- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Bingisz
addikt
válasz
ncsicso #41899 üzenetére
De te 2451 xp-t kaptál prémium nélkül. És ebből lejön a 2000 xp a patrol dutyért. Ennyi.
Rendben, közben megnéztem 1677 a rekord xp-d vele. De akkor valaki ossza meg velem, hogy hogy sikerült a nem prémiumos eredménynek ennyinek lennie? Mert akkor viszont egy nem prémiumos ember nem kapja meg a plecsniért járó xp egészét? Vagy mi?
Csak ezért rágódok rajta kicsit, mert nem tiszta az hogy pontosan mennyivel kap többet egy prémiumos játékos?
-
gy-daniel
tag
Nem szoktam panaszkodni, de ma nagyon megtaláltak a szobanövények
. Egyik szárnyon vagyunk 4-en. Egy idő után kb 10 ellenséges pötty körülöttünk... a másik szárny meg áll, és várja a támadókat... zsenik
és most ez megy sorozatban...
-
szucsinka
őstag
valakinek van occó kici kinái 110-ese IX-es ágyúval ? ha igen akkor megmondaná hogy érdemes megvenni vagy inkább a kövi tankra farmoljak?ugyanis kib@szott drága
(ugy értrem a z ágyút)
-
nyunyu
félisten
Volt mar?
Mid-Week Medal Hunt: Confederate
Feb 27 6:10-feb 28 6:00: confederate=750XPHetvegen 10k creditet vagtak hozza az emberhez egy confederateert.
-
Jolet
őstag
mit ajánlotok tier5-ös farmolónak az M4 mellé?
-
nyunyu
félisten
válasz
myckey #41858 üzenetére
na minap láttam egy olyan felhasználót,asszem itt topicba,hogy valami 2000 pár száz csatával TR 10 gépe volt
10k csata utan ossz-vissz egy kilencesem van, de az M103 annyira koltseges prem nelkul, hogy max napi duplazokat megyek vele, igy viszont eleg lassan gyulik a T110E5-hez szukseges 180k XP, meg hianyzik ~75k.
Nyolcasom is csak KT+JP2 van, T32-ot mar eladtam.
Foleg a kedvenc TDimmel megyek (Stug, JP, JP2), meg a Shermanokkal trollkodok, meg ami eppen hetvegi akcios, es megvan.
Most hetvegen vettem 4 akcios hetes medet, egy darabig el tudok veluk bohockodni, plusz ki van fejlesztve reg, barmikor megvehetnem ezeket: JT, Ferdi, T28 Prot, T28, Pershing, AC MLe48
-
CHaooSS
őstag
D10T az borzalmasan rossz nem ajánlom, hogy megvedd. a D-25T-vel még úgy ahogy legyen játszani de..
Amíg meg lesz a BL-9 elég sokat fogsz vele szenvedni de utána nagyon fogod szeretni. eddig nekem az egyik kedvenc tankom. bár ez az ammo rack-es hülyeség, hogy 10-ből 7 csata alatt úgy lőttek ki.. kicsit idegesítő :-/
bár nem lehet egy tank se tökéletes ugye... -
Jolet
őstag
na megvettem végre az IS3-at
stock állapotban D-25T-vel nagyon gáz? -
vbbb
őstag
Gyenge kezdés után erős visszaesés?
-
Timyyy
őstag
válasz
marked one94 #41865 üzenetére
Minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak ugyebár...
-
uggon
csendes tag
Hát nemtudom. Lehet, hogy letörlöm ezt a játékot, csak sajnálom a belefektetett játékidőt, de ennek semmi értelme. Fejlődni nem tudok benne, veszteséges minden köröm, pénzem nincs, még egy ótvar t1es tankot sem tudok venni, amivel újra kezdhetnék egy ágat. Nemtudom, valahol van lehetőség eladni az accot? Hátha valaki életet tudna lehelni bele.
-
Spori85
csendes tag
Azért néha összejön. Pedig azt hiszem, soha nem fogom a Type 58-at megszeretni. Mire pedig meglesz vele a kb. 100.000 xp a T-34-1-hez, meg az IS-2-höz, addigra megőszülök. De ez hozzám képest tényleg egy jó kör volt:
Győzelem!
Csata: Prokhorovka 2013. február 26. 17:20:36
Jármű: Type 58
Szerzett tapasztalat: 2 678 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 35 100
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész -
Timyyy
őstag
válasz
marked one94 #41862 üzenetére
Nem tudtál több killt lopni?
-
marked one94
őstag
Egy laza Patton kör
[link]Prohorovkan mindig lehet vele alkotni.
-
nyunyu
félisten
válasz
Gyuri27 #41854 üzenetére
Elvileg (régebben így volt) ha a tutorialt végig viszed kapsz egy prem tankot.
Mar joideje nincs tutorial, de ha jol olvastam a 8.4 tervezetben megint szerepel.
Maga a tutorial bemutatta, hogyan kell iranyitani a tankot, hogyan hasznald a garazst, legenyseg vetele/kepzese, hogyan fejleszd a csataert kapott XP+lovebol a tankot, felszereles fel/lerakasa.
Par 10 meccs alatt vegig lehetett nyomni, viszont harci tapasztalatot nem adott, nem tudtad meg, milyen tankot hogyan erdemes hasznalni.
M3 Stuart LL jart erte garazshellyel, 100% legenyseggel.
-
Gyuri27
félisten
Válasz jó látótávval rendelkező tankot. Kisérd a támadásokat. Akkor lesz xp is és kredit is.
Orosz ág: Su-85b kellemes td (jó rof, jó pen).
Németeknél hetzer szintén jó.
Amcsi m8a1. Igaz, hogy td, de lehet vele gyakorolni a medezést is (forog a tonya).
Angoloknál a matilda jó tank. Lassú mint állat, de sniper lövege van és mindent át űt. Igaz keveset sebez, viszont gyorsan tüzel.
Vegyél ha lesz miből (akciósan) hálót és periszkópot. Azokat a tankokon szabadon mozgathatod.
Elvileg (régebben így volt) ha a tutorialt végig viszed kapsz egy prem tankot. -
nyunyu
félisten
válasz
diegho #41847 üzenetére
Azt azert ne felejtsd el, hogy egy frissen regelt jatekos 2-300 csata alatt eljut T5-ig, de lehet, hogy sokat mondtam.
Igy garantaltan nem lesz meg eleg tapasztalata.Legalabbis nekem total kezdokent kellett T1-gyel 3, T82-vel 50, M8A1-gyel 109, T49-cel 123 csata ahhoz, hogy meglegyen a kovetkezo TD.
T18-ra szamoljunk kb. 20-at (nem tudom mennyi volt, mivel sokat pedotankerkedtem vele utolag), igy ~305 csata alatt jott ossze a T6-os Hellcat.Vagy ha a masik, kezdokent tolt agat nezem, akkor:
T1: 3, M2 LT 17, M3 Stuart: 37, M5 Stuart: 98, M7 MT: 146
301 kor alatt meglett a Sherman E8.Mindezeket prem nelkul.
-
kanyipicske
tag
Valaki feldobna egy olyan xwm configot amibe a játékos nevek láthatóak és az adott tankkal is mutatja az ember statját
előre is köszönöm -
diegho
nagyúr
válasz
Antonius1978 #41844 üzenetére
Első görgőnél minden tank sebezhető oldalról, nem tudom mi volt benne az extra.
13 90 videó jön, utána tigris.
-
diegho
nagyúr
Tanulj meg mérlegelni, hogy mikor mit kell csinálni. Tanuld meg a tankok gyenge pontjait, a pályákat, a pályák fontos pontjait, a pályákon való mozgást. Igazából erre nincs tipp, meg kell tanulni játszani rendesen és lehetőleg ezt ne tier4-nél nagyobb tankkal tanulgasd, mert tier5-ben már ezeket reflexből tudni kellene.
-
uggon
csendes tag
Milyen tanácsot adnátok arra, hogy ne lőjenek ki állandó jelleggel? Ha előrenyomulok rendszerint kilő valaki, ha a háttérben maradok, akkor meg alig kapok pénzt+xp-t...ördögi kör.
-
Cseri0058
őstag
Csak nekem ugrik be a gwpantherről Drakula?
-
Bingisz
addikt
válasz
ncsicso #41830 üzenetére
De a játék úgy adta a prémiumos 3600xp-t, hogy megszorozta a nem prémiumos eredményt, amiben benne volt a patrol dutyért járó 2000xp. De már Vhw is levezette előttem, hogy azért a körért prémium és patrol duty nélkül 400 xp-t kaptál volna.
De ha véletlenül a részletes eredményekről is csináltál képet, és feltennéd, akkor sokkal okosabbak lennénk.
-
gagyenkov
tag
válasz
druGh1 #41836 üzenetére
Ezzel azért vitatkoznék!
Persze nem akarom azt mondani, hogy az FV4202 a legjobb közepes harckocsi a játékban, mert nem az! De tény, hogy sokszor pattanak le a lövések szemből a toronyról és a testről is
Viszont amin nagyon meglepődtem, hogy a T-62 teste még elől is papír!!!
-
-
druGh1
csendes tag
válasz
gagyenkov #41833 üzenetére
Pontosabbak?
Na, ha majd meglesz a T62-A, akkor máshogy fogsz vélekedni
Az M48 nerf előtti mozgás közbeni pontosságát kéne visszaállítaniuk és ha már visszaállítják alkalmazhatnák azt az FV-n is. Véleményem szerint ez a nagy előnye a T62-nek a többivel szemben, meg se kell állnia ahhoz, hogy vlamit eltaláljon.
-
diegho
nagyúr
Végeztem a tigris grind-el:
csaták: 50
win: 70%
kill: 90
átlag dmg: 2020
átlag xp: 1146Nekem nagyon tetszett, szerintem a T29-el együtt a legjobb 7-es heavy tankok a játékban. Azért ilyen kevés a csata, mert szinte csak dupláztam, tripláztam és ötszöröztem, így pedig elég jól jött az xp.
-
marked one94
őstag
válasz
psycroptic #41817 üzenetére
Persze megvan
Legjobb win ration van a t8as med-ek közül. Na jó, angol meg orosz t8asom nincs, még.
-
gagyenkov
tag
válasz
druGh1 #41828 üzenetére
Szerintem nem kéne változtatni! Ez így reális! Az angol és amcsi harckocsik nem voltak soha olyan gyorsak mint az orosz vetélytársaik! Viszont pontosabbak és nagyobb a páncél átütésük is! A yom kippur-i csatában is bebizonyosodott viszont az, hogy nagyon nagy hátrány ha nem tudod a löveget lefelé irányítani
valószínűleg és azért szenvedek a Kínai és az orosz med vasakkal mert megszoktam az ágyú nagy mozgási szabadságát és pontosságát! Szerintem a játékban most a legjobb med az a T-62, csak még nekem nincs meg mert rohadtul utálom a T-44-esem! Tier VIII és bedobál tízesek közé! Ott pedig már igazán nevetséges az a 175mm páncélátütés!!! Míg a Centurion MK1 20fontos lövege 220mm üt át!
-
Fel
addikt
Inkább egy SU-100Y-t adj alájuk. Igaz, abba kellene még egy rádiós is, de hátha akad egy a barakkban. (Az SU-122-44 négyszemélyes, egy töltő kimarad). Ez a batár olcsóbb is, mivel tier 6-os. A lövege meg simán visz mindent + nagyon jó a sebzése. A lőszerár nem éppen diszkont, így pénztermelésre nem igazán alkalmas.
Mindent összevetve kb. olyan mint a Chokito volt: "Ronda és finom".
-
Atlantis
veterán
Értem, kösz mindenkinek. Hát ha nem lenne fényévnyi távolságra tőlem...de elég lesz a másik 4 med ág.
-
ncsicso
tag
válasz
Bingisz #41814 üzenetére
Ugyan már. A medálért kapott XP nincs szorozva, a tank pedig prémium. Tehát a tank szorzója és a fiók szorzója együtt is elég szép eredményt ad ki. Nehogy már azt mondd, hogy a 36xx XP úgy jön ki, hogy 3000 a medál, a többi meg a prémium tank+prémium fiók által felszorzott 350 XP. A patrol duty mellett még két medál van. A sebzés dobja meg leginkább a kreditet, és az is van vastagon az XP mellett.
Egyébként már írtam, hogy az Fmc36-tal ezer feletti xp-t simán lehet csinálni, nekem mindennapos prémium fiók nélkül is. Ehhez képest az 16xx XP nem is rendkívüli. -
gagyenkov
tag
válasz
Atlantis #41822 üzenetére
Először is sokkal alacsonyabb! A tornya és a teste is jobban van döntve szögben! lassabb ez igaz viszont az emelkedőn is nagyon meg! A lövege pontosabb és gyorsabban céloz! Nincs a tetején akkora dudor amit rendszeresen lőnek az M48amon! Jobban fordul! Nekem most a szívem csücske!
-
druGh1
csendes tag
válasz
Atlantis #41822 üzenetére
Igazából mindkettőre ráférne valamiféle buff, hogy egy szinten legyenek a T62-A-val. Legyen az toronypáncél buff, speed limit buff, vagy amire nekem a legnagyobb szükségem lenne, mozgás közbeni pontosság növelés. Amúgy a két tank nagyon hasonlít egymásra. A DPM, ha jól tudom ugyanaz, bár nem néztem meg most. Szerk.: igazad van, kicsivel jobb a Patton DPM-ben.
-
Spenike
tag
Nah nekem is volt 1 elég jó köröm! ,)
Type T-34 -
-
Timyyy
őstag
Ha van valakinek invite kódja, vagy olyan, amit új regisztrációs emberke felhasználhat, akkor küldje el nekem privátban.
Egyébként ezt mikor kell beírni? Valamikor a regisztráció folyamatában, vagy 1-2 kör megtétele után is lehet?
-
Atlantis
veterán
Wiki-n néztem csak meg, elvileg vastagabb a tornya az M48-nak, nem?
gagyenkov: Miben jobb az FV4202? Lassabb, kisebb DPM, átütés-sebzés ugyanaz, kisebb látótáv, páncélja annak sincs még talán annyi sem...nem kötekedésből kérdem, én csak pár csatát mentem velük teszten, gondolom hosszabb távon jobban kijönnek az angol előnyei....de mik azok?
-
gagyenkov
tag
válasz
psycroptic #41820 üzenetére
Én sírok a Kínain!! Minden kép kihúzom a medet, de most a type58-al szenvedek! Ennek is minta az orosz vasaknál egy nagyon nagy hátrány, hogy nem lehet lefelé nyomni a löveg csövet!! Ettől az agyamra mennek! Persze ez így reális, de amikor egy kis domb van vagy csak egy kis földrakás és azért nem tudsz rálőni az ellenre, hááát! Viszont a tier X nagyon jónak ígérkezik! Jobbak a paraméterei mint a heavy-nek!!
-
gagyenkov
tag
válasz
psycroptic #41817 üzenetére
Próbáld ki a Centurion MK1-et! Fullozva a legjobb tier VIII med! Szemből átüti az IS7-et
-
psycroptic
őstag
válasz
marked one94 #41812 üzenetére
Pershinged megvan még? Azzal bűvészkedhetnél, mert nem igazán éreztem még rá.
-
Bingisz
addikt
válasz
diegho #41800 üzenetére
A fentebb linkelt képen viszont csak úgy jöhetett ki annyi xp, hogy a patrol dutyért kapott xp-t is felszorozta a játék.
Le van ez íva egyáltalán valahol, hogy a plecsniért kapott xp-vel mit csinál a játék prémium esetén?Jolet: Csak azért mert nekem is az van és szintén 80-100 körüli a ping
Valaki játszik még ilyen netkapcsolattal? -
Atlantis
veterán
válasz
marked one94 #41812 üzenetére
Az enyémnél csak jobb lehet vele, amúgyis minden értelmes tanácsot szívesen veszek.
-
Gyusza91
csendes tag
válasz
GaburroSan #41805 üzenetére
BIA-val 21.21 sec lesz...
-
Atlantis
veterán
válasz
marked one94 #41807 üzenetére
Engem megtaníthatsz, elég csúfosan állok vele.
-
emre
veterán
Köszi mindenkinek!
Igen hasznos infók voltak.
Az M46-al imádok játszani, de nem vagyok elég óvatos hozzá. (53% win, nekem kicsit gyengus)
Prémiumom nekem sem hiszem hogy lesz a nyáron, no de addig, még van 81 nap.
Teszt cuccost nincs kedvem letölteni, újabban túl nagy.(#41807) marked one94
Köszi, épp kérni akartalak.
(kabbbe
)
-
Djuree
félisten
válasz
GaburroSan #41805 üzenetére
ez teljesen jó, a bat 2x eddig tölt
-
Simulacrum
senior tag
Én két hete ruháztam be az M48-ra, mert teszten kipróbálva tetszett. Még nincs meg a nagyobb ágyú, de imádom a látótávját, főleg optikával. Most megy az embereknek az álcázás így lesz igazán jó. Sajnos messze elmarad az alap álcaképessége mondjuk a T-54, T-62 párosétól, de a látótáv kompenzálja ezt. Nagyon tetszik, csak sajnos iszonyat költséges. Mivel már nem tervezek prémium fiókot fizetni így gondolkodom, hogy eladom és váltok valami 8-as médiumra inkább. Pedig szerintem nagyon jó vele játszani. Igaz, hogy papírabb, mint a T-54, cserében viszont jóval több a HP-ja, ami kompenzálja ezt. Ha prémiumos lennék örök helye lenne és nagyon sokat játszanék vele, de sajnos így alap fiókkal nem igazán tartható szerintem. Pontosabban profik kezében igen, illetve megfontolt játékosok kezében, de én szpotolni szeretek nem lövöldözni.
-
emre
veterán
válasz
vJokka #41795 üzenetére
A 704-est csak szerettem, képtelen vagyok javuló statot csinálni vele már jó ideje.
Ráadásul a 7.2-es kredit nerf óta nem is lehet vele olyan jól keresni, a fizika megjelentével meg majdhogynem utálok vele menni. SZU85 dettó, mióta elvették a 107-est nekem nem az igazi, már egy stuggal sem merek leállni vele f2f, mert 4 lövésemből 1 tuti mellé megy 1 meg pattan róla, és a maradék kettőből meg nem lövöm ki, mert annyit nem sebez. Már arra is gondoltam hogy veszek egy SU122-44-est és belepakolom a 704 legénységét, hogy legyen valami haszna annak a 2400 csatának ami bennük van.Az E5 vonz a legjobban, csak ne a 103-as lövegje lenne rajta.
Az M48-ról azt hallottam hogy nagyon papír, én meg nem nagyon tudok vigyázni a tankomra.
Köszi a segítséget.Majd meglátom, mi lesz még tépelődök rajta kicsit, mert nem szeretek kreditet bukni.
Aktív témák
Hirdetés
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest