- Milyen nyomtatót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
törölt tag
Csípem az első osztályt. Mikor két perc után már egyedül van az ember a csapatból...
-
Atlantis
veterán
Nincs valakinek ötlete, hogy az új XVM-mel miért tűnik el arty-nál a DAR? Semmi mást nem változtattam meg.
-
nyunyu
félisten
válasz
Djuree #42487 üzenetére
melyik az a mod ami a minimapra kirakja a tankok neveit is?
Uj XVM minimapja tudja.
Meglevo konfigodba ne felejtsd el bemasolni a komplett minimap szekciot a C:\Games\World_of_Tanks\xvm-doc\samples\Full config EN\XVM.xvmconf-bol
aztan enabled: trueJa, uj XVM csomag mar a res_mods\0.8.4-be pakolja magat, ugyhogy kezzel kell tenni a 0.8.3-ba.
[szerk:]Egyelore meg szivok az ikonok meretevel, meg az ellen tankok is fixen pirossal vannak kiirva, nem nezi a szinvak beallitast.
-
AlexWolf
senior tag
van, és szeretem
Nagyon jó kis gép. pont ugyan az, mint a régi pz4 a nagy toronnyal és ágyúval. sajna ugyan egy tierrel feljebb került, de így is jó nagyon. arra is elég az ágyúja, hogy tier 7-ben is sebezzen, de az igaz, hogy nem sebez sokat így inkább messziről kell használni. -
myckey
veterán
na bandérasz!
ma is jót nevettem -
nyunyu
félisten
válasz
myckey #42479 üzenetére
jobban is szeretem,nem írja teli a képernyőt sok szarral
Be lehet kapcsolni, hogy tankonkent csoportositsa a sebzeseket, igy csak annyi sort foglal, ahany tankot sebeztel, plusz egyet az osszesitonek:
Konfig reszlet:
"hitLog": {
"enabled": true, // on/off switch
"x": 30, // X position
"y": 450, // Y position
"w": 400, // Width
"h": 300, // Height
"lines": 10, // Number of lines. Old lines will be pushed out
"direction": "down", // Log direction: up - lines will be added from up to down, down - from down to up.
"insertOrder": "end", // Insert order: begin - insert new values to begin, end - add to end
"groupHitsByPlayer": true, // group hits by players name
// Hits header format, including last hit (macros allowed, see readme-en.txt)
"formatHeader": "<font color='#FFFFFF'>Damage Done:</font> <font size='14'></font> <font size='1{{nick}}'><b><font color='#fd0000'>{{dmg-total}} hp</font></b> <font color='#FFFFFF'>Last Damage:</font> <font color='{{c:dmg-kind}}'><b>{{dmg}} hp</b> {{dead}}</font><font color='{{c:vtype}}'>({{vehicle}})</font></font>",
// List of hits format (macros allowed, see readme-en.txt)
"formatHistory": "<textformat leading='-4' tabstops='[20,50,90,150]'><font size='12' face='Comic Sans MS'>\u00D7{{n-player}}:</font><tab>{{dmg-player}}<tab>| <font color='{{c:dmg-kind}}'>{{dmg}}</font><tab>| <font color='{{c:dmg-kind}}'>{{dmg-kind}}</font><tab>| <font color='{{c:vtype}}'>{{vehicle}} {{dead}}</font></textformat>"
}, -
törölt tag
Csípem, mikor a tetű AMX-emet a csapattársaim kilövik, letapossák vagy belökik a szakadékba. Kár, hogy ezzel tönkreteszik a játékomat.
-
virkir
veterán
válasz
GaburroSan #42471 üzenetére
Ahogy az előttem szóló, tanult kollégák kifejtették, annyi kiegészítéssel, hogy nem a damage panel, hanem a hit log bugzik.
Érdekes módon nálam pl pályafüggően, Airfield-et nem szereti valamiért. -
vhw
addikt
válasz
Besz*rt a damage panel?
-
krisss93
aktív tag
válasz
Néha előjön, bebugzik a damage számláló.
-
munnergep
senior tag
válasz
SoulReaver #42469 üzenetére
+1
-
nyunyu
félisten
-
-
vhw
addikt
válasz
zsloti #42463 üzenetére
Hát én ha gyorsan be akarok azonosítani egy kártyát, akkor ezt a táblázatot szoktam elővenni.
E szerint, nemhogy jobb, de lényegesen gyengébb a 210-es az említett kártyáktól.
-
joergie
őstag
válasz
virkir #42454 üzenetére
Szia. Nem akarunk csinálni egy potens esl csapatot? elegem lett. kéne gold. van egy pár emberem a tarsolyba, szerintem vhw is becsábítható
Aztán még van itt(ph!-n) egy pár ember akivel érdemes kezdeni, csak ne legyen sértődés(ha valaki nem férne be).... teamspeaket elvileg tudunk szerezni.
-
zsloti
senior tag
Üdv
Adott egy gép D925 processzor ,2gb ram,N210 1gb videokártya
A csata kezdetén 40-50 fps majd hamar leesik 10 alá és ott is marad
A grafika minimumom van 25% os textura skinnel
Valami ötlet hogy lehessen játszani is?
Köszi
zs -
vbbb
őstag
Na ilyen is régen volt.
6 győzelem egymás után, majd ez eddig a 9. vereségen vagyok túl egyhuzamban.FUCK YOU WOT oyeaaaa
-
forras2
őstag
válasz
SoulReaver #42449 üzenetére
Tegnap léptem be 1 klánba, és este volt is 1 kis századozás.
Így századozásban láttam, hogy milyen penge játékosok vannak.
A mi irányításunk sem volt rossz, a "vezetők" tudták hogy mit csinálnak.
De volt olyan ellenfél csapat, úgy mostak le minket a pályáról mint a huzat.
De volt olyan is, amikor 1-6-ig századoztunk. 11-en mentünk, ellennél 9 KV1s-volt. 2 tank veszteséggel lemostuk őket.Mi kell a századozáshoz?
8-10 értelmes játékos, akik elfogadják azt, hogy "parancsolnak" nekik, hogy merre menjenek, és ott "mit csináljanak".
És 2-3 vezető, akik jó stratégák, és el tudják dönteni helyesen, hogy adott helyzetben kinek merre kell menni, és mire kell figyelni.
Szerintem ezek kellenek a századozáshoz, bár nem játszottam még így sokat, ezért ilyen téren amatőr vagyok még -
stoppos76
csendes tag
És, hogy ne maradjatok kérdések nélkül, xvm-mel kapcsolatban is kérdeznék valamit.
Belőttem alt-ra a WN6-ot a tank felé és mégsem mutat semmit.Elkúrtam valamit?
-
stoppos76
csendes tag
Olyasmire gondoltam, hogy ha platoonban hoz valaki mondjuk löwét, akkor egy hatos kínai lighttal, vagy valami hasonló jobban rejtőzködő jószággal egész jól lehet keresni bizonyos pályákon. Randomban valami ismeretlennek spottolni szerintem is felesleges. Ha valami vérpistike, akkor lehet hogy a maga mellett lévő hegyet fogja figyelni, miközben te szemben világítod neki a fél ellenséges csapatot.
-
myckey
veterán
be is baszna,ha szemből mennék neki egy T29-nek vagy egy KV-4 gépnek
Az lesz rajta.
Köszönöm a segítségetBevásárlás megvolt.
Grillsütő,KV-2,B1,PZ3első csatámban mondom megnézem,mekkora király vagyok,és bementem a Grillevel 50% os legénységgel
7 ből 1 találat.
asszem veszek bele rendes Crewet,nem játszom az eszem továbbRemélem kedd reggelre sikerül kifarnolnom TR4 től az ARL44 VK3601H pársot.
egyiket mindenképp fél áron szeretném megvenni.meg persze másikat is -
SoulReaver
veterán
Skacok!
Mi kellene a századozáshoz?
Így hétvégente összelökhetnénk, h ne az mm- rendeljen össze minket a "noobokkal"
-
vhw
addikt
-
stoppos76
csendes tag
-
vJokka
aktív tag
Én a GWP-t ajánlanám. Nagyon jó ágyúja van, egyedül ha vastag páncéllal találkozik, akkor szokot nagyon alacsony sebzéseket dobálni, de ha penetrál akkor simán vihet T8 tankot Full HP-ről. Mozgékony is, ami randomban különösen jól jön (általában szeretik les***ni az artyk védelmét, csak sikítoznak hogy ezt lődd - azt lődd).
S51 ellenben lassú, pontatlanabb, viszont nagyobb a sebzés és a "splash". Platoonban jó móka, viszont egyedül sokszor hajtépős.
Kis kedvcsináló a GWP-hez: [link] -
vhw
addikt
válasz
stoppos76 #42433 üzenetére
A wiki azt írja, hogy a spot az fél xp és ugyanannyi credit, mint amennyit a sebzést okozó tank kap (osztva a kérdéses célpontot spotoló tankok számával)
Ha olyan tankot sebzel, amit te nem spotolsz, hanem valamelyik csapattárs, akkor: 50% kreditet kapsz.
Ebből a kettőből jön, hogy a spotoló tank annyi kreditet kap, mint amennyit a sebzést osztó. (osztva spotoló tankok számával)
Haver a sebzéséért kapta rendesen a kreditet, mert ez a dolga, a spot dmg a gratis.
Te viszont jóval kevesebbet sebeztél, több volt ugyan a spotod, de te csak azt kapod érte, ami a többiektől " befolyik". És hát a többi tank kreditszorzója mind változó. Változó, hogy mennyi kreditet kapnának a sebzésükért (még az is beleszól, hogy hozzájuk képest milyen volt a célpont - kisebb? nagyobb?) ennek ugye csak a felét kapják meg, és végül te is ezt az összeget kapod meg.
Tehát egy lényegesen csökkentett kredit mennyiség folyik be - főleg ha te egy 8as prem tankban ültél, aminek magas a kredit szorzója ugye - ahhoz képest, ha te magad szemtől-szemben sebeztél volna másokat. -
Fel
addikt
válasz
memphis221 #42429 üzenetére
Be kell állítani.
Alul Settings, majd a felugró ablakban kicsit jobbra kell lapozni, és ott lesz az opció. A mentés helyét valami olyan meghajtón jelöld ki, ahol bőven van hely, mert még mjpeg tömörítés mellett is sok helyet foglal a felvétel.
---------------------------------------------------------------------------------
Más...
Az új XVM tovább bővült pár hasznos dologgal:
A "Service Record" ablakba is bekerült pár minősítés, tier átlag, stb.
-
stoppos76
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem volna. Tegnap Malinovka assaulton voltunk platoonban két type-pal. A wiki azt írja, hogy ha mutatsz, az fél xp, és teljes credit. Én mutattam 3961-et és sebeztem 773-at, öszesen 4734. Haver sebzett 2708-at és mutatott 1760-at, ami 4468. Kaptam 1263 xpt, ő 1668-at, ami rendben is van. Viszont lóvéban én 88k-t kaptam, ő pedig 106k-t.
A kérdésem az lenne, hogy rossz a wiki, vagy mutatásért járó összeget nem szorozza fel a prémtank szorzójával? Vagy van valami amit nem jól tudok/nem tudok?Köszönöm.
-
myckey
veterán
No asszem bevásárolok pár gépből.
M6,KV-2 örökös lesz
ARL44 meg kell az 50 100 miatt
VK3601h meg a Tiger miatt. (jaja,kell a Tigrincs,tesztszerón nagyon bejött,és még be se vagyok lőve)Viszont lenne kérdésem is.
A VK-t mivel érdemes haszánlni?
Könisch löveggel?
Ez egész jónak tűnik,de valami orbitálisan keveset sebez (mondjuk tesztszerveren egyből fasza csatát hoztam le vele) -
vbbb
őstag
válasz
Spenike #42428 üzenetére
Győzelem!
Csata: Murovanka 2013. március 2. 9:46:46
Jármű: Churchill III
Szerzett tapasztalat: 2 050 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 22 407
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "II. osztály"Inkább vettem egy Churchill III-at...első menet prémium nélkül.
-
vbbb
őstag
PzKpfw IV Schmalturm
Pros:
-Strong turret armor
-Excellent Penetration
-Good Credit Maker
-Excellent accuracy
-Great tank to train Med. CrewsCons:
-Slow turret traverse
-Low Alpha damage
-Weak Hull Armor
-Somewhat SlowHmm...pont lenne erre e talicskára pénzem....i don't know...very tanácstalan vagyok. Valakinek van ilyen gép a garázsban?
-
Scheffer
tag
-
Fel
addikt
válasz
memphis221 #42419 üzenetére
FRAPS helyett szerintem jobb az ingyenes MSI Afterburner (nem csak MSI vga-hoz, nem csak tuningra jó).
Az így felvett videó tömörítéséhez pedig jó a Handbrake nevű program. -
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
memphis221 #42419 üzenetére
A játékbeállításokban van egy kapcsoló, ami replay fájlokat készít játék közben. Alapértelmezésben nem tudom, hogy be van-e kapcsolva.
Azokat később vissza lehet játszani (mondjuk ha ugyanolyan verziószámú). Ha ezt a visszajátszást felveszed videófelvevő programmal (pl. Fraps), akkor már meg is oldottad a helyzetet. -
-
memphis221
tag
sziasztok!
lehet hülye kérdés de hogyan veszek fel videóra pl egy csatát vagy részleteket?
köszönöm
-
Simulacrum
senior tag
-
nepszter1
addikt
-
sith7
félisten
Mit díjaz jobban a program ?
damage ? kill ? foglalás ?
sorrend ?
-
vhw
addikt
válasz
Cseri0058 #42405 üzenetére
Az 5k sebzés 27 lövéssel jött össze (24 találat volt, 3 lövés helyből ment a levesbe).
A lőszer átlag dmg-je ~490, tehát az 5k sebzés ~10 jó kövér lövésből meglett volna, ehelyett majdnem 3szor annyiból lett meg - sok volt a kis sebzéses kegyelemdöfés, ami ilyen szempontból nem gazdaságos. (a lőszer ára 1070 darabonként és kitudja nem repült-e 1-2 prem lőszer is)Ha a tank még ennek tetejébe kb 5-10% HP-val, netán több modul sérüléssel élte túl a csatát, akkor elég vaskos volt a javítási költség is.
Szóval egyáltalán nem lehetetlen... a magas sebzés csak egy dolog, van több tényező is ami veszteségessé teheti a meccset.
-
emre
veterán
válasz
Cseri0058 #42400 üzenetére
Igen, 68565 kredit ami prem nélkül 45710 lenne. 27db lőszer 27*1070= 28890
A javítás sajnos nem tudom mennyi, mivel ma nem tudom megnézni számomra az sem derül ki, hogy mennyi hp-val élte túl, de van rá 19820 xp hogy ne legyen veszteséges prémium nélkül.Lehet tévedek, majd holnap pontosan utánanézek, de szerintem ennyi sebzéssel prémium nélkül is fenntartható.
-
nyunyu
félisten
Iyen nincs.
Beallok VK2801-gyel Campinovka vedokent fas dombocskara a parton, hogy passziv scoutkent szemmel tartsam a terkep jobb szelen felvonulokat.
Erre beall a seggembe egy E75, es elsokent nyit tuzet rajuk.Nyilvan engem vagott ki az idiotat celzo arty.
Plane: battle time expireddel napi dupla lett belole.
Ugy latszik, elobujtak a nagyonpiros hetvegi luzerek.
Aktív témák
Hirdetés
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest