- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Forrmell.enn
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
válasz
bandiras2 #42391 üzenetére
mentünk a haverokkal horgászni...IS-3 replay
Ezt nézd meg XD
-
nyunyu
félisten
válasz
scyllarus #42386 üzenetére
Emlékeim szerint nem kell a T1HT a T29-hez, már az M4-ből is el lehet hozzá jutni. Az M3 Lee miért szopás? Az egyik legjobb TD abban a tierben
Amig a Sherman Jumbobol egy patchcsel ezelottig az M6-ot lehetett kifejleszteni, addig nem volt problema. De a 8.3 ota az M6 kimarad, es egybol lehet T29-et venni.
Igy nem lesz meg a 90mm M3 agyud sem, aztan hasznalhatod a stock T29-et a Shermanok 76mm szivoszalaval.Az M3 Lee miért szopás? Az egyik legjobb TD abban a tierben
Pont az a baja, hogy TDkent kell hasznalni, ahhoz viszont nem eleg pontos az agyuja.
Fixtornyu TDk viszont nem olyan kezdo baratok, mint a forgo tornyu tankok, kell hozzajuk par szaz(-ezer?) kor rutin, hogy eredmenyesen hasznalni tudd oket. -
emre
veterán
-
BaLee
addikt
Kifejlesztettem a GWpanthert, de lassan KV-2 ágról meglesz az S-51, melyik arty a jobb?
-
scyllarus
veterán
válasz
forras2 #42384 üzenetére
Úgy szokott lenni
Ja az amcsi TD ágat kihagytam, az M8A1-nél járok, azt nagyon imádom. T-49 kifejlesztve, csak ugye kredithiány áll fent ott is. Cél a Hellcat, azzal mentem egy kört tesztszerón, hogy kell-e nekem egyáltalán. Elsőre 2400 dmg, 4 kill egy olyan járművel, amivel semmi tapasztalatom sincs még hasonlóval sem (akkor még nem kezdtem el az ágat), úgy döntöttem, bejövős. Tehát ott kell xp-re gyúrnom kredit helyett.
Emlékeim szerint nem kell a T1HT a T29-hez, már az M4-ből is el lehet hozzá jutni. Az M3 Lee miért szopás? Az egyik legjobb TD abban a tierben -
bandiras2
senior tag
Kapok egy [ILYEN] leosztást, erre a redvás windows nekiáll kiszámítani a biztonságimentéshez szükséges helyet, és mire visszakapom a diákból a képet, addigra a T29 letépte a fél életemet, és begyakott a g*cibe. Aztán a Win nagy büszkén jeklenti, hogy végzett. Bill Gates Rohadj meg és szarjál sünt minden nap 8x!!!
-
forras2
őstag
válasz
scyllarus #42381 üzenetére
Amikor gyerek alszik, Apa kockul
Nyunyu
-Egyszer húzom az IS ágat.
-Aztán a KV1-en ki van fejlesztve a T150, meg most gyűjtögetek a KV2-re.
-Meg akarom venni a KV2-t, mert kell az S-51.
-Most fejlesztem a TigrisII-t.
-Azt félbe hagytam a TigrisP vonalat, meg kéne vennem a VK3001P-t, hogy haladjak tovább.
-Félbe hagytam a Párduc vonalat, Ki van fejlesztve a Párduc II, csak nincs rá pénz, hogy megvegyem.
-M3Lee-vel copok, hogy meglegyen az M4. Nem tudom miért, de nekem az kell.
-Aztán a T1HT-t is csinálgatom, mert szemezek a T29-el.Igen, kis tankok ezek java, és nem kell sok xp illetve kredit hozzájuk, de a napi 12-15 meccsel, amennyit én játszok 1 nap.... Főleg úgy, hogy ebből 3-4 kör Tigris, meg legalább ugyan ennyi a Tigris II.
-
nyunyu
félisten
válasz
forras2 #42374 üzenetére
Vagyis az a baj, hogy megint egyszerre húzok vagy 5 ágat. és nem haladok egyről a kettőre.
Nalam napirenden van:
- kinai med: Type 58, meg 40k XP kell es elit lesz, aztan atteszem legenyseget a mar megvett T-34-1-be. Igy pont jol jon a mostani event.
- nemet light: 2 kor, es megvan a VK2801 (aztan felgyujtom a gyulolt Leot.)
Napirenden van, de alig halad, napi dupla max:
- nemet med: Panther, Panther M10, VK3002DB (mult heti akcio)
- nemet heavy: Tiger II
- amcsi heavy: M103 (jelenlegi utemben meg ~1.5 honap a T110E5)TDknel elakadtam a JP2, T25 AT magassagaban, eddig nem sikerult rabeszelnem magamat Ferdi, JT, T28, T28 Prot negyes megvetelere, pedig a credit meglenne mindre.
Franciat a hatam kozepere sem, boven eleg volt kimaxolni az AC Mle46-ot.Tudnek meg haladni a Pershing agon is, de igy is tul sok tank van felbe.
Plusz hosszabb tavon jo lenne beszerezni a Chaffeet, amig nem csinalnak prem tankot belole, csak nincs kedvem annyit szivni az M5 Stuarttal, mint most a Leoval.De mar azzal is elmegy 3-3.5 ora, mire mind a ~20 tankomat leduplazom, igy a legtobbszor kimarad az M6, T29, Hellcat, JP, Sherman E8.
-
sith7
félisten
Diegho , nagyon jó lett a tigrises videó
-
Atlantis
veterán
válasz
marked one94 #42296 üzenetére
Megnéztem...ha van arty, akkor gondolom nem ezt csinálod. Amúgy mindig rá szoktál ugratni a szakasztársaid tetejére?
-
scyllarus
veterán
válasz
forras2 #42374 üzenetére
Ismerős... És prém nélkül nincs kredit sem. Én most szerencsésen állok, nem kell nagyon fejlesztenem, az M6 és a VK3601-en megyek majd tovább, de oda még sok xp kell, szóval ráérek. (A VK-ból a 3002-őt húzom, a Tiger már megvan.) Az ARL44-nél megállok egy jó darabig, ha megveszem a VK3001P-t, azzal sincs gondom, a Tiger P is megvolt már. Szóval most csak a kreditre kell összpontosítanom
-
jimmy74
őstag
A 8 killes tommysütő
Csata: Dragon Ridge 2013. március 1. 18:40:28
Jármű: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 2 010
Szerzett kredit: 39 655
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Acélfal, Top Gun, Megszálló, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
scyllarus
veterán
válasz
forras2 #42370 üzenetére
Ez jó kérdés. Különböző stílusúak, melyik tetszene? Én a T-150-et azért veszem meg, mert fullosan adtam el, és a 97%-os csajok ott ülnek a barakkban, tehát azonnal használható lesz a tank, és a tökig páncélozott KV-4 meg egyébként is szerepel a kipróbálandók között. (Az meg ezen az ágon van). A VK gyors, agilis med, jó, pontos ágyúval. A KV-2-vel meg trollkodhatsz a 105-össel.
-
AlexWolf
senior tag
Itt egy kb 1 órás dokumentumfilm a Pzkfw 4-ről. Mert csak van itt olyan aki szereti a tankokat
-
nyunyu
félisten
17 pounder?
Az van a stock furdokadon is.
Kb. az az egyetlen hasznalhato agyuja.Francia TDktol viszont instant agyfaszt lehet kapni, annyira lassan fordulnak+top agyuik celzasi ideje is borzalmas.
Viszont konnyeden sebzik a nagyobb tankokat, mivel joval nagyobb penjuk van, mint a nemeteknek.
Amcsike altalaban a nemetek alatt van, igy jobban kell celozni veluk.T5-ben nagyon jo a Stug, Wolverine, T49.
T6-ban vermerseklet szerint Hellcat vagy Jackson.
Lassabb, jobban pancelozott Jacksont valahogy nem szerettem, inkabb a gyorsabb Hellcatot preferaltam, de mostanaban valahogy nem birok vele jatszani.
Elszoktam attol, hogy a lassan forog a tornya, igy az elobb egy Leo majdnem szanaszet szivatott, pedig az aztan nem egy komolyan veheto tank a jatekpisztolyaval.T7-ben lehet valasztani a forgotornyu T25/2-bol, ami Hellcat+Jackson stilusban nyomhato, csak egy szinttel feljebb mar nem mindig eleg a tuzereje, de legalabb olcso a loszer bele.
Nagyon felhasznalobarat meg a T25 AT, nagy negativ fuggoleges kiterithetoseg miatt jol all neki a dombos terep, viszont a 105mm agyuja nem egy precizios szerkezet.
En izlesemnek tul pontatlan, 3-400 meternel tavolabbrol mar nem igazan hasznalhato, tul sok a melle.
JP ugyan nehezebben jatszhato, de siman ellovi a 4-500 meterre levo celpontokat is. -
scyllarus
veterán
válasz
forras2 #42365 üzenetére
Én a három meglévővel fogom összeszedni a pénzt a T-150-re, én is kreditszűkében vagyok. Ha lesz időm játszani, akkor a VK3001P-t is összeszedem, de azt még meggondolom. Szerencsére az M6 alapból jól hoz, így meg pláne termelni fogja a kreditet
Moleman: az US szerveren a TOG-ot csak xp-szendvicsnek hívják
-
Moleman
addikt
válasz
nyunyu #42353 üzenetére
Igen, ettől tartok én is, 2 napja összefutottam 2 TOG-gal, a pálya feléig jutottak (pedig Airfield nem egy nagy pálya...). Bármijét lőhettem, még szemből a tornyát is kivétel nélkül átvitte a T-34/85. (Könnyen megúsztam, sose engem lőtt, ha engem lőtt volna, lehet, hogy most más lenne róla a véleményem.
)
Viszont a Pz4S pont emiatt nem vonz, a 34/85 annyira jó 6-os medium, hogy annál jobb nem lehet (a jövedelmezőségével sincs gond, prémium nélkül is legalább 15 ezer profitot hoz egy jobb meccs). -
Timyyy
őstag
Tegnapi E-75 köröm, valentin napi ingyen prémmel, de anélkül is igencsak jó lett volna...
KT ágyúja van még csak rajta, de talán több van a győzelemben mint puszta szerencse, úgy érzem tettem hozzá bőven, főleg, hogy nem fullos a tankom. 5240 sebzéssel végeztem. 4 kilőtt tank + confederate mellé (szóval 10 tankba belepiszkáltam elég jól, + steel wall. 19 beszedett lövés.És képekben:
-
forras2
őstag
Egész kellemes ez az event. VK3601 fullos, csak nincs pénzem vissza venni
VK3001p ki van fejlesztve, csak nincs rá pénzem, hogy megvegyem. Bár ez tervbe volt, mert kell a TigerP, de nem hiszem hogy össze tudok annyi kreditet vakarni, hogy megvegyem
KV2 kifejlesztve, de nincs rá pénzem, hogy megvegyem. T150 kifejlesztve, de nincs rá keret. Szupeeeer.
-
Fel
addikt
válasz
zsloti #42361 üzenetére
Ha tényleg csak addig mennél, és nem érdekelnek a magasabb szintűek, akkor talán a legnagyobb fun
tankTD az amcsi M18 Hellcat. Mindenképpen érdemes kipróbálni.
Valamint a pár nap múlva érkező brit TD-k között is egészen jó a tier 6-os AT-8. Ugyan gyenge a végsebessége (20 km/h), de cserébe jól páncélozott. A 17 fontos AT löveg rajta a top, amivel 171 mm-es átlag pácélátütése van, de cserébe szerényebb az alfa sebzés (150 talán..?). De, mint általában, az iyen lövegeknél, nagyon magas a RoF és így a DpM is, úgyhogy lehet vele darálni. -
zsloti
senior tag
Elkezdenék egy páncélvadász vonalat
Tier 5-6 ig tervezem
Melyik nemzet melyik tankja a legjobb ebben az osztályban??
köszi
zs -
kisküzdő
tag
válasz
diegho #42276 üzenetére
Hát diegho ! Eddig nagyképűnek tartottalak téged,(enyhe kifejezés).Mint anno valaki itt a fórumon. De ennyire tárgyilagos segítőkész magyarázós videót még nem láttam sem itt sem másutt.Bár a stílusod "comentek" Akkor is furcsák.Minden esetre nagyon köszönöm ezt a videót is.Okulhatunk belőle. THX
-
scyllarus
veterán
Na, a hétvégi programom meglesz. M6, VK3601, ARL44 a garázsban, használom is őket naponta. T-34-85, T-150, VK3001P voltak, visszavehetők fullosan, KV-2 kifejlesztve, megvehető, bár az nem vonz. Most nem csak 1-2 tankkal tudok menni váltva, mehet 4-5 és mind szorzós. Ezt az akciót nekem találták ki!
-
Gyuri27
félisten
válasz
Moleman #42349 üzenetére
Valahogy nem vonz a teszt szerver.
800 egy skuló? Hm.
A prem pz4-n lévő ágyú meg jó. A 3002-n azt használom. Igaz a sebzés nem drámai. Viszont pontos és kb mindent át üt (sok célzás nélkül is), pontos. A prem lőszer sem drága bele. Talán a célzási idő egy picivel lehetne gyorsabb. -
Gyuri27
félisten
válasz
Bingisz #42346 üzenetére
A 3001H nálam örök tank. Szóval lehet vele holnap nagy pénzt keresni.
A 3002 az akció alatt vissza hozta az árát. Amennyire féltem tőle annyira jó tank. Olyanokat pattint, hogy kiszárad a szemem. Még a hátuljáról is.
Agyaltam ezen a prem pz4-n. Nem mondom, hogy nem hoz valamit a konyhára és nem jó tank. Viszont van ott még ingyen a 3001H és a 3601 is. Amik kitünő tankok.
A dmax viszont lehetett volna fél áron.
Az az l/52 papiron igen vonzó. A látótáv maxolható rajta, sebesség se tűnik rossznak.
Szóval az a kis mocskos tetszik. Ha valakinek megvan, vagy használta teszt szerón a tapasztalatait igazán megírhatná. -
Moleman
addikt
válasz
myckey #42342 üzenetére
Én majd ma fogom aktiválni, alig várom a munkaidő végét.
(#42343) whYz
Én is gondolkodok rajta, meg a TOG-on, még nem tudom, melyiket vegyem. Az L/70-et és a 17-pdr-t is imádom, nehéz döntés. Sose játszottam Pz4-gyel még, se L/70-nel, se L/48-cal, csak a Stugról ismerem a löveget, de akiknek volt régen, az imádta. Matchmakingben a TOG-nál az előny, ő sose lát 8-as tankot. Ötletek? Előre is köszi!(#42350) Gyuri27
Most épp van teszt szerver, próbáld ki. Engem elrettentett a 800-as lőszerár, akkor már inkább kiizzadnék egy Jagdtiger 88-at, aztán olcsón lövöldöznék. -
myckey
veterán
válasz
FoBCRaistlin #42347 üzenetére
24h prémium fiók elérhető vele.
éjfélig lehet aktiválni.WOT hivatalos oldalán kell,gondolom tudod hogy.
ha nem,leírom -
Bingisz
addikt
Akkor ugrottam volna ki az ablakon. Az a tank a britek megjelenése óta majdnem minden eventben benne volt, én meg baxtam kihúzni.
Amúgy nálam akkor ARL44 grind lesz, meg a KV2-VK3601 kombó jön vissza a garázsba.
Az M4A3E2 és a VK3601 között gondolkoztam sokáig, egyenlőre úgy néz ki, hogy a vk jön, de lehet hogy vasárnapra visszaveszem az E2-őt is. -
K6000
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyok még, a tank csaták száma alig haladja meg az ezer darabot. Jelenleg 2-5 szintű tankjaim vannak, a következő problémáim vannak.
1. Hogyan lehetséges az, hogy 1 azaz 1db lövéstől mind a 2 lánctalp megsérül? Vajon milyen szögben kell eltalálni a tankomat, hogy mind a 2 lánctalpat eltalálja ugyanaz a lövés? (az igaz, hogy nem robbantja le)
2. Próbálkozom az arty ággal is, a szerencsétlen SU-18 aminek MM szerint 3-4 besorolása van, hogy kerül olyan csatába ahol KV-1 meg Type T-34 (kínai) harckocsi van? A KV-1 harckocsira folyamatosan kérték a tüzérségi tüzet, nekem meg a +25% átütés esetén sem volt semmi esélyem átlőni 70mm páncélt. A kérdés az hogy ez a "Fight level" a tapasztalatok szerint mennyire szentírás?
K6000
-
myckey
veterán
erre pont a KV1S nincs benne
de másik 3-4 gépet lehet hogy vételezekAmennyiben még valaki nem aktiválta a bónusz kódot
ANTHEM
az még a mai nap folyamán megteheti
lehet hogy már egy lélek sincs,de nekem most jutott eszembe -
nyunyu
félisten
Rakat hatos tank felaron+50% credit
2x legenysegi XP
Invader=15k credit
Tank feliratok felaron
Par prem tank felaron -
adrian360
őstag
kint van a hétvégi akció tier hatos tankok féláron
-
nyunyu
félisten
válasz
Djuree #42331 üzenetére
miért van 12 is a tank lvl-nél vagy battle tiernél vagy mi az?
Battle tier 12-ben a legkisebb med/heavy/TD 12-2 szintu, vagyis mind tizes, artykbol/scoutokbol meg csak a nyolcasok kerulhetnek oda.
Hetes light T71 meg bekerulhet battle tier 11-be, ahol minimum kilences heavyk vannak.
-
Fel
addikt
válasz
Djuree #42331 üzenetére
Éppen ez az, hogy az Battle Tier. Mivel egy adott tank nem csak a saját tier-társai ellen szállhat harcba, ezért a tankok besorolásában van ez az elcsúszás, és így alakul ki a 11 és 12-es szintű csata.
forras2: Az a hónap tankja akció, nem a hétvégi. [link] [link] Csak most két külön hírt tettek ki róla, míg máskor összerakják az egészet egybe (ismertető + akció).
-
sith7
félisten
Köszönöm a válaszokat mindenkinek !
-
forras2
őstag
Ennyit találtam a hétvégi eventről.... Bár nem tudom, hogy ez konkrétan az event-e, vagy csak 1 akció.
Parancsnokok!
Láttátok, hogy a hónap harckocsija,-egy amerikai prototípus-le van árazva? Szeretnétek a garázsotokban tudni?
Talán már olvastátok az amerikai VII szinttű könnyű T71 garantáltan profitot hoz neked Március alatt.
Hogy minél hamarabb megvehesd ezt a szépséget, ebben a hónapban egy limitált idejű kedvezményt biztosítanak T71-re!
Március 1. Péntek 05:10-től Március 5. Kedd 05:00-ig az alábbi bónuszt élvezhetjük:
A T71 amerikai VII szinttű könnyű harckocsit fél áron vehetjük meg!Vedd meg 700 000-ért 1 400 000 helyett! Gondolj arra a sok megspórolt kreditre! Vehetsz magadnak pár apróságot, vagy új kamuflázst! És ráadásul ezt kombináld az egy hónapos 130%-ra növelt kredithozammal!
-
AlexWolf
senior tag
a wotdb.info-n ott van a tanknál, hogy milyen csatákba kerülhet. ha ott azt látod pl egy tier 8-asnál, hogy 8-10, akkor olyan csatába is kerülhet ahol 10-es a legnagyobb, de olyanba is, ahol ő a legnagyobb. Ha valahol az van pl, hogy 8-9 (ugyancsak t8-ról beszélek), akkor ott max 9-esekkel kerülhet össze. az egyik prémium tanknál szerepel egyedül egy 4-es (amúgy tier 4-es a tank), ami azt jelenti, hogy mindig ő a top
Amúgy mivel tank pedo vagyok, ezzel a pedotankkal elég sokat megyek, hogy alázzam a sok kis szerencsétlent, mert lelki beteg vagyok
-
Flayer
senior tag
Na most meg sorban állás van a szerveren foglalt????!!!!
-
Tubi1976
tag
"Tervszerű" karbantartás van vagy nálam van vmi probléma?
-
fradi81
veterán
Mi kell ahhoz hogy a sniper nézetben ott legyen a fekete keret? (A wotinfo-s modpackot használom.)
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Djuree #42315 üzenetére
Hát persze , hogy az ha Siemka ül benne akkor minden az, az is6 pont hogy jól páncélozott szinte minden képes pattanni róla a magasan döntött front miatt, egyedül neked kell megtanulnod vele játszani, mert a pen tényleg nagyon kevés, ha pl nem tudod hol kell lőni vele az ellent akkor az annyi..
-
jano_77
nagyúr
válasz
Djuree #42304 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Nekem elsősorban legénység húzása miatt kellene most egy prém tank - mert ugye beültethetném bármelyik azonos nemzetiségű ugyan olyan besorolású tank legénységét - és másodsorban pénz szerzésre.
Ilyen megvilágításban? DIEGO te mit mondasz? -
Drenadar
veterán
válasz
Djuree #42304 üzenetére
ízlések és pofonok... nekem jobban bejön az IS6 és általában nagyon pattognak róla a tankok (kivéve persze a gold ammosok...)
Apropó Gold ammo... érdekes hogy a T34-el meg szinte minden tankkal viszek gold ammot, de IS6-al pl nem. nagyobb is vele az átlag sebzésem.És én is kíváncsi lennék amint loltraktorral leőlsz egy IS6-ot...
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #42305 üzenetére
Bár igazad lenne, az enyémet tegnap is meggyújtották.
-
vhw
addikt
válasz
jano_77 #42287 üzenetére
Ha olcsón akarod megúszni akkor Super Pershing. Teljesen jó gép, az a front páncél sokat elvisel. Ha meg kevés a pen még mindig tudsz nyúlni a ~260 penes prem lőszerhez. Csak szokni kell, hogy ez bizony egy elég lomha gép.
A T34-ben az a legrosszabb, hogy akkor nem tudsz vele igazán érvényesülni, amikor kéne. Értem ez alatt azt, hogy öröm és vidámság van, hogy akár T10 tankokat is átcsattint az ágyúja. De ha top tank vagy, és csak neked van megterítve az asztal a sok 6-7es tankkal, akkor a kutyának se kell 248 pen. De az ágyúd lassan céloz, lassan tölt... így csak nézed a sok szaftos tankot ahogy oldalukat mutatva vonulnak előtted, de nem bírod őket lőni mert ~14-15 sec-ig tölt az ágyúd + célzás... egyszerűen nincs dpm-ed írtani az aprólékot...
És még drága is, a felsoroltak közül legdrágább.Az IS6, az SP-hez hasonlóan könnyített MM-el jön. Ezzel viszont oda kell menni az ellenség közelébe, ezért a legjobbak neki a városi pályák. Ezzel a tankkal arra kell utazni, hogy jól oldalba verd ~400 dmg-vel az ellenséget, aztán vissza fedezékbe. Viszont szemből nem nagyon tud mit kezdeni IS3 vagy IS8-asl sem - rendeszeresen pattog le az aljukról a lövedék. Ennél a gépnél nem tudsz a csodalőszerhez se nyúlni, mint az SP esetében. A prem lőszer 217-es penje annyira elég, hogy az olyan tankokat mint az IS3 vagy a Type59 már nagy biztonsággal átlővi... Ami ezektől keményebb... azokat nem fogja zavarni... (-> ezért is kell ezzel inkább az ellenség oldalába kerülni, oda elég a 175 pen)
Ha beforgatod, vagy használod a sidescraper-t, akkor tud ez pattintani ~200 penes ágyúkat is, az ez alattiakat meg szinte mindig.De jóval drágább mint a Pershing...
Djuree:
IS-6-ot akár még loltrakival?
Azt kétlem... -
fradi81
veterán
Hogy lehet az hogy bzonyos esetekben 630m-re is megláthatok egy ellenséges tankot? Nem 500m a max?
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
jano_77 #42297 üzenetére
Én a tigrincset sajna hamar a kukába dobtam, mert 9 csatából csak 1-et sikerült megnyerni, pedig én igyekeztem, de ha gyökerekkel vagy egy csapatban nincs mit tenni. Diegho videója alapján kedvem támadt hozzá ,de nem nagyon akarok cumizni vele a vk-ról örökölt ágyúval, így szerintem összeszedem a free xp-t, kifejlesztem és majd egy akció keretében visszaveszem.
Más: Én is szeretnék prémium tankot venni majd. IS-6 nem igazán jön be adatok alapján, persze lehet csak egy pár replayt kellene megnéznem és változna a dolog. Löwe nagyon bejön, bár idegesítő a gyúlékonysága a tempója nem érdekel. T34, ha legalább olyan jó, mint a T32 akkor simán megvenném. Viszont a Jagdtiger 8.8cm-en gondolkodom még. Elvileg csak t8 és t9 csatába teszi, baromi erős front páncél, pontos gyors ágyú, viszont nem forog a tornya. A tempója ennek sem érdekel úgysem hinném, hogy az ütközet közepébe kellene menni vele. Ezen csak azért agyalok nagyon, mert nem igazán voltak eddig tankvadászaim és első td-nek lehet, hogy meredek volna.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest