- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós kamerák
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
forras2
őstag
Van itt pár célzórendszer.
Az elsőt nem tudja valaki, hogy elérhető-e valahol angol verzióban? -
Fel
addikt
válasz
Pocok9b #43792 üzenetére
Csak 8.3-as klienssel.
Változnak a mapok, változnak a tankok, így az esetek 99,99%-ban nem kompatibilis visszafelé a dolog.------------------------------------------------------------
Videó az új arti MM működéséről: [link]
Bozso68: Úgy látom azzal a lapossal csak a baj van
Pedig most már támogatja a WoT az SLI-t is.
Próbáld ki a legújabb bétás nV driver. -
grex4
aktív tag
válasz
szucsinka #43778 üzenetére
Megvettem, kipróbáltam és azért nem ennyire egyszerű a helyzet. Pont ezért kérdeztem rá.
Nincs prémiumom és még profi sem vagyok, 2200 sebzést kiosztva is mínuszos lett az új ágyúval a kör.
Megnéztem és kiderült hogy ebbe az ágyúba 4szer annyiba kerül a töltény, 1000 kreditbe. Kizárólag tier 7. tankot sebeztem, 1 lövés ment csak mellé, többi sebzett. (10/11) Elgondolkodtató hogy megérte-e megvennem... -
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Egy nagyon gyors kérdésem lenne. Hogyan tudom megnézni a 8.3-as replay-eket? Előre is köszönöm. Jó játékot mindenkinek!
-
nyunyu
félisten
Balance Changes & Various Fixes
Fixed after-shot static in the left speaker for some configurations= Low caliber loves utan mar csak 2-3 masodpercig jatszik zarlatos kereplot a bal hatso hangszoro, ha 7.1 hangrendszered van.
Komoly fejlodes ahhoz kepest, hogy 8.0-8.3-ban fel percig kerepelt.
-
scyllarus
veterán
Akkor most ér valamit ez az invite kód?
Engem csak megkeresett a srác, segítsek a bonust aktiválni, és ez megmaradt. Kérdezte mit csináljon vele. Felajánlottam, hogy megkérdezlek titeket.
Nekem egy fillér hasznom nincs az egészen, közöm sincs hozzá. (Megrögzött Ati-s vagyok) De nem is akarok elsózni vmi vackot. Csak gondoltam, jól járhat 2 ember is.Hátha valakinek van haverja, aki most akar kezdeni, vagy most kezdett és még nem sajnálja újrakezdeni.
-
xtmod
senior tag
válasz
Mottie #43735 üzenetére
szia.
neked milyen felbontással, milyen grafikai beállításokkal megy a wot? ssd vinyón jobban fut? (most készülök egyet venni) hogy lehet az, hogy a ph-n soknak ugyanezen a gépen full hd-ban ultrán fut szépen a far cry 3, (youtube-os videókat is láttam róla)nekem meg normál grafikára kell állitanom sima hd-be a wot-nál, természetesen a far cry-nál is jócskán hátrébb kell állni az agarakkal, ami a beállításokat illeti.
üdv.
-
Bozso68
őstag
Szevasztok!
Y500-zal nyomom a játékot, és a frissítés óta teljes képernyős üzemmódban receg, vibrál a kép.
Ha visszarakom ablakba, akkor simán megy kifogástalanul.Valakinek van tapasztalata, ötlete?
Köszi: Zsolt
-
-
Bingisz
addikt
Megjelent a historical realism gun sound mod 8.4 kompatibilis verziója is: [link]
-
grex4
aktív tag
T-29-re érdemes kifejleszteni a legnagyobb ágyút? Ér valamit az a 30-40pen vagy inkább a közepes ágyú arannyal? Összes Orosz IS-ról pattogok nagyon és a fejlettebb Tigerekről is.
-
gy-daniel
tag
Ha vki kíváncsi a Swamp és Komarin pályákra, vegyen fel a játékban, és indítok egy gyakorló csatát, hogy megnézhessük. (Holidmar néven találtok rám.)
-
forras2
őstag
Sziasztok
4 napig nem volt netem, így ezt az 1100 HSZ-t nem olvasom végig, így ha valami olyan kerül most elő, ami már volt a napokban, akkor elnézést.
Tudtok nekem linkelni valami jó kis hang módot, ami a lövés hangokat módosítja kicsit, és műkcik a 8.4-el?
Illetve van olyan XVM ami megy 8.4-en? Ha igen, akkor azt is linkeljétek légyszives, illetve a szerkesztő progiját, amivel be tudom állítani, hogy a sebzéseket hol írja ki nekem.Köszönöm
-
virkir
veterán
válasz
nyunyu #43752 üzenetére
A 2.13-as nem működik sehogy sem.
Még a 8.3-hoz valaki részben megfaragta, nem voltak az új tankokhoz ikonok de ment rendesen a 8.4-el teljesen kakukk.
A 3-as meg kb úgy viszonyul a ketteshez min win8 a win7-hez de legalább még ocsmány xp-s a dizájnja is.
kipróbáltam a WOT Statistics-ot is de valahogy nem az igazi ez sem. -
myckey
veterán
Diegho
LOLMás:
mondtad hogy 8.4 előtt lenne videó,az akkor ment a letűnt kor részlegbe?Szucsi
660-tól van érvényben az a kódos mizéria. -
szucsinka
őstag
a gtx470-es kártyára kapok bónusz kód -ot?
-
diegho
nagyúr
nézd meg, az ilyen kérdéseket tényleg nem értem, amíg leírjátok a kérdést, legalább tízszer megnézhetitek.
most tényleg lemértem mennyi idő megnézni úgy, hogy nincs elindítva a játék:
- wotdb.info - 3sec
- oldalra görgetés - 1sec
- IS-8ra kattintás és betöltés - 2sec
ennyi és már tudom, hogy nem kell a torony
- egér ráhúz a tankra - 1sec
- kivonom a teherbírást a súlyból - 1sec
- egér ráhúz stock ágyúra és megnézem hány kiló - 1sec
- egér ráhúz top ágyúra és megnézem hány kiló - 1sec
- kivonom a top löveg súlyát a stockból - 1sec
- összehasonlítom a teherbírás és az ágyúk közötti különbségeket - 1sec
11 sec és megvan amit akarok. Ha játékban vagyok ez kb a fele. -
sith7
félisten
Az IS-8 - ra is egyből mehet a nagyobbik ágyú, mint az IS-3 - ra, vagy torony, lánctalp is kell rá először ?
Csak a free xp miatt kérdezem, hogyan gazdálkodjak vele
-
Bobyjack
senior tag
válasz
ricsidealer #43672 üzenetére
LOL. Hát persze, hogy játszom még
-
04ahgy
nagyúr
Arra gondolok, hogy az nVidia kupon beregisztrálásakor kapsz invite kódot is és bónusz kódot is. A kolléga meg nagyban ajánlgatta az invite kódot - gondolom a bónusz kódot felhasználta.
De én arra gondolok, hogy a bónusz kód ő általa való felhasználása a más játékosnak átadott invite kód nullázását vagy felhasználhatatlanságát vonja maga után.
Amúgy az invite kód ugyanannyi goldot ad, mint a bónusz kód. A "nagy" az 7500 goldot, a kicsi meg asszem 2050 goldot. A kettőben pedig közös a 30 nap premium account.
HGyu
-
jano_77
nagyúr
nyunyu vagy bárki más....ERRE van vmi magyarázatotok esetleg?
-
Jolet
őstag
olyan statisztika nincs hogy melyik pályán hászor voltam?
ma az erlengberre folyamatosan tesz
rohadtul unom -
jano_77
nagyúr
használ vki WotLogger-t?
eddig tök frankón működött a 2.13 verzió, de most hogy megnyitottam a Hatékonyságom, Átlag sebzésem, Átlag TP csatánként....mind-mind 0!?!
Mi a pék haragja történhetett?(#43751) Moleman: szuper
....azért köszi az infót
-
p06
senior tag
válasz
virkir #43742 üzenetére
Hát meglátjuk, remélem javulok. Köszi!!
Viszont nálatok a frissítés óta a T30-nem lett pontatlanabb vagy a Super Phersing? Mert mostanában rengeteg luftot lövők és néha a célzó kőrhöz sincs köze a lövésnek.... És a T30 nál ez a 17.71sec-es töltési idő miatt piszok kellemetlen.
-
virkir
veterán
Hát ha csupa ilyen vacak játékossal sorsolna össze minden csatában nem lenne semmi bajom.
Azt nézd, hogy az elmúlt héten és az utolsó 926 csatában nyújtott teljesítményed már bőven az átlagot meghaladó, tehát fejlődsz, odafigyelsz. Ha még az átlagsebzést is sikerül javítanod nem nem lesz semmi hiba a többi meg jön magától.
Ez már elég szvsz. -
scyllarus
veterán
nVidiás INVITE kód érdekel valakit? Tehát nem a bonus.
-
jano_77
nagyúr
Meg tudja mondani nekem vki, hogy a Jimbo-s célkeresztet használom - eddig is ezt használtam - és mikor meghaltam és átültem más tankba, akkor ugyan az a célkereszt maradt a másik tankon is, mint nálam....viszont most a 8.4-ben a másik tank célkeresztje teljesen más lett, alig venni észre
Hol, mivel tudom ezt beállítani, hogy ugyan az legyen? -
myckey
veterán
válasz
Mottie #43735 üzenetére
na ja!
ma én is szakaszban TR2-3 ba nyomultam....a Win az klassz lett,DE hogy a WIN6 mit fog holnap mutatni,arra kíváncsi leszekNekem az az egy gondom van a BDR géppel,hogy alig pattint valamit,szarrá lőnek
meg nehézkesen tudom rejteni a felépítményt....
mondjuk most próbálok áttérni a távolabbi lövöldözésre. -
virkir
veterán
-
Tenken
őstag
válasz
Szlopa #43724 üzenetére
Bdr-ig eléggé. Aztán az elején az is szar, mer lassú meg magas stb.. De az a 7-es gun az mindenért kárpótol a végén. Alacsony szinteken nem kell sok xp, pláne kifogsz egy jobb kört, akkor duplával hamar megvan. Amx40 volt nálam a holt pont, ott azt hittem sosem lesz vége.
Ja most nézem, az a másik ág
. Szóval akkor a heavy nem olyan rossz. Nekem nincsenek kirívóan rossz élményem a korábbi heavy ághoz képest. Külön poén, hogy a francia az első heavy 4-es szinten, sokan nem is tudják még mit lehet vele kezdeni.
Bat ágon is haladok. Nekem már elc volt az 5.-ik, azt nagyon szerettem. 12t van most, az se rossz, de kicsit zavar, hogy olyan lomha elc-hez képest. Persze a forgótár, meg a torony nagy előre lépés. Viszont én már anno elc-vel is a vége fele komoly sallereket kiosztottam menet közben kanyarból, hogy nem akartam elhinni. Nincs kizárva, hogy később még vissza veszem.
-
Moleman
addikt
válasz
Szlopa #43724 üzenetére
A B1-et sokan utálják, de nekem már azzal is sikerült megbarátkoznom (persze az előtte lévők tényleg szarok, hiába volt velük 1200+ efficiency-m), a BDR meg már a nagyobbik 75-össel is egész jó a 90-es még nincs meg rá. A nagyobb tankok még jobbak.
Örülj, hogy nem volt ELC-d, én nagyon vártam, mert szerettem scoutolni, de az szörnyű volt, nagyon rossz eredményeim voltak vele. (Most van AMX 12-m, nem rossz, de emlékeim szerint ötösnek sokkal jobb volt - az AMX 13 75 meg már akkor sem volt meggyőző, előre félek tőle, hogy mennyire lesz rossz hetesnek.)
-
Moleman
addikt
Én két accounttal toltam ki a Hetzert, először L/48-cal, most L/28-cal, az utóbbi jobban bejött, még a Stugon is rajtahagytam, amíg nem lett meg az L/70. Távolról sem olyan rossz, ha talál, akkor távolról is nagyot sebez a HE miatt (AP-val nem jó túl sok mindenre).
De ha a trollnál maradsz, akkor is fejleszd ki mindkettőt, mert a Stugon az L/48-ból fog jönni az L/70.
-
nyunyu
félisten
Jatekstilus fuggo.
10.5 StuH-hal ne akarj sniperkedni, mert semmit sem talal el messzirol.
Azzal oda kell lopakodni az ellen moge, aztan beledurrantani az oldalaba/hataba egy HEt.
Advanced juzerek tolhatjak szembol szembe is, de ahhoz kell a HEAT.7.5 PaK viszont eleg pontos es gyorsan tolt, viszont nem faj annyira az ellennek.
Ezzel inkabb tavolrol erdemes gepeszkedni, mint a nemet TDkkel altalaban. -
Jolet
őstag
ezen logika mentén jövőhéten lehetnének 8-as tankok akcióban
lenne 4-5 amit meg kellene vennem :-) -
Sanya
nagyúr
xvm-et használ walaki windows 8-cal?
-
Tenken
őstag
válasz
Szlopa #43708 üzenetére
Farmolni 8-as tank kell. Persze ennyiért ajándék, de nem egy kimagasló tank. Igaz MM-jét nem ismerem, meg a kredit szorzót sem.
(#43711) jano_77:
Húzásnál az a lényeg, hogy jó köröket menj nem? Így arra akármelyik típuson belüli megteheti, amivel magas átlag xp-t tudsz szerezni. Azért praktikusabb a prém erre, mert akkor egyúttal kredit is jobban gyűlik. -
Szlopa
tag
Sziasztok!
Most, hogy hétvégére leárazzák a T14-et, gondoltam veszek egyet.
Kreditfarmolásra használnám. Vélemény? -
nyunyu
félisten
'szameg, het elejen csereltem le a T29-et MK3 loszerre.
-
myckey
veterán
Jaja
erre a legénységre is kitalálhatnának valami olyan állandót,mint mondjuk a TP-re.Mondjuk én a KV-3 gépet most adtam el,de T29 az van.
Tigrist és AMX-et meg majd veszek,de hát mindkét gép,kb.3 hét játékra van még tőlem,szal sokra nem megyek az eksönnel.
Ezt megint kifogtamGyuri
Én is feltenném ezt a csak Damage indikátort,de hát kilövi a 6.érzéket és a kizoomolást
szóval így eléggé felejtős -
jano_77
nagyúr
válasz
csaabz #43699 üzenetére
Személyzet átképzés jól jön nagyon....vártam már rá
A felsoroltakból meg van 3 tank, azokkal fogom tolni, ha időm engedi a játékot.
A semminél több.MÁS:
vki írta, hogy használja INNEN az XVM mini v4 modot!? Azt szeretném kérdezni Tőle, hogy orosz(ciril) betűkkel van, mint a képen?
Aktív témák
Hirdetés
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest