- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Forrmell.enn
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3 nm-es node-on készül a Zen 5?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
kanyipicske
tag
M18 a kedvenc tankom de mivel alapból sz*r volt mindig csak betettem a csatába és a first death illetve"why death u noob?" címekre hajtottam
aztán 100 csata után meglett a torony és a löveg addig ~40% win ratio és ~100 tp/csata azóta mentem 100 kört lett 300tp/csata és a win ratiom lement ~30 átlagosan 1,4 killem van vele de normális csapatba még nem nagyon kerültem
-
Fel
addikt
Mentem pár kört a folyamatosan, patchről-patchre agyonnerfelt Type 59-cel:
Kell még beszélni az atomnerfről..?
-----------------------------------------------------------------
Mostanság divatos taktikai felállások:
Widepark:
Fisherman's Bay:
Steppes:
------------------------------------------------------------------
8.1-ben érkező prémium tankok 'színesben": Panther-M10; Pz. IV. SmT; SU-122-44
------------------------------------------------------------------
Ezt meg azért, mert aranyos...
-
vbbb
őstag
Győzelem!
Csata: Sand River 2012. október 2. 20:49:49
Jármű: M26 Pershing
Szerzett tapasztalat: 4 047 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 37 930
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"Prémium nélkül.
Imádom ezt a kis tankot, a tornya eszméletlen sokat pattog.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #17893 üzenetére
Jut eszembe: Löwére milyen felszerelés kombót ajánlotok?
-
virkir
veterán
válasz
Napfénysüti #17884 üzenetére
A garázs helyet ne felejtsd. Ha a játékban veszed akkor nem kapsz hozzá.
-
Defeat
Battle: Steppes 2012. október 2. 20:23:11
Vehicle: T29
Experience received: 1 285
Credits received: 46 254
Battle Achievements: Sniper3301 damage, t8-as csatában. Az utánam következő a csapatban még feleennyi XP-t sem kapott. Komolyan mondom röhej, hogy mennyien nem tudnak játszani. Egyedül kellett feltartanom fel egy Super Pershinget, egy T28 protot meg egy Tigert.
-
Bingisz
addikt
válasz
Iron Funeral #17889 üzenetére
Pontosan. Ráadásul relatíve kevés (2-3 ezer) vagy annál kevesebb csatával rendelkező embernél néhány jobb/rosszabb csatával, sok ponttal el tud mozdulni az érték ami ezért nem is jellemzi a valós tudást ... (mondjuk ebben a formában egyébként se, de ez már másik dolog)
-
Imilenni
addikt
Estét!
Az Eff. érték mi szerint növekszik? Csak mert nekem folyamatosan egyre nagyobb a szám..most 969.55-nél tartok..tegnap 950-volt..szóval mi miatt növekszik? -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #17886 üzenetére
Valóban megkattant. Nekem is eltűntek a fülek jobboldalról. Itt vannak a módok.
-
Patrick76496
őstag
Mi lett a wotinfo.gportal.hu oldallal? Regisztráltam, de még így sem találom se a modokat, se a híreket.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Napfénysüti #17884 üzenetére
Na látod, mekkora akciók vannak itt
(#17883) zoszt: np
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Iron Funeral #17882 üzenetére
Gift shopban a Löwe 43.95 euro ami ma 12560,1 Ft
Játékban meg ha jól tudom 12.500 arany. Most 14.500 arany kerül 49.95 euroba ami meg 14.278,2 Ft.
Elvileg ha leosztom és megszorzom akkor így a Löwe 12.308,8 Ft-ra jön ki. Szóval így keményen 252 Ft-al pont hogy olcsóbbnak tűnik a második verzióban. Persze csak ha jól számoltam. -
zoszt
tag
válasz
Iron Funeral #17880 üzenetére
Nagyon köszönöm, segített.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Napfénysüti #17881 üzenetére
elvileg jobban megérik a pénzüket a gift shopos csomagok, gyakorlatilag nem számoltam utána
-
Napfénysüti
nagyúr
Van különbség hogy Gift shopban veszek egy járgányt vagy inkább veszek x goldot és magában a játékban keresem ki a tankot és ott veszem meg?
-
nyunyu
félisten
válasz
Napfénysüti #17877 üzenetére
Azt nem irtam, hogy erre a 3 napra napi triplazo van.
-
zoszt
tag
Teljesen fekete lett a VK3002(DB), a Jagdpanther és a T29-es járműveim a garázsban és csatában. Csatában a mások említett járművei is koromfekete színt kaptak a lánctalpon kívül. Ez csak nálam lett ilyen? Annyit csináltam, hogy visszaállítottam az "normál" grafikát. De most már a fejlesztetten se jó...
Gép, játék újraindítás, skinek újramásolása nem segített, telepítsem újra? -
[HUN]Dani
őstag
-
forras2
őstag
Mi van ma?
Annyi párduc meg vadász párduc van.... összesen nem láttam még ennyit a játékban mint ma -
nyunyu
félisten
okt 1-15: Tiger +25% credit
okt 16-31: Tiger II +25% credit -
Atlantis
veterán
válasz
Dr_Syrex #17866 üzenetére
No, erre nem gondoltam volna...
Más: szerintetek megérjük azt a napot, amikor nem olyan kárpótlási rendszer lesz, amiben én fizetek horribilis összeget azért, ha egy csoffadt AMX belém jön már az elején és a fele HP.-ja rögtön elillan? Utsó csatám konkrétan emiatt lett veszteséges...nem volt egy fényes kör, ezt elismerem, de ha az a gyökér nincs az elején, még párezer kredit bejött volna.
-
Napfénysüti
nagyúr
Nem azért mondtam. Pont tegnap említették hogy nem kell átképezni prém tankba és nem is fogom. Azt sajnálom hogy a sok csatát megélt gárda kikerül a Tigrisből. Még ha rakosgathatom is össze-vissza őket nem fogom. Viszont a Tigrisnek örök hely van a garázsomban szerintem elkezdek ott egy másik legénységet húzni jól jöhet még. Hátha egyszer visszaveszem a KT-t.
Viszont egy kérdés felmerült bennem: prémium tankhoz jár garázshely is? Erre már nem emlékszem pedig már egy Churchillt vettem korábban.
-
zoszt
tag
válasz
Napfénysüti #17858 üzenetére
Ne sajnáld, a Tigris legénysége a Löwében csak tovább fog fejlődni... Ha pedig a Tigrissel akarsz menni, akkor egy mozdulattal legénységet barakkba küldöd, majd 5 mozdulattal beülteted őket a Tigrisbe, annyi, hogy ehhez kell öt szabad hely a barakkodban. Ha nincs akkor egyesével kell oda küldeni őket.
Illetve a későbbi német nehéz tankok legénységét is tudod a Löwével gyorsítottan fejleszteni. -
Mcray
senior tag
válasz
Csak kicsit sajnálom majd a Tigerből áttenni a legénységet de hát a szükség nagy úr.
Miért? képeznéd át őket?
Lévén a Löwe prémium tank ha egy másik német nehéz tank legénységét rakod bele, az a legénység nem szenved sem:
1) Képzettségi büntetést
2) Sem csökkentett (-50%) tapasztalat szerzést, amiatt, hogy másik tankban utazik.Ha Löwébe raksz legénységet, NE buzeráljad, mert úgy jársz mint én.
Nem figyeltem oda és véletlen rossz tankra képeztem át a legénység felét. Majdnem volt egy monitorom
-
Djuree
félisten
válasz
ha jó med kell akkor a lórit próbáld ki
annak még sebessége is van. megszerettem 1 nap alatt és még csak alap ágyúval van. igaz papír, de az előzőek is azok voltak, szurkálni kell vele, nekem megy ez, az én kezemben jó tank nagyon.
-
jano_77
nagyúr
Ha esetleg másnak is idegen az új Fejlesztési struktúra, akkor próbálja ki EZT, most találtam. Azt írták róla, hogy szebb, átláthatóbb mint az alap. Még nem próbáltam.
-
Antonius1978
addikt
Tyutyu mester akkor varlak, majd a jatekban mindent megbeszelunk ha talalkozunk.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Djuree #17846 üzenetére
De nagyon dícsérik. Eddig med ágat nem igazán toltam és most elgondolkodtam hogy ki kellene próbálnom. Szóval már nagyon kíváncsi vagyok az első igazi medre a T20 személyében. Csak még kell 30k xp az E2-vel de esküszöm kezdem megint megkedvelni ezt a kis dögöt.
Ja Löwém még nem lett ma de holnap délelőtt végre megveszem és nekiállok farmolni vele.
Csak kicsit sajnálom majd a Tigerből áttenni a legénységet de hát a szükség nagy úr. -
Mcray
senior tag
válasz
jano_77 #17855 üzenetére
-Nem tudsz tovább menni.
-Javítása annyi mint bármilyen komoly nagy tier 8-as tanknak amikkel sokat tudsz sebezni, hogy a javítást fedezzed. Ezzel a Zseb VK-val állati jól kell bánni, hogy ne bukjál pénzt.Én sosem tanultam meg vele játszani, pedig sokat próbáltam.Mindhiába.
-
[HUN]Dani
őstag
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én visszatettem a grafikát fejlesztettről normálra. Nekem a fénybombák nélkül jobban tetszik a játék, na meg persze jobban is fut.
-
-
Antonius1978
addikt
Nem -tod, hanem -ttam
Valamikor a tavasszal volt meg ha jol dereng, mar nagyon reg eladtam, mivel nem szandekoztan nagyon sokat menni vele, meg nem is nott a szivemhez, ezert nem fejlesztettem ki hozza a legjobb motort.Amint ki tudtam kutatni a T44-et adtam is el, es valami mast vettem helyette, mar fene tudja mit.Patch : en mar azelott eladtam szerintem.
-
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #17841 üzenetére
majd az lesz a T20
-
-
-
válasz
Atlantis #17829 üzenetére
A T-50-2 igazi driftkirály lett az új patch-csel, bár érezhetően rontottak a mozgékonyságán.
(#17831) psycroptic: ezt én sem tudtam, köszi! Végre még jobban felidegesíthetem magam!
(#17841) Napfénysüti: az E2 tényleg jó, már már heavyként lehet vele játszani a nagyon jó frontpáncél miatt (mindig azt mutasd az ellennek). Viszont ez után a T20-szal már teljesen máshogy kell játszanod, mert utóbbi ugyan agilisebb, de papírból van.
-
Napfénysüti
nagyúr
Nahát felment a győzelmi arányom 51%-ra. Mit ne mondjak meg kellett érte szenvedni.
Amúgy ez az M4A3E2 elég mókás gép egészen élvezem vele a játékot. Így nem is lesz szenvedés a T20-at kifejleszteni. -
Atlantis
veterán
válasz
Antonius1978 #17832 üzenetére
A legnagyobb motort azt megkaptuk a D10T ágyú helyett az egyik patch-nél.
Ha neked nem volt meg, azzal valóban az egyetlen jó tulajdonsága is csorbul a T-43-nak, de sebaj. -
Zeratul
addikt
Mindenki aki artyzik: nektek is eltűnt a maximális löveg kitérés határoló? Mert nekem se a damage panelen, se az arty célzón (már amelyik moddon volt) nem mutatja.
-
jano_77
nagyúr
Én 7végén voltam egy hasonló csatában - igaz M3 Lee-vel nem type-al - szintén volt 3 killem a csapat 5 killjéből (volt még 1-1) és a végén megkaptam, hogy mi a f*szt csináltam? Mindezt azért, mert meg mertem kérdezni az egyik heavynktől, hogy ugyan miért campelt egész végig a bázis mögött.
-
emre
veterán
válasz
psycroptic #17831 üzenetére
összeadtam, a csapat nélkülem sebzett 3713-at, én meg 3075-öt, akár mókás is lehetne
-
Mcray
senior tag
válasz
Antonius1978 #17832 üzenetére
raadasul en a legjobb motrot ki sem kutattam hozza, mert azt alapbol kapjuk a T44-el, igy kulon nem fejlesztettem ki.
Na erre ledobta az agyam a fogaskerekeket. Hát Anti, gratulálok. Olyan profin szopatod magad, mint a Dubai-ba járó magyar kurvák. Amúgy meg
-
Antonius1978
addikt
Szep is lenne toled
Na akkor csapjunk bele a lecsoba, lenyegibe varialhatjuk is a jarganyokat, meg lett egy kedvencem, igaz egyelore nem remekelek vele annyira, de tetszik, a legtobb atlag TP-s jarganyom ugy 530-550 korul, a Tiger P-rol van szo.
Emret regebben meg kerdezgettem nehanyszor, de egyedul akart menni, ugyhogy nem tudom lesz-e kedve...Tenyleg jo csapat voltunk ? Szerintem mar van fel eve hogy egyutt jatszodtunk.T-43 - az elejen en is ruhelltem a jarganyt, aztan egyszer csinaltam egy Top Gunt vele, persze, nem 9-es tierbe, es utanna mar nem is ruhelltem annyira, raadasul en a legjobb motrot ki sem kutattam hozza, mert azt alapbol kapjuk a T44-el, igy kulon nem fejlesztettem ki.
-
psycroptic
őstag
Azt ugye tudod, hogy abban az állásban, ha rákattintasz valamelyik névre, akkor láthatod, hogy ki mennyit, mivel lőtt, mennyit sebzett stb...? Tehát nem csak a saját sebzésedet tudod megnézni, hanem mindenkiét. Nem okoskodni akaraok, csak ha esetleg nem tudnád még mivel felhergelni magad...
-
Mcray
senior tag
Szerintem sem...Most viszont minden csata után a képedbe van dörgölve, hogy (elnézést a vulgaritásért, de) "szopjál szart" .Ez esetben a játékos állomány a szar...
Eddig legalább "titok" volt...és azzal magyarázta a sok okos, hogy "benned van a hiba".
más: Vissza fogom venni a Luchs-ot. Klántársam valami brutál jó vele. Alig várom, hogy együtt toljuk, vagy ha valaki jön 3.nak, 3 Luchs, wááááá
-
Atlantis
veterán
-
válasz
Atlantis #17824 üzenetére
Hát igen, az első 8.0-ás csatámban a T-50-2-vel vízbe fúltam egy kis pocsolyában úgy, hogy csak át akartam száguldani rajta, de valahogy megcsúsztam és leesett a láncom (ezt amúgy nem értem miért). Annyira meglepődtem, hogy mire használtam volna a javítócsomagot, meg is fulladt mindenki a tankban.
-
Mcray
senior tag
-
Atlantis
veterán
Ja, érdekes dolgok vannak, tegnap az év balf@sza címet sikerült kiérdemelnem, mert a bősz bika E75-ösömmel beletoltam a vízbe egy T32-t, de olyan jól sikerült, hogy én is belecsúsztam(szervizbe kell vinnem, mert rosszak a fékek azon a galádon) és ~full HP-ról kiestem. Égtem, mint a rongy, kaptam is a pofámra rendesen és jogosan, az ellennél meg röhögött, aki csak látta, legjobban a T32, mert már amúgy is alig élt.
eleve azért választottam azt a megoldást, mert már sajnáltam rá a töltény árát...
-
Így van, meg kell szokni az újat. Most ugye előnyben vannak azok, akik sokat nyomták a tesztszerveren (én nem tartozom közéjük).
De azért vannak vicces momentumok. Tegnap pl. egy T-44 esett a fejemre egy szikláról (T34-ben voltam). Ő elpukkant, nekem nem lett komoly bajom, bár neki eleve alig volt 100-200 HP-ja. Jót röhögtem.
-
Mcray
senior tag
válasz
Snakeiboy #17818 üzenetére
Én SGTA-ban vagyok. Külön külön, az alapítók mind hasonló statosak vagyunk, és már tudjuk, hogy bár Tier 6 TC.-be elég jók vagyunk, 8 és 10-es TC-be már kevés amit tudunk. Internacionális brigád. Eddig 2 magyar jött be mellém. Ha érdekel itt a honlap:
Sok röhögés, móka kacagás és Brother in arms medál
Nem felvágás csak tény, hogy mióta 8.0 kijött, látjuk, hogy ha pl hárman megyünk, 90%-ban mi hárman kapjuk a legtöbb XP-t a csatákban (akár győzelem, akár vereség) és elég sok csatát le tudunk hozni.
-
Atlantis
veterán
válasz
jano_77 #17815 üzenetére
Én angol felületen játszok, rosseb tudja, hogy fordították, én kb. bajtársak vagy valami hasonló értelmű kifejezést keresnék a helyedben.
Hogy melyik mire jó, azt leírja maga a játék is. Szerintem ilyen összefoglaló nincs, ez ízlés kérdése, ki melyiket használja. Személy szerint a BiA+szerelést szoktam minden tanknál és TD-nél adni, olyan legénységem sajnos még nincs, ahol 2-nél több képességet oszthatnék szét.
-
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok!
Valaki ajanlhatna nekem egy angol ajku klant ahova befernek a "kemeny" 1450-es effemmel es 54-55%-os win ratiommal. Ha valaki tudna segitenni azt megkoszonnem, CW nem erdekel csak platoon es beszelgetes hogy kicsit feturbozhassam az angolomat
.
-
Atlantis
veterán
Nekem azzal nincs bajom, fordulékony, igaz egy erősebb motor még beleférne. Inkább lenne kisebb a tűzgyorsaság (ami tényleg jó és papíron a DPM is szép a többi T7- medhez képest) , csak lenne nagyobb pen. Nekem az átütés hiánya a legfájóbb, a többivel még ki tudnék békülni.
McRay: én megnéztem, csigaszemmel csak a 120%-os parancsnok lát el 500m-re. A 144-es pen ekkora távolságon nem tudom, mekkora lehet, de ugye AP és az veszít az átütéséből. Orosz viszonylatban tényleg egy gyors és pontos ágyú, ezt elismerem, de a többi T-hez képest drága bele a lövedék és ugye az fogy rendesen ekkora tűzgyorsaságnál.
-
Mcray
senior tag
válasz
Atlantis #17806 üzenetére
Ez marha érdekes. A T-43-nak pont a mobilitását érzem a szűk keresztmetszetének. Minden másban kedvelem.
Hmm meg kéne néznem a látótávom akkor távcsővel + coated optics-szal. Most hogy mondod, lehet sok az az 500 méter
A 85mm-es lövege BL-9-hez képest (ami nekem kb úgy szór mintha fagyis tölcsérrel lövöldöznék) egy precíz német lézerlöveg. Gyors, pontos, és a lövedék is gyorsan odaér + megfelelő erővel ér oda. Ellenfelek oldalát max látótávon simán átverem vele.
-
forras2
őstag
Tigrincsel jól lehet keresni?
Mert azt úgy veszem meg, ha sikerül kifejleszteni, akkor eladom a VK3002DB-t, és amennyi még kell hozzá összegyűjtöm, így kevesebbet kell szopnom.
És ha jól lehetne vele keresni, akkor megvenném azt, és azzal is hozzájárulnék az IS kreditjéhez -
válasz
Atlantis #17806 üzenetére
Nekem speciel épp a mozgékonyságával van bajom. Ha gyors és agilis egy tank, akkor nincs akkora szüksége páncélra, na meg könnyen a heavyk oldalába vagy hátába tud kerülni, vagyis a kis pen sem akadály. Amúgy az ágyújában nagyon tetszik, hogy szinte úgy köpi a skulókat, mintha géppuska lenne.
De amúgy egyetértek, tényleg vacak.
-
Atlantis
veterán
Ne haragudj, hogy megkérdem, de milyen anyagot szívsz?
A T-43 egy Isten csapása, az az ágyú kb semmire nem való, nemhogy fél kilométerről Löwé-t átütni vele, el se látsz addig ezzel a vaksi csotrogánnyal. Ez a tank vak, papírból van és ágyúja is szemétre való, legfeljebb a mozgékonyságával lehet az ember kibékülve.
Béke, nem kötekedni akarok, de nem találkoztam még ennél vacakabb tankkal a játékban, pláne ezen a szinten, még a francia szutykok is használhatóbbak, pedig azokat is utáltam.
-
Mcray
senior tag
válasz
Antonius1978 #17802 üzenetére
Basszus Anti, most már szakítok rád is időt. VK P-t most húzom. Megyek VK-val meg KV-13/T-43-mal
Emre is csatlakozhatna. Amikor hárman mentünk, szinte mindent megnyertünk. Jó csapat voltunk
-
Napfénysüti
nagyúr
A Tigrist még mindig imádom, marha jó kis lövege van. Lehet sokak szerint papír de nekem nagyon bejön.
Prémes:
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. október 2. 9:41:40
Jármű: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 5 526 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 53 895Sikerült 2736 sebzést adni. És a végén éppenhogy ugyan de megnyertük.
-
Antonius1978
addikt
Tenyleg jobbnak erzed a KV-13-at ? En csak annyit vettem eszre, hogy gyorsabban fordul, meg egy leheletnyit jobban gyorsul, de ugye a sebesseget csokkentettek 10-el.
A loveg turheto arra nem panaszkodom, viszont altalaban nincs szerencsem, mindig 8-9-es csataba rak, ott keveset lehet alkotni...ezert is jatszom vele mar kedvetlenul...
Viszont a masodik kedvencemmel a VK3001P-vel szivesen jatszom -
jano_77
nagyúr
Van olyan oldal - játékon belüli Statisztikán kívül -, ahol meg tudom nézni, hogy milyen plecsniket kaptam? Tegnapit szeretném megnézni, mert egyik csatában - 3an voltunk platoonban - 15-ből 13-at mi lőttünk ki és kaptunk Testvériséget és még vmit, amire most nem emlékszem már. :-(
Ezt szeretném megnézni, hogy mi volt ez.(#17802) Antonius1978: Akkor ezért lett ilyen veszettül lassú!? Nem tudtam elképzelni, hogy miért mondták erről a tankról, hogy mennyire jó, de hát annyira lassú, hogy sokszor nem érek oda, ahol lehetne alkotni vmit.
De ha ott vagyok az action közepében akkor egészen nagyokat lehet vele lőni.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest