Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt
válasz
3L1T3 #118296 üzenetére
Olyanért kiakadni hogy nincs egy pálya/autó/törés egy ilyen szintű játékban tök felesleges. Annyi dolgon mérgelődhet az ember ezen totál butaság.
Főleg, hogy sok esetben ez nem rajtuk múlik. Olyanoktól függ mint:
- pálya elérhetősége (licensz vagy események)
- autó (licensz , van hogy egyedi megállapodást kötnek egyes modellekre / játék)
- törés (az autógyártok továbbra se engedélyezik "NEM MINDEGYIK") -
gianni85
veterán
válasz
nincsnév007 #118298 üzenetére
Gamerscore alapján mindet
-
gianni85
veterán
válasz
Döglött Róka #118292 üzenetére
Lószart sem várok. Annyit írtam, hogy nekem jobban tetszene, ha nem 500+ autó lenne benne, cserébe autentikusabb versenyzési élményt adna. Igen, gyárilag. Nem trükközéssel. Hiába írod a dolgokat, ezekkel tisztában vagyok, de nem tudsz saját versenysorozatot csinálni csak livery-s versenyautókkal. És mielőtt reagálnál… ez nem okoz nekem fájdalmat, leszarom, nem veszem meg, nem játszok vele.
-
3L1T3
addikt
Akkor lenne vetélytársa ha egyenlő feltételekkel készülnének és ugyan olyan vagy hasonló kaliberű platformra. Tekintettel arra, hogy az egyiknek közel 100M lemaradása van ismeretségben és egy kisebb platformra érkezik (PC-t hagyjuk) így felesleges.
Nordschleife scannelés meg csúszik, van ilyen. Az idei évben az egyik legfoglalkoztatottabb pálya volt.
Míg a GT összeségében a "The Real Driving Simulator" felütéssel készül és megközelítéssel addig az FM sose, és a Poly ezt lovagolja, míg a T10 nem.
-
mcwolf79
veterán
Sziasztok !
Előrendeltem az izlandi Store-ban a Lords of the fallen-t. Viszont valamilyen banki technikai probléma miatt a bankkártya terhelés meghiúsúlt. Beszéltem a bankkal , dél körül valszeg már rendben lesz a rendszer . Ilyenkor mi van ? Mert ugye a MS már terhelt volna (reggel jött az SMS a sikertelen tranzakcióról). Újra elő kell rendelni , vagy próbálkoznak még a terheléssel ? -
gianni85
veterán
válasz
Döglött Róka #118290 üzenetére
“Te nem sokat forzaztal ezek szerint
”
-
gianni85
veterán
válasz
Döglött Róka #118286 üzenetére
Köszi cpt. Obvious
te aztán tudod mennyit Forzáztam. Túl sok erőfeszítés lenne és akkor se lesz elég autentikus. Tudom, akkor játsszak AC-vel, vagy valami mással…
-
gianni85
veterán
válasz
pzstm #118277 üzenetére
Ez az 500+ autó is meh… gondolom a GT-vel való versengés miatt alakult így, hogy ki tud több autót belerakni a játékba. Ha már Motorsport és zárt pályás körversenyek, akkor én inkább látnék kevesebb autót, azok is felmatricázott versenyautók legyenek, rendes versenyszériák az ilyen Clio kupáktól a WTCC-n át a Le Mans szériáig.
-
.LnB
titán
válasz
pzstm #118277 üzenetére
Stellantis márkák már megint hiányoznak.
Alfa azért fájó...
Döglött Róka
Akkor csak engem kerültek el a hírek. Igaz nem pörgök már annyira a gaming témán. Biztos az fura nekem, hogy a Starfield-del kapcsolatban mindenféle krumplikról is cikkek születtek, a FM-mel kapcsolatban meg ilyen "baromságokat" nem lehet kitalálni és cikket írni belőle. -
.LnB
titán
válasz
pzstm #118276 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy a GT7-et felül tudja e múlni. Mert én egészen eddig meg sem vettem azt, annyira nem voltam elégedett azzal amit a videókon láttam róla, vagy hallottam róla innen-onnan. Egész eddig úgy voltam vele, hogy na majd a Forza Motorsport..
Viszont eddig az FM se győzött meg. Majd csütörtökön kiderül. -
Döglött Róka
veterán
-
pzstm
titán
válasz
pzstm #118276 üzenetére
We’ve updated our #ForzaMotorsport
Car List with all 500+ cars that you will get to build and race starting October 5. Remember we will introduce even more cars in our monthly updates and live events! Check out the day one car list here: http://aka.ms/FMCars
-
pzstm
titán
Everspace 2 free update kijott tegnap. Viszont oromteli latni hogy egy reszletesebb roadmapet is megosztottak a srwcok.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
WhiteAngel89 #118262 üzenetére
Igen
-
3L1T3
addikt
-
Joccc07
addikt
válasz
l.skywalker #118256 üzenetére
Tudom, de az ajándékkártyát el kéne költenem valamire.
-
Joccc07
addikt
Segítsetek, ha gift cardot szeretnék venni amit Izlandon szeretnék elkölteni akkor melyiket kell vennem a G2A-n? Azért a G2A mert oda szóló gift cardom van. Europe jó lehet?
-
válasz
Döglött Róka #118241 üzenetére
Néhányunknak meg tökéletes ez a fajta játékmechanika. Hazaérek van 1-2 órám játszani, arra pont jó. Nyilván aki non-stop (napi több órát) játékokkal játszik, annak unalmas. Meg annak is aki mindenben a 100%-ra hajt, annak szívás
-
Dinomano
őstag
válasz
Döglött Róka #118241 üzenetére
AC-ből Unity és Valhalla van vissza, ha Odyssey-vel végzek. Van abban valami amit írsz, Odyssey-ben a térkép fele is elég lett volna. Fele ennyi mission-nel. Főleg, hogy a mellékküldetések közül nagyon sok ismétlődő van. Ezeket az öld meg/hozd el/szabadítsd ki jellegűeket már teljesen elhagytam volna.
Alapjáraton szeretem a Ubi címeket, de az Origins-t kb. fele ennyi idő alatt befejeztem, és elég is volt. Szerencsére a legaljább dolgot nem játssza el a játék, amikor az ellen visszafoglalja a területet. Scarface játékban volt ilyen, meg talán Godfather 2 game-ben. -
Döglött Róka
veterán
válasz
Dinomano #118239 üzenetére
Ha AC játékokkal játszol, nem csodálom hogy megcsömörlöttél. Én anno kijátszottam az elsőt, a második már nagy volt de végülis a
sztorihelyszín elvitte (ha az ember járt észak Olaszországban). A 3ba bele se kezdtem mert nem mutatott semmi újat. Majd jött a black flag amiben a hajózás meg a helyszín megint segített, kicsit kompaktabbnak tűnt.Onnantól lejtő a sorozat és a térkép méretével flexelnek.
Szerintem rettentő kevés az olyan open-world játék, ami ténylegesen játék jellegű, ergo van felfedezés és/vagy kihívás, nem pedig monoton módon ugyanazokat a feladatokat ismétled, és csak akkor kapsz valami jutalmat, ha adott területen egy feladattípusból az összeset megcsináltad. Szerintem ez a legalja játékmechanika, ami létezik és pont ezért kerülöm az AC/Far Cry/bármi OW sorozatot.
-
Dinomano
őstag
Jó ideje AC Odyssey-t nyúzom. Most picit félretettem, pár órás melóm van vissza még ahhoz, hogy 100% legyen a térkép. Azután csak főküldetésre és komolyabb mellékküldetésekre koncentrálok.
Jó cucc, meg pozitív emlékem lesz a játékról, ha VÉGRE befejezem. Viszont, ami negatívum a "terülésén" kívül:
Úgy emlékszem, hogy az Origins mintha egy fokkal komolyabb lett volna. Az Odyssey meg inkább Göröghonban játszódó ifjúsági fantasy. A főküldetések viszonylag komolyabbak, de a mellékküldetések néha... Főleg, hogy már a sokadik cserfes, vagány kislányba, kisfiúba futok bele. Akik kis csibész karakterek, de nem lehet haragudni rájuk, mert hát aranyosak meg gyerekek... Néha Xena szintű dramaturgia van sajnos. -
Dinomano
őstag
válasz
Döglött Róka #118235 üzenetére
Igaz, de talán most valahogy markánsabban kiütközik ez. (Vagy az is lehet, hogy én vagyok öreg és megcsömörlöttem picit az ipartól.)
Viszont tényleg 10-15 éve a folytatások és koppintások kora van. Ha esetleg valaki újít, és sikerre visz valamit, akkor többiek azonnal koppintják. (Ami valahol jó is, meg nem is.) -
Dinomano
őstag
válasz
Döglött Róka #118223 üzenetére
A recept ugyanaz, és sajnos egyszerűbb másolni, illetve folytatást gyártani valamihez, mint kockáztatni, és új dolgokat kitalálni. Most pl. mindenki soulslike-ot gyárt, hátha... Előtte meg még párhuzaomsan ezzel meg looter-shootert...
Ryse jó cucc volt, Q. Break nekem még vissza van.
Fable-ből a 3-at szerettem, az első kettő meg kimaradt. Illetve a második részt erőltettem, de nem jött be. Szóval én Fable nélkül is tudok élni. -
Dinomano
őstag
válasz
icemad #118179 üzenetére
Igen. Ez egy érdekes téma. Hasonlóan ahhoz, hogy Mass Effect trilógiára hajazó játék sem készül. Olyan kapcsolati gráfot, mint ami az original trilógiában van, mai napig nem látni...
Érdekes az is, hogy HL 2 óta szinte alig készült olyan játék, ami kihasználná a fizikát. Inkább csak (gondolom, bug csökkentési céllal) átvezetőben vagy nem "aktív játéktérben" csillogtatják a fizikát. (Leomló torony a távolban, stb.)
Talán még a régebbi Red Faction-ökben meg Battlefield-ekben volt rombolható környezet. -
AMD Power
titán
Ahogy elnézem a Starfield időben "megeszi" nálam az októbert.
-
consono
nagyúr
válasz
gianni85 #118215 üzenetére
A Ryse és a Quantum Break nekem is bejött, de ez két játék összesen... Még ha a másik hármat, meg a 3 klasszikust (amiket én sem szeretek) mellétéve is elég gyenge felhozatal volt. De az is érdekes, hogy pl. a Fable kihagyott egy egész generációt és én nem vagyok meggyőződve róla, hogy ebbe a genbe meg fog érkezni az új...
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Farkassacred #118221 üzenetére
Nem hanyatlik semmi, az ízlésed változik. Ha lenyomsz 12 csőjátékot vagy open-world szart akkor persze hogy belefásulsz. FPS vagy TPS, tökmindegy a recept ugyanaz.
-
-
Farkassacred
őstag
válasz
zozika84 #118220 üzenetére
Szerintem is hanyatlik a gaming ipar rendesen, persze részemről ez javarészt az egykaptafára készülő fps-nek hála, agyatlan lövöldék copy-paste tudással fűszerezve, nice.
Ami pénzt érdemelt idén az egyedül a Zelda volt..meg talán a cp kieg és a Baldurs, bár ezeket még nem volt szerencsém kipróbálni. -
zozika84
őstag
Így már értem.
Nálam az egész gaming mintha kezdene kifulladni.
Ugyanazok a CopyPaste tps címek (folytatások) a kék oldalon, semmi újdonság eddig.
Kevés dolog hoz lázba a zöldeknél is.
Max pár kissebb fejlesztés dobogtatja meg a szívem.
Meg a Starfield, ami bejött. Közel sem tökéletes, de végre valami új....meg talán majd a Death Stranding 2. -
Peat76
őstag
Azért ez nagyon adja...jónak...nagyooooonn jónak kell lennie..
Szerintem ez most MS-nak is fontos...
[link] -
gianni85
veterán
válasz
consono #118213 üzenetére
Voltak one-on is bőven exkluzívok, csak nem lettek sikeresek. Nem is értem miért? Engem pl. a Gears,Halo sose vonzott, Forza (Motorsport) is érdektelen lett a 4. részre, ugyanezt érzem mára a Horizonnal kapcsolatban is. Bezzeg a kevésbé sikeres címeket imádtam… Ryse, Dead Rising 3, Sunset Overdrive, Quantum Break, Titanfall…
-
consono
nagyúr
válasz
3L1T3 #118211 üzenetére
Nem erről beszéltem
Arról, hogy az MS nem is nyomta úgy az exkluzív játékokat, mint a Sony meg a Ninti. Az tiszta, hogy nem 2 év kihozni egyet, a probléma az elmúlt 8-10 évvel van. 360-on vég csak csak volt pár jól sikerült exkluzív, de a One-al elmentek teljesen a digitális hub meg a gaming as a service felé, és a Gears, a Forza meg a Halo kivételével szinte semmi nem volt, ami nem volt elérhető máshol is. Nem véletlenül vettem a 360 után PS4-et én is...
-
consono
nagyúr
válasz
Peat76 #118209 üzenetére
Egészen az elmúlt évekig nem volt cél az exkluzív játékok kiadása a zöld oldalon, lesz is még jó darabig lemaradás.
A Forza Motorsportot meg mindenki úgy várja, mint a messiást, pedig nem az jött le nekem eddig, hogy hű de milyen jó játék lesz induláskor. Én kicsit óvatosabban várom csak...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest