges volt ezzel eltolni a fejlesztési idő, mondjuk cirka felét 3 évig, mert senkit nem fog érdekelni, ha 2 cm-rel arrébb kerül egy rázó.
-
mrThomi
addikt
válasz
Fox Mulder #118503 üzenetére
Köszi megnyugodtam, akkor nem egyedi a hiba. A tv amúgy egy Sony X92J. Van amikor csak kicsit csinálja, de ha eltalálom azt a pontot mint a videón akkor ennyire is. Próbáltam már 60hz-re állítva, másik hdmi bementet is, de nem segített. Ha a játék a hibás akkor az még elfogadható
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest