- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Atlantis #41599 üzenetére
JT-t én szeretem annak ott a helye a garázsban. Lassan talán meg is lenne az xp a JpzE100-ra de akkor max elit lesz az utódot én meg nem veszem.
Is-7 önmagában nem annyira rossz de T10-ben sokszor kín szenvedés menni a társak miatt és ezért nem erőltetem. Meg azért az ágyúja nem az igazi és oké hogy egyenesen tud menni egy sebességgel de kanyarodni már közel sem olyan jó. Egy T110E5-re szó nélkül elcserélném.
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #41593 üzenetére
Hja, a JagdPzE100-at valószínűleg én se veszem majd meg, mire a JagdTiger végigér, addigra talán jön az új német med ág és megy át oda a legénysége....vagy megtartom a JagdTiger-t, bár ez kevésbé valószínű, pedig ez nem rossz gép.
IS-7 ennyire vacak? Nekem az IS-3-nál elegem lett az orosz HT-vonalból, ezek szerint nem nagy kár érte. Mégis a legtöbb klánban elvárják, hogy az IS-7 az meglegyen...egyszer majd kíváncsiságból azért szerintem nekiesek újra, de nem mostanában, elég a meglévő 10 ág.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
SoulReaver #41596 üzenetére
A WoT jobban fut a dzsíforszokon, mint az ájemdéken?
HGyu
-
SoulReaver
veterán
Videokártyát szeretnék cserélni, tudtok itt PH-n valami megbízható személyt aki ezekkel foglalkozik?
GTX 460 oc 1GB -omat akarnám eladni vagy beszámíttatni egy GTX 660 2gb -ba.
Előre is köszi a segítséget!
-
jano_77
nagyúr
Üdv.
7végén nem volt időm olvasni és annyit termeltetek, hogy mostanra értem a végére.
Láttam, hogy sokan még mindig szapulják szegény Tigrist. Meg kell, hogy védjem, mert szerintem nagyon jó tank, csak tudni kell, hogy hol és hogyan lehet használni eredményesen. NEM előre rohanva!
KV-1S is terítéken volt, nekem kettős érzésem van vele kapcsolatban, de azért szeretek vele játszani. Jóleső érzés, mikor 400 felett durrantok bele a szemben állóba.
Sajnos a 7végi eventtel kapcsolatban jól beszoptam, mert azt hittem, hogy a töltésgyorsító, venti és társaik lesznek féláron, de sajnos nem így van. :-( Pedig már nagyon rákészültem, hogy felszerelvényezek jó pár tankot.
Kérdés:Ezzel kapcsolatban annyi kérdésem volna, hogy hol tudom megnézni azt, hogy egyes tankhoz pl hányas szintű venti kell vagy melyik töltésgyorsító, illetve célzásgyorsító - bár ez utóbbiban nem biztos, hogy van különbség?!? Ha esetleg, adja a jó ég és a közeljövőben lenne ilyen akció, akkor vennék előre a kiszemelt tankokhoz is, ezért szeretném megnézni előre.
Köszönöm a segítséget, infót.Amúgy nekünk szombaton egészen jól ment - 3as szakaszban toltuk - én nem érzékeltem lagg-ot, a pingem is az általános 35-70 között volt. Tegnapi nap viszont katasztrófa volt, VKDB-t nem is tudtam lecsillagozni 5 csatából sem
, de szenvedtem a többivel is. Kocsog WG nem vette figyelembe, hogy tegnap 1-el öregebb lettem.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Napfénysüti #41589 üzenetére
No, majd akkor tapasztalatot cserélünk.
HGyu
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Atlantis #41591 üzenetére
Én a KT-t adtam el hamar régebben. De szeretném majd visszavenni azóta azért sokat fejlődtem. Az IS-7 is megy majd a levesbe amint lesz más 10-es gépem. Legközelebb a JpzE100-hoz állok de azt meg alapból nem akarom megvenni.
04ahgy: azért a T30 nekem még odébb van. Egyelőre a T28 Proto top ágyújához is kellene vagy 10k xp.
-
sith7
félisten
válasz
Atlantis #41587 üzenetére
Én mindeki véleményét elolvasom, azért az úgymond "ez azért jó gép" kifejezéssel majdnem mindenki egyetért ... szóval ... tudod, nem zörög a haraszt
Persze van akinek a td jön be, van aki a gyors medeket szereti magasabb osztályban is ... stb.hátha összezavar valakit
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #41589 üzenetére
Egyszer erőt veszek magamon és visszaveszem majd, mert az E4 kellene nekem is. Csak az a rengeteg XP...maradék hajam eldobom majd...múltkor úgy felhúzott, hogy kapásból eladtam csata vége után, belátom, nagy hülyeség volt, most már bánom, de irdatlan mérges lettem akkor rá.
-
Atlantis
veterán
Ez így igaz, ezért nem hiszek már senkinek, hogy kinek mi a jó. Véleményt se kéne írnom semelyikről se, egyrészt nem is vagyok jó játékos, hogy a szavamnak súlya legyen, másrészt erősen szubjektív egy-egy gép megítélése...de azért csak leírom mindig a mondókámat, egynek jó lesz, hátha összezavar valakit.
-
sith7
félisten
válasz
Atlantis #41585 üzenetére
az emberek többségének bejön, nem is szidom többet.
Érdekes egyébként, hogy ez a "nekem tetszik" dolog, mennyire változó az embereknél ... van aki esküszik egy modellre, van aki a neve hallatán is libabőrös lesz ... de ettől jó ez a game, mennyire unalmas lenne, ha pl. tier 8 - ban csak is-3 lenne minden oldalon
-
Atlantis
veterán
válasz
04ahgy #41583 üzenetére
Én is ezt hittem. T28Prot-ot kedveltem, vártam is a T30-at, hogy az majd ugyanez lesz, csak gyorsabb kiadásban...lóf˙@...t. Igen, valóban gyorsabb, de sokkal nagyobb darab gép, már-már németesen messziről világít, míg a Prot-tal lehetett sunnyogni, lévén az alacsony szerkezet. Emellé lassabban tölt be és céloz, kisebb a DPM, holott magasabb tier, szemből sokkal könnyebben átlövik, mert papírabb az alja,
Más az elvárt szerepkör is a T30-cal, mint a Prot-tal volt, utóbbiról tudják, hogy a sebessége miatt korlátolt szerkezet.Na, majd meglátod, lehet, neked tetszeni fog, az emberek többségének bejön, nem is szidom többet.
Batchat-ot én se vettem még meg, inkább az E50M-et helyette. Mostanában nincs hangulatom abban stílusban játszani, amit a francia táras gépek megkövetelnek. A Bat-tól meg ahogy észrevettem, mindig elvárják, hogy mindenhol ott legyen, felderítsen és aprítson, ha nem, az arty-k után általában a Bat a hibás, ha bukta a meccs.
Ehhez még kevés vagyok, meg hangulatom sincs hozzá.Arról nem is beszélve, hogy még kéne egy talicska XP is vele a jobb ágyúhoz, E50M meg alapból "készen" van.
-
-
emre
veterán
válasz
Djuree #41577 üzenetére
egy kis kedvcsináló a csörcsilhez
Victory! Map: ! Map: Siegfried Line 2013. február 25. 10:49:08
Vehicle:: Churchill I
Exp: 10 530 (x5) + Credits: 42 285
Achievements: : Pool medál, Top Gun, Kiváló Lövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"Egyébként tényleg egy darab kaka a szerkezet. Ha nem top tank vagyok akkor csak sunnyognom szabad vele. Lassú, 80%-os legénységgel nem túl pontos ágyú, és sokkal kevésbé pattog mint a matilda.
Jobb legénységgel a pontosság nem lesz rossz, lehet megvárom. -
sith7
félisten
Értem, köszönöm a válaszokat mindenkinek
-
Atlantis
veterán
-
Atlantis
veterán
válasz
04ahgy #41561 üzenetére
Érdekes dilemma...és ez aztán tényleg ízlés kérdése. Lorraine szerintem nem olyan szörnyű, a T30 viszont egy Isten csapása, én nagyon nem szeretem a (naggggyon) lassan töltő és célzó tankokat. Tőlem ez ügyben jó tanács nem várható, még egyszer nem állnék neki egyiknek se,
de a kettő közül inkább Lorraine, az legalább el tud menekülni, míg újratölt.
ollie: szerintem legtöbben a seggünket földhöz csapkodnánk örömünkben, ha ez lenne a rossz napi eredmény.
sith7: igen, ugyanaz a csúzli van rajta, de gyorsabban tölt. A tank másabb, még keményebb a tornya, kicsit a test is, stb. Hogy kevés-e? Először én is azt hittem, hogy kevés, de inkább határeset, nekem mondjuk a pontosabb, nagyobb átütésű ágyúk jobban tetszenek (pl.: a KT top lövege), de azért ez sem vészes. Papír alapján azt hinné az ember, hogy pontatlan, de valójában meg egészen jó...
-
Botrányosan rossz lett a tegnap esti produkcióm.
Csak M103-mal játszottam. Nem is értem miért lett ekkora a WN6 pontom, amikor átlagban kb. csak annyit sikerült sebeznem, mint a tankom HP-ja.
-
Atlantis
veterán
válasz
AlexWolf #41555 üzenetére
Az olcsóbbak közül ezekből szerintem egyik se "fun". Bár ha tényleg szereted a gyors tankokat, akkor a T21 akár neked még az is lehet, én nem rajongok érte, a scout-szerepkör nem nekem való. Ízlés kérdése. Viszont ha a gyorsakat szereted, a KV-4-et és a Churchill VII-et sem ajánlanám, mert egyik sem rakéta.
Helyedben T32/E75 közül választanék, E75/E50 duóból mindenképp csak egyikkel szenvednék stock-ként, amíg egyiken nincs meg a nagy motor, addig a másikhoz hozzá se nyúlnék, anélkül ugyanis mindkettő jelentősen veszít a használhatóságából. E75-höz viszont ott van (jó esetben) a KT top ágyúja, ami azért szerintem használható darab, már csak a DPM miatt is. Panther II ágyúja küzdelmesebb az E50-en, ezért venném először inkább a E75-öst. Én amúgy fordítva csináltam, stock E50-nel kezdtem, meg is lett az eredménye, E50-et 47%-kal adtam el, míg az E75-öst 57%-kal. Voltam olyan marha, hogy E50-re a hosszú ágyút is kifejlesztettem, idő és TP pazarlás a javából.
T32-höz meg megvan az ágyú T29-ről, azt lehet talán leghamarabb használható állapotba fejleszteni.
Summa summarum: T32 vagy E75.
-
Sunsetjoy
aktív tag
Emlékeim szerint a Matilda vonal kihagyásával mentem a Churchill I-re, amelyet (talán prémmel) piszok gyorsan, igen jó wr statisztikával végignyomtam és kifejlesztettem a kövi tankot.
wot-news szerint:
Churchill I
37 csata 24 win 64.86%
szerverátlag 48.57% ( +16.29%) szervertop 65.14% ( -0.28%)Számos Churchill III (prém) meccs után nagyon jól tudtam szerintem alkalmazkodni az I-eshez, így semmi igazi emlékem nincs róla, csak mentem, mentem, aztán ki lett fullozva. Csak egy állomás volt.
-
AlexWolf
senior tag
válasz
Djuree #41552 üzenetére
Én szenvedek vele. Rá kellett jönnöm, hogy a gyors tankokat szeretem. Azok meg általában med-ek. Ami most nagyon tetszik az a Type T-34.
Más.
Jelenleg meg kéne vennem a következő tankok közül valamelyiket. Melyik lenne a legjobb?
KV-4, E-75, E50, T21, T32, Crusader, Churchill VII. Az ocóbbak közül 1-re meg van a keret, de a tier 8-9-re még gyűjtenem kell pár milliót.
Vegyek valami kicsit, de fun-t vagy spóroljak egy nagyra...elég dilemmás. -
Atlantis
veterán
válasz
Djuree #41552 üzenetére
Szokás szerint fordítva gondolom, a Matilda überfasza gép, a Churchill I meg egy ipari hulladék.
Én a VII-es kifejlesztéséhez használtam némi free-t, mert nem bírtam az I-essel annyit összegyűjteni az idegrendszerem és billentyűzetem testi épségét is figyelembe véve...VII-essel még csak 2 csatát mentem, azok jók voltak, ez már tényleg pattogósabb némileg. Az mondjuk idegesítő, hogy ezek finoman szólva sem a gyors-reagálású hadtest részét képezik... -
Djuree
félisten
a brit churchillhez mit szóltok t5-ben? tegnap kihúztam free-ből, a matildával nem voltam képes annyi xp-t összeszedni, az annyira szar volt hogy nem voltam képes vele több kört menni, egyszerűen semmit nem tudtam vele csinálni. de ez a church jónak tűnik elsőre. pattog mint a jófene.
-
Djuree
félisten
melyik az a mod amelyik sorbarakja sebzés szerint a tankokat csata után?
-
BaLee
addikt
Hétvégi akciónak köszönhetően eldöntöttem, hogy a ferdeszeműeknél a med ágon megyek tovább úgyis eddig nagyobb szinten csak Heavy meg TD volt a kezemben. Szóval megvettem a T-34-1-et. A cél majd a WZ-120 amit tesztszerveren kipróbáltam és iszonyat op tanknak tűnik bár mire elérek odáig tuti lebutítják...
Amúgy a T-34-1 sem rossz tank bár kissé papír, a 85mm-es ágyújában az volt a jó, hogy kevesebb mint 4mp alatt betöltött, a 100mm-esnek meg jó az átütése meg a sebzése is, igaz fele olyan lassú. De szerintem maradok utóbbinál. 50% kerdit szorzóval most a pénzt is jól hozza.
Többször szedtem le úgy vele tankot, hogy a sarok mögül kiugráltam vele, lőttem egyet és mire ő is lőtt visszamentem, bár biztos nem volt valami bomba reflexe az ellenfélenk. -
törölt tag
válasz
zsloti #41544 üzenetére
KV-1 igen OP a tierjében, sztem nem fikázta senki, bár nem olvastam feljebb. Nekem 577 csatából 305 győzelmet hozott, és amúgy 51% az általános WR-em, szal nincs okom panaszra.
Az 50-2 le lesz majd cserélve később, nekem is ki van fejlesztve, és meg is fogom venni, talán a napokban. -
zsloti
senior tag
Hm...
Annyira fikázzátok itt a kv1-s tankot hogy elgondolkodom a megvételén
Ám érdemes a t50 és a t50-2 tankot is megtartani vagy csak a 50-2-t?
Zs -
Djuree
félisten
tegnapi szép mérleg:
Name Total Per battle
Victory ratio: 30%
Battles: 20
Efficiency: 1001.88
WN6: 902.43
Average tier: 8.9
Experience: 11237 561.85
Capture points: 0 0
Defense points: 12 0.6
Damage: 24336 1217
Kills: 20 1
Spotted: 29 1.45Vehicle Games played Victory ratio
Bat Chatillon 25 t 14 28.57%
Type 59 2 0%
Grille 2 0%
T-43 1 100%
Churchill I 1 100%batchat-el siralmas volt, én is sokat rusholtam sajnos és hamar behaltam, de sztem megint nem rajtam múlott. grillével 1500-2000 dmg kevés volt mindkétszer
-
Djuree
félisten
volt velünk egy 3-as foch155 szakasz, megyek előttük batchattel, erre az egyik kilő 600hp-ról
ez mi?
ilyen idióták miért játszanak?!
-
vbbb
őstag
Amikor Ferdivel 4500as sebzés kiosztással utolsóként maradva fordítasz a csatán, és csak nyüves döntetlenre futja....fuuuu....és utána 1200ra megadja az 5x-et...ez az érzés megfizethetetlen...
-
Tenken
őstag
NV-s WoT-os kuponnal foglalkozik itt valaki?
-
-
nepszter1
addikt
Örülök neki ha a 3mas pici tankomat nagy dög 5 raknak össze sok esélyem van
-
Djuree
félisten
első t-43-as kör:
Victory! Map: Mines 2013. február 24. 20:36:49
Vehicle:: T-43
Exp: 8 250 (x5) + Credits: 69 967
Achievements: : Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "1st Class"
2350 dmg, 2 killnem rossz nem rossz
-
Sunsetjoy
aktív tag
Jobban jársz, ha legalább az esélyszámolgatóját kikapcsolod. Úgyis felemásan működik, főleg, ha meglátják többen valaki a jobb esélyt kapott csapatból, és könnyelműségre ragadtatják el magukat. Abból következik, hogy előfordulhat ott is a lemmingtrain, és szépen bemenetelnek a húsdarálóba.
Vagy 2-4 szuperstatos fazon (akik mondjuk tankjukból adódóan nem tudnak annyit hozzátenni) miatt elsúlyozza az esélyszámítást.
Nyomtam pár napja olyat, hogy többször volt 20% körüli esély, és aláztuk a "jobbat".Max. arra jó, hogy körbenézhetsz, milyen csapattársak "támogathatnak", illetve a fal túloldalán lévő ellenség milyen "trükköket" vethet be (pl. képes seggel kitolatni eléd
-
myckey
veterán
-
Z.m.Z
aktív tag
Egyre jobban utálom ezt az XVM modot.... szar előre tudni, hogy bukta lesz a mecss.. többnyire olyankor már nem is töröm magam ha látom, hogy esélytelen.
-
gy-daniel
tag
A kis tankokat te jó eséllyel csak sokkal közelebbről látod, mint fordítva, és ha beszpottoltak, akkor látótávodon kívül is lőhetnek. Próbálkozz más helyekről, más irányból, aztán ahol mindig hamar szétkapnak, arra ne menj többet. Egyedül meg nem érdemes a tigrissel nekirontani az ellen arcvonalának.
-
diegho
nagyúr
Ha bele akarsz tanulni, akkor ajánlom a tier 1-2-3-4 tankokat, ha ismered az összes oda bekerülő pályát és a játék alapjait, akkor lehet menni tier5-be, ha már tényleg az összes pálya megvan és van értékelhető eredményed tier5-ben, tudod, hogy a tankokon hol kell keresni a gyenge pontokat és el tudsz helyezkedni úgy a pályákon, hogy az ellenfél nem röhög a pozíciódon és nem csak egy frag vagy nekik, akkor lehet menni tier6-ba és így tovább. Ha tegyük fel 5000 csatán túl vagy és továbbra sem tudod mikor hová kell menni, akkor bizony irány egy másik játék.
Ha próbálsz előre jutni és szétlőnek, akkor legközelebb használd a fejed és gondolkozz, hogy hová mész.
-
scyllarus
veterán
Kérdezz meg pár jó játékost. Én a magam részéről a Tigerrel megszenvedtem, 2x eladtam 2x visszavettem (amikor féláras volt), most barátkozunk lassan. Alapvetően nem frontharcos, maradj vele a második vonalban. A top ágyúja pontos és elég erős is, azzal tudod támogatni az első vonalban nyomulókat. A látótávja sem rossz, azt fokozhatod legénységgel/optikával/csigaszemmel, akkor biztosan nem kapnak szét láthatatlanok. Ha jól beforgatod (kis szögben kell csak!!!), akkor szépen pattint is (épp tegnap pattintott vagy 5-öt zsinórban).
Az orosz tankok OP híre úgy terjedhetett el szerintem, hogy egyesek csak a pen/dmg értékeket nézik az ágyúknál. És ha agyatlanokkal kerülnek szembe, akik egyesével közelről próbálkoznak velük, akkor tényleg nagy pusztítást képesek végezni. Én nem tartom rossz tanknak a KV-1S-t, de nem félek tőle, akármiben is ülök.
-
-
L-e-f-i-e
senior tag
-
diegho
nagyúr
-
uggon
csendes tag
Sziasztok!
Valaki mondja már meg mi a büdös fenét csinálok rosszul ebbe a r*hadt játékba, hogy állandó jelleggel szétlőnek a Tiger tankkal??? Ha kimerészkedek fedezékből azt sem tudom honnan de kapok pár lövést és megdöglök. És ez szinte mindig így van, legfeljebb ha nagyon erős csapatba kerülök akkor nincs. Veszteséges az egész nyomorult tank. 13K átlagba a javítás, pedig már nem is alap cuccok vannak rajta és mégis annyira de annyira f*s az egész ki*aszott tank, hogy azt elmondani nem tudom és már ráment az egerem, forgószékem is.
Lassan azt fogom már csinálni, hogy megállok kezdőn és kész.
-
diegho
nagyúr
válasz
Lacuss20 #41507 üzenetére
Igen, tényleg el van tolva az egyensúly, jobbak az amerikai tankok. Bár mióta németekkel játszok, már azokat is jobbnak tartom az oroszoknál, franciákról meg ne is beszéljünk...
Nem tudom honnan jön ez az OP orosz tankok kitaláció, de mondjatok már olyan orosz tankot, aminél nincs jobb a másik oldalon saját tierjében.
-
Scheffer
tag
HUNS - Underdogs vs. 1stLT Briedzai
Go4WoT csatánkat streamelik. Hamarosan kezdődik. (17:50 után.)
-
mynames
senior tag
Hát akkor írjátok bele az 1-es hsz-be , hogy az egyik legrosszabb 6-os a Kv1s és legyen öröm és bodottá.
(#41502) Crytec210 : a statod alapján a véleményed nem jelent sokat számomra..
...bocs
-
válasz
SoulReaver #41501 üzenetére
Már a 34-85-el is kiröhögtem a kv-t..
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen routert?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest