- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
cscsali
tag
válasz
forras2 #41954 üzenetére
No akkor még egyszer, ha ennyire kelendő a termékem.
Magyarított csata utáni statisztika pack.
wotinfo.hu-n is meglelitek.
Kedves egészségetekre! -
Thome
veterán
válasz
myckey #41994 üzenetére
Akkor magyarázd el miért is, hol a hiba az írásomban, lehetséges félreértelmeztem valamit, komolyan kérdezem.
Szerk: Kritikus helyen lőve, IV tankkal nem sebzem/alig a VI tankot, akkor nem értem hol a hiba.
Szerk2: Az üti szót arra gondolom, hogy kiütni. Mint a sakkban: A paraszt nem üti a királynőt szemből...
-
myckey
veterán
Én nem akarok arcoskodni,nem is szeretem a gyökereket,de szerintem inkább tanulmányozd át a játékot,majd utána írj ilyeneket,mielőtt még kinevettetnéd magad a komplett topic előtt
ez szimplán jó tanács.Z.m.Z.
nos ez felettébb érdekes
Én se használok goldot,meg a példám még hónapokkal ezelőtti,akkor a se tudtam,mi fán terem az a gold ammo -
Z.m.Z
aktív tag
válasz
myckey #41990 üzenetére
Érdekes..... én január eleje óta szopok egy Grille-el 86%-os a legénység minden max. és 246 volt a legjobb találatom vele.... a tier VI-ban! De az előbb mentem VII-esek ellen és 133-volt a legjobb lövésem, de ott az átlag már csak 77-83. Mindehez baszott lassú újratöltés, és még lassabb célzás. Ja és VIII-asok ellen általában nulla!!
-
Thome
veterán
válasz
myckey #41990 üzenetére
Ahhoz azért kellett némi szerencse is, volt hogy heccből becsatlakoztam egy elég magas játékba (8-10) haverhoz egy 3-as tankkal, és 10 lövésből 1x megsebeztem egy TR8-at 95 HP-val, de ez még közel sem jelenti azt hogy én ütöm a TR 10-et.
S adott esetben lehet hogy a haver artija ütötte a TR6-ot, de én közel sem, s erre odafigyelhetnének a játékkészítők valahogyan. Még egy 5. szintű tanknál (Pzw IV) elviselem ha bedob KV-1S-ek ellen, de amikor egy Pzw 38 nA-val dob be oda, az kicsit más tészta.
Djuree: Jobbnál jobb, szerintem olyankor áldod a játékot. Premium lőszer ezerrel megy el, gondolom.
-
myckey
veterán
Mi van ma veletek?
Ne lepődj meg,ha betesz tr6-ba,mikor te ott vagy,meg asszem a TR3 arty is mehet TR6 harckocsi osztályba.
Meg mi az hogy nem üti meg?
Én régebben Grill sütővel (TR4) nyomultam be a TR 6-7 artyval lévő haverokhoz szakaszba,és IS7 gépeket gyújtottam.Sith7
Jogos-jogos......akkor mindenki szidhatná itt a végét orrba szájba.
Egyébként sem itt kell.
Ott az "Off" topic.
Én szököévente,oda szoktam egy szép -kiborul a bili- című monológot bevarrni,oszt jóvan -
sith7
félisten
válasz
SoulReaver #41984 üzenetére
Egy moderátort kérj meg, hogy szerkessze a hsz. - t ... ezzel a stílussal magadat minősíted, még ha esetleg jogos is a felháborodásod a játékban elszenvedett sérelmek miatt
-
Thome
veterán
válasz
Én azon sírok be, mikor cimbora 3-as artival jön, én 4-es (jobb esetben 5-ös) közepes tankkal, s bedob minket 6. szintűekhez...
Holott 3-as Artival nagyon nem üti még a 6-os tankokat, sebzi de nem ússza meg 3-5 lövés/kill alatt.
-
myckey
veterán
válasz
nem kéne kérem szépen kelteni a feszkót -
kirjak
aktív tag
válasz
Ez kissé erős volt....
-
Thome
veterán
Uff. Listába belepakoltatnám magam ha lehetséges: ThomaHUN
-
SoulReaver
veterán
Én feladom.
Legalább kivételt tenne ez a buzi játék azokkal akik fizetnek érte, és nem teszi be a köcsögök közé..Ma a legtöbb meccsen, kb az egész csapat egy oldalra húzta a belét, vagy másik gyakori eset, h foglalják a bázisunkat, alig 50-100 méterre vagyunk a bázisunktól, erre elmennek az ellenséges bázis fele...
Én nem veszek többé prém fiókot... ezeket a köcsögöket én nem pénzelem... nem foglalkoznak a játék élménnyel... azzal, h a sok retardált agyatlan seggfejt engedi játszani... -
nyunyu
félisten
-
ktg3
őstag
válasz
nyunyu #41977 üzenetére
Nagyon ritkán látok, hogy rackelnek nagy heavy-t kis kaliberrel, de múltkor asszem egy tpye T34 szedett ki ammo rackel valami 6-700 HP-ról egy tigrist.
Nagyot néztem.
Biztos, hogy van ilyen, hogy kisebb kaliberrel nehezebb modul sérülést okozni, mert 75mm-es ágyőval pl marha nehéz letrackelni egy olyan tankot ami tier 7+ és előtte nem volt sárga se a lánctalpa.
Nagy kaliberrel, meg insta leszeded a tracket.
-
Cseri0058
őstag
Lehetséges az hogy ha egy ideig nem lépek be akkor törlik a profilomat? Vagy lehet tudni ilyen időintervallumról ami után törlik a profilt?
-
AlexWolf
senior tag
basszus, változtattak valamit a kv-2 proton ágyúján? mostanában vagy 3x kilőttek 300 méterről. ilyen távra én régen nem is lőttem, mert tuti volt, hogy malinovkáról átlövök himmelsdorfra.
-
ESP
őstag
WOT kupon érdekel valakit? 1db lenne 7e ft-ért.
-
krisss93
aktív tag
válasz
belaazallat #41965 üzenetére
El ne vegyék, már majdnem megvan rá az XP
-
ktg3
őstag
Néha tolom haverral szakaszban. Nekem Kb 10-ből 3-szor van statom, neki 10-ből 9-szer. Ez lehet, hogy mázli kérdése, de nekem azért kicsit furcsa.
@forras2:Furcsa, hogy neked ilyen ritkán adja az ammoracket. Mondjuk lehet, hogy kaliber kérdése, de ilyen 5-10 csatából általában legalább egy ammo racket lövök. Persze van amit csak ilyen 2-300HP-ról. Azt is észrevettem, hogy mintha alacsony HP-s tanknak könnyebb lenne racket lőni.
IS3, meg type nagyon gyakran pukkan el egy lövésre. Bár mostanában pár Tiger is kapott már oneshot-ot.
-
diegho
nagyúr
válasz
Antonius1978 #41949 üzenetére
Ha olyan szituban leszek és lesz replay megmutatom, elmondani úgysem lehet ezt.
-
Fel
addikt
Megnéztem. Kegyetlen! Újdonságot nem láttam benne, de így ömlesztve ennyi zöldség, kissé tömény.. A végén az O.704 mit kereshetett? 3 forintost?
------------------------------------------------------------------------
Amint várható volt, az oroszoknál holnap adják ki a 8.4-et. Kevés a valószínűsége, hogy nálunk pénteken landolna, sokkal inkább majd a jövő hét közepe felé jöhet.
-
Antonius1978
addikt
válasz
diegho #41931 üzenetére
Koszonojuk a videot.
Ambar erdekes, hogy mennyire szerencses is voltal ebben a korben, mert pl en amikor felderitessel probalkoztam a domb tetejen, akkor szetlottek neha a TD-k, amelyek az ellenseg bazisanal foglaltak allast, es pont ralattak a dombtetore.
A kerdesem az, hogyha az ellenfel 2 TD-je epp loni tudta volna a dombtetot, akkor merre indultal volna el hogy segits a csapattarsaidnak. -
AVarice
tag
Hétvégi akcióról lehet sejteni valamit?
-
nevyk01
csendes tag
jól jött ez az 5x szorzó a hétvégén
mikorra várható a 8.4-es patch?
-
Mottie
őstag
válasz
Sontir Fel #41943 üzenetére
Nekem szerencsére volt vésztartalék Vojtech személyében (nem voltam gépközelben) .. Úgy 80 ezer Free Xp ment el a T34-re épp az update előtti napon
-
Sontir Fel
őstag
-
myckey
veterán
Torny:
elfelejtettem mondani,hogy képes furcsaságra...
a tetején van hogy kacsázik a lövedék,és a kémlelőben köt ki,majd úgy sebez.Ollie
Test meg Torony között be-be akad egy két skulo,de nem mondanám,hogy rendszeresen.Nekem nem jellemző vele.
A tank elejét meg nem nevezném papírnak,igen masszív vastagságú az a páncélzat.
Kialakítás végett meg tényleg marha jól lehet vele 1on1 be menni.
A kupola,meg a 2 oldali ammo r. az zavaró lehet,ahogy írtam is -
Az M103-nak könnyebben átlövik a kupoláját, mint a T32-nek, szóval óvatosabban kell vele bánni, egyébként egy álomtank. Gyors, agilis, pontos, nagy a penje és a DPM-e (az egyik legjobb ágyú high tierben), nem is igazán kívánhatsz többet. Egyedül a torony ad némi hátrány a nagyságával (szeretik az artyk nagyon), de jól kell taktikázni vele.
(#41940) myckey: igazából nagyon könnyű szemből átlőni, ilyen szempontból rosszabb a tierjében, mint a T32. Ennek ellenére a legjobb tier 9-es tanknak tartom, mert sokkal több az előnye, mint a hátránya.
Máshogy kell vele játszani, mint a T32-vel. Az M103 hasa még beforgatva is papír, a torony simán átlőhető a lövegpajzs mellett 2 oldalt, a kupola is lőhető, valamint ha egy kezdő automata célzással jön rád, az szinte tuti sebezni fog, bárhogy is állsz, mert szinte biztos, hogy bemegy a skuló a torony és a test között. -
myckey
veterán
Tyutyu
Ne tarts az M103-tól
Nagyon jó gép.
Mobilis,Remek ágyúval,Kellően erős páncélzattal.
Face to Face marha jó vele
Jól forgatva,nagyon nehéz szemből átlőni.
(Persze ma má repkednek a gód ammok,de az már másik történet)
Ami hátrány,hogy a tornyát oldalról belőve,aránylag könnyen ammo rackelik,de ezt is lehet crew skillel javítani,mint ahogy Diegho is elmondta a képességes videójában.Amcsi gépekre ajánlott ilyet berakni.
---DE én még soha nem robbantam be vele---Szóval szerintem legjobb TR9 heavy.
-
gagyenkov
tag
A Cromwellt-t én is imádtam! Viszont e Comet már nem volt olyan jó! Legalább is nekem nem! Lassabb és a 77mm löveg sem olyan hatékony a maga hetes szintjén minta Cromwellé volt! De azért mentem vele jókat
De utána a Centurion mk1 fullozva isten császár lesz!!!! A 20 fontos ágyút nagyon szerettem rajta
-
g85j
tag
válasz
[HUN]Dani #41917 üzenetére
Hali.
A Cromwell nagyon zsír tank, legalább is nekem a végére nagyon megtetszett. (mire nagyjából megtanultam vele játszani)
Iszonyat ahogy repül a pályákon, a löveg is tűrhető.
Bárhová odaérsz vele fél perc alatt.Most vettem meg a Comet-t akciósan, igaz még nem fullos és így egyenlőre csalódás, de hátha majd fullosan.....
-
Mcray
senior tag
válasz
Veatta #41934 üzenetére
T29-et imádtam és jó voltam vele, de amikor megvettem a T32-t és átraktam a legénységet a T29 meg megkapta a profi M6 legénységem, valami elromlott...Azóta A T29 számomra használhatatlan, míg a T32 olyan szuper mint a T29 korábban. Ki érti ezt? A legénységek kb ugyanazt tudják, így az sem lehet az oka.
Amiatt szuper a T32 (számomra), hogy nagyon alacsony a T29-hez viszonyítva. Ezért félek megvenni a 103-mat. Nem lesz rossz, hogy magas?
Diegho
Köszönöm a videót! -
Veatta
aktív tag
válasz
Sontir Fel #41933 üzenetére
Nekem is takarítanom kellene már, a KV sorozat (-KV4 -ST)1 még mindig a garázsban áll, amiket csak azért nyomtam végig mielőtt átrendezték a tech treet, hogy hozzájussak a plusz garázshelyekhez, de nincs szívem eladni egy tankot sem. Na jó a KT eladtam azzal annyira béna voltam. Már csak 6 üres slotom van, amíg ezek kitartanak még tartogatom őket, nem lehet tudni mikor melyikre jön valami jó kis event, vagy valami újabb kedvcsináló valakitől.
szerk: bocs hogy sok voltam.
-
Veatta
aktív tag
-
diegho
nagyúr
-
Veatta
aktív tag
válasz
Sontir Fel #41929 üzenetére
Én is így csináltam,de lassan visszaveszem a T 32-est mert néha rettenetesen lomhának érzem a T 34-et.
-
jano_77
nagyúr
Csak gondoltam ellenőrzöm, hogy nálam fagyott-e ki a PH vagy csak mindenki játszik avagy dolgozik.
.......ezek szerint utóbbi -
Fel
addikt
Ez ilyen. Neten keresztül éri el az adatokat, a legtöbbször sikerül neki, néha pedig nem. Nem lehet vele mit kezdeni.
------------------------------------------------------------
Tegnap óta már letölthető az orosz szerverre szánt 8.4-es update és kliens, talán holnap fognak patchelni. Nekünk valószínű jövő hét kedd-szerda körül érkezik.
-
Tenken
őstag
Egyik legdurvább német pedig. Jobb páncélja van, mint a heavy-knek a tierjében és gyorsabb is. Én még akkor toltam vele, amikor nem volt ezüstért apcr, azóta lehet érdemes a konisch-el farmolni amíg nincs meg a 88-as.
Egyetlen baja, hogy 8-as csatában már csak karcolgatni jó a penje. Talán ma már goldammo-val ez is másként megy. Minden esetre a sebessége sokszor hasznos lesz ott is.
Alapvetően nagyon jó tank, adj neki időt, hogy ráérezz. -
jano_77
nagyúr
válasz
[HUN]Dani #41920 üzenetére
Üdv. Dani újra a csata mezőn.
A német tankoknál ez az ágyú függőleges irányú (mínuszos) mozgathatatlansága engem is felettébb idegesít.
Láttátok már a legújabb amcsi fejlesztést? -
[HUN]Dani
őstag
Most barátkoztam kicsit a brit tankokkal és a Cromwell elég jónak tűnik adatok és visszajátszások alapján. Valaki használta már esetleg?
(#41916) Macka: Fullosan majd annyira szeretni fogod, hogy el sem akarod adni. Stockként én is nagyon utáltam, de melyik tank jó stock állapotban?
-
-
Macka
veterán
Hali! Tudna nekem mondani valami jó taktikát VK3601-re? Mert képtelen vagyok akár egyetlen csatát is túlélni vele...
-
ktg3
őstag
Azóta tudja valaki, hogy miért van az, hogy egyik csatában működik az xvm a másikban meg nem?
Van valakinek hasonló gondja? -
Mottie
őstag
Sziasztok.
Én is fent vagyok:
Cysteine
néven
-
forras2
őstag
-
ncsicso
tag
válasz
Bingisz #41903 üzenetére
Értem én, hogy nem kötözködni akartál, de a gondolatmenetet első pillantásra fals eredményt adott. Egyébként sima tier3 tankkal is lehet prémium fiók nélkül is ezer feletti xp-t összehozni. Ha hazaérek, megkeresem a feleségem statját, egy M2 MT a kedvence, döbbenetes eredményei vannak vele.
-
mynames
senior tag
Most akadtam össze ezzel a gyökérrel: Sivatagi rommel
Annyit csinált, hogy letaposta a házakat és a fákat...Semmit sem hagyott ki! Módszeresen minden házon átment , majd beírta, hogy " village finish"
Ekkora egy retardált k@cs@g@t... Ha még egyszer összeakadok vele kérdés nélkül kifogom lőni.
-
[HUN]Dani
őstag
Ma felléptem a játékba a majdnemhogyhasználhatatlangépemmel.
8.0 óta nem játszottam, így elég sok minden változott, de összességében tetszenek ezek a változások, bár a brit techtreevel nem igazán szimpatizáltam. Pár kisebb tankkal mentem duplázós köröket, illetve egyet a T32-vel.
T32 körről pár szót. Szerencsétlenségemre épp egy elég rossz leosztásba kerültem. 4db t7 arty, én egyedül t8 fölöttem pedig t9 és t10. Ellenfélnél csak 3 arty de abból az egyik t8 + volt valami asszem kínai t7 scout is és t9-t10 tankok. Redshire map volt, mi kezdtünk északon. Azt hittem, hogy gyorsan elhullok majd, de nem így lett. Végig bírtam a csatát amit meg is nyertünk Én kaptam a legtöbb xp-t a végén., pedig voltak bamba társak rendesen. Pl. object704-el nekiindult a semmi közepén, kb 3mp alatt elhullott, mögötte ment egy IS-7, ő szintén pár mp alatt elhullott. Egy bokorban ültem és vártam az ellent, ami bevált teljesen jól. Amikor csak 6-an maradtak abból 3 arty nekiindultam ami szintén jó ötlet volt. Kb. 2500-at sebeztem önerőből, spotoltam a csapattársaknak ezáltal + 1400 sebzés és volt 2 killem. A csatában azt élveztem a legjobban, hogy full simán pattintottam magamról egy IS-7-et illetve egy lorraine40t nem tudott velem mit kezdeni. Csak lőtt, lőtt és lőtt, de mind hiába, mert csak 1 lövése sebzett.
Összességében azt kell mondanom, hogy ez a T32 egy isteni tank, attól függetlenül, hogy elég szarul alakul eddig a statisztikám vele. Sokan keveslik az ágyúját, de szerintem teljesen jó. Ami pedig a legjobb ebben tankban az a torony. Szemből nem lehet átlőni csak nagy szerencsével. Kicsit hosszas lett. -
diegho
nagyúr
Mit lovagoltok már ezen? 3600xp, ebből lejön a 2000 a medálért, tehát 1600xp-s kör volt prémiummal. Ennyi. Nem értem mi nem érthető ezen, csak nekem evidens, hogy így számol a rendszer? Mert bizony így számol. Az, hogy a prémium nélkül mezőben mi van, az kit érdekel? Prémiumos eredmény volt, azt jól írta ki. Pont, be van fejezve.
-
Bingisz
addikt
Akkor pont fordítva számol, mint ahogy gondoltam, nem a prémesnek ad többet, hanem a nem prémest szorozná 1-nél kisebb számmal.
Ncsicso: Ja, véletlenül se bántásnak írtam amit írtam, pusztán csak a számolási rendszer miatt hajtottam a témát.
Diegho: Csak ebből alap esetben az jönne le, hogy 450*1,5= 1600. Ez nekem kicsit furcsa volt, ezért kérdeztem.
-
vhw
addikt
-
gy-daniel
tag
válasz
Bingisz #41900 üzenetére
Na jó, kezd unalmas lenni... Egyrészt ez most miben fontos??? Másrészt meg nincs igazad. Valószínűleg a számláló a premmel kapott értéket simán leosztotta 1,5-el ahelyett, h előbb kivonta volna a 2000-et, és utána osztotta volna el. 400xp-t már akkor kapsz egy győztes csatában, ha egyet lősz...
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest