- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
freelancer #16898 üzenetére
szerintem teljesen jól van optimalizálva,tőlem ennek ellenkezőjét tuti nem olvastad
bizony maxon fut,a WOT!
más játékban pedig nem katasztrófa,ha az AA-t leveszem 8x-ról négyszeresre(csak hogy mondjak egy számot) -
freelancer
tag
válasz
myckey #16897 üzenetére
Aha, értem ... a maxon fut.
Nekem ezzel nincsen problémám mert az emberek elvárásai különbözőek, de mindíg is azt mondtam (cca 20+ év a számtekben), hogy aki játszani akar az vegyem megfelelő hardware-t, vagy halgasson arról, hogy szerinte az optimalitáció nem megfelelő. Nem szándékozom folytatni. -
myckey
veterán
válasz
freelancer #16891 üzenetére
Skyrim,Max Payne 3,Crysis2/Warhead,Darksiders2....ezek tökéletesen futnak maximum közeli beállításokkal..(élsimítást szoktam lentebb venni,de nem kikapcsolni)
Mást még nem próbáltam.
Wot is bőven játszható...nem 100,de nem is stabil 60 FPS....25-50 között szokott mozogni,akad hogy fölé is megy.
Teljesen játszható.Nyílván egy BF3 multiba nem menne totál kiakasztva Full HD-ban,de nem is arra találták ki ezt a kártyát...
-
Gyuri27
félisten
válasz
freelancer #16895 üzenetére
Hogyne emlékeznék. Akkor futotta ventire, rammere stb-stb. Valóban az átlag usernek nem maradt farm tank.
-
freelancer
tag
válasz
Gyuri27 #16892 üzenetére
Ezekkel a húzásokkal terelik a népet a prémium vagy prém tank felé.
Ha emlékszel a 7,2 és az azelőtti időkre, egy KV-val lehetett hozni 35-40k-t tisztán, mára már nem maradt egy értelmes tank sem amivel lehetne farmolni, ez van(#16896) Gyuri27
Aki most kezdi a játékot az sajnos masszívan szív, egy egyszerű KV Pz4 párossal farmoltam ki az E-75 árát, manapság ez már irreális -
Joe.36
addikt
válasz
freelancer #16891 üzenetére
Én csak a Wot-al játszom, nem mondtam ilyet, miért nekem írod, de ha már itt tartunk akkor mire való a 7770 ha nem játékra?
-
Joe.36
addikt
válasz
freelancer #16881 üzenetére
Nekem HD 7770 OC van szerintem nagyon jó kártya és maxon elfut vele a Wot.
-
myckey
veterán
válasz
freelancer #16887 üzenetére
Töki,neked meg olyan arcos szöveged van,hogy lefordulok a székről
-
myckey
veterán
válasz
szal kalap szart nem ér?
nem tudom....nekem full HD,minden maxon és tökéletesen fut ezzel a kula kártyával......
de sorolhatnám a többi gamet is. -
Enzolord
addikt
Eddig szerintem jó a 8.0.. De a tech tree sz*r..
-
vbbb
őstag
válasz
Gyuri27 #16883 üzenetére
Semmi gond, rontsanak még picit rajta és lecserélem T32-re. Legalább nem kell prémiumot vennem farmoláshoz.
Ja akinek megszakadt volna a letöltés böngészőben annak ez jó megoldás lehet:
majd parancsfájlba beírni (onnan indítani ahol a wget van):
wget.exe -c http://downloads.worldoftanks.com/links/latest_install_eu
és már jön is tovább...na persze ha eleve download manager-t használ valaki...
-
_seth_
veterán
válasz
Nekem notiban van a HD5650 1 GB, és magas graffal sem megy 35 fps alá de az átlag 40 fölött van és nem is akad.
-
freelancer
tag
válasz
Re-Tech #16878 üzenetére
A 7770 vga pont a kula kategória, jobban járnál valamivel ami nem low end.
(Én megértem, hogy szépek a reklámok meg az itteni tesztek, de aki játszani akar az ne low end vagy integrált vga mellett visítsom , hogy xar a játék)(#16882) _seth_
mert azt nem csak pár játéra lőtték be, hanem bármit futtat. -
Dr_Syrex
senior tag
-
_seth_
veterán
Nálam jobb lett a teljesítménye, több fps mint eddig és a grafot is részletesebbre állítottam és nem gond ha fut mellette más program a gépen. Úgy látom elég eltérően fut különböző gépeken az új játék.
-
Re-Tech
aktív tag
Hát a multitaskingot már olyan szinten sem támogatja a játék mint eddig, ha megy a böngésző játék mellett szépen leesik az FPS, pedig nincs kula gépem. Előbb valami beakadt és kemény 6 fps-el mentem egy pályát, szürreális élmény volt, az fix.
Az egy dolog, hogy 1 magot támogat a játék, de hogy már azt az egy magot is csak magának követeli? Hát nc... -
Dobi 562
addikt
Nagy nehezen sikerült feltelepíteni a 8.0-át. 7.5-öt nem akarta felápgrédelni, valami hibát írt ki folyton frissítéskor. Majd letöltöttem az egész klienst, ami először szintén nem akart fölmenni, azt írta ki hibás az egyik .pkg fájl telepítéskor... 2. próbára másik fájlt jelzett hibásnak, így két hibás telepítésből összehoztam egy frankót, oké működik. Lehet az SSD nem tetszik neki.
Grafikát fullra véve nekem nekem egyáltalán nem tetszik, kicsit homályos (szemcsés) és túl világos, bár csak pár kört mentem vele 1-2 óra játék után már biztos zavarná a szemem. Egyébként 40-60 között ugrált az FPS, tehát simán ment. Konfigom a nevemre kattintva megtekinthető.
A grafikát visszavéve normál-ra (standard) visszakaptam a 7.5-ben megszokott grafikát, (vagy ahhoz leginkább hasonlítót) talán kicsit élesebb képpel. Az FPS stabilan 60 volt Fjord térképen, néha ugrándozott, általában sniper nézetbe ki-be váltáskor (50-60 között).
A tankok mozgása valahogy dinamikusabb lett, elröhögtem magam, mikor a micromausom-ra majdnem ráesett az ellen valami kis tankja Province-en... Biztos ki fogom próbálni hogy rázuhanok valakire ha lesz rá lehetőségem!
Valahogy sokkal simábban fut a játék mint eddig, a csata utáni részletes elemzés is nagyon tetszik!
És a legfontosabb: végre ki lehet zárni az előző peccsel behozott játékmódokat! YEAAAH!
-
joeetm
tag
Jól veszem észre hogy nem is adtak kárpótlást a pzIV-re?
-
Atlantis
veterán
válasz
L-e-f-i-e #16867 üzenetére
Fürgébb lett szerintem is, de szerintem még könnyebb kilőni, mint eddig. T43-mal is könnyedén sebeztem szemből is, eddig jobban pattogott. Lehet csak mák volt...IS4-et úgy vitte a JT a kisebb ágyúval is, hogy öröm volt nézni. Szemből, 300-m-ről, 2-3 lövés is átvitte, igaz ő is adta a puszikat...
Más: Ez a csata utáni összefoglaló nagyon tuti lett, nincs is már szükségem a Wotlogger-re.
-
L-e-f-i-e
senior tag
IS4 brutál erős lett az új patch-el, (legalábbis érzésre pár kör alatt szemből nem is lőttek át, pedig próbálkoztak, a levélbedobón is pattogott az is7 simán..)
A Type59 meg valami iszonyat furge lett, nem hittem a szememnek amikor 68-al rongyoltam le a lejtőn, és a gyorsulása is egészen korrekt, good job!
-
vbbb
őstag
Leszedem a játékot újra, de nem frissítésként. Legutóbb pedig nem volt gondja vele.
A játék oldaláról teljes sávszéllel jön most lefele http-s letöltéssel...torrent meg 2.7kb/s volt. omg -
Tenken
őstag
Srácok med-ágon kik ajánlottak? Német vk36 isteni, de nem tudom, hogy tierX-ben mennyit ér M50 a szovjet meg amerikai típushoz képest.
-
vbbb
őstag
2. alkalommal nem enged be a játékba induláskor, semmi mod nincs fent....csak gratulálni tudok eme remek fejlesztéshez...
-
Sanya
nagyúr
ez a pz4 egy kalap szar lett
-
jano_77
nagyúr
Normális az, hogy a meló helyen leszedtem a patch-t és Setup-ot, majd haza érve felmásoltam és elindítottam a patch- (~17:00) és még mindig nem végzett?!?
Jó lenne már játszani is
-
-
Atlantis
veterán
válasz
freelancer #16856 üzenetére
Lelkembe gázolsz...
mindezek ellenére eddig remekül futott rajta a WoT, most meg nem.
-
freelancer
tag
válasz
Atlantis #16853 üzenetére
Máshol keresd a hibát, az új verzió gépigénye kisseb mint az előzőé (a CPU-d egyszálas teljesítménye sz*r), a VGA-d nem játékra való.
(#16857) Atlantis
Ott neked kb a VGA limitál, a prociban pedig a nagy fusi-ON őrület miatt nincsen teljes értékű mag, csak herélt modulok. -
emerico2004
aktív tag
Kitaláltam egy remek új 8.o kitüntetést... "egérfogó " : lökj le 100 maust a himmeldorfi hegytetőről
-
Atlantis
veterán
Hm...már harmadszor dob ki a nyavalyás. Lehet a VGA nem bírja az új grafikát és melegedés miatt tesz ki asztalra? Patch előtt még nem volt ilyen.
-
Fel
addikt
válasz
virkir #16846 üzenetére
Én kerestem a korábban megvásárolt kamófestéseken
Mindet félárasan vettem, ráadásul az IS-4-re akkor, amikor még T9-es volt. Így kicsivel több, mint a dupláját visszakaptam az elköltött aranynak. Ha nem adom el korábban az IS-8-at - amire az IS-4 tier ugrásával került ugyanaz a festés ingyen - akkor most még 450 arnnyal többet kaptam volna... Na de mindegy, így is majdnem kijött a Matilda BP a "nyereségből".
Atlantis: A legutolsó tesztpatch-ben levették az O.263 ufp-jét 150mm-re. Felgyújtani korábban is lehetet szemből. A hátsó felépítmény miatt elől van a motorja és a hajtás is.
-
krisss93
aktív tag
Finoom vége lett a teljesítménygondjaimnak, maxon fut az új renderrel 60 fps-el.
Vikir:danke schön
-
Arpee78
senior tag
válasz
jimmy74 #16838 üzenetére
US változások
T29:
Changed elevation of 105 mm Gun T5E1 from -25 degrees to -15 degrees
Changed elevation of 76 mm Gun M1A2 from -25 degrees to -15 degrees
Changed elevation of 90 mm Gun M3 from -25 degrees to -15 degrees
Changed elevation of 105 mm Gun T5E1 from -25 degrees to -15 degreesT25/2:
Elevation angle of 90 mm AT Gun M3 changed from -17 degrees to -20 degrees
Elevation angle of 90 mm AT Gun M3 changed from 6 degrees to 10 degreesZavarosan vannak az ott adatok, kavarnak a mínusz jellel. A T29 mostantól nem tudja olyan magasra emelni az ágyúját, a lefelé kitéríthetőség marad -10 fok. A T25/2-n az M3 gun kitéríthetősége toronytól függetlenül ugyanaz lesz, eddig a stock-al gyengébb volt.
-
Djuree
félisten
á ez a fizika felb@sz. megint megyek a hídon, és véletlen felakadtam, se előre se hátra, erre jön egy jgtiger, lelök és behalok
fakk ebbe a hülyeségbe...
-
Atlantis
veterán
Mintha a teszt óta változott volna az új T10 ruszki TD. Kétszer gyújtottam fel szemből, teszten meg sebezni is alig lehetett szemből(vagy csak én voltam balfék). Lehet, hogy csak mák volt most, de jól esett.
virkir: köszönjük.
-
Djuree
félisten
válasz
LAJTNING #16843 üzenetére
hát ugye 175 arany volt egy festés asszem, de én szeretek gyönyörködni a tankjaimban, képes vagyok percekig nézelődni, nem sajnáltam a pénzt rá
de most egyenlőre nem festek semmit be.virkir: nekem nem pénzkidobás, én nem így fogom fel
más kidob cigire meg piára többször ennyit
én egyiket sem preferálom.
nekem műxik minden az előző pakkból is, csak xvm-et cseréltem -
virkir
veterán
Na itt a 0.8.0-ás pakedli.
Szokás szerint benne a fájl lista meg telepítési útmutató.Djuree
Ha nekem utaltad volna hidd el jobb helyen lett volna.
Ekkora marhaságra kidobni a drága zaranyat...
Még szerencse, hogy én nem is látom azokat a bőrbeteg tankokat. -
Djuree
félisten
hehe, annyi tankom volt festve, hogy kaptam vagy 2000 aranyat érte
-
jahrn
senior tag
válasz
jimmy74 #16835 üzenetére
Az Obj 263-at sokan dicserik mert jol pattog az eleje es a pen+DPM is jo. De nekem nem jott be, egyreszt nyitott (artyk imadni fogjak) masreszt baszott nagy meretu es mindemelle szar a loveg kiterites (ez utobbi mindeggyik uj TD-re igaz).
Su-122-54 fullosan egesz mokas, de kb ennyi... -
Ranger^41
aktív tag
válasz
Sixkiller6 #16780 üzenetére
tárgytalan
-
jimmy74
őstag
Még nem jött le a frissités de hallom levették a T 29-nek a 105-ös gun depressiont 25-ről 15 re?
Ez sz@pás!
Valakinek megvan netán a tank próbálta milyen lett igy?
A másik:Melyik új szovjet TD lehet a 4 közül használható jó tank szerintetek? -
Chris0321
veterán
-
LAJTNING
tag
90% discount on crew re-naming
-
vbbb
őstag
Hogy lehet kikapcsolni a homályosítót? Nem vagyok elhalva az első játék után.
-
Bingisz
addikt
Nem lett rossz a játék, de annnyi a hülye, inkább pihi.
De jó látni, amikor a csata végén én kapom a 30 ember közül a legtöbb xp-t, pedig nincs is prémem... -
Imilenni
addikt
Nekem befagyott a frissítés telepítése a folyamat végén -.-...másnak nincs ilyen baja?
-
krisss93
aktív tag
Vikir készítheti már a mikuláscsomagot?
-
Vigneau
félisten
Engem az új álcafestés terén inkább az érdekelne, hogy vajon együttműködik az álcahálóval, vagy az okafogyottá válik? Mikor venném a festést, akkor megkérdezi, hogy az álcahálót fent hagyom...
-
LAJTNING
tag
válasz
forras2 #16806 üzenetére
http://dl.wargaming.net/wot/eu/files/WoT_0.8.0_eu_patch.exe Patch
http://dl.wargaming.net/wot/eu/files/WoT_0.8.0_eu_setup.exe Teljes kliensKliens nekem konkrétan 5-6000 Kb/s-el jön fixen, és inkább a 6-ot veri.
-
Fel
addikt
válasz
diegho #16810 üzenetére
Ez egy eltévedt jószág. Tier 6-on lenne a helye, az SU-100 mellett. Az SU-101 meg jó lenne 7-esnek...
Nekem a 9-es és a 10-es tetszik. A 122-54-nek tényleg nem sok páncélja van, de a 263 egészen jó ezen a téren (még akkor is, ha a végülis gyengítettek rajta). Én végigszenvedem, mert a másik ágon a 268 egyáltalán nem tetszik...mf: Nálam nem akar... Elindítom és kilép. Pedig az orosz 8.0 klienssel semmi baja. Kicsomagoltam már egy új könyvtárba egy másik példányt, de így sem jó.
-
Patrick76496
őstag
válasz
GaburroSan #16699 üzenetére
Ja úgy nincs több kérdésem.
Mondjuk rekordnak nem rossz, prém nélkül kb 84k lett volna.
(#16810) diegho: Előbb fullozd ki, azután mondj róla véleményt. Stock-nak lehet nem mérgezett egér, annyira megy jól, mint a SU-100, ennek még több páncélja is van. Egyébként meg ezt mondtam én is a lövegről kb 2 héttel ezelőtt, de mivel mindenki a gyámoltalan német tankokat siratja, ezért nem figyelt rá senki. Nekem nagyon tetszett az a tank a teszt szerveren, 500 méterről telibe lehet lőni vele az ellenséget, lehellet pontos. Hidd el, vannak nála szarabb járgányok is, a SU-101 sokkal rosszabb a saját tier-jében.
-
.mf
veterán
válasz
Iron Funeral #16793 üzenetére
Miért lenne a kettőnek "közel ugyanolyan páncélja"? JT frontpáncélja 250mm és egy bazinagy pattogós gun mantlete is van. IS8 front hull 120, turret front 201... 0.7.5-ben marhára nem volt egy szinten a páncélzatuk. IS8 csak akkor pattogott, ha csak a tornya volt kinn, hegynek fel ferdén (de ekkor a minimál gun depressionje miatt lőni sem tudott).
IS8 gyorsabb és tornya van? Naná, egyik HT-med, másik egy TD, alma-asztal összehasonlítás. JT-nek meg sokkal jobb ágyúja van.Fel: nálam a wotlogger megy, minden statot jól olvas be, viszont a böngészős statban a kilőtt tankoknál valami katyvasz van, pl. egy kill, erre egeret rávíve valami végtelennek tűnő listát jelenít meg ugyanazokkal a tankokkal
Gaburro: ehhez képest én az előbb T29-cel Siegfried assaulton (! már ilyen is van...) kétszer pattantam közelről, emelkedő miatt még kedvezőbb szögből t59 alsó frontpáncélról... Csak pislogtam, hogy ez azért még 0.7.5-ben ment... Utána viszont a tőlem 90°-ban elforgatott tornyát simán átlőttem. Eztaddössze.
-
jahrn
senior tag
válasz
diegho #16810 üzenetére
Azon az orosz TD agon az Su-122-54 (es az is csak fullosra fejlesztve) alatt szerintem mind elegge khmm... gagyi. Mondhatni ok az orosz JagdPanzer IV-ek, csak eppen a camo ertekuk sem olyan hajdejo. Es ugyan sokan istenitik, nem vagyok arrol sem meggyozodve h az Obj 263 annyira jo lenne.
-
diegho
nagyúr
Su100M1 a legrosszabb tank a játékban. Az egy dolog, hogy 100% camo-m van és 400m-ről 3 bokor mögött látnak... de nincs páncélzat, lassú, ágyú kitéríthetőse nincs egyik irányba sem, nincs pen, nincs dmg, nincs view range... igazából mindenből a legrosszabb van egyben.
-
forras2
őstag
Ez most komoly?
valamivel több mint fél óra alatt csak 29 MB jött le a frissítésből...
-
Djuree
félisten
ez az új álcázás hogy működik?
befestem mondjuk sivatagira. csak a sivatagi pályákon lesz festve? vagy lesz mindenhol, de csak a sivatagi pályákon kapok +5%-ot? -
vbbb
őstag
http://hardverapro.hu/apro/elado_par_world_of_tanks_kod_akar_dvd-vel_egyutt/hsz_1-200.html
Itt találsz rengeteget!
-
Djuree
félisten
aztaqrva
mountain passon mentem volna nagy lendülettel a hídról lenézni kilőni egy low hp-s tankot, erre úgy repülök le a hídról hogy öröm nézni, be is haltam egyből
szokni kell, a reflexek miatt biztos halok majd még párszor.
Aktív témák
Hirdetés
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged