- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
Antonius1978 #17992 üzenetére
A csigaszem 25%-ot ad a parancsnok látótávjához álló tanknál. A "coated optics"(= talán magyarul csiszolt optika) meg 10%-ot, de mindig. (A kettő együtt amúgy nem működik, ha áll a tank, a csigaszem kapcsol be, a másik meg inaktív).
Tehát van szerepe, hogyne, különben nem venné meg senki. Ehhez jöhet még a Recon skill, ami+2%-ot ad talán ha fullos, meg a rádiósnak is van valami látótávnövelő skill-je.A minimap-en a rádiós jelöli ki a dolgokat, nem a parancsnok. Tehát ha van scout, akkor a scout csapattárs rádiósa szól az ő rádiójának hatótávján belüli csapattársaknak a felfedezett ellenségekről (tehát ha a két rádió hatótávköre keresztezi egymást). A rádiós meg jelöli a minimap-en őket. Az, hogy a parancsnok ezekből kit lát meg, az attól függ, hogy mekkora a látótávja, ill. az ellen áll/mozog, van-e tereptárgy közben, milyen a camo faktora, stb. Jól ki van ez találva...
Hát igen, TD-re szerintem kell a csigaszem, azért azok többször állnak és a 25% az jelentős. Én más gépre nem szoktam tenni, mondjuk scout-olni se szoktam, de passzív scout-hoz is hasznos lehet.
Amúgy már nem a Patton a király, elavult a Wiki, M48A1 420m-re lát el alapból, erre jönnek még a javító tényezők.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Antonius1978 #17994 üzenetére
Én a Tigrisre tettem periszkópot mert az a tank alapból hihetetlen vaksinak tűnt és ez zavart az elején.
-
Fel
addikt
Múltkor kint volt ez a videó: Video Tutorial: The Camo Factor A "camo factor"-ról nem sok szó van benne, de a spot rendszerről elég sok.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Antonius1978 #17992 üzenetére
Szerintem is van határa. Sokszor figyeltem már hogy a minimapon látható elenséget én a tankból nem látom. Max ha közelebb megyek.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Atlantis #17987 üzenetére
Nos, epp ilyen esetet mondok, hiszen aki a minimapon van felfedve, lehet hogy olyan tavol van tolem hogy nem latom...hiszen ha nem lenne a latotav megszabva tankoknent, akkor mindet kellene latnom akik a minimapon fel vannak fedve.Nekem is esszerubb ez igy.
Atlantis, amugy a periszkopnak van ebben szerepe, vagy azt nem befolyasolja hogy meddig lat el a parancsnok ?
-
Szilu
tag
válasz
Bingisz #17984 üzenetére
Az 500 meteres latotav egy legenda, idezek a vikibol:
"Note that unlike what the in game description of the view range enhancing equipment indicates, there is no 500m limitation. View range is unlimited. The better your view range, the better your spotting range, at any range.
The maximum possible view range you can currently (v0.7.3) achieve in game is nearly 598.842m with a Patton and 100% commander and crew having the Brothers in Arms perk, the commander having 100% Recon skill, the radio operator having 100% Situational Awareness skill, the tank having Improved Ventilation and Binoculars equipment installed and using Case of Cola premium consumable." -
kanyipicske
tag
válasz
kanyipicske #17989 üzenetére
SuperPershing leírás: "januárjában, mert problémák adódtak..."
-
kanyipicske
tag
Hol tudom jelezni, ha problémák vannak a fordítással?
-
Tomi0703
addikt
udv.
mit ajanlanatok, hogy PzIV mellett mivel menjek. egyedul a 38nA-m van meg meg, de gondolom nem ezzel kellene. szoval akkor az elejtol kellene valami de mi legyen? kezdjem el a ruszki vonalat a kv-k fele? vagy valami pancelvadasszal (
) kellene mennem?
-
Atlantis
veterán
válasz
Bingisz #17984 üzenetére
Szerintem ez nem így van. Hiába van 500m-re egy ellen, ha a parancsnokod csak 450-re lát el...nem fogsz tudni rálőni. A spot-tal csak a minimap-re kerülnek fel a játékosok és ezek közül csak azokra van esélyed rálőni, akit a parancsnok is meglát még. Ha nem így lenne, nem lenne értelme a csigaszemnek, ventinek, skill-ekenk...szerintem.
-
Bingisz
addikt
válasz
Antonius1978 #17985 üzenetére
Periszkóp akkor jó ha nincs senki aki spottoljon neked. Valamint értelemszerűen a light tankoknál.
-
Bingisz
addikt
válasz
Antonius1978 #17982 üzenetére
Amíg a csapattárs spottolja a neked 500 méterre lévő tankot, addig tudod lőni rendesen. Nagy hagyománya van a "találjunk el valakit 500+ méterről kv2 trollgunnal"-nak ami szintén csak spot segítséggel lehetséges.
Amikor kilőtték a spottert, megszűnt a spot, és ezért nem láttad őket később..
Olvadni a célkereszt meg akkor szokott, amikor a játék motorjának/ a beállításokban szereplő látótávolságnak a határára kerül a tank. -
csaabz
őstag
Még hétvégén végre átkerültek az emberek az 50B-be az 50 120-ból. Már a 4. skillt tanulják.
Az ST-1-ben ugyancsak 4. skill 61%-on.
Lassan a T-150 is utoléri őket személyzet fejlesztésben.Rengeteget dob bármelyik tankon egy ilyen fejlettségű személyzet.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Bingisz #17963 üzenetére
Tehat azt akarod ezzel mondani, hogy ha valakit 400 meterre toled fedtek fel, akkor te a 300as latotavval is vigan tudod loni ?
En azert allitottam ezt a dolgot, mert sand riveren balfelol ahol a nehezek szoktak jonni, odament egy tankunk. Lattam azokat akik a homokdunen voltak.Olyan is volt, hogy kezdett visszahuzodni, es akkor lassankent elolvadt a korvonala, habar meg zold volt a celkereszt.
Nos, amint kilottek azt a tankot, mar egyaltalan nem lattam akik a homokdunen alltak, akkor szerinted hogy van ez a dolog ? -
StoneBridge
senior tag
válasz
Napfénysüti #17978 üzenetére
Jaja, az a 12.8-as ágyú szépnek ígérkezik. Lassúság, na igen, kelleni fog egy segítő társ.
A kis vackokat majd haverom elintézi, általában platoon-ban játszunk, én is figyelem, amikor hozza a "dömpert" (T95).Apropó, T95 - E75 platoon párost szereti a balance, nagyon gyakori a top tank beosztás.
-
válasz
Napfénysüti #17978 üzenetére
ha megvan a tierX pisztolyod hozzá akkor igen üdítő érzés az amikor egy csatában csak tier8-as vagy kisebb tankok vannak. Csak úgy pukkannak kifele...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
StoneBridge #17973 üzenetére
Nekem kb 2 hete van meg a Ferdi és nagyon megkedveltem. Jó érzés T8-ban nagy pofonokat osztani. Mondjuk ha rád jön valami rakéta akkor lehet bosszankodni de hát valamit valamiért. Most már ki is van maxolva a top motorral némileg jobban halad de még így is egy mozgó ház érzetre.
-
válasz
Enzolord #17975 üzenetére
nemsokára GwTiger jön, nagyágyúra már megvan a shared xp. Type59-et azért megvettem nemrég, mert jól tejel az is mint a Löwe. Igen ezt az ágat szeretném kimaxolni, de Mausról letettem, mert vhogy az E100 sokkal inkább életképesebb. Mausnak ugyanaz az ágyúja van mint tier nyolcon a ferdi top gunja...
-
StoneBridge
senior tag
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Vikthor #17966 üzenetére
Én áttettem a Tiger 2 skilles legénységét bele de nem képeztem át ahogy javasoltátok itt. Így legalább egyből tapasztalt emberekkel kezdtem. Első 6 csatát nyertem is vele.
Mondjuk szoknom kell még meg tanulni hogy mi az erőssége gyengéje de az tényleg igaz hogy messziről lehet vele csipegetni. Valóban nem túl nagy a sebzése de azért el lehet vele lenni. El hallofon ma 3 ellent is sikerült kiszednem a túloldalról. Csak lestem hogy oda ilyen jól lő.
EGLD és Rammer már van rajta. -
Patrick76496
őstag
WotDB.info orosz tech tree-jén elég nagy kavarodás van.
-
válasz
Napfénysüti #17965 üzenetére
Pontosnak pontos, csak kicsi a sebzése, gold ammoval meg ugyanannyi csak egy kicsit jobb penetration...
Lassan a negyedik skill következik a Löwe legénységének, és érezhetően jobb mint "újkorában".
-
Napfénysüti
nagyúr
Na nyomtam ma pár kört a Löwével és nem bántam meg mert tetszik a gép. Tényleg pontos az ágyúja. Talán a löveg negatív kitéríthetősége lehetne jobb.
-
Bingisz
addikt
válasz
Antonius1978 #17960 üzenetére
A periszkóp meg a tank látótávolsága csak akkor számít ha te spottolsz. Ha valaki spottol neked, az lehet akár 500+ méterre is (kivéve hogyha a térkép valamelyik élével párhuzamosan vagy. Akkor csak 500 m.)
-
virkir
veterán
Dieghónak
A második kör meg ilyen lett azzal a kaikupaccal
Victory!
Battle: Karelia 2012. October 3. 14:31:03
Vehicle: AMX M4(1945)
Experience received: 3 984 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 34 739
Battle Achievements: Confederate, Sniper, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker" -
Antonius1978
addikt
válasz
Djuree #17954 üzenetére
Oke jovok, csak epp zabaltam, meg soroztem
Arpee : arra ertettem, hogy a tankod lat mondjuk 300 meterig, de periszkoppal 385 meterig, ha all.Nos ha valaki felfedi az ellent (engem is idegesit a spot szo, de ez van), aki mondjuk 350 meterre van toled, akkor azt nem lat(hat)od periszkop nelkul, esetleg zold a celkereszt, de az ellenseges tank korvonalat nem latod.Periszkoppal viszont mar azt is latod, legalabbis nalam igy volt, a JT-vel Sand River-en.
-
myckey
veterán
Mcray:
nem is a tankot szapultam
nekem sincs vele bajom,csak amikor rendszeresen TR9-be dobál be,akkor kissé nehézkes életben maradni,illetve jó sebzéseket kiosztanina meg se lánctalpat,se motort nem tettem még bele....igazából már a TR8-ra szeretnék átevickélni.....viszont ugye nem elit tankról meg rosszat nem szabad mondani,mert nem tudni milyen lenne fejlesztve....(bár ahogy néztem a 2 alkatrészt...sokat nem tesz hozzá)
mondjuk 54% a win-rate,szóval annyira nem szerencsétlenkedek vele,csak slugger után kicsit mésképp kell vele mozognom...
meg persze még csak 41 csatám van vele.....szóval nem is akarom ilyen gyorsan temetni.
-
Mcray
senior tag
-
Arpee78
senior tag
válasz
Antonius1978 #17951 üzenetére
"... es periszkoppal hasznalom.Jol jon, amikor valaki spot-ol neked, de nem lathatod, igy viszont a periszkop segit."
Itt valami zavar van az erőben. Ha valakit spottolnak(új magyar szó) neked, akkor azt látni fogod szemüveg nélkül is.
A Private_Miros elég aktív fórumozó, nem átlagon felüli játékos, a 6-7 kill/csata durva lenne. A legtöbb amit láttam ~3,5. Ettől függetlenül a T25AT nagyon jó.
-
Djuree
félisten
válasz
Antonius1978 #17951 üzenetére
jöhetsz Te is, mind1, csak jó lenne ha meglennénk hárman, úgy hatásosabban tudunk játszani, már persze ha egyfelé is megyünk
de olyan úgysem lesz, mindenkinek megvannak a bejáratott helyei, ami nem biztos hogy egyezik.
-
Mcray
senior tag
válasz
myckey #17950 üzenetére
Haver körönként 6-7 killt hoz vele, minden körben(!). Ezt látva mondhatom, hogy nem a tankban van a hiba.
Ugyanúgy kell vele bánni, mint a Stuggal. Menni kell vele sokat, helyezkedni, figyelni. Ahogy látsz egy bamba ellenfelet, aki másik társadra figyel, odarobogni, seggbe durrantani 1-2szer és ha még mindig él, de már feléd, nézne, akkor elmenekülni, majd ismétlés. Ha állsz vele a bokorban, miközben a csapatod elhullik (mintha más TD-vel lennél), akkor nem ér semmit. A kicsi tankok nem bírják szemből átütni. Ki kell állni ellenük szemtől szemben. Max 3 lövést bírnak ki. Próbálj vele úgy menni mint egy közepes tankkal. Nekem ez a Stuggal úgy bejött, hogy a legjobb eredményem két teljes HP-s 6-os közepes tank (T-34-85, VK3601) kilövése volt közelharcban fordulózva köztük egyszerre. Gyakorlatilag egy képzeletbeli 8-as pályán haladtam max sebességgel, és akárhányszor elém fordult valamelyik, lövést adtam le és kikanyarodtam a lövésük elöl
Na így tolja a haver minden körben, ezt amit nekem csak egyszer sikerült mázliból a Stuggal. Brutál a srác
-
Antonius1978
addikt
Azert en megvallom, nem jatszodtam epp csodasan, mar engem is kikeszitett a fokozatos csatavesztes.
Egy lengyel sraccal nyomultam, regebb nagyon jok voltunk a KV13 - Su152 parossal.
Most a srac egybol IS7-el kezdett, gondoltam legyen...3 kort buktunk, en a JT-vel voltam.
Utanna massal is probalkoztunk, 5-6 csatat, csak az utolsot nyertunk meg, o Hummel-el, en Ferdivel, Sand River - Vedekezo csata. Felmentem a hegy tetejere, es szepen kilottem 3 tankot, es o is vagy 2-3-t.Azutan jott egy premiumos haver, es behivtuk meg Patrick-et 3-iknak.Kezdodott aztan a szopoag, volt hogy kb 2 perc alatt elhullott 10 tankunk...nem is tudom, ugy emlekszem, hogy az elso 3 csatat sorozatba nyertuk, epp csak a tier 9-es csatat buktuk, aztan utanna folyamatosan.
Utanna nekifogtunk 2-en McRay-el es ott is sokat vesztettunk...
Djuree, akar igazad is lehet, lehet hogy ez volt az oka
Amugy a lengyel srac is mondta, hogy tudja hogy miert lepek ki a szakaszbol
Mondom igazad van, de a masik ok az, hogy jott egy masik haver es vele is akarok jatszani.
Amugy a 3-ast ram, magadra es McRay-re ertetted, vagy masra ? Azaz nem ram.StoneBridge : en ventivel, toltesgyorsitoval, es periszkoppal hasznalom.Jol jon, amikor valaki spot-ol neked, de nem lathatod, igy viszont a periszkop segit.Persze, nem biztos hogy ez a helyes osszeallitas a Ferdinek...
Djuree : en tudok jonni ha akarod, en is inkabb a 7es szinten szeretek jatszani, de van 3x8as es 1x9es cuccom.
-
myckey
veterán
jáj de megszenvedek ezzel a fix csövű amcsi TD-vel...
T25AT... -
Djuree
félisten
na újabb célokat néztem ki:
T29 --> T32, kell 100k xp
AC Mle 48 --> AMX 50 Foch, 240k xp a nagyágyúval együtt
Lóri --> Betcset, 230k xp a nagyágyúval együtt
majdnem 600k xp, nagy falat lesz, napi 15k xp-t tudok kifarmolni, ez napi kb. 2-2 és fél óra gémtájm, belefér minden nap. így 2 hónap alatt meglesz, biztos lesz pár nap mikor nem tudok gémelni.
ma kezdem, aki gondolja jöjjön t7-t8-t9, 4-től vagyok asszem. -
Arpee78
senior tag
Tipp gyűjtemény az amerikai fórumon.
-
Mcray
senior tag
Na most döntöttem el, hogy veszek egy Skodát. Ellenfélnek nagyon jók, lehet vele amcsi módra hull down-ozni és jó kezekben ezt lehet művelni vele. Ez a srác összesen nem ment 10 játékot vele és ilyet ment
-
Zeratul
addikt
válasz
Djuree #17935 üzenetére
[cfospeed] ADSL-en és szarabb kábelneten igen csak javítja a pinget,
-
myckey
veterán
na az nagyon fasza
nekem úgy kellett "ellopnom"nézegetem előtte ilyen hozzászólásokat,meg értékeléseket,és ott is csak jókat írtak.mondom bajom nem lehet ha kipróbálom.....be is vállt
tényleg kismillió lehetőség van benne,és nem is feleslegesen...bár nekem nem kellet semmihez hozzányúlnom.magát kalibrálja a progi.(pedig általában nem hiszek az ilyen csuda ketyerékben)
Jano:
passz...mióta be vagyok regisztrálva tökéletesen működött....az elmúlt közel 2 hétben viszont elkapta a kór
de a legjobb az volt,hogy netem tökéletesen működik/dött.ahogy írtam is.szóval nem tudom ez a játék miért kattant meg(Ping)
-
Mcray
senior tag
-
Atlantis
veterán
válasz
StoneBridge #17936 üzenetére
Hát, kb. az egyetlen vagyok itt, aki a Ferdi ellen van, de szerintem akinek a JagdPanther tetszik, annak sokkal inkább való a JagdPanther II. Mozgékonyabb, cserébe kevésbé páncélozott, mint a Ferdi, fegyverzetük meg ugyanaz. Aki nem fejleszti a Porsche-vonalon a nehéz tankokat, azoknak még feleslegesebb a Ferdinand, mert egy rakat XP-t fog feleslegesen a motorokért kiadni...márpedig a nagyobb motor szerintem létfontosságú a Ferdinand-hoz, mert még azzal is egy tetű.
Amúgy venti, töltésgyorsító és csigaszem kell rá szerintem is, nálam ez a szokásos TD-szett T8 felett.
-
myckey
veterán
válasz
Djuree #17935 üzenetére
olyan szapora lett a tempó mint......közben
na de ne vickelődjünk.....
tényleg használ/t......mondom az nem állapot,hogy végig jó volt a Ping,netem is kóser..SpeedTest pingje 22....minden tökéletes,akkor nehomá a játék barmuljon meg
rákerestem kugliba....aztán kidobta ezt a programot.állítólag helyre teszi a sebességet,meg ilyenek,van benne kismillijó beállítás
szóval bevált,nagyon is.COOL!!
eddig 200-300 között mozgott,most stabilan 60 alatt van jóval....
-
diegho
nagyúr
válasz
StoneBridge #17936 üzenetére
venti rammer bino szerintem.
-
StoneBridge
senior tag
Tegnap Ferdi kifejlesztésre és megvételre került. Milyen felszerelést javasoltok hozzá?
Jagdpanther szerintem igencsak jó VII-es páncélvadász, megtartottam. Valahogy mégsem vonzott a VIII-as Jgpanther II, remélem jól döntöttem.
-
myckey
veterán
Remek!
végre megjavult a pingem,majd 2 hét után....segítségemre volt ez a program -cFosSpeed-
ma felraktam,és tökéletesen beállította a pingem...
-
-
Tenken
őstag
Tornyot meg löveget van értelme próbálkozni repesszel ellőni, vagy csak bizonyos típusok hajlamosak az ottani sérülésre? Egyáltalán pen nélkül ki lehet lőni ezeket szemből?
-
jano_77
nagyúr
Mindenki játszik vagy dolgozik?
Vagy kihalt a fórum? -
diegho
nagyúr
Befejeztem az AMX M4 45-öt is, nem egy T29... a nagyobbik motort nem fejlesztettem ki rá, azt most fogom fejleszteni 75% legénységgel, közben húzom az 50 100-at is, így alakultak vele a statok:
csaták 81
kill 118
win 63%
átlag dmg 1747
átlag xp 987amúgy teljesen használható a gép, de a T29 sokkal jobb.
-
nyunyu
félisten
válasz
GaburroSan #17924 üzenetére
Ezt mennyi sebzessel sikerult osszehozni?
Ahogy tegnap neztem, Sluggernek, Hellcatnak 20 credit/dmg korul van a szorzoja prem nelkul.
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #17920 üzenetére
Hosszú történet...de összefoglalva: az, hogy léteznek.
-
Djuree
félisten
"Antival való játékot megelőzően minden csatát megnyertem ( 8 darab) és mégis elég volt 3 ilyen bukó, hogy elvegye a kedvem az egésztől."
akkor mi is itt a gond? onnantól volt bukó hogy Anti csatlakozott. hmm?egyedül kell játszanod ha úgy jobban megy
ma tolhatjuk hármasban is, sokat leszek, t7-t8-t9 mehet. meg akár t10 is, IS-4 szakasz fincsi lenne -
jano_77
nagyúr
válasz
GaburroSan #17921 üzenetére
10:3-ról?!?
Az mega durva -
GaburroSan
aktív tag
OMFG!!!!!as twice!
Vereség
Csata: Widepark 2012. október 3. 9:26:52
Jármű: IS-3
Szerzett tapasztalat: 1 063
Szerzett kredit: 53 706Nem hittem el amikor 10-3-ról kikaptunk!
-
Mcray
senior tag
Tegnap kicsit kikeltem magamból. Kb ezt írtam be a klánomnak amikor rákérdezted, hogy "Nyuszi, mi a baj"?
"I give up. Wargaming F*cked me in the ass with a rotationg dildo that has spikes and cum's sand"
Mindezt 3 olyan kör után ahol tier 7-esként Antonius-szal többet tettünk le az asztalra, mint a tier 8-as csapatunk, mégis mindig kikaptunk. (Mert ugye most már világosan mutatja a stat...)
A vicc az volt, amikor megnéztem, a tegnapi termést. Antival való játékot megelőzően minden csatát megnyertem ( 8 darab) és mégis elég volt 3 ilyen bukó, hogy elvegye a kedvem az egésztől. Szerencsére pont egybeesett azzal, hogy a feleségem megkért legyek vele, így örömmel hagytam az egész játékot a f*szba
Ma ismét belecsücsülök a dildóba...
GaburroSan
Igen pont erről beszélek... -
válasz
kanyipicske #17911 üzenetére
Azokkal 100k felett is lehet jobb körben. Persze kérdés, hogy prémiummal vagy a nélkül-e, de prémium nélkül is megvan 60k a jobb körökben.
(#17915) Atlantis: akkor dobj ki mindent otthonról, mert kb minden Kínában készül.
-
Djuree
félisten
válasz
kanyipicske #17908 üzenetére
hát nem tudom, nincs 6-os prémem, 8-asok vannak, azokkal megvan bőven a 60k egy jobb körben.
-
forras2
őstag
-
kanyipicske
tag
És pl löwével vagy t34vel?
-
válasz
kanyipicske #17908 üzenetére
Tier 6-ossal nem hiszem, hogy simán.
-
Patrick76496
őstag
(#17887) [HUN]Dani: Kösz a linket.
(#17898) Fel: Ma tényleg kurva sok agyhalott játszik, kb nem sok változás tegnap óta. Hiába osztok ki több sebzést az ST-I hp-jának a kétszeresénél, az sem elég a győzelemhez.
A te képed jobb, de ez sem kutya:
Nagy tornyos IS-8 fuck yeah. De a legjobb az volt, amikor az ellen mindkét IS-4-esén D-25T volt.Amúgy kajak hallottam nem egy olyan klántársamtól, akinek 1000 csatája van Type-pal, hogy 7.5-ben volt valami nerf. Én nekem fogalmam sincs róla mi volt benne, szerintem még így is használható (augusztus végén vettem). Aki valóban ért egy tankhoz, akkor az egy nerf után sem fogja elfelejteni, hogyan kell használni.
-
Bingisz
addikt
válasz
forras2 #17903 üzenetére
Hát itt nem 10-12 k-kat keresnek a fórumon...
Tudom hogy tier 6, de amikor a kv-1s-nek volt akciója, pl.: Marked (aki nem játszik?! Ejnye-bejnye...
) olyan köröket csinált vele prémó nélkül, ami még a kreditszorzó nélkül is szép summa lenne...
Vagy egy mostani példa: [link]
Szal lehet pénzt keresni rendesen, csak sebezni kell sokat...
-
vhw
addikt
válasz
marked one94 #17897 üzenetére
Hm... te minek irogatsz ide?
Nem is játszol ezzel a játékkal... -
joeetm
tag
válasz
Bingisz #17901 üzenetére
ilyet énis láttam ma... teljes gőzzel hajtottunk egymás felé az ellennel (neki pzIII/IV, nekem pzIV) el akart menni előtte egy ecl amx keresztbe (ami azért gyorsabb) de ahelyett hogy kicsit lassít és elengedi, inkább fullgázon beleszáll, a light tank meg majd földet ér valahol....
-
forras2
őstag
válasz
Bingisz #17902 üzenetére
Mondjuk a másik 20 prem tank....
Nem kell nekem 100k kredit haszon körönként, de az, ami régen volt, az jó lenne. Amikor még a sima KV-val 20-25k-kat tudtunk keresni, meg a PzIV-el is.
Azzal már kibékülnék megint.Egyébként meg bármelyik ötös tank jól keres
Ha a 8-10-12k kredit jónak számít, akkor tényleg jól lehet velük keresni.
De szerintem az nem nagyon számít jónak. -
Bingisz
addikt
Olyan jó, hogy a patch óta sz@rba se veszik a francia lightokat...
Folyton lökdösnek, tologatnak, szal komolyan olyan mint ha csak egy sima tárgy lennék a tankkal...
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- EVGA RTX 3070 8Gb
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest