- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #16493 üzenetére
T34 jobb, a legjobb 8-as prem. már-már a type-al egy szinten van használhatóságban. kemény ellenfél nekem, nem szeressem
de a type asszem olcsóbb, azért vettem azt. de most type nincs, marad a T34
-
Timyyy
őstag
válasz
Napfénysüti #16498 üzenetére
Összességében nekem nem jött be, és nem is med tank, nemértem miért az a kategóriája. Teszten kipróbáltam, ha még megy a 8.0 teszt, én a helyedben feldobnám és a kapott goldból megvenném próbára, mielőtt élesbe döntesz...
-
Timyyy
őstag
válasz
Napfénysüti #16493 üzenetére
Löwe és type van nekem, ha szeretnéd kipróbálni, csak szólj.
S.Pershinget én nem ajánlom. -
GaburroSan
aktív tag
Itt bőven megnézhetitek az adatokat ha még nem néztétek meg!
Vehicle Rebalancing: [link] -
GaburroSan
aktív tag
Lori kapott buffot!!!!!
Gun dispersion due to the motion and suspension traverse for Mle. was decreased by 9%.
Gun dispersion due to the motion and suspension traverse for Mle. B was decreased by 8%.
HP was increased by 50 points. (hű az anyám mi ez golyóálló mellény?)
Dispersion for 100mm SA 47 on turret turn was decreased by 9%.
Aiming speed for 90mm F3 was changed from 3 sec. to 2.7 sec.
Reload time 90mm F3 was changed from 30 sec. to 27 sec.
Dispersion for 90mm F3 on turret turn was decreased by 9%. -
GaburroSan
aktív tag
így kell hazakúrni a Batmobil artyt by WG
0.8:Gun dispersion due to the motion and suspension traverse for Bat Chatillon 155 was increased by 5%.
Gun dispersion due to the motion and suspension traverse for Bat Chatillon 155 Bis was increased by 5%.
Repair cost was increased by 61,63%
Reload time for Canon de 155 mm was changed from 65 sec. до 70 sec. (ezt a marhaságot több mint 1 perc a töltési idő addíg sakkozok)
Dispersion for Canon de 155 mm on turret turn was increased by 8%. -
GaburroSan
aktív tag
Már szedhető az Oroszoknál a 0.8-as pöcs! [link]
Ha valakinek van oda accountja akkor most örülhet! -
Taragas
aktív tag
válasz
Napfénysüti #16487 üzenetére
Hát én most beruháztam a 14500-es aranyra, mert 12000 a t34 (meg más hasonló tier 8-as tankok is ennyibe kerülnek) , és kell erre arra még 2500 gold. Mostani árfolyamon utalva, jelenleg 1,1-1,2 forint felel meg egy aranynak asszem.(1 lenne, de van utalási költség is).
-
válasz
Taragas #16485 üzenetére
2000 körüli sebzéssel olyan 60-80 ezer credit. Ebből lejön a javítás (10k alatt) és a lőszer (1k darabja). Jól lehet vele keresni, nagyon jó tank.
Tierjében ennek van a legjobb lövege, ha a TD-ket nem számítjuk. Simán szétszedheted vele a tier 10-es heavyket is, persze a kevés HP miatt ott már vigyázni kell, hogy ne te legyél a célpontjuk. Bár ha elrejted a hullt, eléggé megnőnek az esélyeid.
-
Atlantis
veterán
válasz
Eagle16 #16484 üzenetére
Ezt én se gondoltam, logika pont fordítva diktálná...
Egyébként érdekes, hogy a T-43-nál nem írják, hogy buzerálják az ágyút, míg a Kv-13-on ugyanaz a csúzli jobb lesz valamicskét. Remélem, a T-43 is megkapja a változtatásokat.
Az arty-k nerfelését kevésnek tartom, még emellé a lőszerár és a töltési idő legyen a duplája a jelenleginek, meg úgy általában görbüljön el az összesnek a csöve a 2. lövés után.
Taragas: a legjobb T8-prémium HT szerintem is. Valóban lassú kicsit, de még éppen belefér. Nálam ventivel, BiA-val, Rammer-rel 12,38 alatt tölt, ennél már csak kólával lenne jobb, engem ez nem is zavarna, a célzási ideje viszont kissé lassú. Páncélja tipikusan amerikai: kemény fej, papír test. Jobb csatákban 100 fölött lehet keresni vele(3000<sebzés), közepesekben is hozza az 50-60k-t(1400-1800 sebzés), de mínuszosat szerintem nem lehet menni vele, 15k-t kaptam talán legkevesebb vele, mikor az első, sebzés nélküli lövésem után egy lövéssel kiszedett egy nyomorult S51.
Napfénysüti: ahogy érzed, de az a tank medként a sebessége miatt használhatatlan, HT-nek meg az ágyúja miatt nem jön be. Páncélja viszont trükkös, még mindig meg tud szívatni.
-
nyunyu
félisten
Victory!
Battle: Murovanka 2012. szeptember 25. 12:45:00
Vehicle: M36 Slugger
Experience received: 916
Credits received: 21 383
Battle Achievements: Top Gun, Sharpshooter, Master Gunner, Mastery Badge: "1st Class"2357 dmg lett kiosztva.
Az vicces volt, hogy oldalrol telibekaptam a Wespet, bemondja, hogy penetration, de 0 dmg.Elso par meccs utani benyomas a Sluggerrol: egyelore tetszik, ugyan lomhabban mozog, mint a Hellcat, viszont nem kell annyira felni a kisebb tankoktol, kevesbe tud megszivatni egy rovidcsovu Hetzer/Stug a 105mm-jevel.
Gyakorlatilag a T25/2-nek felel meg, csak egy szinttel lejjebb.Persze az elso par meccset sikerult elqurnom azzal, hogy feltettem ra a periszkopot+alcahalot, igy viszont nem fert fel a nagyobb agyu.
Kicsivel meg ugyanakkora a tuzereje, mint az M10-nek volt. -
Taragas
aktív tag
válasz
Eagle16 #16484 üzenetére
Srácok! Végre megjött az aranyam, és hát gondolkozom egy T34-es megvásárlásán. Véleményeket kérek. Farm tanknak lenne(mennyit keres, mennyi a javítás, a lőszer, és a kapott pénz aránya). Válaszokat előre is köszi!
Erre esett választás, mert sokat harcoltam ellene, és eléggé tetszik amit tud, és bár német tankokat szeretem, jelenleg őt néztem ki a legjobb premium tanknak, mivel nincs most se kv5, se Type (Löwe, Pershing lassú, Is-6-ot nem ajánlják, TD-et meg nem akarok pénzgyűjtésre, és mindenképp tier 8ban gondolkozom. -
Eagle16
addikt
Igen...valamiért ilyen furán van írva.
A legnagyobb kitéríthetősége lefelé a Dickermax-nak van jelenleg, ami -15 fok
De a legtöbb amcsi tank "csak" -10 fokot tud, ilyen pl. a T34, T32, T29 is.
Tehát ha ilyen 25 fokokról beszélnek akkor az semmiképp sem lehet a negatív kitéríthetőség.
-
Mcray
senior tag
válasz
Eagle16 #16475 üzenetére
Nagyon tetszik, hogy végre jobban van modellezve, hogy más lövegeknek más a lehetséges kitéríthetőségük.
Már csak akkor lesz csúcs, ha az összes IS tank lövege löltéskor "leesik" a földig, ahogy betáraznak (ahogy a valóságban kellett), majd újra kell célra emelni
Meg tudjátok erősíteni, hogy a PZ-3 mindkét tornyának levették a páncélját 30 mm-re????
T-43 torony viszont fincsi lesz. Eddig is pattogott szépen most meg + 30 páncél és elvileg kerekítettebb darab lesz.
-
Strauss
senior tag
Sziasztok, TEljes változás listát , hol lehet elérni ? thx.
-
Djuree
félisten
apropóni!
lehet tudni hogy nyócpontnullában mit adnak kompenzációként a levett festésekért, amiket megvettünk sok aranyért? visszaadják az aranyat?
-
Tenken
őstag
Eff-et lehet nézni külön tankra/időszakra is?
-
Mcray
senior tag
Grat Ollie! Nekem a KV-4, ST-1 és IS-7 hiányzik csak, hogy teljes legyen az Orosz heavy ág. Pluszban megvan a KV-5, ami határozottan erősebb lett 7.5 óta. IS-6 gyönyörű gép, de nem hiszem, hogy szükségem van rá, és mivel prémium, eleve nem érdekel, így hogy megvan a KV-5. Most tier7-ig akarom az összes Amcsi TD-t, ami szinte kész
Mellette, meg az összes német közepes tankot, ami csak 40%-ig van meg.
Azért jó ennyi tank, mert mindegyik más. Minden haverom/platoon társam mást szeret ha viszek. Így mindenki kívánhat és én azzal megyek
Nekem jó ez a módszer.
Tegnap rájöttem, hogy tier 6-ban állati jó vagyok
Aztán mentem IS-8-cal és ott is állati jó voltam, mert mentem támadni, de mire letoltam egy szárnyat (volt hogy egyedül) a csapatom már sehol sem volt, és az ellen másik szárnya jött a seggembe síkosító nélkül.
-
GaburroSan
aktív tag
Ruszkiknál ma hegesztik fel a 0.8-ast ahogy látom!
-
GaburroSan
aktív tag
Úgy néz ki (jó reggelt!) hogy 28-án jön a 0.8-as pöcs!
-
Djuree
félisten
sztem felesleges annyi tankot megtartani, úgysem játszol felével sem. én eladok szinte mindent, a pénz is jól jön, meg a hely is. majd ha nagyon kell visszaveszem inkább. van t6 századra tankom, amúgy csak 7-es meg fölöttiek. most kivétel vannak 4-5-ösök is, mert haverral is kell tudjak játszani, ő meg még kicsi
-
.mf
veterán
Lohohohol.
Szóval M10-et eladtam 173 meccs után, végül mégsem az első vereség után, mert az olyan facepalmos volt (kilőttem 2db tier7-est assaultban, és még két kill, de mégis elbaromkodták a többiek), hogy menni akartam még pár rendeset is vele. Végeredmény 57.8% és 1.45 kr.
Megvettem az M36-ot, még csak az M10-ről raktam át a legénységet és felszerelést, 90-es ágyú még nincs is kifejlesztve; mégis már az első meccsen kaptam egy Top gunt, kis híján összejött a Bölter is (épp a hetedik kilövése előtt egy tizedmásodperccel lőttek ki)Kezdetnek jó
S ez már végre pattintott is lövéseket, de jó érzés
-
.mf
veterán
Háháháhá
Azt mondtam, hogy miután az M10-en elit lett a crew, eladom és megveszem az akciós M36-ot. Erre most egy nyerő szériám van vele. Oké, akkor amikor annak vége, akkor. Ehhez képest most megy az eddigi legjobban (elit legyénység + a sok csatával hozzászoktam?), s most nem csak sorban 8 győzelem, 1200-2000 dmg, de most az utóbbi két meccsen sorban top gun is lettem, egyik kis híján Bölter is, nagyobb erőfeszítés nélkül. Nem is tudom, kicsit elbizonytalanodtam, hogy eladjam-e
Hátnemistudom. Jobban páncélozott, mint a T49, de ez is max. kis tankok ellen véd; valamint ez a páncélozottságért cserébe sokkal lassabb. Viszont tény, hogy evvel a legjobb a top gun / meccsek arányom. Úgy érzem, el fogom adni, de hiányozni fogahhoz képest, hogy milyen nehézkesen indult a kapcsolatunk, első 20-30 meccsnél alig tudtam 40% fölé hozni, ehhez képest most 167 csata után 57.5%, 1.41 kr, 1569 eff...
-
-
vJokka
aktív tag
Ez a kis fos, hogy ontja a kreditet:
Victory! (Prémes)
Battle: Murovanka 2012. szeptember 24. 23:06:50
Vehicle: ELC AMX
Experience received: 3 582 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 45 787Semmi extra, 1800 dmg + egy kis spot.
-
Na, ezzel megvan az utolsó, hiányzó orosz heavy is:
Purchased:
'ST-I' purchased successfully. You have spent credits: 3 661 000.Amúgy az 54. tank a garázsban.
-
törölt tag
válasz
bimbilla09 #16448 üzenetére
Hát ha CW-zni szeretnétek, akkor miért nem egy nagy századhoz csatlakoztok?
Nem túl könnyű normális játékosokat beszervezni, és nem árt legalább 20 emberes század.... -
bimbilla09
tag
válasz
#21346560 #16445 üzenetére
ennél kicsit bonyolultabb a helyzet
ez a klán 2005-ben alakult és eleinte a BF játékokkal játszottunk, ezért van a <hungarian> a klán névben. a wot-ot a closed beta-ban kezdtük, már akkor is csak casual szinten. szeretnénk meg tapasztalni a cw-k hangulatát, ezért keresünk olyan játékosokat, akik nyitottak az újra, és szeretnének új embereket megismerni, új barátokra szert tenni.
-
CptMisi
őstag
válasz
bimbilla09 #16444 üzenetére
És ennek a klánnak van valami célja is?
-
törölt tag
válasz
bimbilla09 #16444 üzenetére
Annyira le mertem volna fogadni, hogy egy új magyar klán, és a hungarian tuti lesz a "nevében"
Kicsit olyan.... fantáziadúsak a magyar századok -
bimbilla09
tag
Sziasztok!
A HPRC klán tagfelvételt hirdet. Szűk baráti társaság, alkoholmámoros hétvégi éjszakák és rengeteg sör vár téged. Több infó TS-en, aminek IP-jét elküldöm PM-ben. Írj, ha érdekel!
-
Patrick76496
őstag
(#16441) r1E3S3E7T: Végig a standard beállításokon játszottam a teszt szerveren, minden le volt véve low-ra, csak a látóhatár volt a max, és a felbontás 1366x768. Semmivel nem lett jobb, csak a grafika lett ronda, de nem kicsit. Így volt 30 fps körül, normál szerón kicsit erősebb beállításokkal 60-70, de néha 120 is van.
(#16440) [HUN]Dani: Már csak azért is, mert a karosszéria ugyan az, a löveg pontossága és célzási ideje is. Végsebesség szintén egyezik, úgy, mint a tömeg, de mivel a T-54-nek 180 lóval erősebb a motorja, ezért olyan turbó Type érzése lesz.
Penetration és a dmg ugyanúgy szinthez igazítva.
-
jahrn
senior tag
No kiprobaltam a tesztszeron az "uj" PzIV-et es nekem sovanynak tunik. Es az uj orosz TD-k sem jottek be sajna, pedig - foleg az Su-122-54-et - nagyon vartam oket.
Ugyanakkor mind a Jagdpanther 2, mind a T110E4 nagyon bejott (ezeket eddig nem volt idom kiprobalni), ezeket ha lessz idom/energiam live szeron is beszerzem. -
Iron Funeral
őstag
válasz
Patrick76496 #16439 üzenetére
Nem kötelező használni az új rendert, ha jól figyeltem akkor ott a lehetőség a menüben, hogy a régi "jól bevált" (...) rendert használjad.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #16439 üzenetére
Stockként biztosan nem valami acélos gépezet. A két top ágyú között nem vettem észre nagy különbséget. Amit az egyik átlő azt a másik is átlövi, viszont amiről az egyik lepattan, nagy valószínűséggel a másik is lefog. A töltési és célzási idő is minimális.
Arról, hogy type feelingje lesz vagy sem, erről nem tudok nyilatkozni sajnos, pedig jó volna ha lenne egy type59em. -
Patrick76496
őstag
válasz
[HUN]Dani #16438 üzenetére
Igen, de te asztali gépről játszol, én meg laptopról.
Mondjuk nem a legszarabb, de nem is high-end gép. A gammát nem nagyon szívesen állítgatom, mert a menüben meg például elég sötét van.
Én tegnap vettem meg normál szerón a T-54-et, de még egy kört nem mentem vele. Most gyűjtök az LB-1-re, meg a legénység átképzésére. Alig várom, hogy vezessem, szerintem kicsit Type feeling lesz.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #16437 üzenetére
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nem nagyon várom a 8.0-t. Sajnos el fogja baxni a játékot ez az új render, mert
1. atom gép kell a futtatásához
2. kiégeti az ember szemét.1. Nem értek veled egyet. Ugyanannyi fpsem van 8.0ába mint 7.5be.
2. vedd lejjebb a gammát.
Én sem vártam, de így, hogy elég sokat tesztelgettem nagyon megtetszett és alig várom, hogy bekerüljön. Ahogy bekerül már kezdem is a szovjet med ágat, mert nekem kell egy T-54. -
Patrick76496
őstag
(#16412) Atlantis: Karácsonyra megjelennek a Tier 10-es arty-k és bekövetkezik a világvége.
(#16413) Bingisz: Mi történt, amikor T127-es kód volt? Én elfogadnék karácsonyra egy SU-122-44-et a WG-től.
(#16430) Fel: Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nem nagyon várom a 8.0-t. Sajnos el fogja baxni a játékot ez az új render, mert
1. atom gép kell a futtatásához
2. kiégeti az ember szemét.Egyik ismerősöm mondta, hogy a Windows 8 sokkal gyorsabb lesz a 7-esnél. Szerintetek mekkora hatása lesz a WoT-ra? Én bízok benne, hogy jelentősen javul az fps, gépem az aláírásban.
-
vbbb
őstag
Remélem nem kapjuk meg, nem akarok egy darabig prémiumra beruházni.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Szerintem még így is egész gyorsak, jövőhéten legkésőbb úgyis itt lesz.
-
Fel
addikt
Az orosz szeróra holnap jön a 8.0. [link]
Kis szerencsével mi is megkaphatjuk a héten, bár kétlem, hogy összejön. De jövő héten már biztosan. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Snooker #16427 üzenetére
A PHE klán hónapók óta nem működött. A taglétszám ismét növekedett, de bármilyen közösségi tevékenységet igénylő szándék kudarcot vallott.
Ha tévedek, akkor van a játékosok között annyi önszervező erő, összetartás és közös akarat, hogy újjá alakuljon. Idéztem FSB1000 szavait.
-
Snooker
senior tag
Miért szűnt meg a PHE ?
-
[HUN]Dani
őstag
Tesztszerveren a T-54-el zsinórban legalább 10x pakolt be úgy az MM hogy szinte egyedül voltam tier 9, rajtam kívül tier 8-as artyk és a többi tier 10. Kicsit paráztam, hogy most mi lesz majd, de fölösleges volt. 10-ből 7 csatát megnyertünk, javarészt nekem köszönhetően úgy érzem. Amikor a meccsek végén kiadja, hogy a mi és az ellenfél csapatából ki mennyit lőtt, mennyi xpt szerzett stb. akkor mindig én voltam legfelül kapott xp mennyiségét tekintve. Talán 1x fordult elő, hogy visszaszorultam a 2. helyre. Ez azért jelent valamit szvsz.
Kipróbáltam a tier 10-es szovjet med tankot is. Nem voltam tőle egyáltalán elájulva. Lassabb mint a T-54, nem is kanyarodik úgy. Keveslem nagyon a motorját. Páncélja sem jobb, az ágyúja is csak papíron jobb. Lehet az én hibámból de többet pattogtam, mint a T-54-el. -
Iron Funeral
őstag
válasz
Atlantis #16382 üzenetére
Nem értem mi ez a nagy lázongás a T-43al kapcsolatban, 93k xp kell összesen a T-44 kifejlesztéséhez ami nem nagy szám még a 85mm löveggel sem. Az addig ok, hogy én magam sem vettem volna el ettől a D10-et, de a 85mm löveg nem rosszabb semmivel sem mint a német 8.8cm L/56, pedig találtam olyan embert is akinek bejött az az ágyú.
Coated optics meg kellett a D10-hez is, de azzal remekül működött a tank szvsz. -
-
Bingisz
addikt
válasz
#35692544 #16420 üzenetére
Igaz a német után még csak most kezdtem tanulni az angolt, de nekem ez: The rewards system for this contest is now fully automated. Winners will be rewarded straight after the match by the system. There is no need to take any screenshots, azt jelenti, hogy nem kell kép.
Ehh, Timyyy megelőzött.
-
Timyyy
őstag
válasz
Imilenni #16418 üzenetére
Azon kívül hogy vadásznod kell rá az ellenfélnél ha goldot akarsz, nincs más dolgod. Ráadásul én 2x egymás után úgy lőttem ki hogy nem tudtam hogy WG tag, aztán nem értettem mihez gratulálnak emailben és mi az a 2*500 gold jutalom.
Utána magyarázta el valaki hogy ezért az akcióért kaptam. Nem kell küldeni semmit sehova. -
Imilenni
addikt
Napot
Most látom hogy megint van valamiféle "Vadászat" Nem tudom...nekem még sosem sikerült WG-s tankot találnom... valaki innen találkozott már egyeltalán egyel is?
Egyébként ennek az egésznek mi a menete..?
Pl.ha megölök egy WG-s tankot..akkor hogyan tovább?
Csak mert látom hogy "There is no need to take any screenshots." Szóval nem kell "lefényképezni" hogy megöltünk egyet?..De akkor hogy kapunk jutalmat utánna? -
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #16411 üzenetére
Valószínű, hogy a t127-es kód miatt nem igazán fognak többet ilyen kódokat kiadni..
Egyébként meg azok a kódok azért voltak, hogy népszerűsítsék a játékot. Most hogy minden "hülye" (akik csak szeretnek játszani...) ezzel játszik, minek adnának ki kódot?
Amúgy karácsonyra biztos kapunk majd valamit.Ja meg szavazzatok a Wot-ra itt mert ha nyer a játék, 3 napos prémet meg giga-mega akciót fogunk kapni.
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #16411 üzenetére
Azt se tudni a hétvégén mi lesz, nemhogy Karácsonykor...sőt, ha a majáknak igaza volt, akkor Karácsony már nem is lesz.
-
Patrick76496
őstag
Ha jó tudom, tavaly karácsonykor garázshelyes Tetrarch-ot lehetett szerezni Gift Code-dal. Idén mi a helyzet, lesz valami ilyesmi? Vagy csak a korai játékosok kapták, aki meg később kezdte, az szopjon? Kár azért a sok garázshelyes kódért is.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Bingisz #16405 üzenetére
Nekem tulajdonképpen ez is megfelelne, amit írtál.
Tudsz esetleg ilyen ts3-as elérhetőséget, ahol hozzám hasonló WoT játékosok vannak fent, akik szakaszoznának, de klánozni nem feltétlenül?
Mert ugye csak úgy nem írogathatok be találomra neveket, hogy hátha lesz ilyen nevű játékos!? -
Bingisz
addikt
Már amikor előhoztátok ezt az egészet, akkor tudtam, hogy aki kipróbálja, az is vissza fog jönni....
Viszont ami engem nagyon érdekelne, és itt van is elég ember rá.
Historical Battle-re nincs kedve az itt lévő közösségnek?Én úgy kipróbálnám, de lehetőséget még nem nagyon találtam rá....
-
Mcray
senior tag
Tegnap végre kipróbáltam a Mechwarrior Online-t. Mivel Mechbuzi vagyok és 20 éve folyamatosan Mech játékokkal játszom és most olvasom végig 4. alkalommal a Battletech (Mechwarrior alapja) történetet (30-40 könyv), azt kell hogy mondjam, hogy az új Mechwarrior Online MMO, pocsék lett...
Legalábbis a Wot-hoz viszonyítva. Használhatatlan, átláthatatlan apró gui. Sehol egy tooltip, sehol egy ingame F1 menü, hogy melyik gomb mi stb...sehol egy kósza történet vagy háttér, hogy hol , miért és mikor játszódik, mint pl a Wot esetén. Ja és hiába fut gyorsan a gépemen 3 óra játék után kifolyt a szemem...Wot ilyet nem csinál.
Ha ez így megy tovább, maradok a Wot-nál vagy előveszem a Mechwarrior 4-et ami 10 éves de még mindig etalon és játszom azzal...
-
Djuree
félisten
válasz
jano_77 #16390 üzenetére
nem lehet ph-s klánt összehozni, többször volt már próbálva, nincs elég aktív ember aki egyidőben fent van, és ha fent is van hajlandó századozni, mert lehet éppen farmol, vagy haverral tolja, vagy nincs kedve századolni. kéne legalább 30-40 ph-s bele, ennyi meg nincs.
Aktív témák
Hirdetés
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest