- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
válasz
SoulReaver #41399 üzenetére
ez is beteg..
elnézést a szerk idő lejárt :$
Replay -
SoulReaver
veterán
Izgalmas csata+replay
Replay -
jahrn
senior tag
válasz
Steelheart2 #41396 üzenetére
Most mentem egy ilyen bukot vele, ahhoz kepest h most vettem nem rossz szvsz:
Ha belejovok a hasznalataba lessz ez meg jobb is.
Igazabol a T20 nekem jobban bejon, ettol fuggetlenul fenyevekkel jobb mint a szerencsetlen DB... -
myckey
veterán
ma még nem léptem be,de remélem azért olyan éjfél körül le tudom majd 3-4 gépet szorzózni
Steelheart
KV1S nem jön be?
pedig az egy igen nagy gci gép......azzal az ágyúval csak a .......ember nem képes minimum egy 1000 átlag dimidzset összehozni
mellé meg jól is mozogakkor az IS sem fog jobban tetszeni.
KV-13 hozzá képest fele olyan jó a tierjében,mert ugye az tr7 med. -
Gyuri27
félisten
-
forras2
őstag
Eddig 11 csatát játszottam ma, de egyetlen egyszer laggolt be, semmi többször, és még jó köröket is lehet menni
-
diegho
nagyúr
2 videó készült el ma: T-54 és 13 90. 50 100-hoz már nem volt hangulatom, az valamikor jövő héten fog következni, a videók feltöltése is majd a hét elején lesz.
-
echterion
nagyúr
válasz
robertkill #41388 üzenetére
Lehet, este 11 után letolom az 5x szorzókat, meglátom még, annyira nem para, hogy mindenáron kelljen játszanom (szerencsére).
-
jahrn
senior tag
No a hetvege oromere vettem egy KV-13at es egy VK DB-t. A KV-13 egesz jo cucc, de szerencsetlen DB nagyon le lett nerfelve beta ota. Ha felteszem a jobbik tornyot akkor feltehetek (picit) jobb agyut, tobb a HP es a latotav, de szarabb a mozgekonysag... Ki hogyan hasznalja a DB-t?
-
echterion
nagyúr
válasz
Stauffenberg #41380 üzenetére
Esetleg önmegtartóztatás?
Én ma még nem léptem be és a fentiek fényében 5x szorzó ide vagy oda, nem valószínű, hogy belépek.
-
Lacuss20
senior tag
válasz
Patrick76496 #41379 üzenetére
Egyik legkedvencebb tankom
Az az átütő erő és tűzgyorsaság a tank formai kombinációjával
Illetve nem minden 3. ember ezzel megy mint a ***** orosz tankokkal.
A prémiumos napom alatt ( 1 napajándék) szereztem meg a nagy tesóját, még másik két t6 mellett, motorok híján fullos. "Sajnos" rá kellett jöjjek micsoda ég és föld különbség van a különbség prémium és nem prémium között..... ha buktuk se morogtam. Pár száz sebzéssel illetve a halálommal is tettem valamit mindig a csapatért legrosszabb esetben.
Így is jött a pluszos kredit és az egészen jó xp. Ellenben ezután se fogok fizetni a játékért egy vasat se annyit sajnos továbbra sem ér, hogy a mai nap példáján épp a laggért fizessek.. A 3 fős szakaszt sajnálom, hogy prémiumhoz van kötve elvileg ez csapat játék, de attól a "random" játék színvonala sokat javulna, ha mondjuk 3 fős szakaszok állnának össze. Szerintem.
-
sith7
félisten
válasz
Stauffenberg #41380 üzenetére
Szerintem te egy kicsit túlreagálod ...
-
Stauffenberg
nagyúr
Valaki törje fel az accountom és változtassa meg a jelszavam, hogy ne tudjak újra és újra belépni...
Nagyon sokat lendítene a hétvégi lelkiállapotomon. Vagy a WG-t nem lehet arra kérni, hogy hétvégéken zárolja az accountom?
-
Patrick76496
őstag
válasz
nyunyu #41377 üzenetére
Minden tankot kifejlesztek elitre. Direkt raktam bele LL oil-t, és így értem el Airfield homokjában 45 km/h-t. 9* végén volt a legénység, még ventit is raktam rá. Ha lenne Type 59-ed, más lenne a véleményed. Annak 14,44-es fajlagos teljesítménye, a kicsi Type-nak pedig 17 körül, a fejlesztett álapotot valamiért nem mutatja a wiki.
-
nyunyu
félisten
Vegre sikerult osszetrollkodni:
Csak tudnam, melyik Shermant csereljem Pershingre, mert felesleges 3 a garazsba.
Alap Shermant a vert stab hianya miatt annyira nem szeretem, de gyakran szerepel penznyomdas akciokban.
E8: jobb vele szuk sikatorokban bujocskazni, odaer barhova, ahol szukseg van ra.
E2: vastag az eleje, elegge pattognak rola a nepek. -
nyunyu
félisten
válasz
Patrick76496 #41363 üzenetére
Type T-34-el menve általában 10 darab 5-ös tank, holott szerintem max 5 lenne a normális. Lehetetlen lehozni egyedül a sok láma csapattárs miatt. Papír a tank, ráadásul még lassú is,
Lassu?
Alap motorral hasznaltam, de igy is eleg furge volt.
Nagy motorra nem pazaroltam 5k XPt, hanem amint kifejlesztettem a Type 58-at, meglett a nagyobbik motor is, mert az 58 azt hasznalja alapbol.Type 58-on sem latom ertelmet eltolni 11+16k XPt +20 loeroert.
-
nyunyu
félisten
válasz
GrooveHero #41348 üzenetére
Sziasztok. Mit kell kivenni a res_mods mappából, hogy ott a bal felső sarokban ne folyjon össze az idő meg az okozott sebzés?
Atirni az XVM.conf-ban a hitlog bekezdes X es Y erteket.
Mittudomen, adj az X-hez 100-at. -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
robertkill #41373 üzenetére
Ahogy látom a hozzászólásokat, nemveszítettem sokat a mai nap, hogy nem vagyok otthon. Biztos felfőne az agyvizem.
Remélem elég sokan jelentik a problémát a WG-nek és kitalálnak valami kompenzácót, amellett, hogy mielőbb rendberakják a szervereket.
-
Chris0321
veterán
Az M4-esemen 100%-ra ért a javítás, mit lenne érdemes rakni következőnek? Elit alakulatot mindenkinek vagy mindenkinek mást?
-
robertkill
aktív tag
A f....om kivan az 5x szorzós hétvégével... OK hogy 5-6 ezer TP összejön ha jó a csata 1-2 tankal de 10 ből 8 csata olyan szinten LAGGol, hogy játszhatatlan a játék annyian vannak és akkor a nooob-okról nem is beszélek amikor a Hummel megy scout-olni a T50-es szakaszok meg ralliznak és kergetőznek a 13 90 meg levarja a 3 saját önjárónkat... mi ez óvoda...
-
SoulReaver
veterán
válasz
LoLHunCsirke #41369 üzenetére
kiégtem tőle...
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
SoulReaver #41364 üzenetére
Azt a csatát megnyertük végül, de nem a haverod miatt
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
diegho #41365 üzenetére
Az előbb lőttem ki ammo rackel egy SU-122-t ami a lag miatt benne maradt a fordulásban és mire a gazdája visszanyerte az uralmat, már háttal állt nekem...
Én jót nevettem, de az előző körben én is hasonlóan jártam. Csak az orrom akartam kidugni az épület mögül, erre olyan laggolt, hogy az út közepén találtam magam és négy ellenséges tank zúdított össztüzet.
Ma már nem csak a barmok miatt játszhatatlan a WoT, hanem a lag miatt is...
Remélem egy nappal megtoldják a prémiumot cserébe.
-
diegho
nagyúr
válasz
sebijani1982 #41366 üzenetére
Már 3 buktám van emiatt.
-
diegho
nagyúr
Nálatok is olyan a szerver, hogy néha megáll egy 5 másodpercre lagolni?
-
SoulReaver
veterán
válasz
Stauffenberg #41362 üzenetére
Teljesen átérzem az állapotod...
most nyomtam ALT+F4 -et, mert haver/szakasztársam a KT -vel beállt kempelni, én meg egyedül az egyik utcán type, wz, patton ellen egyedül... patton végül kifogott rajtam, de az már csak az én hibám volt, mert ideggel teli aggyal már nem kontrolálhatóak ilyenkor a végtagok
És nem érti meg a nyomorult, h KT-ra nem álcaháló kell, meg képességnek álcázás... de magyarázzak egy olyan embernek akinek fingja sincs a játékhoz, de meg van a KT...
nah meg a ping....
(#41365) diegho: aha... saroknál akartam megállni, de kigördült a lag miatt... aztán csatt
meg hasonlók....
-
Patrick76496
őstag
válasz
SoulReaver #41351 üzenetére
E-100 2x egymás után gyújtotta ki az IS-7-emet normál szerón, pedig nem használok benne Lend Lease olajat, és va driver-en 100%-os a Preventative Maintenance.
(#41353) Stauffenberg: Nem csak te laggolsz, mások is mondták TS-en, hogy laggolnak.
Más: Mostanában nagyon sok a top tier tank. Type T-34-el menve általában 10 darab 5-ös tank, holott szerintem max 5 lenne a normális. Lehetetlen lehozni egyedül a sok láma csapattárs miatt. Papír a tank, ráadásul még lassú is, kíváncsi vagyok, milyen win rate-tel adom el pár óra múlva. 70-esről indult ma.
-
Stauffenberg
nagyúr
Miért? MIÉRT? MIÉÉÉÉRT?
Miért léteznek ekkora retardált barmok? Egy Tiger II és egy IS-3 állnak a szikla egyik oldalán, túloldalon egy ellenséges Centurion, előre szaladt, nem fedezi őt senki... de nem kerítik be, nem csinálnak semmit, csak próbálnak lelőni egy távoli scoutot. Közben a Centurion lassan csipegeti le őket...
Én artyval olyan helyen voltam, ahol nem tudtam elbújni a Centurion elől, de még nem szúrt ki. Jeleztem a többieknek, hogy szedjék le, de senki... SENKI nem reagált. Rálőttem, 40-50%-ot lekaptam róla, de kiszúrt és ő szedett le engem.
Hogy jutnak el ezek Tier 8-ba? HOGYAN?
Utálom, hogy a nulla teljesítményre is kapnak XP-t meg kreditet... ha nem kapnának lószart se, akkor még mindig tier 3-ban lenne a legmagasabb szintű tankjuk.
-
Enzolord
addikt
válasz
Stauffenberg #41357 üzenetére
Én is a T20at tolom, katasztrófa milyen laggolós a cucc, pedig csak 140ezren vannak fenn...
-
Én nekem G1B-vel az első köröm minden nap 0 dmg-s. Ma 200 xp-t ötszöröztem.
-
Diarmand
senior tag
válasz
Stauffenberg #41353 üzenetére
Akkor nem csak nálam van ez, már azt hittem, hogy a netem szarakodik. Valahogy éreztem, hogy a tegnapi überjó Hellcat körök után nem lehetek ennyire szerencsétlen.
A lövéseim eltűnnek, ami talál az meg nem sebez, de legalább teleportálok a pályán minden előzmény nélkül. Köszönjük WG, a világ rosszabb lenne nélküled! ,,I,,
-
Stauffenberg
nagyúr
Mi a bánatos franc van a szerverekkel? Az internet kapcsolatommal semmi baj, más játékokkal semmi baj, de a WoT játszhatatlan a khurva lag miatt...
Az előbbi körben ellövöldöztem 58 ezer kredit értékű gold lőszert és összesen csak egyetlen egy volt hajlandó betalálni egy olyan tankba, ami már percek óta mozdulatlanul kempelt...
-
ktg3
őstag
Valakinek vlaami ötlet, hogy az xvm-mel mi lehet a baj?
Néha megy néha nem. egyik körben mutat mindent másik körben semmi... -
SoulReaver
veterán
Na, ma végre bejutottam a tesztszerverre...
Orosz ágon az IS-3 -nál sztem én megállok
nekem nagyon fekszik, de IS-8 -ról már ezt nem tudom elmondani... Jó tudom, kellene azzal is mennem vagy 2-300 kört, de akkor sem... IS-7 -ről nem is beszélve.
Német ágon, KT, E-75 viszont valami űber pattogós, gyors töltés, veszélyes tankok és már első körökben, nagyon kézre álltak, szóval ezeket majd ki kell fejlesztenem!
Briteknél csak kíváncsiságból rámentem valami FV nem tudom melyik, már.. (középső ág tier10)....
Nagyon tetü lassú, célzás is... töltés is... de mikor eltalál valakit.... XDD de kb annyi is volt, mert egy ugyanolyan egyet lőtt belém, meg a maradékot egy badcat leszedte, szóval NC..Cseri0058 : Én még mentem utána pár kört, sajnos nem lett ilyen eredményem mint neked
-
virkir
veterán
válasz
GrooveHero #41348 üzenetére
Ellátogatol ide
Betöltöd az xvm konfig fájlodat.
Hitlog fül és kiveszed a pipát a Visible-ből.
Ha kéne a Hitlog akkor meg az X-Y pozicióval beállítod ahol neked megfelel -
Cseri0058
őstag
válasz
SoulReaver #41315 üzenetére
Hát igen a tegnapi nap nagyon ott volt!
-
sith7
félisten
válasz
robertkill #41346 üzenetére
pénznyomda
-
Scheffer
tag
válasz
Csabi04 #41342 üzenetére
Szerintem mostanában a Jagdpanther II hatékonyabb random csatákban, mint a Ferdinand. Azt kell szem előtt tartanod, hogy offenzív vagy defenzív játékos vagy. A Jagdpanther II-nek nem túl vastag a páncélzata, viszont gyors, ezért olyan játékstílust igényel, mint pl. az Object 704, 263, 268 stb.
A Ferdinand viszont pont olyan lassú és a vastag páncélzat ellenére papírnak tűnő TD, mint amilyen a JT és a Jgpz E-100 lesz. -
Csabi04
tag
Sziasztok lenne egy kérdésem. Elindultam a Tiger P fele, de szeretnek majd menni a nemet TD-kel. Nekem mar ki van fejlesztve a Stug de meg nem vettem meg. Nem tudom hogy fejlesszem ki a Tiger P-bol a Ferdinandot vagy menjek tovább a Stug vonalán a Jagdpanther II fele. Szerintetek melyik a jobb?
-
judek
tag
válasz
Patrick76496 #41339 üzenetére
Köszi
-
judek
tag
Sziasztok!
Azt hol tudom visszaállítani, hogy a játékosok neve mellett az oldalsó sávban a játék elindulása után is mutassa a tankok típusát is. Már egyszer belőttem de valahogy elállítódott és nem tudom hol.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Megtaláltam a tankot amit kerestem!
Nem az amcsi Hellcat volt hanem a francia Bat Chatillon 25!
Valakinek van?Vélemények?Elég fürgének tűnik. -
zsloti
senior tag
A-A
Én arra gondolok ahol az ablakos módban történő futtatás ablak méretét lehet megadni mert most 1024X768 és 1345X731 között lehet csak választani
A játék könyvtárába valamelyik file ,valamelyik sorának szerkesztésével lehet megváltoztatni a méretét de nem találom hol merre
Zs -
Jolet
őstag
na bevásároltam aranyból... jó lesz ez a hétvége is
-
Kucsek
aktív tag
Íme az új japán futi Artyk réme Super Tank
-
zsloti
senior tag
Újraraktam a Wint
Sajnos nem találom hogy hol kell beállítani mekkora legyen az ablak mérete
Valahol át kellett írni valamit
A segítséget előrre is köszönöm
Zs -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
robertkill #41314 üzenetére
Nem mondtál semmi sértőt vagy rosszat.
Csak annyi az egész, hogy szerintem ez a téma jobb helyen van az off topikban, mivel lényegében nem kapcsolódik a játékmenethez.
Egyáltalán nem rossz szándékból írtam, -
echterion
nagyúr
válasz
Stauffenberg #41317 üzenetére
Én ezért nem fizettem be erre a hónapra prémet. Így néha, mikor van kedven, játszogatok, ha meg nincs, akkor napokig el se indítom. Egész jó így a játék, nem eszem annyira a kefét.
-
Drenadar
veterán
-
jahrn
senior tag
válasz
Napfénysüti #41316 üzenetére
A magam reszerol az Su-100on a 122mm-t hasznaltam (azon a szinten brutalis), sot az Su-152-t is a jobbik 122mm-el huztam ki. Tier 7-en a pen siman eleg (175mm mint az IS-nel) a RoF pedig uber...
-
Stauffenberg
nagyúr
Két hete mérgemben abbahagytam ezt a fost. Most beléptem... kibírtam 20 percet és megint felb*szott annyira, hogy újabb két hétre távol tartsam magam ettől a g3ci játéktól...
Pedig jól hangzott, hogy a T20-ra +50% kredit hozam van az event miatt...
De amikor 20 perc alatt 6 csatát le tudok játszani, mert mindegyikben percek alatt elhullik az egész csapat, akkor jobb nem erőltetni...
Óóó ezek a csodás hétvégék. Amióta csak hétvégente van időm játszani, azóta nincs szép világ...
A világ összes retardált barmát mágnesként vonzza a WoT.
Kell most a lelkemnek egy kis Red Orchestra vagy Day of Defeat. Azt hiszem a gondolkodó emberek társasága majd megnyugtat.
-
szucsinka
őstag
válasz
Napfénysüti #41290 üzenetére
a SU152 esen is hagyd ki a 122 -est csak trollololo -val nyomjad eszméletlen miket müvel
-
Lacuss20
senior tag
A CH20_type58 motorjait nézegetve a garázsba semmi különbség nincs. Felmentem WoT origi oldalra ott bizony kiadja a különbséget. Addon cseszheti el vagy mi
?
-
echterion
nagyúr
válasz
robertkill #41301 üzenetére
Egyre én is vevő lennék, ha van valakinek eladó.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
robertkill #41301 üzenetére
Ez inkább az off topikban menjen tovább OFF
Egyébként mindenki szeretne egy pár ezresért ilyen promóciós kupont venni, de nem hinném, hogy rengeteg lesz majd belőle pl az aprón.
A német ebayen átszámolva 9500Ft-ért adott el egy srác egy ilyen kódot
De 4-6 ezernél természetesen nem ér többet. -
jahrn
senior tag
-
Gyuri27
félisten
válasz
Napfénysüti #41290 üzenetére
Szerintem igen. A 100-s rofja picivel jobb. Pontosabb valamivel és a célzási idő is jobb. De kihagyni nem tudod. Azaz ki kell fejlesztened.
-
BaLee
addikt
Kínai ágra mit mondtok tier 5 után, medium ág vagy a heavy ág a jobb?
Mindenhol heavyvel meg td-vel mentem eddig kipróbálnám a med ágat, kínai jó választás?
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest