- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
echterion #40396 üzenetére
"Mintha az nem dolgozott volna meg a T10-ért, aki kifarmolta az érte szükséges xp mennyiséget..."
Tudod ezzel az a baj, hogy a rendszer hibás. Olyan dolgokért ad xp-t, amiért egyáltalán nem kéne. (például: tegnap egy 8as tankunk az első percben vízbefolytotta magát, nem lökték, nem ellenséggel harcolt, csak úgy önerőből tette. A csatát nyertük. Az a tank a csapatból, akinek az adatai között csak a megtett távolság mellett szerepelt nullától különböző szám több xp-t kapott, mint az aki az ellenségnél 1000dmg-t kiosztott.)
Tehát ne jöjjünk, hogy "megdolgozott" érte, "kiérdemelte", mert az nem munka, hogy nyomkodja a battle gombot 10k csatán keresztül, míg végre a rendszer megajándékozza a semmiért annyi xp-vel ami elegendő egy 10es tankhoz.
De ezeknek is van joga játszani, felőlem játszhat, de akkor ott tegye ahova a képességei alapján való: tier1-3.
-
littlemole
őstag
Valaki csatlakozna matildával szakaszba? Vagy hasonló négyessel?
Új rekord nálam vesztes csata.. 62378 credit 1263xp 2141 sebzés.mrAPO.
-
echterion
nagyúr
Miért hiszi minden, átlagtól jobb játékos, hogy csak azoknak van joguk játszani, akiknek ugyanúgy megy...
Mintha az nem dolgozott volna meg a T10-ért, aki kifarmolta az érte szükséges xp mennyiséget...hihetetlen egy világban élünk. -
Bobyjack
senior tag
Valaki lőne nekem a tesztszerveren az új angol techtree-ről screenshotot? Azt hallottam, hogy a churchil I-ből át lehet menni a TD ágra. Ha ez így van visszavenném fél áron, amíg lehet. Ja és az is érdekelne, hogy mennyi xp kell hozzá. Köszönöm!
-
vhw
addikt
A tapasztalatok nem ezt mutatják.
Csak tedd fel heccből az XVM-et, ha eddig nem tetted volna. Nem tudom milyen a legnagyobb tankod, ha nincs 8-9-10es, akkor ha esetleg van valami dedikált scout vagy 5-6os arty, amiket feltehet nagyok közé, menj velük csatába. Nézdd meg mennyi sok ezer csatás játékos van 500-800 effel.
Rengeteg.
És ezek az értékekben még benne van az is, hogy sok ilyen játékos szeret menni capre, ha ezt levonnánk, akkor olyan ~200-300 effesek lennének.
Mit is jelent ez a gyakorlatban? T10es tankok 500-600 átlag dmg-vel csatánként (1-2 lövés). Vagy még ennyi sem! -
Dobi 562
addikt
-
Z.m.Z
aktív tag
Asszem kezdem érteni.... Elindítja a csatát és kilép és elindít megint egyet és abból is kilép és így tovább?? Akkor ezért van olyan mindig aki nem megy sehová??
-
Z.m.Z
aktív tag
Vagy csak elindítja és lesz ami lesz?
-
Z.m.Z
aktív tag
Tulajdonképpen meg is kaptam a választ.... Ha valaki nem boldogul a vele egyenrangúakkal akkor szivatja gyengébbeket, hogy a sikertelenségét tompítsa.... Akárcsak a való világban. Most már csak azt nem értem, hogyan tud kezdő tier X-ben játszani?? Vesz aranyért tankot? De akkor sem ér el semmit mert totál tapaszatlatlan vagy nem? Ha meg összelőtt magának egy IX-X-es tankot akkor meg már nem annyira láma! Vagy nem?
-
vhw
addikt
Majd ha 10k csatán keresztül te is megtapasztalod a random csaták poklát, és már elmozdul a minimális elvárásod az ~50% győzelmi aránytól, akkor rájösz, hogy vagy marha jó szakasztársakat keresel, vagy szénné tuningolsz egy kettes tankot, és lehozod magadnak egyedül a meccset, mert másra nem számíthatsz.
De mind erre nem is volna szükség, ha azok nem játszanának 8-9-10-es tankkal, akiknek valóban T2-ben lenne a helyük. Csak hát okoska T10ben nyomja, mert megteheti, másoknál meg elszakad a cérna és mennek noobokat püfölni T2-ben, hátha pár zöldséget annyira megnyomorítanak, hogy inkább abbahagyja a játékot.
-
Dobi 562
addikt
Vannak tier 2-ben olyan jó kis gépek, amikkel sokan szeretnek menni, mert rohadt jó velük játszani. Pl.: Micromaus, T1E6, Tetrarch, T18.
Nekem nincs lelkiismeret furdalásom emiatt, mert teli van a játék olyanokkal akik arra nem képesek hogy egy nyamvadt porraloltót rakjanak a 10-es tankjukra. Abban igazad van, hogy nem szép dolog lekisköcsögözni őket.
(#40383) marked one94: +1
-
Z.m.Z
aktív tag
Egy elég fura kérdés motoszkál a buksimban! Vajon mi hajtja lelkileg azt az embert aki már 8-10 ezer csatán túl van és megvesz egy tier II-es tankot és több százererért felszereli minden extrával, lefesti, feltölti prémium lőszerrel és arra gerjed, hogy kezdőkre vadászik?? Kicsit olyan mintha Óvodásokat hívna ki boxmecssre, majd szarrá veri őket és aztán tudtukra adja, hogy gyorsabban kéne nőni kisköcsög és akkor te is lehetnél már 80 kiló nem pedig 28!! Szánalmas......
-
Scheffer
tag
válasz
littlemole #40375 üzenetére
Ezt a modot használom. Nagyon hasznos kis történet. Az egyetlen problémám vele, hogy a 8.3 óta nem számolja a vesztes csatákat az összesítésnél.
-
KaLeun
senior tag
Néha azért van "igazságszolgáltatás" ebben a játékban. Ruinberg, senki sem megy a mező/falu felé, T-54 bent kever középen a keresztutcában és a faluból szarrá lövi egy JP2...
-
-
Scheffer
tag
Nem semmi, amit az ellenfél művelt ebben a csatában. Az ellenfél 14 tankja (ha a GW type E artyt nem számoljuk) sebzett együtt összesen annyit, mint én egyedül. Ez már önmagában is röhejes, de az ellenféltől a T92, M40/43, E-100, IS-7 0 sebzéssel zárt, ráadásul az AMX50B, T110E3 és Jgpz E100 összesen nem tudod kitolni 1000 sebzést.
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #40315 üzenetére
És a hajókat sem sajnos..::::::::: -
Scheffer
tag
-
KaLeun
senior tag
Mostanában figyelem, hogy az igazán jók mit csinálnak ilyenkor. Vagy elszakad a cérna és berusholnak. Vagy hátrahúzódva (vagy valami jól védhető helyről) osztják az áldást, míg az ellen lemészárolja a tölteléket (pl. tegnap, 50B, Campinovka, bázisnál beáll a házikó mögé és onnan lövi a templom felől támadókat és míg azok vérszomjasan az artyra vadásznak, addig meg is van a reloadja és még tud lőni). Csak ezt (2. eset) valahogy nehezemre esik mindig betartani, habár tegnap meglehetős sikerrel alkalmaztam..
-
KaLeun
senior tag
Átlagos csata Campinovkán és valaki (t9 kínai nehéz) aki ennyi csata után se tudja, hogy mit kell csinálni:
Hiába kérték, hogy legalább az artyt várja meg... Kicsivel utána egy E-100 is megpróbálta, de tőluk ez megszokott. Az ellenfélnél meg volt egy nagyon jó Bat és egy szintén nagyon jó 50B. Echte mindenki campelt a bázisnál, azt 3 három hülyét (köztük engem) aki próbálta menteni a menthetőt, felspottolás után egyből szarrá lőttek a francia tankos fazonok.
A szokásomhoz híven nem küldtem el egyből a jó k... a....., így csak finoman (tényleg) megdicsértem. Már a játékban kiosztott, hogy hogyan jövök én ahhoz, hogy ő lépéseit megkérdőjelezem (vagy vmi ilyesmi). Hát úgy b+, hogy az ember a csapatra van utalva (sajnos/legtöbbször) és így kapásból hátrányba kerülök én és az a másik 13 ember.
Aztán várt még a non+ultra, amikor kiléptem a csatából:
-
mynames
senior tag
Mi a fene volt a fórummal? Nem tudta betölteni sem...
Szóval annyit akartam még , módosítani, hogy kb. 1M ezüstöt tudtam összeszedni úgy 4 óra alatt
-
mynames
senior tag
válasz
jano_77 #40331 üzenetére
Én a 7.3 elötti időkben még sohasem tapasztaltam ilyet. Sajna a 7.3 laggolást, alacsony fps-t is hozott...
---Gratula a T1HT-s eredményhez!!! Egyszerre ennyi medál!
---
Ajánlom figyelmetekbe a desert campign-t !
Jól adja vele az ezüstöt!
Tigrissel tolom + betoltam az egy nap prémet. Még a minuszos kör is 15k+ ezüst! De amikor jól adja az ilyen:
Győzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2013. február 17. 10:47:40
Jármű: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 1 848
Szerzett kredit: 81 494Egyébként tegnap éjjel 2.30-ig toltam Tiger-rel és nagyon adta. Úgy kb. 25-ből 21 nyerő lett. Persze ez úgy indult, hogy az első két bukott után után újraindítottam a klienst!
-
balintka
addikt
Az új profilomra vettem egy Churchillt. Ezzel a menettel végre igazolta létjogosultságát
Győzelem!
Csata: Ensk 2013. február 17. 8:14:44
Jármű: Churchill III
Szerzett tapasztalat: 2 756 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 27 033
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész, Kiváló Lövész, Kay Kitüntetés III Osztály, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"4 kill, nem tudom mennyi sebzés.
-
SoulReaver
veterán
-
sith7
félisten
M6 legénység 100% - os lett, első skill mindenkinek javítás ?
-
Fel
addikt
válasz
mynames #40326 üzenetére
Ahogy a kolléga is mondta, kilőtték a legénységét, így a tank megszűnt létezni. De mivel maga a jármű nem semmisült meg, maradt még hp-ja, ezért a játékban úgy tűnik mintha még "élne". Kár rá lövést pazarolni.
Sajnos ezt a hibát a 8.4-ben sem tudják még kijavítani (pár napja írtam róla), mert a játék motorjának készítőitől várnak valamilyen javítást, addig a WG-sek nem tudnak mit kezdeni vele.
A legrosszabb nem is az, hogy fölöslegesen lövik az emberek (volt olyan eset, hogy 2-3 csapattárs veszett oda, mert lövöldöztek egy ilyen szellemtankot..), mert nem veszik észre mi van, hanem az, hogy ez a roncs tovább spotttol az ellenségnek. Ha ilyen van, akkor mielőbb ott kell hagyni, és a csapattársakat is buzdítani ugyanerre, mert simán elúszhat rajta egy meccs.. -
jimmy74
őstag
Ilyen plecsnim se volt még!
Győzelem!
Csata: Ensk 2013. február 17. 3:11:45
Jármű: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 1 374
Szerzett kredit: 45 779
Csatában elért Achievement: Lehväslaiho medál, Spártai
3 kill abból 2db T-29 -
gy-daniel
tag
válasz
jimmy74 #40334 üzenetére
Elég sok tankra van most +kredit. Pl itt láthatod
-
jimmy74
őstag
Most a hétvégén a medekre van +kredit termelés?
Bonusz v. ilyesmi
-
Pete55555
addikt
válasz
nyunyu #40327 üzenetére
Tudom, tudom, te mondtad, de valahogy nem jött át, egyszerűen össze sem lehet hasonlítani sztem, az egész játékélmény másabb/jobb.
Alakulok én is...
Győzelem!
Csata: Westfield 2013. február 17. 1:25:49
Jármű: Jagdpanther II
Szerzett tapasztalat: 2 684 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 39 616
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "II. osztály"895 xp prémium, meg szorzó nélkül
-
jano_77
nagyúr
válasz
mynames #40326 üzenetére
Ilyen nekem is volt az imént Dragon Ride-on.
Elvileg 2-2 ben maradtunk - nálunk egy Valentine 100%-on és én T1 HT-vel 21 HP-val, illetve a másik oldalon egy PzIII/IV 2x HP és T-28 full HP-n, DE nálunk még mutatott a minitérképen és a pályán is egy 3. tankot, aki valójában már ki volt lőve.....a listában nem is volt már bent. Nem tudom ez micsoda, milyen bug!?Viszont megérte feljönnöm most éjfélkor, mert meg lett WoT-os pályafutásom első Radley-Walters medálja, mindjárt még pár másik társaságában. :-D Ennyi medált egy csatában még sosem kaptam, még Tank Ász is lett.
Be is fejezem, azt mondják a csúcson kell abba hagyni.....
Jó éjt Mindenkinek!
-
nyunyu
félisten
Wow, frissult a Dossier, bekerult a new eff, meg a WN4, WN6 ertek a Ratings fulre.
-
nyunyu
félisten
válasz
nyunyu #40110 üzenetére
Random kapcsolodo kerdes: csajniz Type T34-bol ha kifejlesztem 33k XPert/megveszem a Type 58-at, akkor unlockolodik a nagyobbik V-2-34 motor is?
Type 58 alapbol azzal van szerelve.Type 58 kifejlesztese unlockolta a nagyobbik motort, nem kellett megvenni a kovetkezo tankot.
-
jimmy74
őstag
Hát ezt megemlegetem egy darabig!
9 kill! A végén 5-6 tank bement foglalni mi csak(Kinai T-34)2-en voltunk de ő jó messzire a bázistól így hát nekem kellett rendet rakni!
1lövés 1 foglaló tank..így ment 5 ig!
Győzelem!
Csata: Karelia 2013. február 16. 23:42:12
Jármű: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 2 071
Szerzett kredit: 75 899
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, De Langlade medál, Top Gun, Védő -
mynames
senior tag
A képen az IS már rég ki volt lőve, nekem mégis odarakta a gép...kétszer is rálőttem...Hogy a francba történhetett ez meg?
Látszik, hogy az utoljára az E50 maradt! Nem értem... -
Pete55555
addikt
ÁÁÁÁÁ gyerekek... miért nem mondtátok, hogy a Jp2 128-asa ilyen jó ?
Nem bírtam ki, vettem 2500 goldot, aztán goldoltam egyet, beváltottam némi free XP-t, és felraktam a nagy löveget, hát ez valami isteni
Első lövés, Conqueror szemből -500 -
littlemole
őstag
Type-59 el Ilyen mákot.
Két ammo rack is egy csatában. Egy IS-3 at full hp ről, meg egy Spershinget 1050 ről.
Az IS-3 annyira messze volt hogy azt se hittem eltalálom.
Sajna vesztettünk. Legalább az 1 napos prémium miatt szépen hozott a kör. -
Scheffer
tag
válasz
SoulReaver #40320 üzenetére
Természetesen random csatában kell ezt tesztelgetni a leghalálosabb tankban ülve, és lehetőleg nem csinálni semmi hasznosat. Egyértelmű.
-
Drenadar
veterán
válasz
forras2 #40316 üzenetére
nem leszel kék a következő csatában!
asszem a következő a lila... ha még egy ilyet csinálsz lila leszel, azt utána pihi.
Persze ebben tapasztalatom még nem volt szerencsére, szal tévedés joga fenntartva.
nyugodtan mehetsz még... csak minél gyorsabban hagyd el a kezdőkört...
-
Scheffer
tag
válasz
SoulReaver #40315 üzenetére
Mi abban a logika, hogy a világ végén állva egy kilőhetetlen repülőre lövöldözöl?
-
forras2
őstag
mi van olyankor, ha bekékül a nevem?
Állok bent ellenfél kezdőkörében, és lövök egy amcsi T34-et...
Már 4-et bele eresztettem, és látta a csapattársam is, mert ott állt mellettem.
Egyszer csak gondolt egyet a mi amcsi T34-ünk, és begurult elém. Hát, mielőtt reagálhattam volna, nyomtam a bal egér gombot, és ammo rack-el ellőtte szerencsétlen maradék HP-ját, miután bekékült a nevem, és még a garázsban is kék -
owen7711
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem ezt a voice pakkot, az élethűbb ágyúhangokért. Nagyon faca, csak az az egy baj van vele, hogy minden más hangot kivesz a játékból és csak a lövések maradnak.
Erre nincs valami ötlet, mit ronthatok el? (Ha letölrlöm a modot egyből jó)
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/172548-gnomefathers-historical-gun-sounds-mod/ -
Fel
addikt
válasz
Drenadar #40293 üzenetére
"T34-el és pl IS6-al még egy gyalázatosan rossz kör is (vesztes + one shotol az arty az elején) is több mint 15 ezret hoz nettóban..." -- Hahaha.. Ahogy azt Móricka elképzeli.
Egy szar kör, az prémium tankkal is szar:
Mínuszos kör SU-122-44-el..
vendingo: Mondjuk lenyitod a lap tetején a téma összefoglalót..
-
vendingo
veterán
Köszönöm mindenkinek a hasznos infókat.
Már egész jól belejöttem a játékba, ma kb.: 1 milla kreditet szedtem össze, körönként 2-6 tankot leszedek pz4-el. Sorba kapom a kitüntetéseket, volt 8 killes köröm, tank ace-om, top gunom...Melyik az az oldal, ahol megtudom nézni a statisztikámat?
-
forras2
őstag
Jól jött ez a hétvégi event, 700k kreditet szedtem össze csak a tigrissel
És meg is lett...
Purchased:
'PzKpfw VIB Tiger II' successfully purchased. - Credits: 2 568 144. -
Drenadar
veterán
válasz
Cseri0058 #40299 üzenetére
Mert átváltáskor, hacsak nem arannyal váltod át, levon a legénység xp-jéből...
skill eldobás előtt kiírja, hogy hány százalékot tudsz elosztani, ezt mindig ellenőrizd! Nem érdemes 100%-os javítást eldobni 90%-os (credites) nullázásnál, mert akkor több körig lesz egy totál használhatatlan perked.
nagyából mikor a következő skill 40-50%nál jár és eldobod nah akkor lesz nagyjából 100%os...érthető volt? ha nem, akkor nyomj rá most a skill eldobásra és nézd meg, hogy hány százalékos lenne most a legénység, azt megérted. (csak ne okézd le könyörgöm....)
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest