- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Forrmell.enn
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
mynames #41497 üzenetére
aha... A KV-1S gold-al is elég jól pattog a tier8 tankokról, mire betölt mindegyik tier8 kettőt lő rá... nem igazán látom azt, hogy mitől kell félni, ha KV-1S van szemben, pláne tier8 tankban ülve. Az M6 ellenben minden tier8 tankot átlő szemben gold ammoval és ugye ott van dpm is.
-
mynames
senior tag
-
jahrn
senior tag
-
jahrn
senior tag
válasz
Steelheart2 #41489 üzenetére
Nekem minden TD ag tetszik, mondjuk talan pont a brit a legkevesbe (de a Tortoise elegge uber)
34 csatabol elit lett a KV-13, ennek oromere megvettem a T-43at. Ez a dog zabalja a poroltot, olyan erzesem van mintha nemet tankban ulnek. Ennek ellenere mar semi-stockkent sem rossz (csak lanc+tornyot kell rajta fejlesztenem, tobbi megvan mashonnan), egesz jokat lehet vele huncutkodni.
-
vJokka
aktív tag
válasz
Amcsiknál T25AT és a Hellcat nagyon jó (t8-asok még megvételre várnak), nem is tudom ezeket eladni
. A franciáknál ajánlanám az Elc-t (light-TD kombó) még jól is lehet vele keresni. Az orosz vonal nekem annyira nem jött be, kivétel az Obj704+268, mind2 egy vadállat. Német TD-k végig tetszettek (E100 még nincs megvéve), francia TD-kel nem játszottam.
-
válasz
Megjelenés után gondolom op lesz, aztán hamar nerfelik.
-
echterion
nagyúr
válasz
Én nem tudom, csak a német ágat tolom, illetve most elkezdtem az amerikai TD ágat is, csak kíváncsiságból.
-
Steelheart2
őstag
válasz
echterion #41487 üzenetére
Hàt én pont ezen töröm a fejem.Lehet hogy eladom az összes tankomat és csak Td-zni fogok.A Kv-1 et kivéve.Bàr idàig csak a német vonalat viszem és az nagyon bejön.Az uj angol vonalon biztos elindulol,mert elég meggyözö volt a teszt szeron.Melyik àgon nemzetnél jok még a Td-k?
-
echterion
nagyúr
válasz
Steelheart2 #41485 üzenetére
Pont ugyanilyen lesz, én anno ezért hagytam ott, a németek után nagyon frusztráló volt a pontatlan csúzlija.
-
nyunyu
félisten
válasz
vadasztoni #41481 üzenetére
Nagy kaliberu a T7-8-tol felfele tankokra jo.
Mondjuk nem teljesen konzisztens, mert pl. a T29-re mar a nagy rammer kell, mig a szinten 105mm-mel szerelheto JagdPantherre meg T25 ATre meg a kozepes valo.
Vicc meg az, hogy a Tigrisre is a nagy kell, pedig annak 88mm a legnagyobb lovege.
-
echterion
nagyúr
válasz
Steelheart2 #41479 üzenetére
Én sem kedvelem különösebben. A leglehetetlenebb helyzetekben képes az ágyú mellélőni, arról nem beszélve, hogy rambózni különösen nem ajánlott vele, pont a lassú töltési idő miatt.
-
Enzolord
addikt
válasz
vadasztoni #41481 üzenetére
Igen, aranyért tudod leszerelni, és át tudod rakni azokra a tankokra, amik ezt használják...
-
vadasztoni
csendes tag
Sziasztok lenne egy kérdésem a töltésgyorsítóval kapcsolatban. Ha veszek egy nagykaliberhez valót és leszerelem utána más típusú tanra át tudom szerelni ? Üdv Toni.
-
Steelheart2
őstag
válasz
homeless09 #41474 üzenetére
Bocs hogy beleszolok.Nekem is van Kv-1s em és nem szeretem.Az meg hogy félnek töle nem teljesen igaz.Csak az fél töle aki nem ismeri.Én tegnap pld ful hprol szedtem ki stuggal ugy hogy nem is tudott sebezni.kilött 1et,ami nem talált,utánna rárontottam és vége.
-
diegho
nagyúr
Defeat
Battle: Murovanka 2013. február 24. 13:16:02
Vehicle: KV-1
Experience received: 1 647
Credits received: 59 002
Battle Achievements: Top GunTier6 csata... 3.5k sebzés és sima bukta, 9-15...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Tipikus kinek a pap kinek a paplan. Én a 107 zis-6-t szeretem.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Meg én azt tapasztaltam T6 tankok ellen is vele, hogy megijednek tőle, főleg ha betalál, és elkezdenek "pánikolni". Biztos út nekik a halálhoz
Jó is lenne... Az én tapasztalatom az, hogy amint bekapják a demidzset egyből rám rontanak. Persze akad kivétel de, nálam ez a jellemző.
-
homeless09
őstag
-
SoulReaver
veterán
Tegnapi nap, délelőtti és kora délutáni pinges időszakba belefutva és késődélutáni szakaszozás eredménye
Végre megelőztem a csaták számát a kilőtt ellenségekkel
még ha csak 3 -al is -
diegho
nagyúr
Victory!
Battle: Airfield 2013. február 24. 11:43:46
Vehicle: T69
Experience received: 12 135 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 65 743
Battle Achievements: Top GunT69 grind is befejezve, T54E1 kifejlesztve.
Replay-es oldalamon fent van az M6 és a T69 replay is: itten ni
okos67
nézzük csak:KV-1S 175pen 390dmg
T-150 167pen 300dmg
ARL 212pen 240dmg
M6 160pen 240dmgelvileg a legrosszabb lenne, de ebben a sorrendben
aim time: 3.4, 3.4, 3.4, 2.3
pontosság: 0.46, 0.45, 0.38, 0.38
dpm: 1463, 1764, 1440, 1894
gold ammo pen: 217, 219, 259, 243Nos ezek után nyugodtan kijelenthető, hogy az M6 lövege a legjobb a tier6 heavy-k között.
-
diegho
nagyúr
M6 motor grind elintézve:
Victory!
Battle: Ensk 2013. február 24. 11:35:30
Vehicle: M6
Experience received: 11 520 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 58 123 (compensation for damage caused by allies: 52)Beszarás ez a tank...
-
virkir
veterán
válasz
mynames #41459 üzenetére
Tudod van az a lehetőség ott a jobb oldalon, hogy az utolsó hsz-re ugorgyál. Hasznos kis ficsőr a RIOS-tól.
Elvárható lenne egy nem tegnap kezdett játékostól aki ráadásul folyamatosan nyomon követi a fórumot, hogy ne tegye fel n+1-szer ugyan azt a kérdést ami kb amióta megy a játék nem igazán változott.
Nagy igazság amit már többen megfogalmaztak, hogy 100 érdektelen (ebránerfitogtató/hüjjemindenjátékos/mejjikalegjobbtank-stb) hozzászólásra jut kb egy ami érdemi információt hordoz. Kissé kezd unalmas lenni. -
mynames
senior tag
válasz
virkir #41456 üzenetére
Én sem olvstam a 3 nappal ezelőtieket! És amúgy honnan kellene tudnia bárkinek is , hogy mi volt 3 napja? Egyébként lehet , hogy 3 hónapja is volt róla szó, nem? Akkor gondolom már soha senki meg se kérdezze ugye? Nem értem miért kell leosztani valakit azért mert egy fórumon megkérdez olyan dolgot ami odavaló...
-
forras2
őstag
Tegnapi nap egész jól sikerült
Tigris legénységének mit ajánlotok 2. skillnek?
Első a javítás, ami 100%-on van. -
mynames
senior tag
Sziasztok!
T43 vonalról mit gondoltok? Anno megálltam a T34/85-nél de még kifejlesztettem a T43-at. Viszont t7-ben gyengének találom. Vagy majd utánna a T44 lesz az ütős?
Most, hogy ezen a hétvégén féláron adják újra elgondolkodtam rajta...Akinek van/volt írjon egy pár sort róla legyen szíves.Előre is köszönöm!
(#41448) forras2: captain-nek: mentor, lövész: halálos szem, vezető: kuplung burner, többiek: javítás v. álca , ami még nem volt.
-
echterion
nagyúr
Az hogy lehet, hogy rendszeresen 1400 felett vagyok wn6-tal, de az effim planetwot szerint meg rendszerint csökken? Ennyit számítana, hogy nem foglalkozom a foglalással?
-
forras2
őstag
Erre valaki?
-
válasz
Patrick76496 #41445 üzenetére
-
myckey
veterán
válasz
jimmy74 #41439 üzenetére
jó gép.
viszont a végsebessége nem üti a plafont,ellenben képes egész sok lövést pattintani
ha szereted a nem fénysebességű,de aránylag mozgékony-viszonylag strapabíró gépeket,akkor nem lesz vele gond.a torony+löveg kombót is 2 módon lehet használni.
van az alap torony,ami 152-es páncélzattal bír minden oldalról+mellé jó lehet a 105mm löveg
(én így használom)
de van aki a fejlesztet toronnyal szereti és hozzá a "meggy mag" köpködő javított m4 sherman löveg
ez is jó összeállítás.itt könnyebb a torony+jobban is forog meg a látótáv is több,DE jóval soványabb a vastagságaigazándiból én is cserélgetni szoktam,mert fun gép,szóval mikor hogy...kedv függő
-
jimmy74
őstag
Az M4A3E2 sherman jumbo-hoz mit szóltok?Kinek van meg?Jó tank?Elég jó a páncélzata és med!
-
vhw
addikt
válasz
Patrick76496 #41425 üzenetére
Szép!
Nekem optika meg spall liner van rajta még. De lehet rajta akár egy sima álcaháló is egy helyen, ha drága lenne a fenti összeállítás.
-
Djuree
félisten
van még egy 2500 aranyas invite kódom. ezt is adnám ingyér mint az előzőt, de nagyon kell a pénz, ugyanis beszoptam
ezresért lehet vinni...
csak új accnál érvényes!!! -
forras2
őstag
Tigrisem legénységén az első skill elérte a 100%-ot. Mit ajánlotok következő skillnek?
-
Enzolord
addikt
válasz
Stauffenberg #41380 üzenetére
Olyan ez, mint a drog...
-
AlexWolf
senior tag
Basszus én meg a tesóméknál vagyok, neki notebookja van meg vezeték nélküli egere. nyomom a bal egérgombot, semmi, nyomom nyomom nyomom, nem lő. meghalok. kicserélem az elemet. köv körben megint meghalok mert nem tudtam lőni csak 2-t 30 kattintásból. bedugok egy vezetékes egeret, most már lő, csak nem talál.
én meg azt hittem hogy a gépe szar (pedig nem az), erre itt kiderül, hogy a wot szopat. mára elég volt. -
diegho
nagyúr
Mennyire volt gáz a videók minősége? Lehet kicsit csökkentek a minőségen, mert eléggé drasztikus méretcsökkenést tudok vele elérni. Ugyanúgy lesz 720p, csak nem lesz annyira tiszta a kép. Egyelőre még tesztelgetem a tökéletes beállításokat, remélem találok olyant, amivel 500 mega alá tudok szorítani egy 15 perces anyagot.
-
scyllarus
veterán
válasz
diegho #41407 üzenetére
Ezt most azonnal megnézem. Muszáj tanulnom valamit.
Úgy utálom az M6-ot, ahogy már régen utáltam tankot. Vártam a 90-es ágyút, mint a Messiást, az első három ugye teljesen használhatatlan T6-ban. Összejött örültem. 2 csatáig. Olyan pontatlan, hogy az már idegesítő, mintha valami orosz cucc lenne. Ráadásul a tanknak azóta nehezített mm-je van, kizárólag agyhalottakkal sorsol össze. És ugye csak elöl van páncél, oldalt-hátul a parancsnok plédje van kiakasztva, T3-as lightok átlövik, így a csapat nagyon kell(ene) mellé.
Az egyetlen pozitívum, hogy a sebzést rendesen adja, mínuszos kört nem lehet vele futni alap fiókkal sem.
Délelőtt összefutottam egy Unicás sráccal. Su-85B-vel 2000 dmg, ha jól emlékszem T6-ban. Szerencsére velünk volt -
Patrick76496
őstag
Erre inkább "Pedo Tanker" kitüntetést adnék
Stieger11, vélemény? A másik pedig: milyen felszerelést pakoljak rá a venti mellé?
-----------------------------------------------------
Más: M41-ről valaki vélemény? Tegnap megszabadultam végre az M7 Priest-től, szvsz az egyik legrosszabb 4-es arty. Nem elég, hogy pontatlan, de még lassan is szűkül és kicsit is üt. Érdekes volt, néha a KV-1 kapott 50 hp-t, néha pedig az IS-3 400-at.
A gold ammo-t sajnáltam ellövöldözni a kis átütés és a pontatlan löveg miatt. Lényeg, hogy troll ammo-val SU-5 az ász.
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Ajánlom figyelmetekbe JanAke nevü tagot.Most voltam bennt vele csatában és néztem hogy 1600 effije van.Gondoltam szuper.Jo ilyen a csapatban.T3 as Td vel volt.Renault valamivel.Én stuggal.Kiszedtem 3 tankot sebeztem 1300 at,de végén rámjött egy churchill 1 es és már alig volt HPm.Ö a hátam mögött volt fennt a dombon,gondoltam segitt. A francokat.1 lövést nem adott le.kinyirtak.Mire beirom neki a chatbe hogy azért 1600 effivel nem gondoltam volna hogy campelni fog csak.Erre vissza irja hogy én idiota vagyok,mert ö csak 3as Td vel van.meg mondta a magáét hogy a valo életben szétkapna meg stb.Megnéztem a statját és igazi alacsony tieres huszárgyerek.Ilyen veri a nyálát.
-
Lacces
őstag
-
Lacces
őstag
Hali,
Van egy kérdésem.
Személyzetnél ki mit csinál, ha új tankot vesz? (vagy melyiket érdemes)
1. A régieket teszi be, és hagyja, hogy növekedjen a tapasztalatuk
2. A régieket teszi be és újraképzi őket, ezáltal a tapasztalati szintjük lecsökken 51%-ra
3. Az újakat hagyja benne... -
diegho
nagyúr
Kellene egy kis segítség. Átkonvertáltam a T-54 replay-t és 1.77GB lett!!! Majdnem 20 perc, na most ezt így ebben a formában biztosan nem fogom feltenni, mert 1 nap mire feltöltöm, szóval újracsinálom, sőt nem vagyok benne biztos, hogy ezt a replayt erőltetni kellene. Fjords pálya, amit 2 hét kb és kivesznek, tehát nem sok értelme van, ráadásul 14 perc maga a csata, ebből kb 10 perc spotolás.
Opciók:
1. hagyom a T-54et
2. van egy fjords-os és az, ami a replay-es oldalamon van sand river-es -
sith7
félisten
válasz
Stauffenberg #41403 üzenetére
Megértelek, nekem ma 26 meccsem volt, volt benn jó is, rossz is ... tudod ... csak a szépre emlékezünk
diegho
ezt most megnézem ... -
diegho
nagyúr
Visszavettem az M6-ot, mondván kellene valami jó tier6-os tank, a legjobb motor még nincs meg rá, majd szépen összeszedem rá a 15k xp-t, ami viszont meglepő, hogy ugyanaz a prém lőszer megy bele, mint a SP-be...
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2013. február 23. 19:08:38
Vehicle: M6
Experience received: 2 352
Credits received: 54 429
Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Top Gun, Sniper -
Atlantis
veterán
válasz
jimmy74 #41404 üzenetére
GWTiger teljesen más, mint a GWPanther volt. Lassabb, nehézkesebb, minimális a kitéríthetősége, cserébe ha betalál, akkor az fáj az áldozatnak.
Amerikai vonalon nemrég kezdtem az M12-est, egészen jó, lassan fordul ugyan, de egészen jó tartományt belát és ami külön tetszik, hogy meglepően gyorsan céloz.
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
Mennyire használható-jó az usa arty ág 5-östől felfelé?
Itt megálltam rég ezért kérdem érdemes e húzni?A többi nemzethez képest milyen(ek)?
A francia és orosz ágon 7-esnél járok és fullosak a gw tiger meg már kifejlesztve csak sajnálom rá azt a majd 3 millát!
A gw tiger milyen szerintetek?Olyan jó mint a Gw panter?
Köszönöm! -
Stauffenberg
nagyúr
Nem érzem túlreagálásnak, az utóbbi hónapokban egyre rosszabb és rosszabb hétvégén játszani. Eddig "csak" az volt a probléma, hogy péntek estétől vasárnap estig hihetetlen mennyiségű és minőségű gyökeret vonz a játék... de most már annyian vannak, hogy a szerverek sem bírják és nincs olyan kör, amelyben ne lenne jelen kisebb-nagyobb lag. Ennyi mellé lőtt drága ammo még sosem fájt ennyire...
De már kitapasztaltam, hogy hajnali 2-3 után beindul a tuti. A leghülyébb barmok addigra kidőlnek, mert az agyban keletkező oxigénhiány nagyon fárasztó tud lenni.
Addig el lehet menni moziba a párommal, utána még valahova be lehet ülni meginni valamit és hajnalban meg friss, kiszellőzött fejjel neki lehet állni WoT-ozni.
Csak az zavar, hogy nincs percdíj alapú prémium tagság. Feltölteném az egyenlegem és abból vonná amikor tényleg játszom. Így nem kéne olyankorra is előfizetnem, mikor amúgy játszhatatlan fos az egész.
-
diegho
nagyúr
Tier10-ben elég komoly élőlények vannak, 3x tier10 tank platoon-ban 3k sebzés alatt összesen és ugatnak mindenkire...
Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest