- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Nikon DSLR topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
csaabz
őstag
Kint van a hétvégi akció:
Tier 7 heavyk kedvezménnyel és 3*xp első győzelemnél.
Steel Wallért +7000 credit.
Meg crew training féláron. -
[HUN]-Kisa
aktív tag
Hát németekkel kezdtem és mellék ágként az is7 ágát de most elakadtak nem tudom merre
-
Mottie
őstag
válasz
ricsidealer #43672 üzenetére
Persze
Mostnában még én is. Csak a CW-re nincs megfelelő idő/elhivatás.
Edit: Hát nekem még nem volt IS3-m, de a KT-t nagyon szerettem. Mondjuk hozzánő az ember szívéhez amíg kettő darab T9-es tankot kihúz vele
-
mynames
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa #43675 üzenetére
Mindkettő megvan. Nálam az IS3 felé billen a mérleg nyelve. Viszont olyan pályákon ahol 300-400 méterről lövöldözünk egymásra egymásra ott már érezhető a T2 pontosabb lövege.
-
Djuree
félisten
válasz
IS-3 talán. de a KT se rossz. melyik szimpatikusabb neked? melyik nép?
-
jano_77
nagyúr
Jól veszem észre, hogy a drága WG már megint csak az orosz szervert tisztelte meg a Nőnapi akciójával!?!
Mekkora tróger társaság te atya ég! -
jano_77
nagyúr
válasz
Nem sokat kellett volna vissza olvasnod....hasznos dolog ám
Tessék -
Mcray
senior tag
IS-3-mat egy éve alig használtam. Egy hete elővettem, és ledaráltam vele 4-5db tier 8-at, egy Tier 7 és egy Tier 6-ost, köztük kettő amcsit (T32, Pershing), akik "Tornyoztak"...Sebezni csak a Pershing tudott, de azt is csak golddal...Csapattársam ott volt ha a seggembe akarnának kerülni, de nem lépték meg. Én meg jó ha kétszer pattantam a Pershing tornyáról. Mind egy sarkon álltak és folyamatosan egy kilógott a fedezékből...
Most vagy én fejlődtem ennyit, mióta egy éve kifejlesztettem és bénáztam vele, vagy nagyon komoly páncél és pattintás Buffot kapott amiről nem tudok. Természetesen ha mind megrohantak volna, akkor most nem lenne mit leírni az esetről...de nem tették
-
cscsali
tag
válasz
klezzz #43633 üzenetére
Nem script csak az egyik file-ban kellett az swf file-okhoz igazítani pár dolgot, ami eléggé szopás volt
#43675 [HUN]-Kisa: Szed le ezt, ebben benne van alapból, nem kell külön buherálni.
-
Djuree
félisten
-
BaLee
addikt
válasz
Még 1 szavazat az IS-3-ra. Elvileg papírabb lenne elől, de mivel nagyon szép ívelt formája van így tud pattogni szépen. Ágyúja nagyobbat sebez bár kicsit pontatlanabb, viszont sokkal laposabb az egész tank, nehezebb eltalálni ráadásul IS-3 gyorsabb meg mozgékonyabb is.
-
válasz
Tudnátok nekem olyan oldalt mondnai ahol van olyan addon ami kiirja mondjuk a bal felső sarokba hogy milyen tankba mennyit sebeztem bele?
Az XVM csinálja.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Tudom csak azért irtam hogy emlékszel-e rám? Én már csak Tankozok nem játszok mással nagyon
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Emlékszem igen. Abból is lesz majd valami új érdemes olvasnod azt a topikot is, de ezt ne itt beszéljük meg.
-
Veatta
aktív tag
válasz
+1 voks az IS 3-ra. Gyilkos, gyors pattoghat is.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem akiknek van ilyen tankjai most az 0.8.4-be melyik a jobb?IS-3 vagy Tiger II
Most megvan az IS és megvan a Tiger és nem tudom melyik legyen úgymond az elsődleges tankom!!!
Melyik jobb most? TigerII vagy IS-3??
Köszönöm előre a segítségeteket!!!
[HUN]Dani: emlékszel rám? Project Torque???
+ Tudnátok nekem olyan oldalt mondnai ahol van olyan addon ami kiirja mondjuk a bal felső sarokba hogy milyen tankba mennyit sebeztem bele? Volt ilyen addonom 0.8.3-ba de már az nem működik. + a tankok festése is kellene.De nem igazán találtam.
-
BaLee
addikt
válasz
sequator #43668 üzenetére
A VK2801 tud még meglepetést okozni 10.5cm-es ágyújával arany lőszerrel. Azért az ilyen tier 5-6 tankok megérzik a 350es sebzéseket... Meg tier6ig bezárólag a legtöbb artyt is lehet vele egylövésezni. Bánom, hogy mindenféle komolyabb buff nélkül feljebb tolták egy tierrel...
-
Moleman
addikt
válasz
Cseri0058 #43661 üzenetére
Apropó, az AT-2-t hol kell lőni szemből? Alul középen és fent a kupolánál zölden jelzett a célkereszt, de tízből egyszer sem vitte át a stock Churchill VII.
(#43669) jano_77
Én notepaddel szoktam, az editort egyszer próbáltam, de a tankjelzőikon módosításait hiába mentettem el, nem működött, azóta nem szórakozok vele, azt az swf-et nem másolom be, a többi beállításához meg nem hiányzik a grafikus felület. -
jano_77
nagyúr
válasz
Djuree #43666 üzenetére
Ezzel az editorral szerintem nem.....notepaddal már mást mondanék, mert nem vagyok programozó.
Viszont ezen az oldalon keresztül szerintem egészen egyszerű módosítgatni...a jobb oldalán látható kis ablakban tulajdonképpen azonnal látod, hogy mit változtattál....biztosan menni fog, ha nekem megy.
Ezzel az egyel van most gondom, hogy az ablakban úgy mutatja, ahogyan szeretném, de a játékban vmiért mégsem úgy látható. -
sequator
senior tag
válasz
Mottie #43655 üzenetére
Illetve ilyenkor jól jön egy kis goldammo.
A kis Leopardot nagyon megszerettem még T4ként, miután minden körbe vittem 10 goldammot. Annál több lövésre általában úgy sincs idő.
Oldalról, hátulról simán vittem a nagy dögöket is: Pershing, T29, T34, Jagdtiger. A T5-T6osokat néha szemből is.
Ugyan nem sebez halálosat, de nagyon meglepődnek, hogy egy ilyen kis jószág átüti őket.
Ha nem volt extra rossz kör (összes goldammo kilőve és vesztett), még mínuszos sem volt.Most nincs nálam screenshot, de több olyan köröm is volt, ahol több XPt kaptam, mint a T7-T8 tankjaink. Extrém kretén csapattársak közt T9eseknél is kaptam már többet.
sautia
-
đe$|re
senior tag
válasz
Patrick76496 #43647 üzenetére
Az IS4-t Tier 10-ben én sem éreztem át igazán, Tier 9-ben sokkal jobban ment vele, élvezet volt vele játszani. (Ha élvezni akarom a játékot előveszem az E75-t.
) Végül eladtam. A pénz úgyis jól jön,mert viszem az amcsi heavy és forgótornyos td ágat.
Statisztika:
- átlagsebzés: 2231 dmg/csata (539937 össz sebzés)
- találati arány: 85%
- kilőtt tankok: 247 (268 csata alatt)
- győzelem (51%)/ vereség (48%)/ túlélt (33%) -
BaLee
addikt
-
BaLee
addikt
válasz
mikron #43654 üzenetére
Így van, előttem lévő leírta az igazságot. Scouttal nem az a lényeg, hogy megváltsd a világot és kilőj mindenkit hanem bújj el, spottolgass a társaidnak valamint próbáld levadászni a tüzérséget.
Ha ez a játékstílus nem jön be akkor hagyd a light tankokat a francba, közepes és nehéz tankoknál +-2 tier az ahova berakhat. Azaz 4esként max 6os ellen mész ami szintén nem túl nagy élmény.Amúgy a Tiger II egy papír valami, 175 penes T-34-1el sima lőszerrel tegnap 1v1-ben 5ből 4x átlőttem szemből a tank aljánál 1x kicsit feljebb ment azért nem mentem át. Kicsit taktikázva 1v1ben kilőttem egy full hp-s Tiger II-t úgy, hogy volt mögötte 3-4 másik tank aki szintén lőtt rám és jöttek felém...
-
mikron
tag
Miért van az, amióta 4 -es szintű lettem, minden csatában VII-VIII szintű ellenfeleim vannak egymás után az embernek így soha nem lesz %-os javulása.
Milyen jó mikor az emberrel szembenéz egy Tiger II ..... Game Over.
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #43648 üzenetére
Nalam igy van beallitva:
"formatHeader": "<font color='#FFFFFF'>Damage Done:</font> <font size='14'></font> <font size='1{{nick}}'><b><font color='#fd0000'>{{dmg-total}} hp</font></b> <font color='#FFFFFF'>Last Damage:</font> <font color='{{c:dmg-kind}}'><b>{{dmg}} hp</b> {{dead}}</font><font color='{{c:vtype}}'>({{vehicle}})</font></font>",
// List of hits format (macros allowed, see readme-en.txt)
"formatHistory": "<textformat leading='-4' tabstops='[20,50,90,150]'><font size='12' face='Comic Sans MS'>\u00D7{{n-player}}:</font><tab>{{dmg-player}}<tab>| <font color='{{c:dmg-kind}}'>{{dmg}}</font><tab>| <font color='{{c:dmg-kind}}'>{{dmg-kind}}</font><tab>| <font color='{{c:vtype}}'>{{vehicle}} {{dead}}</font></textformat>"Hatha fel tudod tupirozni a sajat igenyeid szerint.
-
adrian360
őstag
válasz
jano_77 #43648 üzenetére
én így használom, próbáld ki hátha jó
"hitLog": {
"x": 270,
"y": 5,
"w": 500,
"shadow": {
"distance": 0,
"angle": 45,
"strength": 150,
"alpha": 100,
"color": "0x000000",
"size": 5
},
"insertOrder": "end",
"groupHitsByPlayer": true,
"deadMarker": "<font color='#FF3B3B'><font face='Wingdings'>N</font></font>",
"h": 1000,
"blowupMarker": "<font color='#FF3B3B'><font face='Wingdings'>M</font></font>",
"defaultHeader": "<font color='#FFFFFF'>Találatok</font> <font size='13'>#0</font>",
"formatHeader": "<font color='#FFFFFF'>Találatok:</font> <font color='#FFCC66' size='13'>#{{n}}</font> <font color='#FFFFFF'>Összesen:</font> <font color='#FFCC66'><b>{{dmg-total}}</b></font> <font color='#FFFFFF'>Utolsó:</font> <font color='{{c:dmg-kind}}'><b>{{dmg}}</b> <font size='13'>{{dead}}</font></font></font>",
"formatHistory": "<textformat leading='-4' tabstops='[10,45,75,125,205]'><b><font color='#B5B5B5'><font size='12'>×{{n-player}}: </font></font><font size='12'><tab>{{dmg-player}}<tab>| <font color='{{c:dmg-kind}}'>{{dmg}}</font><tab>| <font color='{{c:dmg-kind}}'>{{dmg-kind}}</font><tab>| <font color='{{c:vtype}}'>{{vehicle}} </font><font size='12'>{{dead}}</font><tab>| <font color='#5CDC65'>{{name}}</font></b> <font size='12'><font face='Consolas'><font color='#B5B5B5'>{{clan}}</font></font></font></font></textformat>",
"visible": true,
"lines": 10,
"direction": "down"
}, -
Patrick76496
őstag
Csak nekem megy ilyen gyengén a CW-s tankjaimmal? Nektek mennyi a CW-s tankjaitokkal az átlagsebzésetek? IS-4 IS-7 párossal csak 2200 körül van, utálom mind a kettőt. Randomba a sok retardált miatt nem merem vinni őket, de ha szakaszozok másik 2 54-es wr-ű player-rel, akkor sem lehet mindig hozni. CW-n sokszor nem érek oda, vagy nem oda küldenek, ahol a pankráció van, esetleg egyszerűen nem bírok sebezni a háttérből, mivel mindenki elfoglalta a helyét, és nem tudok biztonságosan kihajolni. Mountain Pass a map mindig. Egyébként meg az IS-8-al is 2185 volt az átlagsebzésem, a T-54-el pedig 1863. Ezekkel nincs gond, sőt kisebb tier-ben még kiemelkedőek is vannak: Type 58 - 1207, T29 - 1991. Amit ma raktam ki az FCM-mel a teszten, ott is 2800 felett volt, bár az csak 7 körből. Fogalmam sincs miért nem megy a 10-esekkel.
-
jano_77
nagyúr
NINCS!
Én is emiatt ronyóztam, de aztán kiválasztottam Ausztriát és tovább engedett, ott pedig simán ki tudod majd választani Magyarországot mikor az adatokat megadod.nyunyu: nagyon köszönöm....próbálom is ki! Az mitől lehet, hogy akár hányszor állítok vmit az XVM editorral a beállításokon, akkor a mirroredVehicleIcons vissza áll true-ra!?
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #43636 üzenetére
ez a beírt sor: <textformat tabstops='[50,75]'>{{n-player}}. <font color='#EB0000'>{{dmg-player}}</font> | {{dmg}} | {{vehicle}} |<font color='{{c:wn}}'> {{name}}</font> | <font color='{{c:dmg-kind}}'>{{dmg-kind}}</font> <font color='#EB0000'>{{dead}}</font>
Hianyzik a masodik es a harmadik oszlop elol a szinezes, igy gondolom az elozo oszlopet hasznalja.
Tupiroztam rajta egy kicsit:
<textformat tabstops='[50,75]'>{{n-player}}. <font color='#EB0000'>{{dmg-player}}</font> | <font color='#FFFFFF'>{{dmg}}</font> | <font color={{c:vtype}}>{{vehicle}}</font> |<font color='{{c:wn}}'> {{name}}</font> | <font color='{{c:dmg-kind}}'>{{dmg-kind}}</font> <font color='#EB0000'>{{dead}}</font> -
vhw
addikt
Aki használt már a mostani nvidia karikhoz kapott kódot, az milyen országot választott az nvidia honlapján?
Mo. nincs köztük.
Vagy van ennek valami jelentősége a továbbiakra nézve? -
joergie
őstag
Srácok! van ez az xvm faxság, hogy cw csata előszobájában kiírja a csapattársaim neve mellett azt a 2jegyű wn6ból számított értéket. Nem tudjátok hogy lehet ezt kivenni?
-
FoBCRaistlin
őstag
Te jóóó isten, ez a MAuser cucc hatalmas fun
-
jano_77
nagyúr
Tudna segíteni vki, hogy mitől lehet hogy a HitLogban a tankonkénti találat jelzőm minden piros? Pedig én csak azt szerettem volna, hogy a 2. utáni szám, maga a szumma találat legyen az, az utána lévő aktuális találat fehér, majd a név wn6 szerint színezve!?
Így néz ki:ez a beírt sor: <textformat tabstops='[50,75]'>{{n-player}}. <font color='#EB0000'>{{dmg-player}}</font> | {{dmg}} | {{vehicle}} |<font color='{{c:wn}}'> {{name}}</font> | <font color='{{c:dmg-kind}}'>{{dmg-kind}}</font> <font color='#EB0000'>{{dead}}</font>
és ilyennek szeretném, hogy kinézzen:Viszont a tank ikonok most már jól állnak....köszönöm az infót
-
munnergep
senior tag
1. csatám ezzel a.. ezzel a... nem is tudom mivel.
[kép]
Ezt szerintem hamarosan nerfelni fogják, ez morbid. -
krisss93
aktív tag
A Valentine AT-ra melyik löveget érdemes használni?
A derpet vagy a snipert? -
Fel
addikt
válasz
mynames #43628 üzenetére
Tessék: Friendly Fire & Team Kill Auto System
----------------------------------------------------------------------------
Korábban sem volt rossz az AMX M4, de így még jobb:
Remélem ha majd folytatják a nem autoloaderes francia tankok sorát, akkor a többi is hasonlóan jó lövegkitérítést kap..
-
nyunyu
félisten
Nem, a legénység elsődleges képzettsége marad olyan amilyen volt, viszont az afeletti, skill/perk xp-nek a 90%-a marad meg.
Skill resetnel a skillek/perkekre gyujtott XP 90%-aval eloszor a legeny alap kepesseget tolja fel 100%-ra, aztan a maradek XPt osztja szet az uj skillekre.
-
adrian360
őstag
valaki tud segíteni, hogy az info mod miért nem számol ? 8.3 alatt működött, kipróbáltam azt is, meg a friss 8.4-et is de mindig 0/0-t ir
-
BinLaden
tag
válasz
pimpi00 #43610 üzenetére
Háló!
Hát ez szar ügy.
Mint szakértő a témába azt kell hogy moggyam hogy a kis tigrisedet megtámadátk a nanoatkák!!!
mongyuk a cső még ép de nemtom meddig bírja lehet hogy a köv körbe úgy mész be hogy nem lesz meg a csöved csak ilyen kis csonk, és ha lőni akarsz akkor le fog esni a tőttény a tank elé
Nanoatka:-mega-vegyi fegyver mindent lerágnak csontig sajnos nem lehet megállítani őket
annak a tanknak annyimint szakértő a témában sajnos azt kell hogy moggyam ennek az accnak annyi előbb utóbb az egész garázst megzabájják
-
Patrick76496
őstag
válasz
Napfénysüti #43599 üzenetére
Hagyjad már, a T29 és a BP ég és föld.
(#43617) pimpi00: Rakd újra a teljes játékot, esetleg az operációs rendszert.
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #43608 üzenetére
És iszonyat sokat lő..
-
-
Preda
aktív tag
Na ma felhúzott valami csávó és kinyírtam egy lövésből. Kérdés jár a 3 nap ban érte vagy nem?
-
pimpi00
csendes tag
1 képet akartam feltölteni de nem jön össze
valimiért villog a kép a wot alatt,ésérdekes texturásak a tankjaim -
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #43581 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a Panzer 1 C-t fun tanknak iszonyat jó...
Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest