Hirdetés
- OLED TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen házat vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Billentyűzet gondom van
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Én csak annyit tudok mondani, hogy aki ilyenen akar nyerészkedni, az megérdemelte. Menjen keressen magának másik játékot, ahol tud érvényesülni ilyesmi nélkül is.
-
remington2
senior tag
-
Enzolord
addikt
Hogy szomorodjanak meg...
Bár szerintem, csak a Magyarok vásároltak be nagy tételben, nincs még egy olyan rafinált nemzet, amelyik az ilyen kiskapukat így megtalálná... -
Gyuri27
félisten
Ha bejön amit szeretnék illetve amit ígértek (persze lehet nem lesz belőle semmi). Azaz kapok nv-s kódot. Nem a mostani acc-ra fogom felhasználni. Orosz szeró tele, lagol. Kínai is kiesik. Csinálok másik acc-t usa szeróra. Veszek egy prem jt-t. Az 10k és nem rossz td. Azzal elvolnék mint marci hevesen.
Aztán lehet, hogy enélkül is csinálok egy amcsi acc-t. -
vbbb
őstag
-
remington2
senior tag
Ejj, de tudtam hogy ez lesz.
Nem veszett el a WG-be vetett bizalmam
Szegény jármű-eladók, ők viszont megszívták. Főleg a magas tierű cuccokat beáldozók
-
CHaooSS
őstag
Hát igen.. túl szép volt, hogy igaz legyen
én meg eladtam a jó kis T-44 et, hogy vehessek több lőszert -
Gyuri27
félisten
válasz
Patrick76496 #42984 üzenetére
Rossz angolságomra tekintettel. Mi az isten haragja lesz holnap ezzel a he skulóval?
-
kanyipicske
tag
válasz
Patrick76496 #42984 üzenetére
Legalább 85-t kapunk érte....
-
vbbb
őstag
válasz
Patrick76496 #42980 üzenetére
Na akkor aki 30 milláért bevásárolt.
(#42981) Jolet
Tudom, hogy nem hatja meg őket. Nem is várom ezt el tőlük.
De van az a régi jó magyar közmondás, hogyaszongyaszongya: "Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten." -
zsloti
senior tag
válasz
sutyi^ #42839 üzenetére
Felraktam a 306 os drivert
A pc monitort
De semmi változás
Játék közben
A processzor kihasználtsága 60-70%
Processzor hőfoka 50-54 C max
A ram kihasználtsága 65-70%A video kártya hőfoka 40-43 C max
Már csak a hdd csere lehetséges de nem tudom az okozhatja-e
Ez az energiagazdálkodós dolog mi is? xd
Zs -
Patrick76496
őstag
Én sem láttam. Sőt a patch notes-al is csak az amerikai szerver oldalán találkoztam. Még a For the Record sem írt semmit, pedig az a blog azt írja le, miket beszélnek SerB-ék a hivatalos fórumon. Az előző hsz-emet jól megaszondtam, helyesen így hangzik: Ha már az orosz szerveren is eladhatták a játékosok a skúlókat jó pénzért, akkor az EU-s player-eket sem szívathatják meg. Már pedig az MK3-mas lőszerért kapott pénzt nem vonhatják vissza a ruszki player-ektől.
-
L-e-f-i-e
senior tag
-
vbbb
őstag
válasz
Patrick76496 #42975 üzenetére
Szerintem elég nagy lenne a felháborodás, ha most szívatnák a népet. Adtak ki valami hivatalos közleményt, hogy nem lehet ilyet csinálni? Én nem láttam.
-
Patrick76496
őstag
Ezzel mit akarnak elérni? Direkt rontják már el más jó üzletét... Ha a T34-et nem sajnálták, akkor ezt miért? Konkrétan mennyinél fognak büntetni? Be tudnád linkelni ezt a fórumot, ahol olvastad?
(#42967) Enzolord: A szuperteszterek olyan gépeket tesztelhetnek, amelyek a nagyközönség számára még nem elérhetőek. Pl 7.3-ban az IS-6.
66 438 db skúlót vettem. Persze, hogy a ruszkik szívják meg, csak nekünk kell majd. Ha ezt meg merik csinálni, elgondolkozok rajta, hogy átrakatom az account-om az orosz szerverre...
-
CHaooSS
őstag
én csak 30000db-ot vettem, nem akartam túlzásba esni...
-
emre
veterán
Pedig jó pár nemzetközi és wg forum is ezzel van tele.
Más:
Az orosz szerón működik az eladás?
Mert ha el kellene használnom komoly gondban lennék, ugyanis olvastam 1-2 ilyen irányú hozzászólást is a témában. Meg hogy egy bizonyos mennyiség feletti vásárlás szankcionálva lesz. (pihi és a lőszerdepó ürítés) -
Mcray
senior tag
Ha nem kúr át a Wargaming akkor ennyi pénzt keresek a lőszeres mókával:
14.103315 Credit... tisztán, úgy hogy később minden eladott tier 7-es tankot vissza tudok venni féláron, ha a jövőben is lesz 50%-os Tier 7 tank...A Tigrist tartottam meg egyedül.
Úgy is a Tigris és a T32 a két legjobb tank a játékban
-
Enzolord
addikt
-
BinLaden
tag
Na Háló!!
Vegyél egyet 100000 ezüst át tudod rakni másik járműre.
Azonban vigyázni kell mert nem mindegy mekkorát veszel!!!
Pl. grillcsirkére veszel egyet ugye az piciny árti, simán le lehet takarni vele az egészet, de ha egy pinokkiót vagy obj-ot akarsz letakarni akkor ugye már kicsi lesz nem ér le az ajjájig meg hát ki kell vágni egy jukat a csőnek is
Ilyenkor én azt szoktam csináni, hogy vagy veszek egy nagy álchálót és akko jó, vagy ketőő picit és ősszevarrom őket
Jah de szójjá valakinek akivel felrakjátok ugyanis 100 kgDehogy meg ne fázzon pl arctic region akkor betakarom jó kis tolldunyhával
Groove:- kiszámútam a CASIO fx-82 MS számítógépemmel hogy ha eladod az összes prém tankodat és veszel tőttényt akkor mi lesz.
Azt dobta a gép hogy fatális error
Mégegygszer számútam a biztoság kedviért, jah a zárójeleket kúrtam el:- így azt dobta hogy = megéri -
Fel
addikt
válasz
Bingisz #42952 üzenetére
Elég kevés alkalommal láthattam az új mapokat a teszt alatt, de ami feltűnt:
Live Oaks: Tényleg nem nagyon változott. Szerintem sötétebb lett, kicsit talán túlságosan is..
Fisherman's Bay: A pálya szélén, az "ároknál" az egyik kedvenc TD-s fedezékemet eléggé elszabták:
Az X-szel jelölt helyen volt régebben egy kis bokor, ami mögül 1-2 lövést le lehetett adni, mielőtt kiszúrtak. Illetve - már támadó oldalról nézve - régebben simán a szikla mellett fel lehetett kúszni, és rá lehetett lőni a fedezékben lévő(k)-re, de most már csak egy jókora kerülővel lehet ezt megoldani (piros nyíl). Közben természetesen jól xarrálőhetnek 2-3 irányból is...
Steppes: Jó szokás szerint itt is csökkentették a sziklák magasságát, hogy az artik könyebben be tudjanak lőni mögéjük, így a pálya Ny-i részén lévő szikláknál kissé nehezebb csiki-csukizni..
GrooveHero: Nem, az jól van az FV 215b (183)-nál. Az AP-n kívül mindkét lőszere HE típusú. Egész pontosan HESH a prémium verzió, de a működése miatt nincs különválasztva a többi HE-től.
-
GrooveHero
addikt
Fel és Gyuri27 köszi.
Asszem ezeknek is neki kell, hogy ugorjak. Bár most egy kicsit a Churchill I is alszik, de kiváncsian várom a TD-ket. Nem lesznek sztem ezek olyan rosszak. Főleg tier6-ban a 17 fontos 4 mp-enként 150-et sebez. Ha a KV-1S 15mp-enként lő egyet, ez meg majdnem 4-et, akkor lehet vele azért mészárolgatni. A penje sem rossz végül is. A 10-es ről meg nem beszélek, mert az már durca.
Ömm egyébként a 183-as ágyú adatainál mind a két uccsó lőszer HE? Az egyik nem vmi High Explosive Anti Tank, vagy ilyesmi? Esetleg ez már javítva lett? -
Bingisz
addikt
válasz
nyunyu #42946 üzenetére
Én teszten csak Steppesen láttam igazi változást, főleg a map bal oldala lett átalakítva, a többi map csak megkapta az új rendert, de lényeges változtatások nincsenek. Ami most így hirtelen eszembe jut változás:
-Live oaks: a mocsár közepén végig vezet egy sekély ösvény, én túl sok értelmét nem láttam
-Fisherman's bay: Le lehet menni a kikötői dokkokra. -
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
GrooveHero #42947 üzenetére
-
Fel
addikt
In order to implement the changes,the game server will be under maintenance on the 6th of March from 04:00 CET (03:00am GMT) to 13:00 CET (12:00 GMT).
-
xtmod
senior tag
az álcaháló ér is valami, vagy csak felesleges pénzkidobás?
-
Jolet
őstag
30 euró tényleg sok lenne egy nvideás kuponért?
mennyi itthon az átlagára? -
Csabi04
tag
Most vettem majdnem 4 millióért He Mk3 83mm angol lőszert.
-
Atlantis
veterán
válasz
marked one94 #42929 üzenetére
Ne káromkodjon, fiatalmeber...
no, asszem megkérdem a barátom, miről is beszélsz. Mikrofonom mondjuk szerintem már elporladt a fiók mélyén.
-
Fel
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #42931 üzenetére
A 8.4-es Luchs-szal nem mentem, de a tier 5-ös Leoval igen. Sokat dobott rajta az az MK 103. És ezt a gépágyút rá lehet majd tenni a Luchsra is, úgyhogy nem kell az 5 cm-es lövegekkel szenvedni. Egyéb tulajdonságaiban kb. a tier 4-es Leo szintjére került (mozgékonyság, torony forgás). Szerintem egyáltalán nem lesz rossz.
-
PR0JECTNR56
addikt
-
Stauffenberg
nagyúr
Spórolás!
Vagy húzol egyszerre sok ágat és akkor mindegyiket lassan, vagy csak egy-két ágra koncentrálsz és akkor pénzt és XP-t is kevesebb helyre tudsz fókuszálni. Én is prémiummal játszom, de nekem például a napi 1 milla sem jön össze, legfeljebb hétvégén, mert nem tudok annyit játszani.
Egy átlagos napon mondjuk 300-400k tiszta hasznom van. Hétvégente lenne egy kicsit több időm, de akkor meg az idióták "licitáljunk egymás alá retardáltságban" című háború miatt játszhatatlan, szóval olyankor (ha éppen nincs jobb dolgom), akkor a kocsmából/koncertről hajnali 2-kor hazaesve neki lehet állni játszani, onnantól reggelig elég jól játszható. Aztán felkelnek a pisisek és megint el van rontva az egész.
-
-
Fel
addikt
válasz
grunge #42920 üzenetére
Utálják a németeket! Nem tudtad?
Egy párszor már leírtam, hogy többé nem ez lesz a top scout a németeknél, hanem majd (talán a 8.5-ben érkező) RU 251.
Még ezekkel a változásokkal is fényévekkel lesz az 59-16 és az AMX 12t előtt a 10,5 cm-es lövegével..
GaburroSan: Gondolod ezt most photoshopoltam..:
?
Jó lenne már tényleg befejezni... -
-
nyunyu
félisten
bár az egy ideig nem lesz, mert minden elmegy a töltésgyorsítókra meg ventikre
Azokat is szoktak akciozni, olyankor vasarolunk be elore.
Multkor 10 pontos listat irtam belole, hogy melyik meretbol hany darab kellhet pluszban, aztan bevasaroltam ventit/rammert/periszkopot/stb.
Aztan szembejott a T7 medek felaron hetvege 2 hete, es konstataltam, hogy a gondos tervezes ellenere hianyzik 2 medium rammer. -
jahrn
senior tag
Olyasmit hallottam (olvastam) h a Chaffee prem lessz. Errol mar hallott vki itt, vagy megbizhatatlan info?
-
GrooveHero
addikt
válasz
Atlantis #42906 üzenetére
Naa z nem lenne egészséges, mert egy SU-152 és egy fullos E-75-öm bánja. És nem akarom elbukni. Pláne, hogy az E-75 úgy ment a levesbe, hogy fel is volt szerelve minden földi jóval. Nem rég meglett a Maus is. Most kicsit bánom, hogy nem vettem meg, mert akkor +3millát simán beleinvesztálhatnék a lőszer projectbe.
Ma még sztem lesz 3 dupla(Ferdi+M7 Med.+M4A3E8) és atán jöhet a type+SP+T34 trió, hogy jöjjön a pééz
GaburroSan Az be is bacna -
GaburroSan
aktív tag
In 8.4 patch the price for 83mm High-Explosive HE Mk.3 shells will quadruple. Now it costs 85 credit per shell.In 8.4 cost is remaining 85 credit per shell.
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Nálam pl. már szinte minden tankon van venti/célzás/töltés gyorsító vagy éppen más - plusz pont jókor jött az infó, mert t110e5 visszavásárlásra gyűjtöttem és majdnem 4millám volt. Kicsit bosszús lettem volna, ha a megvétel után jött voln a hír
GaburroSan: Na!!! Visszamennnnyyyyéééé!
-
Mcray
senior tag
Nálam az a trükk, hogy minden pénzemből ha van 50%-os akció, veszek arany credit lőszert, javít csomagot, néha egy egy tier 7 tankot is csak azért, hogy álljon benne a pénz. ilyen eseményeknél pedig egyszerűen eladok mindent amibe befektettem és nyerészkedek.
Azért ez a pénz fagyasztás, mert így fékezni tudom magam. Van 70 tankom. Jó ha 5 darabbal tudok egy nap játszani. Inkább álljon bennük a pénz ilyen alkalmakra, mint, hogy legyen szabad garázs helyem és elszrjam a pénzem 8-9-10-es tankokra, amikre amúgy sem lenne időm.
-
Jolet
őstag
nem irigység, de hogy tudtok ennyi pénzt felhalmozni?
nekem kb. 1 milla a napi farmolásom, de amint összejön valamennyi el is költöm...
nektek már minden meg van véve, kifejlesztve, lecserélve?
most is van 3-4 tankom tier 7-ben, amit el tudnék adni, hogy megvehessem a nagyobbat, de nincs az a pénz a világon
most úgy döntöttem, hogy a legénységre megyek rá ezeken a tankokon és őket fejlesztem amíg nem lesz elegendő kreditem
bár az egy ideig nem lesz, mert minden elmegy a töltésgyorsítókra meg ventikre -
virkir
veterán
válasz
marked one94 #42904 üzenetére
Túrót.
Legfeljebb great mint én, meg nincs is a tankodon szép zaranyozott U betűA lőszert meg vegyed te is megfele, ha bukó lesz a dolog nehogymár neked jobb legyen
Ma még nekem is takarítani kell a garázsba, kevésnek találom azt az 50k-t amit eddig vettem. -
Csabi04
tag
Mikkor jön az új update, mert meg nem vettem lőszert. Most 4 milliót tudnak befektetni.
-
bullseye
addikt
válasz
Djuree #42899 üzenetére
"szerintem itt nem a kezdők hátrányos és aljas megkülönböztetése zajlott, inkább az nem tetszik néhányaknak, hogy valaki még alig ismeri a játékot, de már prémium tankkal ugrik szintet esetleg. Mondom én a tucatnyi prémium tankommal..."
@Atlantis
Ezzel teljesen egyetértek. A legtöbben nem azért vesznek kezdőként sem prémiumot, hogy direkt kiszúrjanak a többiekkel -
Atlantis
veterán
válasz
marked one94 #42907 üzenetére
Akkor este - ha lehet és nem gond - elcsíplek egy kis Patton-oktatásra.
-
marked one94
őstag
válasz
GrooveHero #42905 üzenetére
Akkor várok estig, ma úgy is tudok játszani egy kicsit, farmolgatok és este ha biztos lesz akkor befektetem a kis creditetemt rá
-
Atlantis
veterán
válasz
GrooveHero #42905 üzenetére
Eladod és elbukod a vételár felét...ahogy én is. Nem baj, több is veszett Mohácsnál.
-
GrooveHero
addikt
válasz
marked one94 #42904 üzenetére
Hát nagyon ajánlom nekik, hogy 100% legyen, különben mit kezdek 100.000db lőszerrel?
-
Csabi04
tag
Azt akarom kérdezni, hogy az Mk3-as lőszer mert a Cromwell-hez van írva?
Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- iPhone topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- RoboCop: Rogue City teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OLED TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest