- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
redzsi
senior tag
Én a Warshipet várom már veszettül. Bár az még odébb van, nem is kicsit.
-
-
vhw
addikt
válasz
Gyuri27 #16172 üzenetére
Variálnak a hozammal?
Ugyan én csak egy prem tankkal játszottam igen sokat (~600 felett) de annál nem igazán figyeltem meg ezt az állítgatást, más prem tankokkal csak max ~300 csatám van, de nem tűnt fel ilyesmi... de ki tudja...A T5 premek közül megvan a Churchill, néha előveszem ha valaki 5öst akar duplázni velem, egyébként nem szeretek már vele játszani, és sokszor nevetséges, hogy csak nyomom a 'W'-t, kattingatok és 20k jön prem nélkül (ugyanehhez az összeghez a prem E4-el igencsak meg kell dolgozni)
Szal szerintem azért egész jól keres a Churchill.(Hm... pont a Dmaxot említed valamirevalónak? én kipróbáltam azzal a lőszer árral nem lehet hatékonyan keresni vele, minden lepattanó/elhibázott lövés megbosszulja magát)
Végül; bántottam én a free játékosokat? 3 nem túl drága prem tankot leszámítva én is ingyen tolom 2 éve lassan. (összesen nem költöttem rá eddig annyit, mint egy A kategóriás játék eredeti példánya kerülne, azokkal meg ritkán játszik az ember 2 évig nap mint nap)
-
CptMisi
őstag
válasz
Iron Funeral #16191 üzenetére
Hagyjuk, látom megint eléf egyoldalú "vita" lett ez.
-
Attici
őstag
Megkaptam a WOW reget!
Most már repülhetek is a bétába!
Van már World of Warplanes-es fórum? -
diegho
nagyúr
válasz
HungAryan #16187 üzenetére
Nem kell elhinni semmit, de azért érdekes, hogy van aki 1600-at tud vele átlagban sebezni, van aki meg 2800-at gold ammo nélkül, csak két a fórumba járó ember átlagát említettem. Fura nem? Előző körben kinyírtam egy O263-at és egy JPE100-at szemtől szemben, 2 lepattanóm volt összesen. Egy dolgot kell megérteni, ez közelharcban jó, mert onnan lehet vele lőni a weakspotokat és a torony buff óta kicsit elfordítva a tornyot elég masszív. Ja és egy gond van csak vele, a löveg picit pontatlan a németekhez képest, 0.35-el ez szuper löveg lenne, akkor távolabbról is lehetne weakspotot lőni.
-
-
-
virkir
veterán
-
diegho
nagyúr
válasz
HungAryan #16175 üzenetére
Nincs semmi baj azzal az ágyúval még így normalizáció változással sem.
És 50B vs batchat? ez egy nagyon érdekes kérdés, ugyanis az 50B gyorsabban tölti az üres tárat, nagyobb pen, gyorsabban tölt a lövések között, több hp, de magasabb, lomhább. Nem tudom megmondani melyik a jobb, kb egál lehet, de ugye a Bat med lévén sokszor kell hogy spotoljon és rohanjon előre, így nagyobb pofonba is bele tud futni. Mindkettő jó szerintem.
-
Scheffer
tag
-
forras2
őstag
válasz
diegho #16168 üzenetére
11 köröm van Maussal teszten.
Nem mérvadó tudom. De nekem nem ezt az érzést hozta mint Neked.
Pillanatok alatt ellopkodják azt a 3k ÉP-t. Nem rossz tank, mert azt nem mondom rá már így több csata után. Én viszont keveslem a sebzését. 400 és 500 között sebzek átlagban vele 1 lövéssel. Ezt már T6-on is meg lehet tenni. Akkor én elvárnék ettől egy 600+ sebzést
E100 nekem is tetszik. Nálam eddig többen pattogtak róla mint a mausról.
Kipróbáltam a T110-es heavyt is. Az viszont eddig a favorit 10esek közül.
Ha nem próbáltad még, akkor ajánlom Neked
Meg kipróbáltam a francia Batchatot is. az is tetszik. Olyan amx-es a dolog.
Gyors, és sebez is szépeket. 5 lőszeres tára van a nagy ágyújának. bár ha kifogy az 5 lőszer, akkor nagyon lassan tölt újra, de ezzel el lehet menekülni, így nem feltétlen gond. -
egyszer elhatároztam, hogy nem játszom hétvégén.
azt hiszem itt az ideje komolyan venni ezt az elhatározást... mert ennyi barommal nem lehet... -
Gyuri27
félisten
Nem az a baj. Hanem az, hogy prem tankok esetében is variálnak a hozammal. Az meg gusztustalan. Nem ödönként védem akinek annó volt 8k-ja egy t59-re. Majd belépett a csatába és ment a dolgára. Mert így is hozott a dolog neki 200k +-t. Hanem azokat akik ennyit rászántak és át lettek verve. Sajna a t5 premek most nem hoznak túl sokat. Az első valamire való amit láttam a dmax.
A játék jó. Nincs is másik hasonló tankos. De a wg sok szempontból béne (optimalizáció, prem kérdése stb-stb).
A free játékosokat ne bántsuk. Mert ha ők nem lennének herpeszes ödönke nem tudna élvezkedni a prem tankjával. -
diegho
nagyúr
Na 9-8-7 kört mentem a 10es heavykkel, ebből volt 1 maus-os tk-zós és 2 e100 tk-zós kör, ahol már modulsérüléssel és sebesülten indultam, de a lényeget már tudom.
Maus: nagyon jó a páncélzat és a 3k hp, hihetetlen miket túl lehet élni vele, az ágyú teljesen jól használható, elég pontos. Hátránynak azt tudom mondani, hogy nagyon lassú, ezért sok csatában nem jut sebzés, már vagy 3 csatában mentem megállás nélkül előre, de mire odaértem az ellenfél bázisára csak pár lövést tudtam leadni és nyertünk is.
E-100: szintén jó a páncélzat és a 2.7k hp, ezzel is sokat ki lehet bírni. Az ágyú szintén jó, egyszer gyújtottak eddig fel szemből. A gond ennél is ugyanaz, sokszor nem érek oda, ezért nem tudok eleget sebezni. Volt olyan csatám serene coast-on, hogy összesen 3 lövést tudtam leadni, mert mire megálltam lőni az artyk szétlőttek mindent.
50B: én gyorsabbra számítottam, az ágyú szuper, nagyon jól lehet vele sebezni, a reload time szuper, páncélzata viszont gyakorlatilag nincs, a nagy td-k pillanatok alatt szétszedik.
Mindhárom tankot másképpen használtam, ezért mások az eredmények velük.
Maus-al mindig mentem előre, próbáltam magamra felhívni a figyelmet, hogy engem támadjon minden ellenséges tank és a legfontosabb, hogy az összes arty is. Az ok egyszerű, amíg 3k hp-t lebontanak, addig a gyorsabban tárazó, magasabb pen-es többi heavy és med mindent szétszed, pláne, ha úgy csinálom, hogy egy fedezék mellett megállok egy lövésre és felkínálom magam az artyknak, majd 5-6sec után visszatolatok, max splash sebez talán 500-at, de ők sokáig nem lőnek újra.E-100: először elindultam előre sebzést osztani, de rájöttem, hogy túl lassú vagyok és csak akkor van esélyem nagyobb sebzést bevinni, ha az előttem haladók elhullanak, volt pár olyan kör, ahol több, mint 10 med volt a csapatomban, értelmetlen volt velük mennem, inkább a medek által üresen hagyott területeket próbáltam védeni, vagy ha volt velem még tank, akkor ott előremenni.
50B: azonnal előrementem, mire betáraztam felvettem egy olyan pozíciót, ahonnan vissza tudok vonulni (jó gyorsan tolat) és mindenre lőttem, ami arra jött, majd futás egy másik helyre.
Összegezve mindhárom teljesen jól használható, még nem döntöttem el melyiket fogom kifejleszteni. Maus mellett szól az, hogy nagyon jól bírja, E-100 mellett szintén az, hogy nagyon jól bírja és az ágyú elég szépen sebez, 50B mellett pedig az agilitás, no meg az, hogy rengeteg modul megvan már a francia ágon.
-
-
Fel
addikt
Hogy jött ki a 40k javítás? Mert itt egy fillér költséget nem látok?
Ha esetleg a "Credits" szürke részére gondolsz, az a prémium nélküli eredmény lenne. Ha prémium nélkül játszol, akkor az lenne fehér, és a prémiumos szürke.A T-54 két lövege közt talány annyi a különbség, hogy a D-10T2C (vagy S?) pontosabb, és kisebb a szórás vele. Így jobb pl.: körbetáncolás közben. Cserébe kisebb a páncélátütés.
Mellesleg a lőszerár ugyanannyi, azaz 1230 kredit/db az AP...szerk.: Ennek az új Battle Report-nak egy hibája van, hogy a replay-ben emiatt nincs semmi eredmény... Nem lehet megnézni, hogy ki mit alkotott (összegzésszerűen).
-
-
diegho
nagyúr
Úgy látom élesben majd csak standard battle-t fogok menni, amit pl malinovka encounter-ben művelnek az szánalmas.
Folyamatosan megy a tk-zás teszten...
-
vhw
addikt
válasz
Gyuri27 #16152 üzenetére
Egyébként... ha valaki hosszabb távon tervez játszani ezzel a játékkal, és eljut T8-9 környékére, ahol már esetleg kéne neki valami farmolós tank, akkor olyan nagy befektetés venni egy T5 prem tankot? Egy Churchill vagy T-25 nem hatalmas összeg.
Értem én, hogy free to play meg minden, ott is rá a lehetőség, aki tudja hozni skillből, annak nem kell feltétlen prem tank, megoldja. Akinek nem megy azoknak egyszeri befektetés egy 5ös prem (egyébként meg láthatjuk, hogy nem egy a 0k csatás T8 premmel szerencsétlenkedő, úgy látszik nem olyan probléma...)Egy 1500 gold, azután h túlléptél T7-en (ami egy kezdőnek kb 1000 csata is meg van, több ágon indul el, ismerkedik a dolgokkal stb.) szóval ezután némi pénzt talán még a WG is bekérhet ennyi játékidő után, de még ez is fakultatív, nem kötelező még mindig fizetni. (egy új, fizetős játékot nem úszol meg ennyiből)
-
emre
veterán
Asszem a T-54-et meg kell vennem majd ha már kifejlesztettem.
Csak 80%-os legénységgel, mert elqrtam az átképzést.Javítás 40k, szóval prémium nélkül szenvedős lehet a fenntartása.
Nem lehet valahogy szét húzni az első oldalt, mert nem fér el rajta minden ha egy képet akarok. (tudom van gördítő sáv)
Ez a rész nagyon tetszik. Meg lehet hogy ki mennyi xp-t kapott, és egyből látszik, hogy a frag vadászok nem keresnek olyan jól.
-
hihiiii, kék lettem
-
bullseye
addikt
válasz
Djuree #16145 üzenetére
Fullon se olyan jó sajnos... ütni tud, de az újratöltési ideje az halál. És hatalmas célpont.
HA az ellenfél szétszóródott/hülye és HA a többiek fedeznek, akkor azért lehet vele jókat menni, legalábbis nekem sikerült néhányszor, de amúgy elég sok a szívás vele.Egyetlen pozitívuma, hogy még ha bajba is kerülsz, lőhetsz annyit, hogy ne veszíts a csatán
-
diegho
nagyúr
Na sikerült egy pár tk-zós majmot kifogni teszten, így nem biztos, hogy 10 csata után helyes képet fogok kapni a tankokról.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Dobi 562 #16142 üzenetére
4-5 tiszta találatnál még veszteséges a mutatvány. Nyilt terepen meg nem lehet dugni a tankot. 8-9-10 sebző lövés leadására az átlag játékos csak ritkán képes.
Én is kis tankokkal játszom mostanában. Annak meg az a rákfenéje, hogy nagyon hülyék vannak a csapatban.
Volt valamikor néhány patchel ezelőtt mikor a t5-7 élvezetes volt és keresni is lehetett vele. Aztán csökkentették a kredit szorzókat és növelték a javitást. Alig lehet keresni mostanság.Sajna elment az egész a vegyél prem tankot és akkor a kezdőböl se kell kimozdulni, lövést nem kell leadni és máris ott a 100k haszon szemlélet a wg-nél. Meg ugye mindenki t5-6 tankokkal farmolt. De ezt az ajtót mint irtam a wg becsukta.
-
Dobi 562
addikt
válasz
bullseye #16148 üzenetére
Én is be szoktam vállalni, hogy magamra vonom a tüzet. Az a legjobb mikor elszaladok az ellenfél mellett, még a tornyát is felém fordítja, a csapattársak meg maradnak ugyan-úgy a sarok mögött és nem csinálnak semmit. Aztán ha megkérdem miért nem segítettek, ez a válasz: "dont cry, noob"... Ez a gyakori eset. Néha sikerül kifogni értelmesebb emberkéket, akik egyből felismerik a lehetőséget és jönnek segíteni.
-----------------------------------------------------
(#16147) Zeratul: az előbb top tank voltam Jagdtigerrel, 4100 sebzést osztottam 3 kill és 3 felderítés mellett. Mivel ugye egyedüli tier 9 voltam, nekem kellett volna legyőznöm az egész ellenséges csapatot, Type-unk bőszen núbozott miután kilőtték... A garázsban megnéztem (45% win rátás profi), ráírtam, bemásoltam neki az eredményemet és megkérdeztem ő mennyit sebzett? Nem válaszolt.----------------------------------------------------
(#16146) virkir: köszi! Én olyan 1500 körülire gondoltam a saját eredményeim alapján, de nagyon nem megy az arty-zás, látszik hogy kihagytam jó pár hónapot. -
vhw
addikt
válasz
Tenken #16149 üzenetére
Nem "eldobja", lenulláza, bizonyos xp veszteség mellett, attól függően a 3 képzési mód közül melyiket választod.
A lényeg; a legénységnek xp mennyisége van, a skillek sorszámuktól függően egyre több xp-t igényelnek a 100%-hoz. (amit egyszer nulláztál az elveszett, nem fogja visszaálltásnál újra arról a szintről folytatni) -
Tenken
őstag
Legénység, ha megtanul egy skillt, de eldobom vele, akkor az újhoz megint ugyanannyi xp kell neki, mint az előzőt megtanulni ugye? Meg, ha később megint felvetetem vele az eldobottat, akkor az egyből annyi lesz amennyinél volt?
-
bullseye
addikt
válasz
Dobi 562 #16107 üzenetére
Ez sajnos tanult viselkedés is lehet...
Én ilyen helyzetben, vagy ha 3-4-en állunk a sarkon 1 nagyobb dög ellen, bevállalok 1-2 találatot (ha még van HP-m...), és elindulok. 10 esetből kb. 8 alakommal a többieknek annyi eszük sincs, hogy legalább amikor belém lőnek, az újratöltési idő alatt kidugják a kicsi fejüket és próbálkozzanak. Sajnos nem tudok leszokni erről, de az okosabbak már biztos megtették.
(És másik topikban azt nem értette valaki, hogy egyedüli fegyveresre miért nem támad rá a tömeg... hát ha már virtuálisan is ilyen gyáva mindenki?!)
-
Zeratul
addikt
válasz
Dobi 562 #16139 üzenetére
Előbb játszottam én is egy hasonló csatát. Top tankjaink a sziklák mögött campeltek, a medek elmentek a dombra meghalni, az arty meg aprítottak amíg be nem spottolták vagy egy haevy le nem gyalogolta őket. A top E75 miután végigcampalte a meccset hősiesen egy szikla mögött utána meg kilövette magát az artykkal akkor idiot team benyögéssel commentálta az esetet. Természetesen magyar volt.
-
virkir
veterán
válasz
Dobi 562 #16142 üzenetére
Nálam 42%-os pontossággal 1668 az átlagsebzés GWPanther-en, szerintem ennyit minimum.
athomi
Kilencesként sajnos már nem az igazi, akik most húzzák azok eléggé megszívták.
Meg kell próbálni hiénázni vele, sunnyogni hátul, majd ha van már elkószált magányos tank vagy pár lesebzett akkor berontani közéjük. -
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Gyuri27 #16138 üzenetére
Sebezni, jatszani kell, nem rejtegetni a tankot nehogy bekapj egy talalatot mert az javitasi koltseg... ha ez megvan akkor vesztes csataban is ki lehet hozni prem nelkül egalra vagy legalabbis nagyon kicsi minuszra amit, siman visszahoz egy nyertes kör vagy 2 sima kör valami kisebbel..
-
athomi
veterán
A Lorraine 40t a 13.90 után micsoda egy használhatatlan ócskavas. Nagy, lomha, de ugyanúgy papír, képtelen vagyok vele érvényesülni..
-
Dobi 562
addikt
válasz
Gyuri27 #16140 üzenetére
Ha nem akar mínuszt termelni, akkor miért nem megy támadni, osztani a sebzést?! 9-es nehéztank arra való... Persze, hogy mínuszos neki prémium nélkül ha 1 lövést nem tud leadni és kilövi az arty mert bespottolták... Vagy ha nem akar rá költeni akkor játsszon kis tankokkal, mert nem hiszem hogy így ahogy ők csinálják lehet élvezetes a játék magasabb tierben...
-----------------------------------------------------Más: Gwpantherral, meg úgy általában 6-os arty-val mennyi csatánkénti átlagsebzést illik elkövetni?
-
Gyuri27
félisten
válasz
diegho #16130 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy neked premmel hozott 39k hasznot a drága. Átlag játékosnak prem nélkül full szenvedés ez az egész.
Nem is értem, hogy miért lehet mínuszt termelni. Illetve értem, csak meg van róla a véleményem. Sima játékos teljesen meg van fosztva a felső 2-3 tiertől. Már akinek van esze. Mert vannak akiknek mindegy mennyi mínuszt termelnek. -
jozefgucci1
addikt
válasz
forras2 #16103 üzenetére
Azért pár csatából leszűrni , hogy egy adott tank szar az elég elvetemült dolog . A T29 nagyon jó a saját tierében sőt felette is lehet vele játszani . AZ XP rekordom azzal tartom és nem is adtam el . AZ OB704 pedig az egyik legjobb T9 TD szerintem . Igaz a német ágat nem igen ismerem mert a Jgpz4 nél feladtam , de klántáska nincsnek ekájulva a JT-től .
Jól mozog viszonylag gyorsan fordul és sebez is rendesen , péersze BL10 képes fura dolgokra , de melyik ágyú nem . -
emre
veterán
válasz
forras2 #16103 üzenetére
Én csak a O704-et próbáltam (most először teszt szerón), de ha az IS6-ról pattogsz vele az user error.
Sőt, inkább az volt az érzésem hogy a 704-es lett pattogósabb, és a löveg negatív kitéríthetősége egy bolhafaszányival jobb lett. A 268-ast úgy lőttem ki hogy épp csak rávittem a célkeresztet, igazából nem is céloztam. Eddig tetszik.
mod:
Virkir, vagy más aktív teszt szerós help plsNem látom az új stat rendszerben, hogy mennyi lövést kaptam be.
Ezt merre találom? -
Dobi 562
addikt
Random istenség velem is kicseszik sűrűn, de ha éppen nem figyel rám akkor sikerül vele nagyon jó köröket menni.
Előbb ST-1-el ugyanazt a taktikát próbáltam Widepark pályán, de nem jött össze a dolog. A 10-eseink hasznavehetetlenek voltak, az hagyján. De a lövéseim fele nem sebzett, csak 0 sebzéses kritikus volt.
Gondolkoztam is, hogy beírom az ellenfélnek, jöjjenek át nyugodtan az átjárón, én nem vagyok veszélyes.
Csata elején IS-7 átrobogott a híd mellett, elszaladt 3 10-es tankunk mellett és mire utolérték, kilőtt egy artyt. Mentek rá különben mint cicák a gombolyagra, csak nem találták el. Aztán 3 10-es heavynk 3 irányba a szélrózsa minden irányába szétszéledt és meghaltak egyenként.
-------------------------------------------------------------------
Különben megkaptam megint, hogy noob vagyok, mert elsőnek haltam meg. Megnéztem garázsban azt a pro playert, kiderült 48% win rátája van, E-75-el 43% 500 csata után... Kérdeztem tőle, hogy ha én noob vagyok, akkor ő lenne a pro? Azt válaszolta, hogy mivel nekem nincs 10-es tankom 8000 csata után, így én noob vagyok... Egyébként az IS-7 ott van a garázsomban, na mindegy.Oly sokszor futottam már bele ebbe a fals érvelésbe... Ki nem sz@rja le, hogy van-e 10-es tankja valakinek, nem? Igazából IS-7 nélkül is boldogan ellennék, ész nem kell a kifarmolásához csak idő... Na mindegy, legyen boldog a kis koma a 10-es tankjaival és extrém gyenge győzelmi arányával... Csak a núbozást hagynák abba.
-
válasz
Dobi 562 #16119 üzenetére
Nekem folyamat 0dmg-k, lepattanók, röhejes sebzések (tpye59 mögé kerülve, teljesen a motortérre célozva, 30méterről 340dmg rofl), eltűnő lövedékek jellemzik a "csatáim"
Ellenben az első bekapott találat elviszi az ágyút, bár a gyulladást sikerült csökkenteni észrevehető mértékben a "megelőző karbantartással", 5-ös med tank ammo rack-et lő, bár tény, hogy néha pattog ész nélkül... egy hete 6an jöttek rám szemből, jobb oldalamon egy szikla, jobbról-előröl lőttek. Asszem 18 lepattanót lőttek zsinórban, már lol-oztak. Mondom: "sry, my crew baked eggs on the front armor, possibly they left the oil on it"szar duma tudom, erre futotta xD
-
Dobi 562
addikt
(#16118) grizlisandor Köszi! Szerintem nagyon jó tank az E-75. Egyszerűen csak rejteni kell az alját, mert könnyen felgyújtják szemből, volt már olyan többször is, hogy 2 egymást követő lövés felgyújtott, a 2.-at már nem tudtam eloltani.
Az ágyúját meg imádom!
(#16117) Tüzi : azon a pályán, ha arról az oldalról indulok szinte mindig oda megyek az átjáróhoz trollkodni, általában be is jön. Az ezt következő csatában sikerült összesen 1 sebző lövést bevinnem mielőtt kilőttek... Ritkán van ilyen jó köröm vele.
-
grizlisandor
veterán
Szóra se méltó csata volt, de a csata közepén egy VK belé szalad a Tigrisem oldalába és sebződött kb. 50et és ennyit büntetést kell fizetnem az ő hülyesége miatt?
Szerzett kredit: 19 396 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 2 820)
-
válasz
Gyuri27 #16108 üzenetére
szerintem én még az életben nem tudtam senki ágyúját ellőni.
legalábbis amikor top tank vagyok e75-el, akkor próbálgatom 30-50méterről sem, és ugyanúgy lőnek tovább többszöri bevitt sebzés után is...
valszeg én vagyok balfasz, vagy papírmasét lövöldöz HE helyett a 128as.
mondjuk jellemzően mikor az ellenfél is full speed-el robog, az én ágyúm első lövésre elmegy. -
Dobi 562
addikt
Na az ilyenek miatt fogom kizárni a 8.0-ban az új játékmódokat:
Előbb játékosunk kempel Prokhorovka védő csapatban a hegyen E50-M-mel, hiába kérjük, hogy jöjjön le, mert 3 arty van az ellennél és ki fogják szedni, nem, ő marad ott. Majd kilövi a szintén ott tanyázó Tiger II-nket, leszáguld a dombról, a déli átjárónál átrobog(na) és itt össztüzet kap 5 tanktól és megsemmisül... Egyébként még kempelt ott egy Patton is, de ő is leszáguldott meghalni mikor már 20%-ra lesebezték...
-
Dobi 562
addikt
válasz
Gyuri27 #16110 üzenetére
Kicsit elbeszéltünk egymás mellett.
Nem én voltam hull down-ban, hanem a linkelt csatában egy Panther II. Aki elkezdett engem csipegetni miután beállt egy T30 roncsa mögé. Nálam valamiért égő roncs mögötti tank sziluettje nem rajzolódik ki, így vaktában nem nagyon szoktam rájuk lőni. A hátam mögött volt vagy 3-4 8-as nehéz tankunk és amíg én elkezdtem jobbról megkerülni a panther II-t még mindig tétlenkedtek. Lett volna helyük megkerülni balról. Ehelyett várták a csodát.
Előtte amíg az átjárónál harcoltam akkor is csak hátul kempeltek, így sikerült összesebeznem több mint 6000-et.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Dobi 562 #16109 üzenetére
Sokszor nincs lehetőség megkerülni. Vagy nincs idő csata közben kocsikázni. Az e75 teteje meg lőhető(ha szintben van). Amelyik tanknak van kupolája az ott mind lőhető.
Persze az borzasztó, hogy ezt a casual játékosok többsége nem tudja. Mert sok tipusnál a sok weak megtanulása nem könnyű. Meg ugye az se mindegy milyen gun van a tankunkon. De ha már annyit tud az user, hogy a kupolát kell lőni az már félsiker. -
Dobi 562
addikt
Megdöntöttem a kredit rekordomat.
Prémiumos, 6353 sebzés. Visszajátszás.
A végén trollkodtam kicsit a cseten, de idegesítő hogy ha egy ellenfél feltűnik előttünk hull down pozícióban és a tornyát nem tudjuk átlőni, de ott vagyunk 5-en, akkor miért nem csinálunk egy átkarolást?! Ahhoz sok ész nem kell, hogy ha szemből nem tudom legyőzni akkor próbáljak az oldalába kerülni, nem?
-
Gyuri27
félisten
válasz
forras2 #16103 üzenetére
Úgy látom a teszt szerónak semmi köze semmihez. Meg mondjuk 5 csata nem mérvadó.
A t29 jó tank. Az is3 is használható, de papir. A t29 is átlövöldözgeti.
Az e75-t valamelyik patchig jó tank volt. Sokan dicsérték akkor..mf: a rendszer pedig egyszerű. Sima free játékos örüljön az 50%-nak. Azok akik nagyon jók mennek feljebb (nem kell prem). Viszont a sima játékos vegyen premet ha el akar mozdulni az 50%-ról. A tankok javitása és lőszerek ára is így van belőve. Magasabb tierben egy átlag játékos ált 0-ra hozza ki a csatát. Ami premmel ugye már hasznot is hoz. Prem tankkal meg nem is lehet csak +-s kört menni.
-
.mf
veterán
Néha hihetetlen, mik vannak. Most volt egy olyan meccs, ahol 3 tank, köztük a top, afk, a fél csapat (nem-td-k) kempel, másik fele ellemingel, nekem meg a becélzott, teljesen tankot fedő célzókörös lövéseim érthetetlen módon mellémentek. 5<8-nál a bázisnál volt 3 afk tank, egy hegyekben bujkáló, egyet sem lövő stuart és én, a maradék 8 ellenfél ellen. Az utolsó ellenfelet már ap nélkül lőttem ki, az utolsó másodpercekben (mert a stuart még annyit sem segített, hogy megkeresse az utolsót). Ezzel kicsit megszenvedtem. Összesen 9 kill, 2795dmg. Ha a passzív játékosokat levonjuk, Kolobanov-érdemes lett volna.
Victory!
Battle: Redshire 2012. szeptember 22. 4:01:40
Vehicle: S-35 CA
Experience received: 2 734 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 60 721
Battle Achievements: Bölter's Medal, Top GunDe ez a nap amúgy bitangpusztulatosan szar volt. Arányom 53.12-ről 52.94-re esett. Hiába játszottam eredményesen, több top gunt összeszedtem, sorra buktuk a csatákat. 12-14 assault csatából egyetlen egy sem volt defense, ami már abszurd. Lehet, hogy szerintetek nincs olyan, hogy szopóág, de ezt egyszerűen mással nem tudom magyarázni. Az, hogy 12 assaultból, ahol fifty-fifty az oldal, végig csak az egyik (sajnos itt rosszabbik) oldalon, 0.000244140625 az esély.
-
vhw
addikt
válasz
Iron Funeral #16102 üzenetére
Azok valóban nem lőhették.
Tényleg csak a távoli Chaffee lehet esélyes (vagy valami kóbor HE, még akár friendly fire is), ilyen távolságból nem lehetne látni az ő tracerét, de meg kéne nézni gyakorlóban lett volna-e rá egyáltalán lehetősége, hogy odalőjjön, onnan ahol áll. Bár akkoris gyanús lenne, hogy ennyire egybeesne a két lövés. Vagy ha ez nem, tényleg X-akta a dolog. -
forras2
őstag
Teszt szerón érdekességképp kipróbáltam néhány tankot....
Pl a T-29-et, mert tervem volt alapból azt kifejleszteni.
Hát így, 5 csata után nem hozza a feelinget.
Kipróbáltam az orosz object TD-t. Nem tudom melyik volt az, a legnagyobb.
Hááát, nem rossz, de is6 oldaláról pattogtam vele szépen.
Maust elkötöttem pár körre.... Hát az 1 sz@r sztem
is3-at nem tudtam át lőni vele. Minden át lőtt még szemből is.
Viszont az E-100 nagyon tuti kis gép. Az tetszett. Meg az E-75 is egész jónak tűnik, bár azzal csak 2 csatát mentem.Most sorba próbálgatom a célkitűzéseimet, melyikért érdemes küzdenem
-
virkir
veterán
válasz
Iron Funeral #16099 üzenetére
Ha legalább megnézted volna akkor láthatnád, hogy mind a két darab T-52 éppen a hátam mögött vonul mint a dísszemlén és még a tornyuk se fordul arra nehogy lőttek volna.
De lehet, hogy annyira kretén a játék motorja, hogy úgy gondolta közülük lőtt valamelyik.
Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Macbook White 13" unibody
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest