- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Fujifilm X
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mottie
őstag
De rég Prém tankoztam.. Tegnap 50% körüli WR-rel mentünk, de sok sebzéssel.. 1-1,5 óra alatt sikerült 28-ról 500.000 -re feltornászni a kreditszámot
Ha nem szeretném jobban a T9-es tankokat akkor lehet, hogy idővel összejönne már a 20 millió ami ahhoz kéne, hogy folytathassak minden megkezdett ágat és megvehessem végre a kihúzot T10-eket
-
Djuree
félisten
új acchoz invide kód:
asszem 1500 goldYour World of Tanks Invite Code:
6BN7YR2DT3GR8Kaki felhasználta lőjön egy privit.
-
g85j
tag
válasz
scyllarus #43191 üzenetére
Jajaja, azért mondtam, hogy nem tudom másik szerón mi megy.
Mert ha azon bejön/bejött az üzlet, csak az EU-n tiltják le, akkor az úgy nagyon gáz!Más, már ha említetted az eventeket.
Az, hogy működik, hogy lehet rajta részt venni? Vmi eligazítást tudna róla valaki adni, eddig mindig kimaradt valahogy az életemből, s minidg el felejtek utánanézni. Köszi előre is.Zizifull: Én hülye fejjel valószínü, hogy megnyomnám, de fél órán belül tutira nagyon megbánnám!
-
nyunyu
félisten
8.4 kliens a valtozatossag kedveert nem jatsza le a 8.3-as replayeket, meg modok nelkul se.
-
scyllarus
veterán
Engem sem izgat, fél millám van benne, ha buktam volna a felét, akkor így jártam. Engem az dühít, hogy egyik szerveren meg lehet csinálni, a másikon meg nem. Kap egy esélyt a WG, kipróbálom az orosz szervert. Az eventeket nézve sem járok rosszul. Ha az sem jobb, akkor kihúzom nyárig, és ha a WT tankos része csak fele olyan jó lesz, mint a repülős, akkor viszlát WoT.
-
Zizifull
csendes tag
Meg a loszer temahoz:
- Ha ez a trukk mukodott volna, akkor nem csak az itt jelenlevo pro-k jartak volna jol. Hanem valoszinuleg sok sokat szidott bena is hozzajutott volna sok penzhez. Ami azt erositette volna, hogy minnel kevesebb meccsel jussanak minnel magasabb tierbe (magasabb tier-nel a penz, es nem az xp a problema)
- Ha lenne egy gomb a wot-ban, amit ha megnyomsz akkor megkapsz minden tankot es minden legenyseg maximalis lesz. Megnyomnad ez a gombot? En nem. -
Atlantis
veterán
Minden játék időpocsékolás, semmi klasszikus értelemben vett haszna sincs egyiknek se, de szórakoztat (jó esetben) és erre is szüksége van az embernek...de ez már filozófia, ne is menjünk bele, úgyse értek hozzá.
g85j: Persze, volt kockázata és ezzel mind tisztában voltunk és vállaltuk. Nem is az bánt, hogy lefüleltek minket, hanem hogy más szerveren megengedték ugyanezt.
-
g85j
tag
válasz
Atlantis #43180 üzenetére
Kb. péntek délutántól szedtem össze annyit.
Esténként 1, vagy másfél óra, hétvégén meg 4-5 óra amit csapatással tudok tölteni.Természetesen örültem volna neki ha ölembe hullik a meglévő pénzem fele plusszban, mert ki az aki nem.
De ott van ha mégsem jön be. Mint írtam nem akartam kockára tenni a kis aprópénzem....Azért érted a lényeget.....ha nekem lenne akárcsak 3millióm, akkor az AMX50-100, vagy a JP II, vagy a Panther II , stb.... nem csak kifejlesztve lenne, hanem kitáraznék velük az ellenen.
Nemhogy 30millió!
Értem én is, több gold lőszer, hamarabb tankok, de kinek mi a célja a játékkal/játékban.De a kétes ügyletekben ugye benne van a 2s.
S mint írtam, nem ítélek el senkit ha beleugrott az üzletbe ha nem.
-
Moleman
addikt
A Churchill VII nekem is kínszenvedés, ráadásul még stock, hétvégén vettem.
Szerintem is belefér az ilyen lehetőségek kihasználása, senkinek nem okozol vele kárt. Ellenben pl az afk-val, azzal tönkreteszed mások játékát, azért jogosan büntetnek.
2 hete a Valentine volt 70%-os akcióban. Nem érzem magam csalónak, amiért kerestem rajta 24 ezret... Lőszert 476 ezerért vettem, most konkrétan egyetlen ezüstöm sincs, de el tudom kerülni (tele vagyok stock hatos tankkal, jó ideig nem kell tankot vennem). Ha egy patch-csel később lehet haszonnal eladni, majd akkor adom el. Ha az több hónap múlva jön, még akkor is elég jól kamatozik...
-
p06
senior tag
válasz
Djuree #43179 üzenetére
Én ezt a saját hülyeségemnek tudom be. Vagyis kellene 2000xp akkor mindig vesztek és az utcsó 200xp-hez is vagy 6 csata kell. De abban is lehet valami amit írsz, mert ezekben az esetekben tényleg bénázok de annyira durván azért nem, és mindig vesztünk. Inkább azt vettem észre, hogy elég nagy tier-be rakosgat be.
De ez rengeteg esetben előfordul sima csatáknál is.... hiába sebzek 5k-6k-t és kilövök 4 vagy több tankot akkor is sorban vesztünk.....
-
nyunyu
félisten
válasz
Moleman #43171 üzenetére
Viszont olyan is van, amit nem nerfelnek, pedig ráférne, lásd S-35 CA. Nincs sok belőle, lehet, hogy ezért nem tűnt még fel nekik, hogy nagyon OP a stock 17-pdr-rel.
17 pdrt, meg a brutal latotavot leszamitva nem egy nagy szam az a TD.
Max addig eletkepes, amig szembe van vele az ellen, amint oldalrol/hatba kapja mar halott, mert nem tud rafordulni.
Na meg a selyempapir burkolatat csak az nem sebzi, aki nem talalja el.XP nerf nekem is feltunt, mostanaban jo 20-30%-kal kevesebbet kapok ugyanarra a sebzesre, mint mondjuk 1 honapja, pedig mar akkor is elit volt a JP2.
-
Atlantis
veterán
Mennyi idő alatt szedted össze azt a 800k-t? Namost, ha ennek ~felét csak úgy pluszban megkapnád, nem örülnél? Dehogynem és emiatt tettük mi bele a "projektbe" a millióinkat. Rengeteg időt lehetett volna vele spórolni és az időnél nagyobb kincs nem sok van.
Djuree: Ilyet én nem vettem észre. Szerintem ez az érzésed inkább abból fakad, hogy a vége felé már türelmetlenebb vagy az adott géppel, igyekszel minél előbb túl lenni már rajta és ez figyelmetlenségekhez, hibákhoz vezet, korábban pusztulsz, nem sebzel annyit, stb. és emiatt kevesebb a hozam.
-
Djuree
félisten
kis WG összeesküvés elmélet vol. 432438:
azt nem tudom észrevettétek-e már, hogy ha egy tank grindje a végéhez közeledik, már alig kell xp, pl. mondjuk 150k xp kell a kövi tankhoz, de neked már csak 20k kell, nagyon lelassul az xp szerzés üteme, mintha még győzelemnél meg sok sebzésnél se kapnál csak sokkal kevesebbet. így akar a WG felbaszni hogy már alig kell xp de mégse jön, hogy vegyél aranyat és válts free xp-t. ezt már sok tanknál észrevettem és mindig így van velem. na ekkor direkt eldöntöm hogy azé se váltok, pedig van aranyam, de kapják be, inkább kiizzadom akkor is ha 1 meccs/100xp jön csak...
-
g85j
tag
Csak, hogy én is szóljak valami okosat a lőszer témában:
Én pl. nem vettem 1 db-ot sem, mert a prém nélkül összekuporgatott kis ezüstömet, nem akartam kockára tenni. Most kb 800k-m van, az meg úgysem hozott volna akkora hasznot, h rizikózzak.
Szép lassan csapatgatok, gyűjtögetek és ugye egyenesen arányosan (lassan) haladok.Viszont nem hiszem, hogy nagy csalás lett volna a vásárlás, hiszen ha a játék lehetővé teszi, akkor elvileg.....
Ezt azért a fejlesztők szúrták el, tehát korrigálják, és a nagy "felvásárlókat" nem szankcionálják (remélhetőleg). Ezt megtehetik és sztem ez is korrekt részükről(ha nincs bünti). A többi szerverhez hasonlítni nem tudok, meg ott nem tudom mi folyt...azt nem is forszíroznám.
Ha ott másként van, az lehet nem korrekt.Egyébként én nem vagyok az ilyen üzérkedésnek a híve, de aki ilyen azt sem ítélem el, lelke rajta, meg ez csak 1 játék.
+ ha az embernek van ideje, akkor ilyen biznisz nélkül is tud érvényesülni.
Én mondjuk nem értem, h akinek van 30milliója, az mi a pöcsnek kezd ilyenbe, de ez csak az én véleményem.
1 szó mint száz, se ellene se mellette nem vagyok.
Másik téma, én nem szidom őket: vannak hibái a játéknak, de én ennek is nagyon örülök, mert nem nagyon találok hasonlót online cuccba, de még amúgysem. Főleg ingyenesen. Néha engem is piszkosul felmérgel, de ez még belefér. Pl. a fostalicska Churchill VII-est napok óta még duplázni sem tudom, pedig fullos.
-
Atlantis
veterán
válasz
MZsoltee #43169 üzenetére
Ne törődj a szarkasztikus megjegyzésekkel, frissül a játék, emiatt nem megy. Délután már érdemes lehet próbálkoznod.
Hulkhun: az ő szemszögükből szerintem nincs különbség a prémium és a sima tank változtatása között. Úgyis az övüké minden, te csak jogot vettél a "kemény" forintodon a használatára. Ők csak statisztikákat néznek, ha valamivel kiugróan jól megy a népnek, már kapja is a nerf-et, akár fű alatt is.
-
Moleman
addikt
válasz
Hulkhun #43167 üzenetére
Viszont olyan is van, amit nem nerfelnek, pedig ráférne, lásd S-35 CA. Nincs sok belőle, lehet, hogy ezért nem tűnt még fel nekik, hogy nagyon OP a stock 17-pdr-rel. Ezt a löveget a brit TD-k hatos szinten, a heavy-k hetes szinten kapják meg... (A nagyobb lövegei meg papíron hiába jók, a 17-pdr-höz képest használhatatlanok.)
Persze ezzel nem azt mondom, hogy nerfeljék, mert imádtam, szembe meg szinte sose találkozok vele, így egyáltalán nem zavar, de ha valami, akkor az elbírná a nerfet. -
MZsoltee
veterán
Nektek se indul a játék?
-
Hulkhun
csendes tag
válasz
Atlantis #43162 üzenetére
Természetessen más tankot is nerfelnek a játékegyensúly miatt.
De a prémium tankokat te megveszed akkor és ott a jellemző tulajdonságaival amiket megnézve kipróbálva azt mondod te hajlandó vagy pénzt adni érte.
Ezek után nem éppen gerinces dolog gyengíteni rajta mivel te nem azért a termékért fizettél. -
BaLee
addikt
Eddig nem szóltam hozzá az elmés lőszer témához, de ez egy hatalmas vicc amit itt leműveltek.
Legalább annyira nevetségesek azok akik itt osztják az észt, hogy ez mekkora csalás, mint akik amiatt nyavajognak, hogy köcsög WG kicseszett velük.
Tudjátok mikor cseszett volna ki veletek? Ha kibaszásból a lőszert régi ár feléért tudtátok volna majd eladni. Így igazából csak az bukott aki nagyot akart nyerni és emiatt eladta féláron a tankjait.
Nem akartak kicseszni az emberekkel, megtehették volna hogy féláron lehet csak eladni a most vásárolt lőszereket de sztem emiatt sokan abbahagyták volna a játékot és ez nekik nem jó.Nekem volt 5 millám pluszba azon vettem lőszert, ha bejön bejön, ha nem nem. Nagyon kis esélyt adtam rá, hogy egy ilyen publicitást kapott trükköt hagynak kihasználni.
De az valahol tök természetes, hogy ha ők barmok és előre kijelentik, hogy mi fog változtni a következő patchben és azzal lehet nyerészkedni akkor a többség meg is próbálja kihasználni.Na meg ugye ott volt, hogy a legtöbb ilyen játékban az oroszok a legnagyobb hackerek, legyetek nyugodtak benne, hogy ott ebből rengetegen rengetek pénzt csináltak de utólag ezzel nem lehet már mit csinálni.
Mellesleg miért kellene megbüntetni ezért bárkit? Le volt írva, hogy te nem vásárolhatsz be bármiből amiből kedved tartja és adjad el patch után? Ugye hogy nem...
-
törölt tag
Kérdésem van.
Periszkóp, ha fel van szerelve. Megállok, aktiválódik és már használom is, vagy még külön kell bekapcsolni a nézelődést vele?
-
diegho
nagyúr
Mivel ma van az utolsó nap, amikor még lehet 8.3 replayt rendesen nézni úgy döntöttem, hogy update előtt elkészítek egy bat-es videót, mert ezt kérték sokan, kicsit rendhagyó lesz a dolog, majd meglátjátok miért. Ha belefér az időmbe 50 100 is lesz.
-
KaLeun
senior tag
válasz
Bingisz #43143 üzenetére
Nekem már a kezdetektől van Type-om és bizony kapott be nem jelentett nerfet, pl. gyengítették a páncélzatát, csökkent a mozgékonysága és megnövelték a torony magasságát "historic accuracy", de ez utóbbi talán bejelentett nerf volt.
Bizonyos tulajdonságaiban még most az általad linkelt buff után sem éri az eredetieket.
-
Érdekes amit mondasz. Nekem eszembe sem jutott, hogy tisztességtelen volna kihasználni, de mondjuk az sem, hogy kihasználjam. Igazából nem is akarok ezen vitatkozni, mert nem érdemes, csak egy dolgot akartam megjegyezni, hogy sok játékban büntetik, ha a játékosok az ehhez hasonló exploitokat használnak ki, méghozzá elég durván, akár véglegen bannal is. Végül is rosszul senki sem járt, mert ugye mindenki visszakapja a teljes árat.
-
virkir
veterán
WOT forum by admin tegnap éjféltájban már azt is beismerte, hogy a felvázolt megoldás lényegében saját kicsinyke agyából pattant ki mivel este 8-tól egyetlen kompetens személy nem volt elérhető.
Bingisz
Lévén nálunk pöccsölés folyik amikoris állni szokott a weboldaltól kezdve minden. -
Diarmand
senior tag
Nem, nincs szükség rá, de diégónak rettenetes stílusa van, elég olvasni, de ezt tudják mások is. A gondot meg tovább fokozza, hogy sokan csak adják alá a lovat a hajolgatós szmájlival meg a dicsérgetésekkel pl egy 3-4 skilles legénység után. Gondolom dieghonak már érzéketlen az ánuszrózsája
Na mindegy, erről ennyit. -
Atlantis
veterán
Feltétlenül szükség van arra, hogy személyeskedésbe menjen át ez a téma? Mi a fene van veletek? Ez csak egy játék!
-
Diarmand
senior tag
válasz
diegho #43085 üzenetére
Elhiszem én, hogy a wotos e-péniszed kiveri a szemedet és az intelligenciádat is oktatni lehetne, sőt, azt is hogy annyi pénzd van amennyi nekünk sose lesz, de azért egy határ mindenhol van.
Azt állítani, hogy a wot
lószarpardon lőszer körüli mizéria nagyobb mint a magánnyugdíjpénztáraké volt? Meg hogy a ruszki szerveren csak pár ezret vettek? Miből szűrted ezt le? Nem akarok részletekbe menni, mert felesleges, de egyrészt még mindig képes vagy ordas nagy baromságokat kiabálni csapkodva az asztalt, másrészt megint kezded dörzsölgetni a virtuális péniszed és ezzel együtt nő az arcod is. Pedig olyan kis konszoidált hangod van, használhatnád írásban is. -
Bingisz
addikt
válasz
Hulkhun #43142 üzenetére
8.2-ből
Type 59:
* Increased the traverse speed from 45 to 46 deg/sec.
* Reduced the gun dispersion during vehicle rotation by 5%.
* Reduced ground resistance by 10%.
* Changed the Norinco 12150L engine tier from IX to VIII.
* Repair cost of Norinco 12150L engine has been increased by 22%.
* Weight of the hull increased from 15,400kg to 16,478kg.
* Armoring of the Type 59 turret increased from 104mm to 130mm.
* Armoring of the Type 59 hull sides decreased from 65mm to 60mm.
* Reloading time of the Type 59 100mm gun increased from 8.0 sec to 8.7sec.
* Increased the aiming time for the 100 mm Type 59 gun from 2.86 sec to 2.9 sec.
* Increased the damage value of the Chuan bei-412 shell from 230 to 250 points.
* Increased the penetration value of the Chuan bei-412 shell from 175mm to 181mm.
* Increased the damage value of the Chuan chao-412 shell from 230 to 250 points.
* Increased the penetration value of the Chuan chao-412 shell from 235mm to 241mm.
* Increased the tower traverse speed from 45 to 46 deg/sec.Én itt nem látom a nerfet max egy kicsit lomhább lett, de cserébe gyorsabban forog a tank, és a torony is, valamint az ágyú is egész jó lett rajta...
Szilu: nekem nem megy sajna az eu oldal, se az eu fórum...
Bezzeg az amcsi az megy... -
myckey
veterán
Köszi D.Laci és Vir
azt hiszem magamat ismerve,ezzel elszórakozok egy darabig.
hátha sikerül valamit össze barmolnom. -
scyllarus
veterán
válasz
jano_77 #43136 üzenetére
Én is ki fogom próbálni. Veszek 1 db lőszert a patch után, és eladok 2-őt. Akkor kiderül, hogy kezeli le ezt a rendszer.
Az új patchet már letöltöttem Fel kolléga linkjéből, közben húzom majd az orosz klienst. Majd meglátom, mire volt elég 8 év orosztanulásSzerk: Szilu: így oldják meg majd?
-
jano_77
nagyúr
válasz
diegho #43085 üzenetére
Szerintem a MNYPénztáras dolgot kár volt említened, mert hidd el ott is hatalmas - sokkal nagyobb - felháborodás volt, csak ott is leszarták az embereket, mint itt!
whv: igen is volt prém tank nerf, mert a Type59-hez hozzá nyúltak, rosszabb lett, mint mikor megvettem. Ott vissza nem adtak semmit azóta sem, pedig kicsengettem érte a "jó" magyar forintot.
Amúgy szerintem is az itt a legnagyobb probléma a történetben, hogy az oroszoknak már megint lehetett.....az oroszok mindig jobb eventeket kapnak, nekik mindig mindent lehet, velük kivételezve van. EZ itten a probléma kérem szépen!
Amúgy én is abban bízom még, hogy a 8.5 patch-re majd elfelejtik már ők is ezt a story-t és akkor már az emelt áron tudom majd eladni a lőszert.
Azt amúgy hogyan tudják ellenőrizni egyesével a WG-sek - tudják-e -, hogy ki mikor vette a lőszert és kinek lehet eladnia 85 ezüstért és kinek 130-ért?!? Mert ha vki majd patch után vesz a 260-as lőszerből és azt adná el, akkor ez hogyan is lesz?!? -
virkir
veterán
válasz
myckey #43112 üzenetére
Elmented magadnak ezt az oldalt és minden patch után amikor új tankok jönnek az itt található aktuálisan legfrissebb programocskával megcsinálod magadnak.
Amit én használok nem csilivili de megkülönbözteti a tanktípusokat és a prémium tankokat. -
Dobi 562
addikt
válasz
myckey #43112 üzenetére
Alsó kép: HARDicons mod.
-
Macka
veterán
Gondoltam én is, hogy megmozgatom a vasat hajnalban, de nem...
-
fradi81
veterán
Hajnali 4kor leállt a szerver. Lehet mindjárt jön a patch
-
ktg3
őstag
Seems legit
Mondjuk olyan sok XP-t nem adott. A 2. legtöbbet sebző egy panther 2 aki 1050et sebzett yeaah.
Pár nappal volt egy csatám vk36-tal. Ott 4400dmg és vesztes. 1115 XP-t kaptam prém nélkül
-
erikke17
őstag
Van link a holnapi patch letöltésre?
Csak hogy ne uccsó pillanatba kelljen vele szórakozni amikor szénné lesznek terhelve és 50kb/s-al fog jönni lefele
Köszi
-
KaLeun
senior tag
válasz
adrian360 #43117 üzenetére
Köszönjük, Emese.... Tudod a vélemény olyan, mint a (ismered, ugye?)... Ezt nyugodtan megtarthattad volna magadnak.
Látom, hogy ma rádöbbent valaki arra, hogy egy másik valaki teljesen megváltozott (az utóbbi időben). Igaz egy kicsit későn... De az ember hajlamos nem észrevenni dolgokat ha az "ismerőseiről" van szó.
-
Jolet
őstag
nektek nem lagol?
-
zalman90
őstag
Sziasztok , ezzel a lőszer mizériával kapcsolatban most mi igaz ?
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
Egy az egyben ez van most fenn
Találtam egy másikat is,ez lenne a hivatalos neve: "The1holys contours"
De ez is megállt a fejlődésben,még 8.0 frissítésnélNem értem,miért nem lehet ezeket tovább vinni,szerintem nagyságrendekkel jobban mutat,mint a hupililás,ingyombingyom szín összeállítású,képernyőt betakaró sok marhaság.
Damage Panelből is olyat kerestem,ami nagyon frankón alig érzékelhető,könnyen átlátható.
Még a Célzó "berendezést" is lecseréltem,történelmire,dobtam a Jimbot. -
Mcray
senior tag
Melyik torony az amivel elvileg lehet nyerészkedni ha veszek?
-
sutyi^
senior tag
Bepróbálkoztak(tunk) sokan, WG jó szokáshoz híven a játékos bázis kezébe sz*rt. Ha korrektek akartak volna lenni, akkor az orosz clusteren is úgy állítják be az árat hogy ők se keressenek egy petákot se rajt vagy hagyják EU/US oldalon ahogy van. Most akkor vagy basszanak ki mindenkivel, vagy senkivel se.
Nem azért megy a hiszti, mert most így sokan nem kapják meg, hanem mert más megkapta. A fekete-fehérben nincs középszürke és ez nem tetszik most a hivatalos fórumokon sok embernek.
-
myckey
veterán
Megköszönném,ha valaki tudna egy ilyen tank icon modot adni.
én már minden honlapot végignéztem,külföldit is,de sehol nem látok hasonlót,mindenhol csak a színes,csilli-villi akármik vannak,azoktól meg már hányok.
ez Frankó,letisztult lenne,de már nagyon régi verzió,nem is tölti be tőle a játékot.Magát a csatát.Itt lenne a kép róla.
-
vhw
addikt
válasz
Enzolord #43107 üzenetére
Eddig még egy pénzért vásárolt tankomat se butították le.
Most készülnek az ajándékba kapott E4-em lövegkitéríthetőségét nerfelni - ami persze nem tetszik... de ez van, lehet később kap egy kis buffot mégis...Balesz1899: minden értéket ők állítanak be, bármi ami nem úgy működik, ahogy kellene azt bugnak hívják.
Ennyire nehéz ezt felfogni?A gift shoppos buli tényleg pofátlanság volt, de azt is túléltük... és még mindig itt vagyunk.
-
Balesz1899
aktív tag
A 85 kredites árat is ők állították be, továbbra sem értem, hogy ez miért lenne bug. Elbaszták, rájöttek, de pont annyira nincs gerincük felvállalni ezt az egészet, mint amikor egyik napról a másikra levették a fix dátumig megígért gift shopos csomagot, mert rájöttek, hogy túl olcsó. Ott se böfögtek még egy rohadt bocsánatot sem a pofánkba.
-
Tomi0703
addikt
Bocsánat, hogy beleszólok a vitába. Elismerem, hogy tisztességtelen, nyerészkedő játékos vagyok.
A kérdésem az lenne, hogy akkor most elvileg (biztos?) nem fogjuk tudni eladni drágábban a lőszert?
Ha nem akkor jól olvasom, ugye, hogy a vételi áron eladhatjuk és ugyan ott vagyunk?Csak azért mivel akkor talán nem vesztenék vele semmit, de akár be is jöhet.
Lőszer eladásra nincs semmi limit ugye?Elnézést a zavarásért!
-
Jolet
őstag
hü bakker az ISU-152 egy lövésből kivégzett szemből a T29-el :-(
-
Enzolord
addikt
Akkor miért nem hagyják úgy, és akkor nem lenne ez a hajcihő..
Amikor valamelyik tank túl jó, azt nerfelik...
Még a prém tankokat is, amit Te kemény forintokért vásárolsz, nem azért, hogy később lebutítsák, mert nem kapsz vissza aranyat...
Ennyi..(#43106) Fel:
Azért, mert az Istent kis betűvel írta? -
vhw
addikt
válasz
Tenken #43100 üzenetére
Hónapok (egyesek évek?) óta anyázunk nap mint nap, vagy a pirosak miatt, vagy mert nem tetszik a következő patch-es nerf, vagy változatosság képpen ezúttal a jelenlegi miatt...
Mégis... a kemény mag még mindig itt van és tolja...
Én is elküldtem már jópárszor őket ide-oda változatos okok miatt, de aztán mégis itt vagyok, játszom, alkalomadtán élvezem is, olykor még meg is dobom őket némi zsetonnal az utóbbi időben...2 éve tolom ezt a játékot... a szívemhez nőtt, még ha csinálnak is orbitális marhaságokat a fejlesztői. Van mikor egy időre abbahagyom, pihentetem.
De az alap téma, a különböző tankok, és az hogy vezethetem őket mindig visszacsábít...És már azt se mondanám biztosra, hogy akármilyen Warthunder, vagy más játék miatt instant itt hagynám. Egyszerűen hozzászoktam a jelenlegi rendszerhez, elég jól átlátom, jól berendezkedtem, így kényelmes.
Ma is ránéztem a SWTOR honlapjára, pár trailert is megnéztem... szép meg jó, de nincs kedvem újra tanulni egy új világot az alapoktól...
Mennyien fenyegetőztek, már hogy itt hagyják a fenébe ezt a szar játékot, aztán mégis van aki tolja tovább (kiderül, mert vagy újra visszatalálnak erre a fórumra, vagy mert egy másikon találunk rájuk...).
Aki el akar menni, az úgyis elpártol. Aki meg nem igazán, annak meg nem ez lesz az első és nem is az utolsó csepp a pohárban...
Aktív témák
Hirdetés
- Emotiva BasX A2m + Airmotiv B1 + Norstone Stylum 2 + Ajándék
- Dji RC N3 távirányító
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest