- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Patrick76496 #43596 üzenetére
Egy BlackPrince-el épp ma kellett f2f csatát vívnom úgy hogy T29-ben ültem és abszolút közelharc volt. Elég simán levertem.
-
pimpi00
csendes tag
Ez mitől lehet?
-
mynames
senior tag
Sziasztok!
Ma mentem elöször a 8.4 óta...hááááát nem tudom..Úgy érzem mintha 75%-os legénység lenne csak a tankon...Konkrétan M18 , amin a crew már a 4. skill-t gyűri 70%-on...Akkora a célkör mint a 200 Ft-os, fordulás mint a Titanic-é, pedig kuplung égető és off road driving van beadva a sofőrnek.
Létezhet olyan hiba , a 8.4-ben, hogy esetleg nem "él", a megszerzett tapasztalat?
-
Patrick76496
őstag
válasz
GaburroSan #43595 üzenetére
Ezen én nem csodálkoznék, hisz sem a Churchill III-nak, sem a Churchill I-nek és a Black Prince-nek sincs páncélja. Egyedül a Churchill VII-re emlékszek, hogy pattogott valamennyire. Teszten gyakorlóban próbáltuk a Churchill III átlövi a CGC-t szemből menet közben auto aim-mel. Viszont a GC top lövege állat, van gun depression-je is, csak maga a tank a szar. Kb ilyen az összes angol TD, egyedül a lövegük jó.
(#43584) L-e-f-i-e: Igazából erre én sem nagyon jöttem rá, miért fáj nekik a teszt szerón goldot osztani... Egyedül a legénység képzésére szokott maradni pénz, a prém tankot már külön account-on kell kipróbálni.
-
GaburroSan
aktív tag
Had osszam meg veletek az első pár csatás élményeim a Csörcsil ágyú hordozójáról!!!
EEZZZZ ÚÚRR IISSTTEENN MEEKKOORRAA SSZZAARR!!!
Papir páncél+semmit át nem ütő ágyú! Ezt a WG-s csókák benézték! Mintha T2-es kistankkal mennék T6-7-8-ba!Már 1 pár csata mögöttem van de élményem az nincs vele!A látása mint 1 vakegér-é! Már csak akkor látom ki lő rám mikor már füstölgő roncs vagyok! Szóval......Idáig 1 kalap szar! -
krysztyan
tag
Sziasztok!
Előre mondom, hogy nem tartom magamat egy jó játékosnak, mert sokszor elég meggondolatlan vagyok, mondhatnám még le kell higgadnom. De amit ma tapasztaltam olyat még soha nem láttam a játék során. Gondoltam visszatérek egy kicsit a kezdetekhez és megyek egyet a kínai NC-1-gyel. Volt a csapatomban egy csávó második játéka volt, de ha hiszitek ha nem hét azaz, 7 tankot lőtt ki a csapatunkból.
Az ilyen minek játszik???? Hiába irogattunk neki, hogy red meg ilyenek, semmi. Kicsit se voltam ideges, áááá. De még így is nyertünk.
Szóval nem értem az ilyen embereket. Bocs de ezt ki kellett írnom magamból.
Egy kérdés még, feltettem a magyar szinkront, szerintetek miért van az, hogy olyan mintha kétszer mondaná a dolgokat, kicsit idegesítő tud lenni?Sziasztok!
-
robogo81
senior tag
Az most módhiba,vagy ficsőr,hogy halál után a minimap felett nem írja ki a kilőtt tankokat,meg hogy ki lőtte ki?
-
NomaxXx
csendes tag
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Patrick76496 #43570 üzenetére
Nekem is szimpatikusnak tűnt de teszten pont elfogyott az arany (hogy abból miért nem százmilliót adnak..), így majd a következőben próbálom ki..
-
Csabi04
tag
Rátettem egy kepésséget egy legenyre, de meggondoltam magam és egy másik kepesegett tennék rá. De ha rámegyek a kepésség eldobásara írja hogy 80, 90 vagy 100%-ra. Lehet hogy hülye kérdés de meg nem dobtam el kepessegett, Ha eldobom mondjuk 90%-ra akkor a legénység 90%-os lesz és újra fel kell fejlődjön 100%-ra? Utána fejlődik tovább az új kepésség?
-
myckey
veterán
válasz
Napfénysüti #43571 üzenetére
Honne má
TR3
csihá.
TR4
Matilda,Hetzer,PZ3,Kínai Sztyuart
TR5
ezt meg már nem kell szerintem bemutatnomÉn szoktam menni TR2 be is,oda megvehetnéd a T18 amcsit.
Nekem BT-2 van.Ezek mind nagyon jó gépek.
TR3 ban az a csájni gép büntet.
de ha vennél tr4-be egy matildát........áhhhhhh,akkor nem maradna előttünk meg semmi(persze nem csupa tr6
na meg TD-s mivoltod végett Hetzer is jó lehetne neked.
De ezek mind jó gépek,csak más-más játékstílus kell hozzájuk.Én majd megveszem TR3-ba a csiíháát,mert oda nincs gépem.
Többire van. -
jano_77
nagyúr
Látta már vki az infomod_8.4 magyarított változatát? nagyon fontos lenne
Köszönöm -
BaLee
addikt
Szuper ez a nap. Hétfőn délután kiírnak egy contestet T-29-re [link]
amúgy is szeretem a tankot mondom ma ráérek megyek vele 1-2 kört, első köröm:
Mennék nagy örömmel postolni a contestre a screenshotot erre tegnap éjfélkor vége.
Simán nyertem volna. -
munnergep
senior tag
válasz
Én most adtam el az enyémet, kellettek belőle a 3 skilles emberek
8 radley-waterst csináltam vele, bármit kiszagol, de kell hozzá a camo, ha meglátnak véged. Emelkedőn is tép felfelé mint a veszett majom, elc amx sem tudja egyenesben otthagyni (de kanyarodni azt nem tud).
Tier 5-ben a legveszélyesebb tank. A kv-1-et szemből is bármikor kiszedi, ha jó helyre pukkantgatsz. -
jimmy74
őstag
válasz
Én mostanában 14000 csata után szinte csak az 5 tierrel játszok!
Kedvencem a pz4és M4.A 105-ös gunnal!Előbb egy jót játszottam pz-vel:9 kill.
A T-49 oneshoot-os az a kedvencem azt lövöm egyből ha látok.illetve a stugot.
És jól keresek velük de lehet hogy ez már neked is megvan...és tudod. -
Moleman
addikt
válasz
Én régen, egy másik accounttal nagyon szerettem, Tigert is lőttem ki vele, scoutnak is jó volt. Mostanában nem játszottam vele sokat, de már a nagy lövegem megvan rá, így bokorban üldögélni is jó. Wolverine-em még nem volt, az az ág csak a Sluggerig aktuális nekem, így nem vonz annyira.
Ízlés kérdése, hogy melyik tankok szórakoztatók, én hajlamos vagyok a lenézett tankokat is megszeretni (pl M3 Lee vagy Pz38nA), egyedül az amerikai light/med ágat gyűlölöm (M3-M5-M7).
(#43575) jimmy74
Én is nagyon szeretem a 4-5-ös tankokat, de muszáj most már nagyokkal játszanom, 4 alatt van az átlag tank tierem, ez a WN6 szerint -125-öt ér... A stock szemét hatosaim miatt meg a damage nem nő... Sehogy se jó. -
Napfénysüti
nagyúr
-
Patrick76496
őstag
Mondtam már, hogy eszméletlen jó az FCM50t?
Először is köszönet Fel kollégának, amiért szólt, hogy van még teszt szerver. A kisebbik account-omon volt még gold, gondoltam kipróbálom milyen, mióta nem rakja az MM T10-be. Mit meg nem adnék, hogy lecserélhessem a Type 59-em egy ilyenre.
Nagyon pontos, gyorsan céloz, rengeteg mindent átvisz, fürge és néha pattint is. Ez egy heavy-nek címkézett óriás med, a kulcspozícióknál a többi közepes halott. Aki szeretne T8-as prémium-ot venni, és hozzá van szokva ehhez a játékstílushoz, annak ajánlom. Szigorúan med fanoknak!
-
csaabz
őstag
Valami nőnapi vagy hétvégi akció?
-
sith7
félisten
válasz
SoulReaver #43563 üzenetére
...
-
Gyuri27
félisten
válasz
SoulReaver #43563 üzenetére
Na ez a szopó. Nekem a t32-l nem sikerül megbarátkozni. Mellé megy sok skuló. Ráadásul sokat pattan és sok a 0 dmg-s lövés is. Az is3-l ilyen nincs. Rászúrod, lősz az ellenek meg fáj nagyon.
-
whYz
őstag
válasz
SoulReaver #43550 üzenetére
Tevedsz, mert 0.4 volt, ezert is csinalom inkabb a 110-et, szvsz kicsit jobb a lovege.
-
Fel
addikt
válasz
SoulReaver #43541 üzenetére
Bűn rossz lett.. Add el!
14 lövésből 12 talált. Az a 2, ami elkószált, roncsban landolt, mert épp akkor lőtték ki a célpontokat...
Szerintem kevered az M62-T2-vel, annak 0,38 volt a pontossága, és most is annyi.
[HUN]Dani: 72 km/h-t meghaladhatta a sebesség a 8.0 teszt alatt is (amikor ugye az új fizika jött), de ilyen-olyan okok miatt a véglegesben lekorlátozták (pl.: a páncélátütésben okoz némi anomáliát..). Most mégis úgy gondolták, hogy nem szükséges, úgyhogy mehet az engedd el a hajam. Tankja válogatja, hogy melyik mennyi pluszt enged.
Tegnap Westfield-en sikerült 80 fölé menni a Hellcat-tel, pedig le se tudtam hajtani a völgybe. -
gy-daniel
tag
válasz
AlexWolf #43532 üzenetére
Ma rohangáltam 80 felett már a pz 1.C-vel kis leejtőn, szóval a 72km/h már aligha korlát.
Gyuri27, kikérem a t49 nevében:p, más stílus, mint a hellcat, sokkal fürgébb, 2,71 sec alatt tölt. lehet vele közelebbről is harcolni, amíg van hova menekülni. Szóval én pl azt megtartottam, míg a hellcat már nincs meg. -
Gyuri27
félisten
válasz
nyunyu #43539 üzenetére
Ezeket nem is emlitettem. A jpz kb a játék legrosszabb td-je.
Az angol vonalon ami érdekel. mert papiron jó és jó gameplayek vannak a you-n is. Az a at8-7 és talán a 15 még. Az at8 203-s eleje mondjuk elég biztató. A 0,31-32-s ágyúk meg elég sniper lövegnek látszanak.Okos: azért emlitettem a 6-s td-t. Mert óriási különbség van közöttük.
Pl a t49 és a hellcat között nem kicsi a difi a cat javára. Ergó nem éri meg sokat játszani a t49-l.
A su85 és a su100 között is kb ez a helyzet.
Szóval ha az ember az xp-re, kreditre, win rátára hajt. Mindenképp ezen td-t ajánlom. -
vhw
addikt
válasz
Khm... az eddig is 0.4 volt szerintem...
Hogy honnan jönnek folyton ezek a ninja nerfes legendák...
-
Sanya
nagyúr
válasz
kicsit sem volt OP az a löveg a tierjében
-
nyunyu
félisten
válasz
Akkor ezert kempelt eddig annyi orosz heavy.
Mig T32-vel kenytelen voltal eloremenni, ha el is akartal talalni valamit.
-
SoulReaver
veterán
na ellesz adva az IS-3..... ez a köcsög wg-0.38-ról levitte 0.4-re a pontosságot... érezhetően szarabbul lő...
sunyi módon, így elkúrni egy jó löveget.....
-
nyunyu
félisten
válasz
Gyuri27 #43527 üzenetére
Szerintem a hatos td-k prímák. Hellcat, su100, m36 mind jó td-k. Érdemes ezeket használni.
JagdPz IV egy nagyranott Stug, rosszabb kezelhetoseggel.
ARL V39 meg instant idegbaj, annyira francia.Brit TDkben meg nem tetszik, hogy T5-tol T9-ig 20-szal vanszorgo motorhibas teknoseik vannak, de legalabb a franciakat is alulmulo traverse speeddel/fordulekonysaggal rendelkeznek.
Hellcatot mostanaban probaltam leporolni, de nagyon elszoktam attol, hogy nem lehet vele egynel tobb celpontot szemmel tartani/kovetni vele, mert lassu a tornya.
Valamint minden talalatot megerez, ez azota faj kulonosen, miota elszaporodtak a trollgunos Shermanok+PzIV-k, akiknek ugyanugy 2 loves a Hellcat, mint a Hellcatnak ok, valamint a toltesi idejuk is osszemerheto...
-> nem szabad esz nelkul elorerohanni vele, mert bekeritik+szetszedik, mint hulyegyerek a zseborat. -
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #43525 üzenetére
Vagyis akkor alapból benne vannak a körök illetve a tank irányát mutató egyenes, esetleg magát az ágyút jelző vonal!? ezeket kell eltávolítani manuálisan?
XVM.conf-ban minimap szekcioban globalisan is, de akar kulon-kulon is kapcsolgathatoak:
"circles": { // Distance circles. Only real map meters. Only for owned unit.
// Works only with xvm-stat.exe
"enabled": true,
"major": [
// 445 meters - maximum reveal distance.
{ "enabled": true, "distance": 445, "thickness": 0.75, "alpha": 60, "color": "0x84B6FD" },
{ "enabled": true, "distance": 50, "thickness": 1, "alpha": 60, "color": "0xFF0000" }
],"lines": { // Only for owned vehicle.
// Works only with xvm-stat.exe
"enabled": true,
...
"vehicle": [ // Own vehicle direction.
{ "enabled": true, "from": 50, "to": 95, "inmeters": true, "thickness": 1.5, "alpha": 55, "color": "0x60FF00"},
...
"camera": [ // Camera direction.
{ "enabled": true, "from": 50, "to": 80, "inmeters": true, "thickness": 1.3, "alpha": 55, "color": "0xFFCC66"},
...
"traverseAngle": [ // Horizontal gun traverse angle lines for ATs and SPGs.
{ "enabled": true, "from": 50, "to": 95, "inmeters": true, "thickness": 1.5, "alpha": 60, "color": "0xCCCCCC"},
... -
myckey
veterán
válasz
Mottie #43528 üzenetére
nekem nem is a legújabb van fenn.
de majdnem.megnézem mit tudok bogarászni,aztán ha nem,hát törlöm a fenébe--nem a map modot--
nekem ne tegyen be semmi egyebet,direkt azért szedtem ezt le,mert jó,cullangoktól mentes,de ha felülírom a map mod config fájljával az xvm configot,akkor nem a sima MOD-ot dobja be,hanem egyéb felesleges dolgokat is oda pakol a kis térképre,azokra meg nem vagyok kíváncsi.majd meglátom,mit hozok össze.
-
nem nyálaztam át a patch notest, de valaki írta itt, hogy esetleg a 8.4-ben kiveszik a speed limitet, így akár 100 km/h fölött is lehet rohanni bizonyos tankokkal.
Ez megtörtént? -
Gyuri27
félisten
-
myckey
veterán
válasz
jano_77 #43525 üzenetére
első körben feldobtam az XVM-et
majd arra most feltettem ezt a Map modot,és egyből betette a neveket-látótáv-torony-tank irány vonalakatna most ezt próbálom én kiszedni a francba,mert nekem ezek a vonalak nem kellenek.
aztán ha nem jön össze,akkor törlöm az ekszvíjemet.
alapból teljesen fasza lenne maga a Map Mod,de a buzsi ikszvíjem bekavar a buliba -
myckey
veterán
válasz
jano_77 #43523 üzenetére
én agyfaszt kapok a sok felesleges izétől
meg aztán mit kezdjek vele?
a csatában nekem nincs rá időm,hogy ránézzek melyik esik bele a körbe,meg látótávba.
ott az ellen,fogom,becélzom,oszt lövökEgyébként kis igazítás.
XVMconfig cuccsoba állítani kell,hogy ne legyenek benne ilyen vonalak meg egyéb akármik.
Persze akinek nuku Exvíjem,annak ilyennel nem kell szórakozni -
myckey
veterán
-
munnergep
senior tag
Ma valami homok majom versenyt rendeztek? Annyi hülye van, hogy az észvesztő. Kitolnak a tier x elé, belém lőnek, mutatom nekik 4 percen keresztül az ellen campelő fő heavy-jeit, erre pofáznak, hogy siemka meg ki tudja még mit klingonul és egyet sem lőnek arra... Valami féle IQ vizsgához kötném tier 5 felett a játékot.
-
az utcsó britt td-nek tornya van? hű az anyját
-
Tubi1976
tag
Sziasztok!
Ha valaki gondolkodik az új szovjet TD-n az vegye meg.Igaz nincs semmi páncélja meg nagyon nagy stb.Viszonylag gyors és olyat üt hogy....Ha magasabb tierű tankokat lát akkor sem jön zavarba és ha valaki kap egy 550-et V-VI-tierben, nem igazán akar tovább jönni.Ha észreveszik vége, de szerintem bőven kárpótol a csomó 1 shot kill.Persze sajnos előfordul vele hogy hiába teljesen leszűkült célzókör mégse talál és amúgy lassan is tölt, de játékélmény szempontjából szerintem nagyon fun. -
Flayer
senior tag
Sziasztok!
http://wot-shot.com/zone_penetration_of_the_tank/
A bohóc skinhez tud valaki valami másik linket,nekem ezt írja ki!Sajnos a fájl jelenleg nem tekinthető meg vagy tölthető le.
Mostanában túl sok felhasználó tekintette meg vagy töltötte le ezt a fájlt. Kérjük, próbáljon meg később hozzáférni a fájlhoz. Ha az elérni kívánt fájl különösen nagy méretű, vagy túl sok személlyel osztottál meg azt, a fájl megtekintése vagy letöltése akár 24 órát is igénybe vehet. Ha 24 óra elteltével sem tud elérni egy fájlt, lépjen kapcsolatba a tartományi rendszergazdával.
-
Moleman
addikt
válasz
Steelheart2 #43502 üzenetére
Saját vélemény: németből mind jó volt, a franciák a 4-es kivételével jók, az oroszok is nagyon jók (a SU-85B örök kedvencem), az amerikaiakat kevésbé szerettem (forgótornyos ágon mentem, a T40-et még nem vettem meg), bár néha volt jó csatám a troll T82-vel is. Angolokkal még én sem értem oda.
-
törölt tag
válasz
Steelheart2 #43502 üzenetére
bármelyiket
stug, t49, su85, S-35ca bármelyik jó
az angolt nem még ismerem -
SoulReaver
veterán
válasz
Djuree #43501 üzenetére
tegnap én is találkoztam az új angol t10 TD-vel fel camozva minden... biztos volt sok szabad xp-je
de nagyon fikázta a srác, h nem is lő 2000 dmg-t egy lövésre
pedig én tesztszerón kipróbáltam, lő az durvát, csak tetű lassan céloz, tölt, mozog... ő meg első vonalban akart vele rajkózni...
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- Filmvilág
- Asztalos klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest