- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Táp ventilátor csere
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vbbb
őstag
A tapasztalati pontokkal csináltak valamit? Elég fosul ossza....szerintem legközelebb már mínuszba is fog menni...
-
sutyi^
senior tag
Komolyan mondom báeg... mia a tőgyet csináljak még? :\
-
Fel
addikt
Tényleg eléggé meg van zakkanva a PlanetWoT... Szerinte tegnap 30 csatát nyomtam le, ebből 123-at(!!) az M36-tal...
Kíváncsi leszek a mai nap eredményére. Ritka szarul megy ma...
Természetesen melyik mapra pakolgat legtöbbször? Soth Coast...F. kivan...
-
NandoXXL
senior tag
Irjatok pár jó tier 3-4-5 tankot. (az új patch-ek miatt, régen játszottam már és kiherélték a régi tankjaim).
-
Memphis79
aktív tag
Tényleg-erre nem számitottam fasza.
Nem baj akkor csak egyszer lopták el az álcám -
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Másnak is eltűnt az álca a tankról vagy csak engem sz*p*tnak vele már másodszor?
Vki tud segíteni mit kellene írni a supportnak?
THX -
Fel
addikt
válasz
forras2 #17175 üzenetére
Elvileg úgy kellet volna ennek lennie, ha valakit lelöksz magaslatról, vagy vízbe és ottmarad, akkor a sebzést a számládra írják, de ez végülis nem valósult meg. Lehet, hogy a teamkill miatt, vagy egyéb hiányosság volt, ki tudja..? Úgyhogy érdemesebb továbbra is lövöldözni, mint lökdösődni.
-
Paul119
addikt
hát ez a 8.0 egy nagy kabaré... 120 fpsem volt most 30 al szenvedek közepes beállításoknál
-
csaabz
őstag
AMX 50B-vel 84 km/h-val lefelé a lejtőn!
-
forras2
őstag
öhhmmm
Ha én lelökök valakit 1 hegyről... Meghal... Akkor azt írja ki, hogy dezertált, vagy azt felszámolja nekem gyiloknak? -
jahrn
senior tag
válasz
Dobi 562 #17162 üzenetére
Nalam is hibazik MWReplays, se az Su-152 Ace tankert se a De Lagland's medalt nem ismerte fel.
Kozben megoldottam a meccs eleji borzalmas FPS drop-ot. Szimplan a jatek olyan gusztustalanul telepitette fel magat h Diskeeper-ben ugy nezett ki a meghajto mint a pepperonis pizza. Szal akinek hasonlo problemaja van az nyomjon egy defrag-ot.
-
vbbb
őstag
-
Xmodule
őstag
Köszönöm a tankos film valaszokat!
-
Vigneau
félisten
válasz
Vigneau #17163 üzenetére
Közben meglett, összedobtam a magamnak valót.
Azért nem gondoltam volna, hogy a JagdPz IV lesz az eddigi legélvezetesebb páncélosom. Viszont ez a Pz IV mizéria jelentkezik a PzIII/IV esetében is, ugye? Nekem amúgy is mostohagyerek volt szegény, nem is jó vele a statom...
-
vbbb
őstag
A játék meg van nyitva, lerakva tálcára és 100%-on tolja a GPU-nak....WTF??? Mikor is jön ki a legújabb javítás? LOL
-
vbbb
őstag
válasz
Dobi 562 #17162 üzenetére
Azt nem tudom de én tegnap pontosan 5-öt játszottam, viszont a PlanetWoT szerint meg:
Vehicle Games played Victory ratio
PzKpfw 38H735 (f) 2 50%
Löwe 2 0%
M18 Hellcat 1 100%
M36 93 52.69%
M22 57 54.39%Az utóbbi kettővel egyáltalán nem játszottam tegnap.
Szóval lehet valami gebasz van a statisztikai adatok továbbításában...
-
Dobi 562
addikt
Nálatok a 8.0-ás visszajátszás eredményeit rendesen megjeleníti a mwreplays.com?
Mert előbb csináltam egy ilyet:
Feltöltöttem mwreplay.com-ra, de nem egészen ezeket az eredményeket adta vissza... Szerinte ugyanis Top gun és Mesterlövész helyett Megszálló lettem, pedig a közelébe sem voltam az ellenfél zászlójának...
Na mindegy, írtam nekik hogy javítsák ki.
-
csaabz
őstag
Kipróbáltam ma az AMX 50B-t. Nem rossz, jót tett neki a buff. Viszont egy baja van (ugyanaz mint az 50 120-nak) minden egyes bekapott lövésnél ammo rack...
-
jano_77
nagyúr
Wirkir: esetleg nem tudsz egy olyan damage indicatort a pakkodhoz ami mutatja, hogy milyen irányból kaptuk a lövést?!?
Leköteleznél vele -
Bingisz
addikt
Azt hittem az ilyenek már kihaltak:
Jah és naná, hogy a mi top tankunk volt:
-
myckey
veterán
Fel:
de igen...nekem is azon a pályán van gyíkja.ha a tengerpart felé nézek,akkor kemény 10-15 képkockára leredukálódik
ha 1 centit fordítok a másik irányba....akkor felmegy a 4-5 szöröséreDev_Null:
adj egy találatot,ami szerinted ilyen magas sebzést eredményez...majd arra a tankra ne lőj ki többet.
csata végén van ez az új statisztika akármi.....ha mezei sebzés akkor ott kiírja,hogy melyikre mennyit lőttél/sebeztél és ha netalán kritikus lenne,azt is mutatja.töltsél fel egy ilyen képet ide és akkor elválik hogy ki a fasza gyerek
-
forras2
őstag
Nahm, párducon meg lett a 100%-os legénység.
Milyen képességeket érdemes adni nekik?Lehetőleg magyarul
-
LAJTNING
tag
válasz
DEV_NULL #17131 üzenetére
Amit leírtak eddig úgy van, még egyszer minek leírni... de egy kérdésem lenne.
Azt szeretném tudni mi alapján állítod ilyen biztosan, hogy csak te lövöd, annak ellenére, hogy mondták többen, hogy te akkorát nem sebezhetsz egy "sima lövéssel"?
Ha csak a teljesen közeli társakat nézzük, egy light tank ott van közvetlen melletted, de simán ráláthatott éppen más is.
-
Zeratul
addikt
Vicces ez a morfológiai AA. A low quality mossa el legkevésbé a textúrákat.
-
Fel
addikt
Lejárt a szerkesztés...
Másnak nincs baja a South Coast mappal? Nálam valami kegyetlen módon leesik a framerate, ha a beépített rész felé nézek, akár a pálya K-i széléről is. Ha bemegyek a házak felé, vagy a partra, akkor kemény 15-20 fps-em van, ha kint maradok a K-i oldalon, akkor 70+... Egyszer, talán a megjelenésekor, a teszten volt valami hasonló kínja ennek a mapnek, de azóta nem volt gond vele..
-
Xmodule
őstag
Tud valaki valami jó tankos filmet? Ha kevésbé jó akkor is érdekel
Most ezt a White Tiger -t fogom megnezni.
-
Fel
addikt
válasz
[HUN]Dani #17142 üzenetére
A B1-nek egyszerűsített az MM besorolása, elvileg csak tier 5 tankokkal találkozhat max. Ez egész sokat dob a használhatóságán. Mikor megjelent, még ez nem így volt. Akkor ki is hagytam. Múlt héten estem neki újra ennek az ágnak én is, a D2-t letudtam, majd most jön a törpe heavy
DEV_NULL: Azt nagyon jól megfigyelted, hogy - mostantól - sárgával jelzi a te sebzésedet és pirossal a csapattársakét. Csak azt nem vetted észre, hogy a rövid időn belül érkező sebzéseket összeadja? Ezért ha meglősz valakit és éppen akkor más is lövi ugyanzt, akkor simán úgy tűnhet, hogy csak te sebzted, hűdekomolyannagyon. Ennyi. Nen kaptál csoda T-28-at csodalöveggel.
-
-
diegho
nagyúr
No egy kis BDR statisztika:
csaták 39
kill 100
win 67%
átlag sebzés 1143
átlag xp 901Röviden tömören annyit róla, hogy ez egy szuper tank.
-
-vitya-
őstag
válasz
marked one94 #17073 üzenetére
céges itatáson leszek, éjfél után érek valamikor haza, de be fogok lépni.
-
DEV_NULL
őstag
-
diegho
nagyúr
Na van másik is:
Victory!
Battle: Mines 2012. szeptember 28. 15:57:42
Vehicle: BDR G1B
Experience received: 2 167
Credits received: 49 558
Battle Achievements: Pool's medal, Top Gun -
diegho
nagyúr
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2012. szeptember 28. 15:50:05
Vehicle: BDR G1B
Experience received: 2 017
Credits received: 49 371
Battle Achievements: Radley-Walters's medal, Steel Wall, Top Gun, SniperNa már nekem is van új medálom. Hamarosan jön BDR beszámoló.
-
DEV_NULL
őstag
-
DEV_NULL
őstag
-
-
remington2
senior tag
Lehetne PVE event, mint pl. Star Trek Online-ban a borg stf-ek. Ember a gép ellen, scenariok alapján.
Vagy egy csapat tényleg védhetné, másik támadhatná, mint a cure-ban, stoban. Ott egy klingon hajót kell védeni a hullámokban jövő támadástól, miközben 3 borg vackot is ki kell lőni. + a végén némi finálé...
Igaz, ez csak ismerősökkel mehetne normálisan, mert eléggé időt rabló borzalommá tud fajulni, ha nincs kooperáció.
Aktív témák
Hirdetés
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest