- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
"Szopóág"asoknak: No ezért járok én teszt szerverre. Sokkal bátrabban lehet játszani, nem kell attól tartanom, hogy leromlik az átlagom. Ez az 50B nagyon megfogott:
Amúgy most nézem: Amíg mi 2 napos akciókat kapunk medál hunt-al, addig az amcsi szerveren ez egész hetes és még tankokat is áraznak le. Ezt az egyenlőséget...
-
Z.m.Z
aktív tag
24 vereség 2 győzelem.....
Asszem leszarom a szorzókat és megyek aludni....... ez van.
-
homeless09
őstag
Teszt szerveren is csinálja a kép hibát
-
robogo81
senior tag
válasz
diegho #40689 üzenetére
Sziasztok.
diegho :7 és fél perces videó 1280x720 felbontásal,2Mb-es bitrátával(h264 codek) kb. 100 MB-os,ez még elmegy minőségű,ha gyors a feltöltésed,akkor szerintem mehet 2.5-3 Mb is a ráta,meg jobb minőségű beállítás.
Sajna jutub is újratömöríti,ami ront rajta,kivéve ha a nyersanyag kiváló minőségű.
Ez csak saját vélemény/tapasztalat,mielőtt feltöltöd,pár másodperces darabokat rakj fel,meglátni hogy az oldal mivé tömöríti.
Sajnos a feltöltésem elég szegényes,a 100 mb is majd fél óra volt nékem. -
mynames
senior tag
válasz
04ahgy #40681 üzenetére
Látszik bizony!!!
Emlékszem mikor először mentünk 3-as szakaszt permierstarral...hááááát most már bevallom, hogy erős kétségeim voltak akkor. De az már a múlté, most már 3-an simán eltudunk dönteni egy csatát, főleg ha top tanknak rak be!
---Emberek én már félek randombam menni egyedül! Rettentő sok 0-4 k csatát látott 45% alatti van fent most...Már a klienset is újraindítottam, hátha kevesebb hülyét kapok, de sajna nem. Ahogy látom ma a lemings' Train megy... (2 napja mindenható, magányos 15 mp-es hősből volt sok akik átvágtak mindenen, Egy megpuszult ment a másik, majd a következő és így kb. 3-4 perc után már meg is volt 0-5...)
-
Z.m.Z
aktív tag
Milyen sűrűn tesz szopóágra?? Mert azokat a napokat úgy kihagynám amikor már kezdésnél látom, hogy totál esélytelen.... tegnap este elkezdte, zsinórban 6 gatya.... gyorsan abba is hagytam. Ma meg eddig 11 csatából 2 győzelem.....
-
diegho
nagyúr
Kellene egy kis help a videókészítéshez. Milyen bitrátával érdemes csinálni, ami már jó minőség lesz youtube-on és nem foglal óriási helyet?
-
BaLee
addikt
válasz
Zeratul #40686 üzenetére
Szerintem patch előtti állapothoz egy hulladék lett. Egy artym van, ezzel játszottam (napi 2x erejéig) patch előtt és utána is.
Azt csak látom, hogy egy fél méterrel tank mellett robbanó lövedékkel esélytelen vagyok megsebezni bármilyen tier 7-es 8-as tankot és egy minimumra összeszűkült célkereszt esetén 3ból 1x találja el a tankot és sebez pár 100-at. 15-20 meccsenként ad be egy 1000-es sebzést...
Mindez 100%-os legénységgel.Nem mondtam, hogy nem lehet vele jó köröket menni, de tier7-es artyval 1 lövéssel kiszedni 10es tankot az szerintem gáz.
-
BaLee
addikt
Álom meccsnek indul, IS-7-el top tier vagyok, egyedüliként 10-es, egy db 9-es, többi 8-as, arty is csak 1 van, egy hetes GWtiger.
Lövöldözök sebzek rendesen, 1-2 tank hátrányban állunk, erre 1 lövésből kiszed az a kib*szott 7es arty!!!!
Az 5ös Hummelem annyira sz*rrá nerfelték, hogy tankot nem tudok vele eltalálni vagy sebezni, de egy szerencsétlen 7es arty kiszedi 1 lövéssel a tier 10-es tankom ami ráadásul szikla mögött van fedezékben?Ez mi????????????
-
04ahgy
nagyúr
Ez alapján ugye nem vagyok nagyon láma, és a fejlődő tendencia is látszik-e megfelelően?
HGyu
-
Axel007
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy Tiger-t miért teszi be Tier 9-10-esek közé, a KV-1S-t meg max Tier7-be.
Értem én, hogy az egyik német a másik szovjet. Na de most tényleg miért? -
Imilenni
addikt
Valaki megtudná nekem mondani hogy mikor nyitja meg a tesztszerver a kapuit?
-
L-e-f-i-e
senior tag
Egy valami igaz..a szellemi fogyatékosokat miért kell gép elé engedni, bejönnek 3-an platoonba nekem jön hátulról mert elfoglaltam az Ő bokrát és belémlő...hihetetlen mik vannak...
-
Plasticbomb
addikt
Victory! Map: Fjords 2013. február 18. 18:06:12
Vehicle:: T34
Exp: 2 361 + Credits: 123 997
Achievements: : Radley-Walters's Medal, Top Gun, SniperEz egy egészen tetszetős kör volt. Prémes az eredmény! De rendesen beparáztam a csata 3/4étől. 6 hp-val toltam a végéig..XD És hatalmas mákom volt!!!!
-
Cooper911
senior tag
Tényleg igaz, hogy a végére megszereti az ember a T43-at. Már majdnem megvan a T44 és most mentem vele egy ász kört. Mondjuk az ellenfél azért ehhez nagyban hozzásegitett. Volt egy rész amikor 1vs1 maradtam egy Cromwellel és egymással szemben párbajoztunk
Mondjuk én rájöttem, hogy magasabban vagyok igy a döntött páncélom még nagyobb szöget kap.
Majd lesz video is.
-
Geza26
senior tag
Féltem a SU-100M1-től az előzetes érdeklődések alapján, de én nagyon megkedveltem! Itt a legutóbbi köröm vele!
-
vbbb
őstag
válasz
diegho #40658 üzenetére
http://www.dvdvideosoft.com/free-dvd-video-software.htm
Ez egy elég jó kis cucc, nem csak videó konvertálásra.
-
jef69
csendes tag
válasz
littlemole #40411 üzenetére
Köszi a tippet a Matildàhoz, valóban op.
-
Antonius1978
addikt
válasz
FoBCRaistlin #40646 üzenetére
Tokeletes.Aki akar szazadot, az adja meg a WOT-os nevet neked.Az enyem ugyanaz mint itt a forumba.
Ha nincs meg a letszam, akkor hivni kell ismerosoket. -
krisss93
aktív tag
válasz
nyunyu #40656 üzenetére
Igaz, de 9 fogorvosból 10 azt ajánlja. Szerintem az E2- eléggé dogfighter tank (főleg a derpgunnal) így a látótávolság gond is elhanyagolható.
Meg, hogyne fordulna lassan amikor jóval nehezebb a + páncélzat miatt.
Azt imádtam amikor felraktam a második tornyot és egy t50-2 ammo rackkel kilőtt úgy, hogy átlőtte a torony oldalát.http://wotarmory.com/2012/08/01/tough-little-think-the-m4a3e2-in-world-of-tanks/
"The upgraded turret has better view range and rotation speed, but except the mantlet, the all-around armor is very low and this is a liability sometimes. The stock turret has also a weakness, the almost flat area above the mantlet is a lot weaker than the rest."
".There are two main schools of Jumbo drivers; those who ride it with the upgraded turret + M1A2 top gun combination, and those who sticked with the stock turret and the M4 howitzer. The 105 mm and the HE ammo offers a potential to hurt all opponents regardless to their position, but at the cost of killing speed against same and lower opponents with substantial armor. More people choose the rapid-firing second 76 mm gun and take on the softer second turret
I had tried them all, but I followed a third path in my last few hundred battles. I found the firepower of the M1A1 gun still adequate and kept the much more reliable stock turret with the heavier armor."Itt is írják, hogy megéri a stock tornyot használni
-
Patrick76496
őstag
válasz
diegho #40653 üzenetére
Javasolnám még a SuperPershing-et, láttam jól meg vele 2000+ átlagsebzéssel.
Bár nekem nincs, viszont szerintem sokan örülnének neki a fórumról is, ráadásul úgy is rengeteg ember megveszi, hisz ez a legolcsóbb 8-as.
Beszélni is fogsz a videókban, vagy feliratosak lesznek?
-
diegho
nagyúr
Ha minden jól megy holnap elkészítek 2-3 videót és még a héten feltöltöm őket.
-
forras2
őstag
Olyan gondom van, hogy...
Elindítom a játékot, rányomok a csatára. Betölti a játékot, és egyből ledobja a tálcára. Rányomok a tálcán a futó játékra, kidobja nagyba, de abban a pillanatban vissza dobja a tálcára.
Első csatának vége, onnantól kezdve viszont már jó, nem dobál le az asztalra.
Ha kilépek, és újra elindítom a játékot, megint ugyan ez van, az első csatát így nem tudom lejátszani.
Ablakban is ugyan ezt csinálja az első csata alatt. VGA drivert raktam fel újabbat, régebbit, de nem oldotta meg a problémát. Újra raktam a játékot, de attól sem lett jó.
Van esetleg vkinek vmi tippje, hogy mi lehet a baja?
Netalántán valaki találkozott már ilyen hibával? -
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
Antonius1978 #40633 üzenetére
Ok, akár el is lehet kezdeni szervezni egy ilyen összeröffenést.
-
vendingo
veterán
válasz
zsloti #40642 üzenetére
Ha 100 ilyen videót megnézek, akkor se fog jobban menni nehéz tankkal.
Anno amikor a hetzer felől kérdezgettem akkor is kaptam egy videót, hogy milyen nagyokat lehet vele irtani, de kb 20 játék után hagytam a francba az egészet, nem fekszik nekem a műfaj.
Egyszerűen nem az én stílusom. Még amcsi ágról megpróbálok 1-2 nehéz tank típust, aztán ha az se tetszik, akkor továbbra is közepes tankozok. Azokkal osztom a halált
Sajna a kv lassú minden téren...sebességbe, fordulásba, torony forgásba. Már akkor elönt a méreg, amikor meglátok egy dombot.
Arty-ból még egyet se próbáltam, most azok lesznek porondon.
Azért köszi a videót, ügyes benne a srác. -
nyunyu
félisten
válasz
zsloti #40640 üzenetére
"Vagy amelyik megmutatja a betöltött lőszernek megfelelően, hogy átűtöd e a páncélt a célzónál vagy nem"
Celkereszt szine:
- piros (vagy szinvak modban sotetkek): nem utod at
- narancs: talan
- zold: atvisziPersze ennek csak akkor lenne ertelme, ha mindig a celkeresztnel csapodna be a loszer, es nem lenne szorasa.
Pl. T25 AT siman csinal olyat 400m-rol, hogy fullra be van celozva egy szembejovo T29 hasa, zold a celkereszt, aztan egymas utan ketszer a lovegpajzsot talalja el, amihez keves a 200 pen. -
zsloti
senior tag
válasz
Napfénysüti #40555 üzenetére
Egy igazán jó scout videót megnéznék én is
zs
zs -
virkir
veterán
válasz
-
Enzolord
addikt
válasz
Elvileg a 9 nap letelt, ugrott a fiók.. bár azt nem tudom, mi lett az arannyal, és a prem tankokkal..
-
Antonius1978
addikt
válasz
FoBCRaistlin #40630 üzenetére
Hat, akkor hivd meg a PH forumot egy kozos szazadozasra
Amugy tud valaki valamit Tharagasrol ujabban ? Mi lett a fiokjaval vegulis ?
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
Antonius1978 #40628 üzenetére
Akár azt is.
Jó lenne már 1-2 közelebbi arccal nyomulni.
Fater még egy picit nevelni kell, rám meg bőven rámfér pár okosság/fejlődés.
A kellemes időtöltésről nem is beszélve. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Antonius1978 #40621 üzenetére
Épp dolgozom a héten este 10-ig minden hétköznap. De amúgy ha hétvégén tudunk menni felőlem lehetne akár T5-6-ban is hátha ott nagyobb a sikerélmény.
-
Antonius1978
addikt
válasz
FoBCRaistlin #40623 üzenetére
HA ez a SZAZADOZAST jelenti, en vevo vagyok a dologra.Meg ugysem jatszodtam igazi szazadban (kezdo koromban volt 2-3 klancsata es annyi).
Atlantis : Aha, megertettem, nos meglatjuk.Lam kik lesznek bent (vannak nagyon regi cimborak, es akkor termeszetesen inkabb veluk jatszom), es lesz-e valami ebbol a szazadbol...
Suti : nalam a legnagyobb elmenyt a 7es szint nyujtja.Ugyanis ott nincsenek olyan kirivo esetek...
-
Atlantis
veterán
válasz
Antonius1978 #40621 üzenetére
Melózok, általában 6-7 óra körül szoktam nekiesni, ha nem jön közbe semmi. Asszem Napfénysüti meg délutános. Ha akkor leszel, küzdhetünk együtt is akár...
-
A hétvégi pedotankozás eredménye
-
Patrick76496
őstag
-
FoBCRaistlin
őstag
Ma 17h után valaki szakasz/nagyobb csoporttal közös csapatás?
-
Mcray
senior tag
Idézem:
Dear WG community,
i play this game since a year - and finally i know that the game suck THIS BAD GAME AHHHHHH IT MAKES ME ANGRY !!!!!!!!!! i dont wanna see idiots of wg anymore pls delete all this game and all the other wg games. AND YOURE IDIOT BETA KEY OF WARPLanes i dont wanna have it !!!!!!!!!!!!!!!!! i heard that you only give it people who play often world of tanks but this game sucks and you only want make money, money money money thats all what you want - you want only make money and destroy people - this is not a game this is only a fucking moneymaker ahhhhhhh - and youre MM is so fucking bad it makes me crazy - always fucking retarded teams fuck you ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL !!!!!!!!!! - i stop playing this fucking shit game this fucking shit game !!!!!!!!!!! - i spent more than 100 euros and all what i get is bad teams a average game with good idea and fucking bad players everywhere you do nothing with this game ahhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!! hate you wg and hate all of youre managers, workers, and i hate youre cleaners ajhhhhhhhhhhhhhh - this game is so bad i hope youre company will blow upFINALLY GREETINGS FROM FUCKING PISSED OFF PLAYER NR§$§$R causeölkjjsdglösdfklsdlfasdlnögkafasdölfsdalömgklsgnklsgksndgsdkljöööaasdflöfsdaölfsdaö
:Smile_honoring:
PS: IF YOU ASK ME; THIS GAME IS THE WORST GAME EVER; EXCEPT PONY ADVENTURE IS BETTER
Szakadok a röhögéstől
-
Antonius1978
addikt
válasz
Atlantis #40617 üzenetére
Mostmar legalabb ezt is tudom
Ezert untam meg kegyetlenul a jatekot, mert ha magas tierbe megyek, akkor tuti van 1-2 balfacan, aki meg a jatek alapjait sem tudja, es ha o a csucstank es kiloveti magat, akkor a gyengebb tankjainknak nincs sok eselyuk kiloni az ellen csucstankjat, es raadasul meg a szambeli folennyel is megkuzdeni.
Erdekes, mert pentek-szombaton ugy ereztem hogy megy a jatek, gondolom kb 60-65%-ban nyertunk.
Nezem a noobmetert, es pontosan 49% lett az utolso hetvege, azt jelenti, hogy vasarnap rengeteg vesztes kort mehettem.Suti, Atlantis : most is be vagytok lepve ? Jovok en is, de lehet hogy el kell majd menjek itthonrol...Egy telefonhivastol fugg a dolog, ha hivnak muszaj mennem.
Noobmeter : erdekes, betoltodott az utolso 3 nap
Es megiscsak 60%-os durvan a nyeresi aranyom
Megiscsak jol ereztem
Es a 107 csataban az eff felment 1700 fole, a 2x WN pedig 1300 fole...az atlag sebzes pedig 1050 lett...(egesz jo az eddigi 740-hez kepest). -
nyunyu
félisten
tier6-ban melyik amcsi medet ajánljátok?
Attol fugg, melyik harcmodort preferalod:
- E8: szuk sikatorokban bujocskazni, egyszer innen, egyszer onnan felbukkanva oldalrol/hatulrol meglepni.
Mivel eleg puha, igy hasznalni kell a sebesseget, nem szabad vele sokaig egy helyben allni, kulonben tobb lyuk lesz rajta, mint az ementalin.- E2: kimenni az ellen ele picit beforgatva, aztan szembol pofan.
Ha az ellen bena, es nem fejre celoz, akkor jo esellyel pattannak a hasarol, ami olyan vastag, mint az M6-e.
Viszont sebessegre sem gyorsabb, mint az M6.Felszerelesnek a vert stabot egyikrol se felejtsetek le!
Egyreszt nem himbalozik tole annyira a loveg dombos terepen, konnyebben a celon tarthato, meg kisebb szorassal lo vele mozgas kozben
Valamint ha megallsz celozni, akkor hamarabb becelozza az ellent.Sima Sherman valahol a ketto kozott van mozgekonysagra, de inkabb az E8-hoz kozelebb.
Viszont arra nem lehet vert stabot tenni -
Atlantis
veterán
válasz
Antonius1978 #40615 üzenetére
Elnézést a modortalanságért, valóban elfeledtem tegnap bemutatkozni...
Talán azt hittem, Napfénysüti mondta. Utána mi is csak párat mentünk T9-ben, mindent elbuktunk, így neki is elment a kedve a játéktól.
-
Zizifull
csendes tag
válasz
diegho #40455 üzenetére
Meg ehhez a temahoz sajat tapasztalat. Anno valamikor voltunk parszor ugyanazon a mumble szerveren, es parszor csapodtam hozzad, mentunk par egy platoonban.
Az igaz, hogy a gyozelmi arany hatarozottan javult, de a sebzesi atlagom, kapott xp hatarozottan csokkent. Ha nem voltam eleg furge, akkor mindenkit lelodoztel. Ha tul furge voltam, engem lottek le.Szoval en azt vontam le magamban, hogy fejlodes (kizarolag xp es nem tudas) szempontjabol nem feltetlenul jobb egy nalad joval erosebb jatekossal menni.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Atlantis #40553 üzenetére
Hehehe, nem is gondoltam volna, hogy te voltal velem meg Sermi-vel. (nem ismertem a Wot-os neved, csak az ittenit).
Azert volt egy jo korunk is (de leginkabb nekem), amikor a KT-vel (? vajon jol emlekszem) csinaltam egy elsorendu plecsnit acelfallal es top gunnal egyutt.Raadasul a Tiger P legenysegevelUtanna mentem 1 kort egyedul, az Aladarral ugy remlik hogy nyertunk, utanna meg mentem 1-2 kort 1 klantarssal, de kezdett fajni a hatam es huztam a francba filmet nezni.
-
Jolet
őstag
tier6-ban melyik amcsi medet ajánljátok?
-
-
BaLee
addikt
válasz
diegho #40566 üzenetére
50 100, IS-3 meg a T29.
Igazából mindhárom érdekelne ebben a sorrendben.IS-3 van nekem is, egyik kedvenc takom, tierjében elég jo és hülyebiztos, a T29-em most lett meg, megvan rá a top ágyú meg a torony és iszonyat durva cucc, az 50 100 meg egy lehetséges kifejlesztenő célpont arra azért lennék kíváncsi.
-
BaLee
addikt
válasz
Dobi 562 #40593 üzenetére
Ehhez szerintem iszonyat balszerencse is kell, ennyire rossz arányt még tényleg nem láttam.
Bár a 0.23 kill/match meg az eddig legtöbb elpusztított 4 tank is durva.
Mert ha simán láma vagy és nem tudsz hozzátenni egy meccshez azt a többiek még lehozhatják sokszor, de a 35%os ratio elég kemény.
Azt csodálom, hogy nem ment neki el a kedve a játéktól. Ok egy 48-50% aránnyal is el lehet bohóckodni mert nem az a lényeg, de ez a stat ez kemény...
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest