Aktív témák

• [HUN]Dani

őstag

Ma felléptem a játékba a majdnemhogyhasználhatatlangépemmel. :DDD 8.0 óta nem játszottam, így elég sok minden változott, de összességében tetszenek ezek a változások, bár a brit techtreevel nem igazán szimpatizáltam. Pár kisebb tankkal mentem duplázós köröket, illetve egyet a T32-vel.
    T32 körről pár szót. Szerencsétlenségemre épp egy elég rossz leosztásba kerültem. 4db t7 arty, én egyedül t8 fölöttem pedig t9 és t10. Ellenfélnél csak 3 arty de abból az egyik t8 + volt valami asszem kínai t7 scout is és t9-t10 tankok. Redshire map volt, mi kezdtünk északon. Azt hittem, hogy gyorsan elhullok majd, de nem így lett. Végig bírtam a csatát amit meg is nyertünk Én kaptam a legtöbb xp-t a végén., pedig voltak bamba társak rendesen. Pl. object704-el nekiindult a semmi közepén, kb 3mp alatt elhullott, mögötte ment egy IS-7, ő szintén pár mp alatt elhullott. Egy bokorban ültem és vártam az ellent, ami bevált teljesen jól. Amikor csak 6-an maradtak abból 3 arty nekiindultam ami szintén jó ötlet volt. Kb. 2500-at sebeztem önerőből, spotoltam a csapattársaknak ezáltal + 1400 sebzés és volt 2 killem. A csatában azt élveztem a legjobban, hogy full simán pattintottam magamról egy IS-7-et illetve egy lorraine40t nem tudott velem mit kezdeni. Csak lőtt, lőtt és lőtt, de mind hiába, mert csak 1 lövése sebzett. :DDD
    Összességében azt kell mondanom, hogy ez a T32 egy isteni tank, attól függetlenül, hogy elég szarul alakul eddig a statisztikám vele. Sokan keveslik az ágyúját, de szerintem teljesen jó. Ami pedig a legjobb ebben tankban az a torony. Szemből nem lehet átlőni csak nagy szerencsével. Kicsit hosszas lett. :U

Aktív témák