- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Milyen SSD-t vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke #42696 üzenetére
Ezek nem is sima tankokkal jönnek (KV-220T?)
Tetszik a klánnevetek
jano_77: Igen, mert féláron tudod majd eladni.
-
Patrick76496
őstag
Pedig az a hivatalos orosz WoT Wiki.
Innen van egyébként.
(#42683) Fel: Valahogy én is így emlékeztem, kösz.
-
jano_77
nagyúr
-
Fel
addikt
-
ktg3
őstag
válasz
FoBCRaistlin #42690 üzenetére
Toolbox?
Sokszor heavyként kell vele menni.
-
Djuree
félisten
válasz
FoBCRaistlin #42690 üzenetére
célzásgyorsító?
-
FoBCRaistlin
őstag
Super Persire milyen cuccok érdemesek?
Venti, töltésgyorsító, és mi a 3.? -
ktg3
őstag
válasz
Patrick76496 #42682 üzenetére
JT löveg tier 7-ben? Nem tűnik hihetőnek
-
Moleman
addikt
válasz
jano_77 #42681 üzenetére
Volt M7-em, de nagyon nem szerettem - valószínűleg azért, mert pont előtte volt M3 Lee-m, és ugyanazt a löveget kaptam meg egy szinttel feljebb, 20%-kal rosszabb pontossággal.
Funkciójában a Pz 3/4-hez hasonlít, viszont annál sokkal gyengébb minden tekintetben.
Egyszer kénytelen leszek visszavenni, mert én is szeretnék T21-et, de a végére hagyom (minden ágat viszek párhuzamosan, kivéve orosz arty-t, ott megálltam a SU-26-nál, a többit nem szeretem). Azon az ágon csak a kettes tank tetszett, az M3-mal és az M5-tel nem sikerült megbarátkozni, pedig már 2 accounttal is kitoltam őket. (És még most se szabadulok tőle, ott porosodik a kínai M5 a garázsban, nincs lelkierőm játszani vele, pedig nagyon kéne a T-34, azt imádom.)
A Luchs-ra én is kíváncsi vagyok, a biztonság kedvéért megvettem azt is, meg a Leopardot is.
-
Atlantis
veterán
válasz
jano_77 #42684 üzenetére
Gondolom nem mutatott életjeleket...ez olyankor szokott előfordulni, ha meghalt a teljes legénysége, de az életpontja ettől még megvan, viszont hiába lövöldözöl rá, kilőni nem tudod. Úgy tudom, a játék motorja nem teszi lehetővé, hogy javítsák ezt a hibát, szóval ez ilyen és kész.
Mi több, annak ellenére, hogy "szellem"-tankok, még az ilyenek tovább spot-olnak.
-
jano_77
nagyúr
Tegnap volt egy olyan csatám - Malinovkán -, mikor fent a hegyről a tó feletti tisztáson nekem oldalát mutatva állt egy 27HP-s KV-1 - én az imént dicsért M7-el voltam és lőttem teljesen beszűkült célkereszttel. Semmi!
Kiálltam teljesen a hegy szélére, hogy közelebb legyek és úgy lőttem tovább.....még mindig semmi!
Lementem a hegyről, a KV segge mögé, úgy lőttem, majd próbáltam lerammolni.....SEMMI!
Mi a fasz van ilyenkor?!? Egy korábban kilőtt tank, de mégis látszódik - 27 HP - és a minimapon is mutatja a rendszer és nem csak én láttam, mert más is rálőtt!?! Ellőttem rá legalább 50 skulót feleslegesen.(#42683) Fel: és azt tisztázták már a drága WG-sek, hogy ezek az új német MED tankok, honnan fognak csatlakozni?!? Lehet erről vmit hallani, tudni?
Garázs: ha meg van a Luchs a garázsban és ugye feljebb kerül, akkor a helyette érkező tankot sem kapjuk meg?!? Mert ha igen, akkor az már mindjárt egy plusz garázs hely, ha eladom!?
-
Fel
addikt
válasz
[HUN]Dani #42674 üzenetére
Egyszer majd.
Túl sok mindenen nem fog változtatni, hogy heavy lesz. Már most is annak megfelelő hp-ja van. Új modult biztosan nem kap.-------------------------------------------------------------
Egy kis WoT búlvár:
Indien Panzer (majdani tier 8 német közepes tank):
Leopard Prototype (tier 9):
Leopard 1A1:
És még ha valaki nem tudná, megemlítem újra, hogy a német light tank ágat is kibővítik tier 8-ig, úgyhogy érdemes gyűjteni az xp-t a VK 2801-en a folytatáshoz. A tier 7 light az Aufklärungpanzer Panther lesz, a tier 8 pedig a Hannomag RU 251.
patrikgtaivs: Nem jár garázs a feljebb ugró német light tankok után.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Moleman #42679 üzenetére
Én 7vége előtt megvettem az M7 amerikai közepes tankot, hogy ki tudjam fejleszteni a T21 és akciósan megvenni. Nem bántam meg...nagyon nem!
Én besorolnám azok közé az 5ös tankok közé - T1 HT, KV-1, Stug III, M4 Shermann -, amikkel élvezet játszani és nagyon jól hoznak a konyhára. Ha egy átlagos kört megyek - pár találattal -, akkor is meg van 10-13K ezüst, ha sikerül jobb kört menni, akkor 20K vagy felette. Ráfizetni sosem kellett. Megtetszett a tank, csak ajánlani tudom! -
Arpee78
senior tag
Tudja valaki mennyi xp kell a Church gun carrier-hez? Tesztszerveren 49k, wotdb-n 67,5k. Akkor most mennyi?
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
Atlantis #42675 üzenetére
Ez a kérdés tényleg jó: lehet lőszert venni akkor is, ha nincs kifejlesztve az ágyú?
Én ugyan is angol tankot nem húzok - 3-asig elmentem asszem A13 ..vmi -, de eladtam és nem erőltettem tovább, nem jött be.ooopsz...megelőztek
MÁS:
ha a 8.4-et a teljes installal tenném fel, előtte el kell távolítani a 8.3-at?
Eddig mindig csak a patch-t szedtem le, de nagyon lassúnak találtam, ahogyan leszedte a többi részt, így most azt gondoltam, hogy itt melóban leszedtem az installt, hogy talán majd a telepítés gyorsabban fog menni!? Jól gondolom? -
Atlantis
veterán
válasz
jano_77 #42671 üzenetére
Lehet, hogy hülyeséget mondok, de ez a töltény Caernarvon/Centurion "A" típusú 20 fontos ágyújába való, nem pedig a Cromwell lövegébe, mint ahogy a patch notes írja. Hazaérek, ránézek magam is és veszek, amennyit bírok, már ha tudok...egyébként a wotdb.info a fenti löveg HE-töltényéhez már 260-as árat ír, de a wiki-n még 85 az ára.
Ide kapcsolódó kérdésem: Kifejlesztve kell lennie a megfelelő ágyúnak, vagy enélkül is meg lehet venni bele a lőszert?szerk: Ok, kösz a válaszokat, akkor este még meghajtom az oroszlánt és betárazok ebből a lőszerből.
-
[HUN]Dani
őstag
Régen volt olyanról szó, hogy a VK3601H heavy kategóriába kerül valamikor. Ebből a dologból lesz valami vagy csak szóbeszéd volt?
-
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
válasz
ЯΞNΞGΔT #42663 üzenetére
Sziasztok.
Most értem a hétvégi termés végére és olvasom, hogy micsoda tőzsdézés folyik itt az MK3-as gold lőszerrel!?
Mennyire biztos ez az áremelésből nyerhető haszon? Mert akkor én is befektetnék pár millát - igaz nem annyit mint McRay -, de nekem jól jönne az is.
Igaz nem ugyan ez a tétel, de állítólag a Luchs tank megvételével is lehet taktikázni, ugyanis feljebb kerül 1 tier-el és ami a helyére lesz, azt megkapja - +garázst - az, akinek a garázsában van a Luchs. Az még kérdéses számomra, hogy csak akkor kap garázst, ha fullra van töltve a garázs vagy akkor is ha van szabad hely?!?
A wotdbinfo már frissült is a 8.4-es szerinti techtree-ket mutatja. -
jimmy74
őstag
Különben az oroszoknál ugyanannyiba kerülnek ugyanazok a lőszertipusok?Meg lehet nézni?
Mert ha igen valszeg jó üzlet lesz ez!
Látom most korábbi hsz-ből,van ott egy táblázat benne lőszerek,..hát nem tudom... ugyanazok az árak? -
Mcray
senior tag
válasz
ЯΞNΞGΔT #42659 üzenetére
Vettem volna drágábban is, de kiirta, hogy nem enged több tankot eladni.
Így mi értelme van a 70 tanknak, ha 5 eladása után közli, hogy "Y U SELL YOUR TANKS? FUCK YOU!"
Igen ismerem a hivatalos szöveget, hogy security meg hasonlók...
Djuree
Van még értelmes áron Nvidiás gold? Csak ezért nem szeretnék vid karit venni... -
Djuree
félisten
válasz
ЯΞNΞGΔT #42659 üzenetére
"csak" 15 milla haszon
van még 13,5k goldom hála az nvidiás kódokkal való üzérkedésnek, kb. harmad áron jutottam hozzá, lehet váltok kis kreditet is, most van arany szarásigmert nekem csak 2 milla kreditem van, de jó lenne még 1 milláért lőszert venni, kéne a bélára a della...
-
diegho
nagyúr
Első köröm reggel. E-75 ossza az észt, parancsokat ad mindenkinek, hogy merre kell menni stb, mikor nem megyünk nooboz. Na mondom ez biztos valami prő (vagyis 800eff lófaxjóska skill), be is áll keresztbe egy IS-4 és egy E-100 elé, meg is hal. Írom neki, hogy ez nem semmi teljesítmény volt. Erre ő, hogy nézzek tükörbe, mert egy igazán nagy balfaszt fogok látni. (imádom mikor a lowbobok nem tudják, hogy a csata messze legjobb játékosával próbálnak vitatkozni) Mondom oké persze. Lehozom a csatát 7800dmg 7kill 50B-vel. Második legtöbb sebzés tanktól a csapatban 2053!!! Arty sebzett 3k-t, a prő 470-et. Megnézem a statját csata után. 47% természetesen. 750 eff. Az ilyen miért próbál irányítani?
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz
Djuree #42649 üzenetére
És van bátorsága valakinek ezt megjátszani?
Mivan ha rájönnek az emberek turpisságára és még sem emelik meg az árát, vagy csak olyan mértékben amivel még plussz jövedelem nem szerezhető be.
Én erősen gondolkozom rajta, mert most épp gyűjtök, hogy visszavegyem T110E5-t és van 3 millám - jó lenne befektetni -
Mcray
senior tag
válasz
Eagle16 #42647 üzenetére
Eagle16
Kérlek mondjad, hogy én is csatlakozhatok a tier 7-es közepes tank mókádhoz. Napok de inkább hetek óta 40%-os napjaim vannak főleg, mert egyedül nem bírok el 3-4 hozzám hasonl (vagy jobb) ellenséges játékossal, ha a csapatunk nem sebez csak annyit 14-en mint én egyedül.
Én valami 30 millióért vettem 83MM-es HE lőszert. Ha ezt beszopom, nem fogok örülni
AVarice
Szerk: Igen 83mm-es repeszromboló Mk3 -
Djuree
félisten
válasz
Patrick76496 #42648 üzenetére
pontosan ahogyan írod kedves barátim
-
Eagle16
addikt
Tegnapi platoonozás: [link]
Ezzel meglett a Centurion I.-es is, de még várok a megvétellel mert én is veszek sok-sok HE lőszert
-
Djuree
félisten
vettem én is 2 milláért lőszart, hátha nem szopjuk be
-
scyllarus
veterán
Luchs: Tank cost changed from 39,000 to 155,000. Nem sok, de nekem prém nélkül az a 38,5k kredit is jól jön.
-
KaLeun
senior tag
Ismeri valaki ezt a JuraPura nevű fazont? LiveIT klánjának a 322-nek a tagja. Ő tényleg egy jó játékos? Mert az eff és a wn6 értéke nagyon jó, viszont több tucatszor találkoztam már vele és azon kívül, hogy akkora az arca mint a Mount Everest, a teljesítménye egy nagy nulla. Jóformán 1k sebzésnél többet nem is láttam..
-
jahrn
senior tag
válasz
adrian360 #42640 üzenetére
En is most mentem egy draw-t a Hellcat-tal ahol kiosztottam 4k+ dmg-t. Jo lenne ha replay alatt is lehetne tankok kozott valtani mert kifejezetten erdekelne h mi a f@szt csinaltak a hvy-k kozben...
Jah, meg osszejott a Hellcat-tal egy Steel Wall isPedig KV-1S/ARL 44/JPzIV/Jumbo lottek (volt ott mas is de csak ezekre emlekszem)
-
válasz
malnabokor #42638 üzenetére
Van pár nem ELC AMX.
-
malnabokor
senior tag
Mi a hiba a kepen? (a leosztasban?)
-
K6000
aktív tag
-
malnabokor
senior tag
Amugy mikor jon meg a 8.4 az EU szerverre? (befektettem a penzemet en is a loszerbe
)
-
Chris0321
veterán
Szerintem hagyd mára a dolgot és ha vigyázni akarsz az idegeidre pár vesztes csata után lépj ki és csinálj mást. Ma nekem sem ment, pedig ki akartam fejleszteni a T21-est és még a kreditet is ki kellett volna farmolnom, de hasonlóan alakultak a csatáim és inkább hagytam a francba.
-
myckey
veterán
no akkor be is vásárolok én is ebből a gold ammobol
aztán meg copunk mint a torkos borz -
gy-daniel
tag
Azt a lőszert pont nem használom azon a tankon... arty ellen a HE is sebez 400 felett, nagy tankokon meg az sem megy át. De a HE legalább sebez azokon is. Nem épp egy jövedelmező tank, hát még ha elkezdenék arannyal lődözni azzal a pontatlan ágyúval
. Szóval továbbra sem tetszik a változtatás, de ez már az én bajom... Ha cserébe nem 10k lesz a javítás, és a szorzóit is emelik, akkor rendben, bár akkor sem lehet vele majd ugyanabban a stílusban játszani.
-
NomaxXx
csendes tag
Egy kis videós taktika Malinovka pályára, csak ilyen általános útmutató
[Videó] -
Fel
addikt
válasz
gy-daniel #42623 üzenetére
És az MM besorolásából levesznek 2 battle tiert (normál tier 6 light tank besorolást kap, mint az 59-16, vagy az AMX 12t). Ezek után kevesebbszer fog összekerülni tier 10-es tankokkal
és tier 8 artikkal*. A 10,5 cm-es löveg HEAT lőszerét még nem gyengítették, úgyhogy én meg nem sajnálom.Megtaláltam végre:
*Tier 8 artikkal egyáltalán nem fog találkozni.
-
Enzolord
addikt
válasz
GrooveHero #42618 üzenetére
CSak 19000 db-t tudtam venni, de ez , ha bejön, akkor pont visszahozza a menet stabilizátor árát...
Ha nem, akkor meg így jártam.. CSak saját felelősségre.. -
Fel
addikt
válasz
GrooveHero #42607 üzenetére
45 kreditet lehet nyerni 1 darabon. Patch notes-ban benne volt hogy emelik az árát.
8.4-es orosz kliensből:
---------------------------------------------------------
Ezekből a 8.4-es tank állítgatásokból erre leszek a leginkább kíváncsi:
AMX M4(1945)
Depression angle of 105 mm Canon 13TR gun changed from 5 degrees to 10 degrees
Depression angle of 90 mm DCA 30 gun changed from 5 degrees to 10 degrees
Depression angle of 90 mm DCA 45 gun changed from 5 degrees to 10 degrees
Depression angle of 90 mm F3 gun changed from 5 degrees to 10 degreesEddig sem volt rossz, de ezek után igazi King of the Hill lesz a francia M4.
-
vJokka
aktív tag
válasz
GrooveHero #42618 üzenetére
A 83 mm HE Mk3 85 ezüst a teszt szerón is.
-
nyunyu
félisten
válasz
nyunyu #42612 üzenetére
Jol eldugtak, alig talaltam meg a Cromwellnel, hogy 260 lesz a QDF 20 pounder HE loszere.
Viszont a Luchs/Leo/VK2801 rebalance nem tunik hulyesegnek.
Pl. VK2801 alap lanctalp teherbirasa jelentosen megno.
Most feltettem a legnagyobb motort, mert megvolt a nagyobb nemet tankokrol, aztan anyaztam, hogy a szinten kifejlesztett radiot mar nem birta el, ilyen aprosagokrol, mint alcahalo mar nem is beszelve.
Kenytelen voltam freeXPhez nyulni, hogy felferjen a rammer+venti is.
Ami kulon orvendetes, hogy -6/+17-rol -8/+20 fokra no a fuggoleges kiterithetoseg, igy dombos terepen (melyik nem az a sorozatos palya "atepitesek" ota?) kevesbe lesz nemetes a VK2801 hasznalata.[szerk:]
Purchased:
Shells HE Mk. 3 (130000 item(s)) successfully purchased. - Credits: 11 050 000. -
Enzolord
addikt
válasz
GrooveHero #42599 üzenetére
Köszi az infot, bevásárolva..
-
emre
veterán
Egy nem túl rossz kör type-al, nem sebeztem sokat, csak igyekeztem jókor jó helyen lenni.
Victory! Map: ! Map: Fjords 2013. március 3. 19:27:16
Vehicle:: Type 59
Exp: 3 834 (x2) + Credits: 97 851
Achievements: : Top Gun, Mesterlövész -
Z.m.Z
aktív tag
Délután fél három óta meg van a szorzó a KV-1-en....... 12 vesztes csata........
Bezzeg amíg nem volt meg az volt a mumusom most meg csak a tüzérek vannak alttam...
De az előbb még azok se.....
-
nyunyu
félisten
válasz
GrooveHero #42599 üzenetére
Most elegge el van szabva a T8-9 brit medekre/heavykre valo OQF 20 pounderek loszerara.
AP 680, HE 85 credit?
Hasonlo parameterekkel biro 88mm nemet loszerek egysegesen 252 creditbe kerulnek, amerikai 90mm-esek meg 255-be. -
Mcray
senior tag
"kicsit" ideges voltam. Elküldtem a saját csapatot a halál fa*zára, utána meg levezettem az ideget az ellenséges tankokon. Ja és mázlimra nem egyedül hanem hárman voltunk szarban, így ki tudtunk mászni belőle...
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #42601 üzenetére
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #42606 üzenetére
Az IS3 is jó, de amikor megvolt, nekem az volt az első ág, akkor még nagyon nem tudtam játszani vele..
Olyan a statom is, most már kezdek egész tűrhetően játszani, egyszer lehet, hogy visszaveszem.. -
GrooveHero
addikt
Azt nem tudom. Bemész a boltba, kikeresed a brit HE lőszereket és az említett MK 3 lőszer drágább lesz a 8.4-ben, ezért most állítólag érdemes belőle bevásárolni. Jó kis kreditet lehet szerezni ha kijön a peccs és eladod a depóból az előbb említett lőszert. Mondom, ez nem 100%, de az orosz peccs is így jött ki. Szóval elvileg nálunk is így lesz.
-
SoulReaver
veterán
válasz
sebijani1982 #42603 üzenetére
Nekem ez az összeállítás van, és így a legjobb.
KV-1 -re töltés gyorsító már fent van,
- célzásgyorsító és venti lenne az ötletem.
Felfüggesztés felesleges sztem... legénység képességei közt legyen mind1iken a repair meg bia elsőnek.. meg legyen nálad repair kitEnzolord
Nekem ez az IS-3 eddig a favorit, még tier 9 tankokkal fel lehet venni vele a harcot.
IS-t is szerettem, mentem is vele kicsivel kevesebb mint 1000 csatát, de ezzel közel 500 csatával szinte behoztam az IS-t statisztikailag.
Sajnálom, h orosz nemzetben ezt az ágat itt be is fejezem... utána már egyik sem jön be.Mcray
LOLNem kapják meg olyan könnyen a kis IS-3 hp-ját
Am. sok esetben pattan a hasa, a legbiztosabb pont szemből az orrész-sárvédő között..és ott általában BL9 488-at lő bele -
Mcray
senior tag
válasz
SoulReaver #42601 üzenetére
Az ellenfél oldalon meg áll egy Tiger és azt is lefényképezte a tulajdonosa. Ott ez a kép címe:
"Béna ellenséges IS-3 tisztán mutatja a hasát. Ingyen sebzésre, creditre és XP-re fel!!!"
-
Imilenni
addikt
válasz
sebijani1982 #42603 üzenetére
Hmm..felfüggesztés minek rá ?
"célzásgyorsító és venti" én erre szavazok! -
sebijani1982
senior tag
KV-1 -re töltés gyorsító már fent van,
- célzásgyorsító és venti lenne az ötletem.
- vagy inkább felfüggesztés és venti
- vagy felfüggesztés és célzás gyorsító a jobb megoldás. -
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #42593 üzenetére
Nem rossz..
Tierek nélkül még mindig ez a legkeményebb tank....
Noob biztos az biztos.. Én is visszavettem partizánkodni..
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest