Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
Vigneau #17307 üzenetére
A Ferdinand az első, amire nem raknék álcát, az elődei még lapos, sunnyogó gépek. Mehet rájuk.
Más: a T28Prot legnagyobb baja valóban a sebesség, de már hozzászoktam. A nagyobb ágyúja viszont igen jó, szerintem jobb, mint a Ferdi 12,8-asa, kevesebb az "elvesző" és a 0-t sebző lövés. A páncél szemből azért nem olyan gyenge és jól lehet vele lapulni és hátulról szedegetni, aránylag lapos és mivel forog a torony, nem kell mozgatni a hull-t, hasznos rá az álcaháló is. Az elején én se szerettem, de már kezdem kedvelni. Sajnos mivel nyitott, arty-ra fokozottan érzékeny és venti se megy rá...
Amúgy már kezdett jó lenni a hangulat a topicban, miért kell megint arcoskodni? Dev_null, nem értelek, lehet, hogy máshol jó játékos vagy, de itt biza újonc, ha tetszik, ha nem. Tessék már elfogadni a tapasztaltabbak véleményét. Én a stílusban se láttam semmi kivetnivalót
Aktív témák
- Eladó Nikon D40 minden tartozékával+fotós táska
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Nintendo Switch 2 újszerű állapotban
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3070 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NVME SSD/2-3Év gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest