Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- iPad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- 
			  PROHARDVER! Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

Napfénysüti nagyúr válasz  Patrick76496

üzenetére Patrick76496

üzenetéreEgy BlackPrince-el épp ma kellett f2f csatát vívnom úgy hogy T29-ben ültem és abszolút közelharc volt. Elég simán levertem.  
- 

pimpi00 csendes tag Ez mitől lehet? 
- 

mynames senior tag Sziasztok! Ma mentem elöször a 8.4 óta...hááááát nem tudom..Úgy érzem mintha 75%-os legénység lenne csak a tankon...Konkrétan M18 , amin a crew már a 4. skill-t gyűri 70%-on...Akkora a célkör mint a 200 Ft-os, fordulás mint a Titanic-é, pedig kuplung égető és off road driving van beadva a sofőrnek. Létezhet olyan hiba , a 8.4-ben, hogy esetleg nem "él", a megszerzett tapasztalat? 
- 

Patrick76496 őstag válasz  GaburroSan

üzenetére GaburroSan

üzenetéreEzen én nem csodálkoznék, hisz sem a Churchill III-nak, sem a Churchill I-nek és a Black Prince-nek sincs páncélja. Egyedül a Churchill VII-re emlékszek, hogy pattogott valamennyire. Teszten gyakorlóban próbáltuk a Churchill III átlövi a CGC-t szemből menet közben auto aim-mel. Viszont a GC top lövege állat, van gun depression-je is, csak maga a tank a szar. Kb ilyen az összes angol TD, egyedül a lövegük jó. (#43584) L-e-f-i-e: Igazából erre én sem nagyon jöttem rá, miért fáj nekik a teszt szerón goldot osztani... Egyedül a legénység képzésére szokott maradni pénz, a prém tankot már külön account-on kell kipróbálni. 
- 

GaburroSan aktív tag Had osszam meg veletek az első pár csatás élményeim a Csörcsil ágyú hordozójáról!!! 
 EEZZZZ ÚÚRR IISSTTEENN MEEKKOORRAA SSZZAARR!!!
 Papir páncél+semmit át nem ütő ágyú! Ezt a WG-s csókák benézték! Mintha T2-es kistankkal mennék T6-7-8-ba!Már 1 pár csata mögöttem van de élményem az nincs vele!A látása mint 1 vakegér-é! Már csak akkor látom ki lő rám mikor már füstölgő roncs vagyok! Szóval......Idáig 1 kalap szar! 
- 

krysztyan tag Sziasztok! Előre mondom, hogy nem tartom magamat egy jó játékosnak, mert sokszor elég meggondolatlan vagyok, mondhatnám még le kell higgadnom. De amit ma tapasztaltam olyat még soha nem láttam a játék során. Gondoltam visszatérek egy kicsit a kezdetekhez és megyek egyet a kínai NC-1-gyel. Volt a csapatomban egy csávó második játéka volt, de ha hiszitek ha nem hét azaz, 7 tankot lőtt ki a csapatunkból.    Az ilyen minek játszik???? Hiába irogattunk neki, hogy red meg ilyenek, semmi. Kicsit se voltam ideges, áááá. De még így is nyertünk. Az ilyen minek játszik???? Hiába irogattunk neki, hogy red meg ilyenek, semmi. Kicsit se voltam ideges, áááá. De még így is nyertünk. Szóval nem értem az ilyen embereket. Bocs de ezt ki kellett írnom magamból. Szóval nem értem az ilyen embereket. Bocs de ezt ki kellett írnom magamból. 
 Egy kérdés még, feltettem a magyar szinkront, szerintetek miért van az, hogy olyan mintha kétszer mondaná a dolgokat, kicsit idegesítő tud lenni?Sziasztok! 
- 

robogo81 senior tag Az most módhiba,vagy ficsőr,hogy halál után a minimap felett nem írja ki a kilőtt tankokat,meg hogy ki lőtte ki? 
- 

NomaxXx csendes tag 
- 

L-e-f-i-e senior tag válasz  Patrick76496

üzenetére Patrick76496

üzenetéreNekem is szimpatikusnak tűnt de teszten pont elfogyott az arany (hogy abból miért nem százmilliót adnak..), így majd a következőben próbálom ki..  
- 

Csabi04 tag Rátettem egy kepésséget egy legenyre, de meggondoltam magam és egy másik kepesegett tennék rá. De ha rámegyek a kepésség eldobásara írja hogy 80, 90 vagy 100%-ra. Lehet hogy hülye kérdés de meg nem dobtam el kepessegett, Ha eldobom mondjuk 90%-ra akkor a legénység 90%-os lesz és újra fel kell fejlődjön 100%-ra? Utána fejlődik tovább az új kepésség? 
- 

myckey veterán válasz  Napfénysüti

üzenetére Napfénysüti

üzenetéreHonne má  TR3 
 csihá.
 TR4
 Matilda,Hetzer,PZ3,Kínai Sztyuart
 TR5
 ezt meg már nem kell szerintem bemutatnom![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Én szoktam menni TR2 be is,oda megvehetnéd a T18 amcsit. 
 Nekem BT-2 van.Ezek mind nagyon jó gépek. 
 TR3 ban az a csájni gép büntet.
 de ha vennél tr4-be egy matildát........áhhhhhh,akkor nem maradna előttünk meg semmi(persze nem csupa tr6 
 na meg TD-s mivoltod végett Hetzer is jó lehetne neked.
 De ezek mind jó gépek,csak más-más játékstílus kell hozzájuk.Én majd megveszem TR3-ba a csiíháát,mert oda nincs gépem. 
 Többire van.
- 

jano_77 nagyúr Látta már vki az infomod_8.4 magyarított változatát? nagyon fontos lenne  
 Köszönöm
- 

BaLee addikt Szuper ez a nap. Hétfőn délután kiírnak egy contestet T-29-re [link] amúgy is szeretem a tankot mondom ma ráérek megyek vele 1-2 kört, első köröm: Mennék nagy örömmel postolni a contestre a screenshotot erre tegnap éjfélkor vége.      
 Simán nyertem volna.
- 

munnergep senior tag válasz  Napfénysüti

üzenetére Napfénysüti

üzenetéreÉn most adtam el az enyémet, kellettek belőle a 3 skilles emberek  8 radley-waterst csináltam vele, bármit kiszagol, de kell hozzá a camo, ha meglátnak véged. Emelkedőn is tép felfelé mint a veszett majom, elc amx sem tudja egyenesben otthagyni (de kanyarodni azt nem tud). 8 radley-waterst csináltam vele, bármit kiszagol, de kell hozzá a camo, ha meglátnak véged. Emelkedőn is tép felfelé mint a veszett majom, elc amx sem tudja egyenesben otthagyni (de kanyarodni azt nem tud).
 Tier 5-ben a legveszélyesebb tank. A kv-1-et szemből is bármikor kiszedi, ha jó helyre pukkantgatsz.
- 

jimmy74 őstag válasz  Napfénysüti

üzenetére Napfénysüti

üzenetéreÉn mostanában 14000 csata után szinte csak az 5 tierrel játszok! 
 Kedvencem a pz4és M4.A 105-ös gunnal!Előbb egy jót játszottam pz-vel:9 kill.
 A T-49 oneshoot-os az a kedvencem azt lövöm egyből ha látok. illetve a stugot. illetve a stugot.
 És jól keresek velük de lehet hogy ez már neked is megvan...és tudod.
- 

Moleman addikt válasz  Napfénysüti

üzenetére Napfénysüti

üzenetéreÉn régen, egy másik accounttal nagyon szerettem, Tigert is lőttem ki vele, scoutnak is jó volt. Mostanában nem játszottam vele sokat, de már a nagy lövegem megvan rá, így bokorban üldögélni is jó. Wolverine-em még nem volt, az az ág csak a Sluggerig aktuális nekem, így nem vonz annyira. Ízlés kérdése, hogy melyik tankok szórakoztatók, én hajlamos vagyok a lenézett tankokat is megszeretni (pl M3 Lee vagy Pz38nA), egyedül az amerikai light/med ágat gyűlölöm (M3-M5-M7). (#43575) jimmy74 
 Én is nagyon szeretem a 4-5-ös tankokat, de muszáj most már nagyokkal játszanom, 4 alatt van az átlag tank tierem, ez a WN6 szerint -125-öt ér... A stock szemét hatosaim miatt meg a damage nem nő... Sehogy se jó.
- 

Napfénysüti nagyúr 
- 

Patrick76496 őstag Mondtam már, hogy eszméletlen jó az FCM50t? Először is köszönet Fel kollégának, amiért szólt, hogy van még teszt szerver. A kisebbik account-omon volt még gold, gondoltam kipróbálom milyen, mióta nem rakja az MM T10-be. Mit meg nem adnék, hogy lecserélhessem a Type 59-em egy ilyenre.  Nagyon pontos, gyorsan céloz, rengeteg mindent átvisz, fürge és néha pattint is. Ez egy heavy-nek címkézett óriás med, a kulcspozícióknál a többi közepes halott. Aki szeretne T8-as prémium-ot venni, és hozzá van szokva ehhez a játékstílushoz, annak ajánlom. Szigorúan med fanoknak! Nagyon pontos, gyorsan céloz, rengeteg mindent átvisz, fürge és néha pattint is. Ez egy heavy-nek címkézett óriás med, a kulcspozícióknál a többi közepes halott. Aki szeretne T8-as prémium-ot venni, és hozzá van szokva ehhez a játékstílushoz, annak ajánlom. Szigorúan med fanoknak!
- 

csaabz őstag Valami nőnapi vagy hétvégi akció?  
- 

sith7 félisten válasz  SoulReaver

üzenetére SoulReaver

üzenetére ... ...
- 

Gyuri27 félisten válasz  SoulReaver

üzenetére SoulReaver

üzenetéreNa ez a szopó. Nekem a t32-l nem sikerül megbarátkozni. Mellé megy sok skuló. Ráadásul sokat pattan és sok a 0 dmg-s lövés is. Az is3-l ilyen nincs. Rászúrod, lősz az ellenek meg fáj nagyon. 
- 

whYz őstag válasz  SoulReaver

üzenetére SoulReaver

üzenetéreTevedsz, mert 0.4 volt, ezert is csinalom inkabb a 110-et, szvsz kicsit jobb a lovege. 
- 

Fel addikt válasz  SoulReaver

üzenetére SoulReaver

üzenetéreBűn rossz lett.. Add el! 14 lövésből 12 talált. Az a 2, ami elkószált, roncsban landolt, mert épp akkor lőtték ki a célpontokat... Szerintem kevered az M62-T2-vel, annak 0,38 volt a pontossága, és most is annyi. [HUN]Dani: 72 km/h-t meghaladhatta a sebesség a 8.0 teszt alatt is (amikor ugye az új fizika jött), de ilyen-olyan okok miatt a véglegesben lekorlátozták (pl.: a páncélátütésben okoz némi anomáliát..). Most mégis úgy gondolták, hogy nem szükséges, úgyhogy mehet az engedd el a hajam. Tankja válogatja, hogy melyik mennyi pluszt enged. 
 Tegnap Westfield-en sikerült 80 fölé menni a Hellcat-tel, pedig le se tudtam hajtani a völgybe.
- 

gy-daniel tag válasz  AlexWolf

üzenetére AlexWolf

üzenetéreMa rohangáltam 80 felett már a pz 1.C-vel kis leejtőn, szóval a 72km/h már aligha korlát. 
 Gyuri27, kikérem a t49 nevében:p, más stílus, mint a hellcat, sokkal fürgébb, 2,71 sec alatt tölt. lehet vele közelebbről is harcolni, amíg van hova menekülni. Szóval én pl azt megtartottam, míg a hellcat már nincs meg.
- 

Gyuri27 félisten válasz  nyunyu

üzenetére nyunyu

üzenetéreEzeket nem is emlitettem. A jpz kb a játék legrosszabb td-je. 
 Az angol vonalon ami érdekel. mert papiron jó és jó gameplayek vannak a you-n is. Az a at8-7 és talán a 15 még. Az at8 203-s eleje mondjuk elég biztató. A 0,31-32-s ágyúk meg elég sniper lövegnek látszanak.Okos: azért emlitettem a 6-s td-t. Mert óriási különbség van közöttük. 
 Pl a t49 és a hellcat között nem kicsi a difi a cat javára. Ergó nem éri meg sokat játszani a t49-l.
 A su85 és a su100 között is kb ez a helyzet.
 Szóval ha az ember az xp-re, kreditre, win rátára hajt. Mindenképp ezen td-t ajánlom.
- 

vhw addikt válasz  SoulReaver

üzenetére SoulReaver

üzenetéreKhm... az eddig is 0.4 volt szerintem... Hogy honnan jönnek folyton ezek a ninja nerfes legendák... 
- 

Sanya nagyúr válasz  SoulReaver

üzenetére SoulReaver

üzenetérekicsit sem volt OP az a löveg a tierjében 
- 

nyunyu félisten válasz  SoulReaver

üzenetére SoulReaver

üzenetéreAkkor ezert kempelt eddig annyi orosz heavy.  Mig T32-vel kenytelen voltal eloremenni, ha el is akartal talalni valamit. 
- 

SoulReaver veterán na ellesz adva az IS-3..... ez a köcsög wg-0.38-ról levitte 0.4-re a pontosságot... érezhetően szarabbul lő... sunyi módon, így elkúrni egy jó löveget..... 
- 

nyunyu félisten válasz  Gyuri27

üzenetére Gyuri27

üzenetéreSzerintem a hatos td-k prímák. Hellcat, su100, m36 mind jó td-k. Érdemes ezeket használni. JagdPz IV egy nagyranott Stug, rosszabb kezelhetoseggel. 
 ARL V39 meg instant idegbaj, annyira francia.Brit TDkben meg nem tetszik, hogy T5-tol T9-ig 20-szal vanszorgo motorhibas teknoseik vannak, de legalabb a franciakat is alulmulo traverse speeddel/fordulekonysaggal rendelkeznek.  Hellcatot mostanaban probaltam leporolni, de nagyon elszoktam attol, hogy nem lehet vele egynel tobb celpontot szemmel tartani/kovetni vele, mert lassu a tornya. 
 Valamint minden talalatot megerez, ez azota faj kulonosen, miota elszaporodtak a trollgunos Shermanok+PzIV-k, akiknek ugyanugy 2 loves a Hellcat, mint a Hellcatnak ok, valamint a toltesi idejuk is osszemerheto...
 -> nem szabad esz nelkul elorerohanni vele, mert bekeritik+szetszedik, mint hulyegyerek a zseborat.
- 

nyunyu félisten válasz  jano_77

üzenetére jano_77

üzenetéreVagyis akkor alapból benne vannak a körök illetve a tank irányát mutató egyenes, esetleg magát az ágyút jelző vonal!? ezeket kell eltávolítani manuálisan? XVM.conf-ban minimap szekcioban globalisan is, de akar kulon-kulon is kapcsolgathatoak: "circles": { // Distance circles. Only real map meters. Only for owned unit. 
 // Works only with xvm-stat.exe
 "enabled": true,
 "major": [
 // 445 meters - maximum reveal distance.
 { "enabled": true, "distance": 445, "thickness": 0.75, "alpha": 60, "color": "0x84B6FD" },
 { "enabled": true, "distance": 50, "thickness": 1, "alpha": 60, "color": "0xFF0000" }
 ],"lines": { // Only for owned vehicle. 
 // Works only with xvm-stat.exe
 "enabled": true,
 ...
 "vehicle": [ // Own vehicle direction.
 { "enabled": true, "from": 50, "to": 95, "inmeters": true, "thickness": 1.5, "alpha": 55, "color": "0x60FF00"},
 ...
 "camera": [ // Camera direction.
 { "enabled": true, "from": 50, "to": 80, "inmeters": true, "thickness": 1.3, "alpha": 55, "color": "0xFFCC66"},
 ...
 "traverseAngle": [ // Horizontal gun traverse angle lines for ATs and SPGs.
 { "enabled": true, "from": 50, "to": 95, "inmeters": true, "thickness": 1.5, "alpha": 60, "color": "0xCCCCCC"},
 ...
- 

myckey veterán válasz  Mottie

üzenetére Mottie

üzenetérenekem nem is a legújabb van fenn. 
 de majdnem.megnézem mit tudok bogarászni,aztán ha nem,hát törlöm a fenébe--nem a map modot-- 
 nekem ne tegyen be semmi egyebet,direkt azért szedtem ezt le,mert jó,cullangoktól mentes,de ha felülírom a map mod config fájljával az xvm configot,akkor nem a sima MOD-ot dobja be,hanem egyéb felesleges dolgokat is oda pakol a kis térképre,azokra meg nem vagyok kíváncsi.majd meglátom,mit hozok össze. 
- 

nem nyálaztam át a patch notest, de valaki írta itt, hogy esetleg a 8.4-ben kiveszik a speed limitet, így akár 100 km/h fölött is lehet rohanni bizonyos tankokkal. 
 Ez megtörtént?
- 

Gyuri27 félisten 
- 

myckey veterán válasz  jano_77

üzenetére jano_77

üzenetéreelső körben feldobtam az XVM-et 
 majd arra most feltettem ezt a Map modot,és egyből betette a neveket-látótáv-torony-tank irány vonalakatna most ezt próbálom én kiszedni a francba,mert nekem ezek a vonalak nem kellenek. 
 aztán ha nem jön össze,akkor törlöm az ekszvíjemet.
 alapból teljesen fasza lenne maga a Map Mod,de a buzsi ikszvíjem bekavar a buliba 
- 

myckey veterán válasz  jano_77

üzenetére jano_77

üzenetéreén agyfaszt kapok a sok felesleges izétől ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 meg aztán mit kezdjek vele?
 a csatában nekem nincs rá időm,hogy ránézzek melyik esik bele a körbe,meg látótávba.
 ott az ellen,fogom,becélzom,oszt lövök Egyébként kis igazítás. 
 XVMconfig cuccsoba állítani kell,hogy ne legyenek benne ilyen vonalak meg egyéb akármik.
 Persze akinek nuku Exvíjem,annak ilyennel nem kell szórakozni
- 

myckey veterán 
- 

munnergep senior tag Ma valami homok majom versenyt rendeztek? Annyi hülye van, hogy az észvesztő. Kitolnak a tier x elé, belém lőnek, mutatom nekik 4 percen keresztül az ellen campelő fő heavy-jeit, erre pofáznak, hogy siemka meg ki tudja még mit klingonul és egyet sem lőnek arra... Valami féle IQ vizsgához kötném tier 5 felett a játékot. 
- 

az utcsó britt td-nek tornya van? hű az anyját 
- 

Tubi1976 tag Sziasztok! 
 Ha valaki gondolkodik az új szovjet TD-n az vegye meg.Igaz nincs semmi páncélja meg nagyon nagy stb.Viszonylag gyors és olyat üt hogy....Ha magasabb tierű tankokat lát akkor sem jön zavarba és ha valaki kap egy 550-et V-VI-tierben, nem igazán akar tovább jönni.Ha észreveszik vége, de szerintem bőven kárpótol a csomó 1 shot kill.Persze sajnos előfordul vele hogy hiába teljesen leszűkült célzókör mégse talál és amúgy lassan is tölt, de játékélmény szempontjából szerintem nagyon fun.
- 

Flayer senior tag Sziasztok! http://wot-shot.com/zone_penetration_of_the_tank/ 
 A bohóc skinhez tud valaki valami másik linket,nekem ezt írja ki! Sajnos a fájl jelenleg nem tekinthető meg vagy tölthető le. Mostanában túl sok felhasználó tekintette meg vagy töltötte le ezt a fájlt. Kérjük, próbáljon meg később hozzáférni a fájlhoz. Ha az elérni kívánt fájl különösen nagy méretű, vagy túl sok személlyel osztottál meg azt, a fájl megtekintése vagy letöltése akár 24 órát is igénybe vehet. Ha 24 óra elteltével sem tud elérni egy fájlt, lépjen kapcsolatba a tartományi rendszergazdával.  
- 

Moleman addikt válasz  Steelheart2

üzenetére Steelheart2

üzenetéreSaját vélemény: németből mind jó volt, a franciák a 4-es kivételével jók, az oroszok is nagyon jók (a SU-85B örök kedvencem), az amerikaiakat kevésbé szerettem (forgótornyos ágon mentem, a T40-et még nem vettem meg), bár néha volt jó csatám a troll T82-vel is. Angolokkal még én sem értem oda. 
- 

#35692544 törölt tag válasz  Steelheart2

üzenetére Steelheart2

üzenetérebármelyiket  stug, t49, su85, S-35ca bármelyik jó 
 az angolt nem még ismerem
- 

SoulReaver veterán válasz  Djuree

üzenetére Djuree

üzenetéretegnap én is találkoztam az új angol t10 TD-vel fel camozva minden... biztos volt sok szabad xp-je  de nagyon fikázta a srác, h nem is lő 2000 dmg-t egy lövésre de nagyon fikázta a srác, h nem is lő 2000 dmg-t egy lövésre pedig én tesztszerón kipróbáltam, lő az durvát, csak tetű lassan céloz, tölt, mozog... ő meg első vonalban akart vele rajkózni... pedig én tesztszerón kipróbáltam, lő az durvát, csak tetű lassan céloz, tölt, mozog... ő meg első vonalban akart vele rajkózni... 
Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval nem értem az ilyen embereket. Bocs de ezt ki kellett írnom magamból.
 Szóval nem értem az ilyen embereket. Bocs de ezt ki kellett írnom magamból. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

lor 7 es arty azzal se...elég
 lor 7 es arty azzal se...elég  
								 illetve a stugot.
 illetve a stugot. 

(/IMG)[/L] [L:/dl/upc/2013-03/07/414760_ccaap3qwptk4ofyp_shot_019.jpg](IMG:/dl/upc/2013-03/07/414760_ccaap3qwptk4ofyp_shot_019.thumb.jpg)(/IMG)[/L]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2013-03/07/414760_kc4olwindew0xxot_shot_017.thumb.jpg/800)