- VR topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
BinLaden
tag
Én és a kis S-51.
Ezt az ártit szeretem a legjobban.
A kv-ból fejlesztettem ki annó, meg is vettem.
Jött a levél oroszból, hogy kell rá várnom 5 évet mire megkapom, de viszont enyém lesz az egyetlen eredeti S-51 a többi mind kínai szar.-egyik reggel dudálásra kelek fel: - nézek ki az ablakon és ott áll az utcán Sztálin az S-51-en, kapaszkodik a korlátba és dudál pff ez igen
-ne dudájjá baszki dáváj dáváj be a nagykapun körbe, állj a góré és a ganyé közé, mer még nincs rajta műszaki
-de ne már, háát nem belement a szántásba (mész te a pics@ba ha anyu ezt megláttya)
- másnap kimegyek, hogy leganyézzam az új ártim ,háát nem rajta ülnek tyukok a korláton, tiszta tyúkszar az egész (hesss hesss pije pije pije)
-
emre
veterán
köszönöm
Na még annyit, hogy szerintem az eff-et teljesen felesleges belekeverni.
Mondjuk hogy aki tier szinten nem sebez 100 hp pontot az csak abban a tierben játszhatna és kész.
Ami tierenként nem nem lineárisan növekedne, pl T5-ben 800 hp sebzés kellene hogy tovább tudjon lépni valaki. Vagy amíg ez nincs nem fejlődne a legénysége....(rengeteg lámakorlát ötletem van)
De ezt a wg sohasemikosenem fogja bevezetni.A lámákat meg mindig is jobban zavarta s zavarni is fogja egy jobb játékos, mint a saját balfaszságuk.
A baj hogy ezzel nem lehet mit csinálni. -
babferi
tag
Bocs , hogy beleszolok , de ha te benne lennel , hogy eff alapjan bontsak a jayekosokat ( egyebkent en is jo otletnek tartanam , bar en inkabb a T5 feletti prem tankok ill. egy agon vegigrohano pl T9-ben ulo jatekosok miatt ) akkor az vonatkozzon minden szintre ! Azert az is elvezetes mint tudjuk , hogy ha olyan csapatba dobja be az embert a jatek ahol monjuk olyan Lowe vagy T34 vagy toppon akinek csak parszaz ( vagy meg annyi se ) meccse van !
-
káen
tag
Arra céloz, hogy ha a kezdőket óvni szeretnéd ezzel a rendszerrel t5-ig a "proktól", akkor t5-10 közötti jobb játékosokat miért nem védenéd a bénább emberektől. Magas tierben ugyanis elég fájó egy vereség. Te vagy a játékban a zmz_hun nickkel? Ha igen, akkor majd egyszer, ha eljutsz odáig, akkor te is így fogsz vélekedni
-
AlexWolf
senior tag
Asszem megyek egy kört a 1,5 misis színarany Cunninghammel.
-
SoulReaver
veterán
Az angol ágon nagyon szenvedős eljutni a Conqueror ig? Elég szigorú az a tank
Nézegettem a lövegeket, kb a Churchill 1 -től kezdenek pontosabbá válni. -
scyllarus
veterán
Abban igazad van, hogy ez nem szerencsés gyakorlat. Mindenesetre ez a helyzet, nem tudunk mit csinálni ellene, marad a free xp tartalékolása.
Én, mivel nem vagyok prémes, kreditszerzési céllal játszom sokat T5-6-ban. Ha esetleg új ágat kezdek, akkor nyilván lejjebb is. Vagy ha nagyon megtetszik egy tank (pl. T4 Matilda, M8A1), és élvezem vele a játékot, akkor nyilván kifullozom és tolom vele, és nem érdekel, hogy az ellenfelek most értek ide, vagy 20k csatával a hátuk mögött élvezkednek. Néha jól esik egyébként T1-2.ben is menni pár kört.
A pedotankosok viszont más kategória, akiknek sokezer csatájuk van, de 90% T1-2-ben. Azok tényleg a kezdők szívatásában lelik örömüket.AlexWolf: nem én találtam ki, ismert fogalom wotos körökben
-
forras2
őstag
Igen, kezdő menjen a kezdők ellen, és akkor sosem fog megtanulni játszani.
Ha a wégé lehetővé tenné azt, hogy 10-es tankkal is lehessen keresni, akkor sokan játszanának vele.
Csak épp a 10-es tankoknak már nem igazán az a szerepük, hogy random csatákba menj vele.Vegyünk alapul egy 20k csatás embert. Az már mindent ismer a játékról, mindent tud, profi.
Ne adj isten, valamiért törlik az accját. Akkor Ő ne is kezdjen 1 új accot, mert alázza a kicsiket.
Ez olyan banális baromság, mintha azt mondanád, hogy nyerek 5 milliárdot a lottón, utána meg ne vegyek lottót -
Z.m.Z
aktív tag
Nem hiszem, hogy védenetek kéne a gondolatot és azt se, hogy nekem meg magyarázkodnom, mert nincs értelme. Mióta világ-világ, azok akik viszonylag nagyok de nem boldogulnak a saját súlycsoportjukban mindig is a kisebb és a gyengébb megalázásában keresik az önigazolást. Úgyhogy nem kell magyarázkodnotok, hisz emberek vagyunk.
De egy lényegesen egyszerű kis szűrő lenne pl. ilyen szempotok alapján összeállítani a random csatákat. Menjen a profi felőlem T1-el is akár de akkor a saját súlycsoportjában, max kicsit többet kell várnia egy összeállításra. A kezdő meg hagy menjen a többi kezdő ellen és akkor kiderülne ki mennyire rátermett.
-
jahrn
senior tag
Ertem, szal aki mar sok csatat ment az a WG-tol kapott ajandek (sokunknak mar 2 is van, mult evben a Tetrarch volt a meglepi) tier 2 tankot ne is hasznalhassa? Hogyan gondoltad ezt?
Es igen, mind2 tank nalam fullra van tuningolva, szimplan azert mert minden letezo tankra fel szoktam aggatni amit csak lehet (es van ertelme).
Amugy meg mindenki azal megy amivel akar. En is akarok venni most egy T3 francia prem TD-t (legenyseg huzasra) es nem, nem szegyellem magamat... -
válasz
GrooveHero #42171 üzenetére
Akkor lehet, hogy ezért voltak problémáim, mikor már pár napja ment a kliens, én meg próbáltam legalább leduplázni a tankjaimat, de még azt se nagyon akarta összehozni?
-
GrooveHero
addikt
mostanság Tiger P-t tolom rendületlenül. Első kör után, ha berak tier8-ba, akkor lenyomom az ALT+F4-et és mikor indítom, akkor egyből tier7-be dob, zsinórban ez most már a 6-ik meccs
-
AlexWolf
senior tag
Miért szánalmas?
Te tényleg azt hiszed, hogy ha egyszer tier 9-tier10-es tankjaid lesznek csak azokkal fogsz nyomulni? Megsúgom, hogy nem.
Kb 5-6 tier 9-10-es tankom van és kb 1 éve nem mentem velük egyetlen kört sem (egy kivételével, mert a t30-cal majd minden nap leduplázok...kivéve, amikor hónapokig nem).
Rá fogsz jönni hogy t9-10-es gépek főleg klánban, CW-ken és században használhatóak, egyébként viszik a lóvét mint állat. Én személy szerint szívesebben játszom t1-t8-ig a tankokkal mint a t10-zel.
-
törölt tag
cidázza le a harapós ló az összes wargamingest
10-ből 10 bukó 15-2-re
vicc ez a random faktor -
Tubi1976
tag
Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy szakértője a játéknak hisz még nincs 2 hónapja hogy játszom, de hiddjétek el aki azt mondja hogy tartalékolni kell a free xp-t igazat beszél.Nemrég még én is lelkesen költöttem de nekem is hamar kiderült hogy stock tankkal értelmetlen erőlködni.Tegnap szereztem meg a Jgpanthert,az alap ágyúval konkrétan semmit sem üt át, úgyhogy egyenlőre a fiúk mossák a garázsban..... -
Mottie
őstag
Sokkal könnyebb mint annó, mikor a KV-t felpakolta időnként T9-be..
Edit: Előttem szóló
Valóban amikor még a Bundle-ben vásárolt tankokat kivéve még Tier V volt a max, akkor a KV istencsászár volt stockon is
Viszont nem értem miért kell piszkálni az új játékosokat én sem.. Nem mindenki 10000 csatával születik...
azért mennek tier 2 tankokkal (mint én is néha) mert élvezetes rohangászni. Illetve ott lehet jó kis 10+ killes köröket menni. Ilyen egyszerű. A T18-amon van töltésgyorsító, optika, ventillátor, minden
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
krisss93 #42154 üzenetére
Az a helyzet, hogy tényleg nem tudom régen hogyan szopatott, de gondolom amikor kb fél éves volt a játék akkor nem volt tele a tier II-III olyanokkal akik két és fél éve tolják és túlvannak 20K csatán, hisz mindenki fejlődni vágyott. Mert most sajnos ez a jellemző, és valamilyen beteges perverz gyökér módjára élvezik, hogy az alap tankkal játszó kezdőket irtják. Valaki korábban azt mondta, hogy ez tök jó és normális és majd én is ezt fogom csinálni, de szerintem nem mert ez szánalmas......
-
munnergep
senior tag
Fosul raktam be a képet, bocs, na legközelebb...
-
myckey
veterán
válasz
Cseri0058 #42141 üzenetére
no para csiCSeri
én most vettem meg akcióban a T-43 mahinát(tr7szovjetmed) és 12 csatából van vele 2 győzelmem YEAHBABYYEAH
mondjuk majdnem full stock,de akkora király vagyok,hogy tuti nem költök rá egy deka free XP-t se.
meg nem is kell,a csapatok miatt volt egytől egyik az a 10 bukta- -
forras2
őstag
-
munnergep
senior tag
Legelső csatám ezzel a kis csiga döggel
-
Drenadar
veterán
Attól hogy neked ennyi nem gyűlik össze nem jelenti, hogy másnak sem.
És igen van benne logika, hogy a free xp-t tartalékolod, főleg magasabb tierben ugyanis sokszor előfordul, hogy az új tank lánctalp nélkül kínszenvedés, + ott vannak egyéb modulok is, amik kellenek ahhoz hogy a tank használható legyen.
De úgy játszol ahogy akarsz, ahogy előttem felszólaló kolléga jelezte majd nagyobb tierben megtanulod....
(ha eljutsz odáig)
Amúgy, ha átlag XP-t nézünk mondjuk 600-at, és mész egy nap 30-40 csatát, simán van aznap már 1000free xp-d. Hétvégén még több.
-
scyllarus
veterán
Sokáig én is hüledeztem, hogy mennyi free XP gyűlik össze egyeseknél. Érdekes, most, hogy kezd összeállni a garázsom olyanra, mint amilyet majd szeretnék, pár hét alatt összegyűlt több, mint 4000. Az már elég is a jobb ágyúra a KV-1-en. Rájöttem, nem kell kifejleszteni rögtön a következő tankot/modult, amint a free XP lehetővé teszi. Inkább megyek még pár kört érte. Így számomra is hihetetlen, mennyivel jobban gyűlik. Anno a Tiger P-be csak 2000-et tudtam beforgatni. Utólag vicces...
-
GrooveHero
addikt
Jólvan, akkor ha tier5 nél már így szívsz a játékkal, akkor majd megnézem hogy boldogulsz tier 7ban meg 8ban az alap tankokkal. Nekem mindegy, alap tankot nem nagyon ellenfél, de ezt te is tudod. Azért azt megnézem majd amikor bemész tier9-be alap E75-tel és te leszel a legjobb tank...illetve nem is legjobb...inkább úgy mondom, hogy te leszel legfelül. Ha meg gyűjteni kell free xp-t, akkor meg gyűjteni kell, nincs mese. Ez a játék nem egy Call of Duty, hogy kipörgetem 5-6 óra alatt. Sokan közülünk már lassan két éve tolja a bétát is beleszámítva. És nekik sincs még meg minden tank. Persze ez annak a vonzata, hogy mindíg jönek az új gépek is. De akkor is rá kell szánni az időt és gyújtögetni kell.
Ahogy én is teszem, mert nem őröltem meg, hogy alap ferdibe fogok beleülni a Tiger P után. Ugyanis a ferdi a játék egyik legszarabb tankja alapon. -
Z.m.Z
aktív tag
válasz
GrooveHero #42149 üzenetére
Igen hallottam free xp-ről. Mennyi is gyűlik össze mire eléri az ember az V-ös tankokat? Nem túl sok. Vagy soha ne használj el belőle semmit és az összes tankot kezd alap ágyúkkal, hogy majd az V-öst ne azzal kelljen????
Szerinted ebben van logika? És mondjuk egy KV-1 felszereléséhez kell 15-20 ezer free XP. De még egy jobb ágyúhoz is kell 4000. Vagy mondjuk ne fejlesszen senki egy évig kb. és akkor jó sok összegyűlik? Köszönöm emese....
Kiszámoltam: KV1 használható konfig 15150xp na ennyi free nekem még sosem volt.
-
GrooveHero
addikt
Na most akkor megkérdem, hogy miért az alap ágyúval használod a tankot? Hallottál már free xp-ről?
Amit arra találtak ki, hogy ne a fapados tankoddal kelljen csatába menni, hanem gyújtöd, vagy váltod, és láss csodát, egyből tellik toronyra, ágyúra, motorra, láncra, stb.
Ennyire egyszerű a képlet -
Z.m.Z
aktív tag
válasz
Imilenni #42120 üzenetére
Ez mind szép és jó, és értem is, de elárulnád, hogy amikor valaki eléri a grille-t hol van ilyen legénysége??
Nekem 5 lövésből 3 a teljesen beszűkült szórásjelzőn kívül csapódik be és a másik kettőből az egyik "nem okozott kárt" a másik meg éppen hogy....Ami csak azért furi mert T-57-el megvolt a "Top-Gun" meg a "tank ász". Úgylátszik elfelejtettem célozni..... Vagy leépültem agyilag és visszafelé fejlődök.
De amúgy meg imádom amikor példálóznak egyesek azzal hogy mekkorát megy pl. KV-1-el és senki ne szidja azt a tankot, majd felrakja a videót és kiderül, hogy fullos legénység max skillekkel és agyontuningolt fuffos tank plusz gold ammo és az ellenség között 3db V-ös tank van a többi IV-es és III-as. Mondjuk így azért nem olyan nehéz. De a valóság az hogy amikor eléri az ember az adott tankot, alap legénység,mert az első nehéztank a vonalon ráadásul fapados és lóvé meg nulla mert örül hogy megvette és egyszer csak a lista alján találja magát és szopik mint a torkosborz. Na olyan videót azért megnéznék ahol ilyet mutat valaki, hogy hogyan is boldogul, amikor az alap ágyúval át se tudja lőni az ellenség páncélját.....
-
Trentaro
tag
Eddig fel sem merult bennem, hogy ilyen van...
pedig ott voltam, tenyleg van...Miert eri meg kibaszni velem, ha ezzel magaval is kibaszik?
Es miert vart eddig, mikor pattant el a cerna?megannyi kerdes...
-
scyllarus
veterán
Kint van a márciusi eventnaptár. Mondjuk sok a rejtélyes, ami bármi lehet majd.
A hétvégi "Six Nations" sem egyértelmű, miket érint majd. Utána a "Heavy Steel Weekend" a népszerűbb heavykre fókuszál, így remélem a Tiger megint beleesikA "Saint Patrick’s Day" valószínűleg az amcsikra vonatkozik majd, az utolsó "Hidden and Dangerous" gondolom TD-s event lesz. Majd kiderül, az utolsó pillanatban...
-
Cseri0058
őstag
besírok komolyan. megvettem a grillét 9 kört mentem velle és mindet buktam. kibaszott retkes játék
-
válasz
FoBCRaistlin #42137 üzenetére
Akkor kötőjelek nélkül próbáld.
-
Sanya
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #42135 üzenetére
egy-az-egyben, nagy betűkkel, kötőjelekkel.
-
FoBCRaistlin
őstag
a WOT kupon kódot milyen formátumban kell beírni?
-
AlexWolf
senior tag
válasz
GrooveHero #42133 üzenetére
Én tigris 2-vel fejeztem be a bétát, az volt a legnagyobb tankom, ehhez képest élesben hamarabb lett meg az IS-7 és talán még az IS-4 is mint a tigris 2
Amúgy a kempinovka/loltraktor első csata, amit emlegettem, az még bétában volt. élesben nem tudom mi volt az első.
-
-
Bobyjack
senior tag
válasz
GrooveHero #42030 üzenetére
Mines-on volt az első csatám még bétában. Akkoriban még Pagorki néven futott. Leichttraktorral nyomtam. Arra emlékszem, hogy fura volt, hogy nem oda lő, ahol a célkereszt van, mert még nem fordult oda a torony
Amikor élesedett a rendszer Campinovkán volt az első csatám szintúgy Leichttraktorral. Annyi XP-m lett az első csatán, hogy egyből maxos lett és a PZII-t kis ki tudtam fejleszteni, csak a pénzt kellett rá összefarmolni.
-
AlexWolf
senior tag
öööö. a max zoom mod az most illegális vagy sem?
-
SoulReaver
veterán
Most vettem a billentyűmet, de 3 gyökér fején úgy szétvertem volna legszívesebben, h nem maradt volna semmi belőlük!!
szitu:
hármas platoon, 3 retardált barom! Cliff -nél megyek a nagy hegy mögé, természetesen nem jött velem senki... csak szemben egy IS-7, de első lövés után(sebzett szépen, az övé pattan) kúsznék vissza erre ott van a seggemben az egyik barom... kikerülöm, ott a másik barom... közben a 7 -es engem lő... úgy rám álltak, h nem tudtam fordulni sem... ki lő az IS-7, elküldtem a K@.-,a anyjába mind a 3-at erre nekem állnak, h tanuljak meg játszani... összesen nem sebeztek annyit az Is-7-en mint én és még nekik éllt feljebb!Egyre jobban megutáltatják velem ezt a B-&@i játékot az ilyen @&#&-ök
-
Djuree
félisten
válasz
FoBCRaistlin #42124 üzenetére
gecc azzal mennyit toltam úristen...
-
FoBCRaistlin
őstag
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Djuree: Ez már tényleg sok. Én szeretem nézegetni is meccs közben a tankokat. Ez meg kb STUNTS nevű örök emlék játékra emlékeztet
-
virkir
veterán
A tankok csövéből jön egy piros vonal ami mutatja hova céloz az ellenfél rajtad.
Na meg is van. -
Sanya
nagyúr
válasz
LoLHunCsirke #42118 üzenetére
ezeket szerintem lehet majd. De a lombkoronát eltüntető textura pack tényleg csalás.
-
LoLHunCsirke
tag
25% és 3%os texture packok akkor most csalásnak fognak minősülni?.. vagy ezeket továbbra is lehet majd használni? ez azért fontos lenne
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
FoBCRaistlin #42107 üzenetére
Írták, hogy azt amelyiknél a tankok átlátszók és 3d-ben mutatja a modulokat.
-
Atlantis
veterán
válasz
Ha jól értelmezem, csak az(oka)t, amelyektől "átlátszó" lett a tank és láttad benne a modulokat. Én mondjuk ilyenről még nem láttam képet, csak a "kiszínezős" verzióról, ami viszont simán egy skin, szerintem azt engedni fogják a továbbiakban is.
Amúgy gondolom azért nem automata lesz a ban, hanem lesz valamiféle figyelmeztetés előtte.
szerk. : No, most látom a linkelt képet, hogy a fenébe lehet ilyen förmedvénnyel egyáltalán játszani? Engem rohadtul idegesítene.
-
gy-daniel
tag
válasz
Napfénysüti #42112 üzenetére
"3D hitskins (which make tanks transparent and show the modules inside) - please note regular hitskins are NOT banned" Tehát nem érinti az összeset. Keress rá googliban, h "3D hitskins" és válts képekre. Látni fogod, hogy mire gondoltak. Nem megfesti a tankot, hanem kb másik modelt tesz be a helyére. De teszek be egy képet, h én mit találtam:
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #42111 üzenetére
Na félreolvastam de gondolom az összeset mert azért valljuk be az már kissé kimeríti a jogosulatlan előny fogalmát.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Elvileg azt fogja.
-
sith7
félisten
válasz
FoBCRaistlin #42104 üzenetére
Nem semmi ...
-
virkir
veterán
-
Fel
addikt
válasz
virkir #42102 üzenetére
Az orosz szerveren hétvégén jött ki egy pár megás patch, elvileg a modokat ellenőrizni hivatott kis programocska volt benne. Úgy volt, hogy ezen a héten mi is megkapjuk, de még tudtommal nem ért ide.
-------------------------------------------------------------------
A múltkori kínai tankos grind akciót úgy tűnik sikeresnek találták, mert amint kijött az orosz szeróra a 8.4 máris itt a következő: [link]. A szabályok ugyanazok, azaz az újonnan érkezett tankokkal kell elérni minél jobb eredményeket a megadott határidőig. A nyeremények is változatlanok: Type 59, Type 62, 1 hónap prémium, illetve különböző mennyiségű arany.
Minden bizonnyal a többi szerveren is lesz majd ilyen akció.
-
FoBCRaistlin
őstag
Ezer éve amikor az első gépemet kaptam, akkor még alig lehetett rábeszélni. Toltam a játékokat, folyton jött a szöveg, hogy "mit lehet ezzel a hülyeséggel ennyi időt eltölteni" aztán jöttek az RST-ek, utána az FPS-ek az életében. Egy idő után már nem győztem hordani neki a game-ket. Előbb végigtolta őket mint én.
Mondok komolyabbat... a WOT-ot ő találta, ő szedte le, regelt be, tolta fel a gépre.
-
válasz
GrooveHero #42096 üzenetére
A fák/bokrok lombozatának eltüntetésével még nem lesz látható a tank, ami mögötte áll, mert a láthatóságot a szerver számolja. De bizonyos esetekben persze ez is előny lehet.
-
virkir
veterán
válasz
Pttypang #42099 üzenetére
Az eddigi hírek szerint csak a 3d hitbox skinn lesz tiltott nem a textúra mod-ok.
Ezen kívül tiltott már most is a lézerpointer, lombeltávolító, free kameramod és a tracerhack csak ugye még nem tudják ezeket ellenőrizni.
Na erre akarnak valamit kitalálni ami folyamatosan figyelné, hogy ne legyenek fent a tiltott módosítások, akinek meg mégis annak meg reppenjen a banhammer.ollie
Viszont nem mind1, hogy egy piros sziluettre lősz nyolcvankét bokron keresztül vagy látod a tankot teljes valójában.
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest