- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Nah, jó ez a T34, ez mostani rekordom:
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2012. október 1. 2:00:53
Vehicle: T34
Experience received: 4 940 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 137 022
Battle Achievements: Top Gun, Sniper -
Patrick76496
őstag
Pont ezzel, amihez fogalmam sincs, hogy kell használni.
Győzelem
Sand River 2012. október 1. 0:10:51
AMX 13 75
Szerzett tapasztalat: 1 222
Szerzett kredit 22 761
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
Djuree
félisten
tank skineket hova kell másolni?
-
vhw
addikt
-
vbbb
őstag
Győzelem!
Csata: Ensk 2012. szeptember 30. 21:30:36
Jármű: M18 Hellcat
Szerzett tapasztalat: 1 616 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 20 080
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövészA Sluggert meg eladtam a mákba....azt hittem még mindig olyan jó vele menni mint régen...hát nem...
-
clutch braking hatással van kanyarodási sebességre is?
-
forras2
őstag
KV1s-emen is meg lett a 100%-os legénység.
Milyen képzettségeket adjak neki, mit ajánlotok? -
đe$|re
senior tag
Mióta az IS4 Tier10-be került valahogy ritkán tudok normális csapatokat kifogni. Egyedül fordítani meg...ritkaság számba megy. Főleg, hogy itt is divat a "haljunk meg félperc alatt" című móka, aztán a következő pillanatban azt látom, hogy 2 IS7 meg egy egy Jgdpz E100 és hasonlók jönnek rám...
-
vbbb
őstag
Vereség
Csata: Karelia 2012. szeptember 30. 20:54:09
Jármű: T28
Szerzett tapasztalat: 395
Szerzett kredit: 13 9374kill...nana...ennyit azért ne adjáááál rá....
-
Bingisz
addikt
Győzelem!
Csata: Sand River 2012. szeptember 30. 21:46:30
Jármű: AMX 12t
Szerzett tapasztalat: 1 244
Szerzett kredit: 23 103
Csatában elért Achievement: Orlik Kitüntetés, Mesterlövész, Elit lövészElső ilyen kitüntetésem. Prém nélkül. 5 kill. A végén egy 20 hp-s t29-et nem hagyott meg az arty, pedig kértem....
-
vbbb
őstag
A legjobb kredit szorzós medium tank még mindig a Sherman meg a vk3601 ?
-
scukp78
csendes tag
Beengedett, sztem probaljatok.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Antonius1978 #17509 üzenetére
azigen...
palyabetoltesnel irja az f1-et igy en onnan az elejen sok mindent megtudtam.
MAS: az elozo verzioban be lehetett allitani egy gombra azt, hogy tamadom es xy. most ez csak ugy kivitelezheto, hogy y (elojon a menu) es kivalasztom, hogy tamadas?
-
Arpee78
senior tag
válasz
DEV_NULL #17566 üzenetére
A T-150 felé a lassú, de erősen páncélozott járművek vannak. A KV-1S fele a gyors, de gyengén páncélozottak. A KV-1S jónak számít.
Talán-talán a kezdők többre mennek a páncélzattal, mint a mozgékonysággal. Megfontolandó alternatíva, hogy megtartod a KV-1-et farmolásra és gyakorlásra, közben elkezdesz egy másik ágat, pl med, arty ,TD
-
Gyuri27
félisten
válasz
DEV_NULL #17566 üzenetére
Hát kv1-l marha nehéz a 0-s kör is, nem hogy a mínuszos.
Az is4 oszlopa a lasabb, több hps tankokat tartalmazza. Az is7 ága picit gyorsabb és kevesebb hp-s tankokat tartalmazza. Is3 picit medesebb mint t8-s társai. is8 meg félig med és félig heavy. Döntsd el mit szeretnél. -
forras2
őstag
Mé nem műkcik a WoT?
-
válasz
Patrick76496 #17559 üzenetére
És Szerver Hiba.
-
DEV_NULL
őstag
Amíg megy itt a nagy sorbanállás, valaki esetleg elmondhatná merre lenne érdemes továbbmenni (a KV-1em már fullos), T-150 vagy KV-1S ?
vbbb: KV-1gyel is volt már minuszom csatám.
Mondjuk tényleg elég durva, hogy szétlövök 2 tankot meg lesebzek még másik 2t és a srác prémiummal többet kap úgy, hogy kevesebbett lő mint én.
-
mozesapo
tag
válasz
Na elmennek ezek a jó édes ......
Prémiumos vagyok, soronkívüliség jár mint a BF 3-ban. -
myckey
veterán
érdemes volt verni a mellem.....má benn vagyok...egyedül a klánból
-
Bingisz
addikt
válasz
Mindenesetre én is beálltam a sorba
-
DEV_NULL
őstag
Egyébként mi itt ez a prémium őrület? Jól ki vagytok tömve.
-
negyedét kapod, négyszeresét fizeted.
ma álltam elől, erre a két hülye scoutunk belém rohant. álló e75be.
nem sikerült eltolniuk, ellenben 30ezret fizettem...szép az élet...
legalább ezt figyelembe vehetné, ha én állok, és úgy jönnek belém, ne fizessek már...
persze azonnal -2 kill...
rofl -
scukp78
csendes tag
"A szerver ideiglenesen nem elerheto tervezett karbantartas miatt"
-
myckey
veterán
gyáááááá!!
há mé TERVEZETT karbantartás miatt nem enged be....gyáá,ho állna me bennetek a levegő -
kotta_cs
csendes tag
karbantartás miatt áll a szerver
-
Bingisz
addikt
Most resizik a szervert, vagy csak engem etet a betöltőképernyő?
Tiszta ideg vagyok.....
Vbbb: köszi!
Bár a kis g*ci töltőképernyő tervezettnek írja a karbantartást....
-
vbbb
őstag
Érdekes ez a kárpótlási rendszer...
Az előbb hátulról belém durrantott egy T32 amit visszaadtam neki...
Győzelem!
Csata: Ruinberg 2012. szeptember 30. 19:40:23
Jármű: Löwe
Szerzett tapasztalat: 684 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 40)
Szerzett kredit: 23 985 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 10 590; kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 1 560)A sebzés körülbelül azonos volt, akkor kérdem én hova tűnik a különbözet???
Szerintem ő is 1000-2000 kredit körül kapott de többet fizetett nekem is, akkor meg hova tűnik a maradék?Kidobott, nem lehet visszamenni....a játékszeró újraindul...
-
Remus389
veterán
engem se enged be, sebaj, majd máskor
-
Bingisz
addikt
Kösz mindenkinek a választ.
Úgy látom az a szopóág következő fokozata, amikor be se enged a játék
-
DEV_NULL
őstag
-
Bingisz
addikt
Valaki aki bent van meg tudná mondani hogy hányan vannak a nyüves Eu szerón?
-
kotta_cs
csendes tag
Mikor érdemes TP-t átváltani?
-
DEV_NULL
őstag
válasz
Gyuri27 #17528 üzenetére
worldoftanks.com és stay on us region, ha ott regelsz az úgy jó sztem, mert én oda az eus accommal be sem tudok lépni, de ez csak tipp. Biztos megmondja majd valaki a tutit.
A másik dolog, pedig lenne egy kérdésem. Már fullos a KV-1em gyűlik az xp, merre lenne érdemes továbbmenni, T-150 vagy KV-1S ?
-
Imilenni
addikt
Segítséget szeretnék kérni...
Melyik tankal lehet a legjobban farmolni? persze nem prém tankra gondolok...
fentebb olvastam hogy az ELC-vel lehet aratni..de pl egy KV-1-es hez képest sok pénzt lehet vele összeszedni? -
Gyuri27
félisten
Az amcsi szerón, hogy lehet játszani (bocs a balga kérdésért)?
-
krisss93
aktív tag
Az új ap normalizációt eléggé kétoldalú módon tapasztalom, a KT-ról pattognak mint a rosseb, de én is megszenvedem a rövid 105-ös 200-as penjét
-
Tesi
tag
Azért marha jó hogy fizetem a prémet és nem tudok egész délután/este belépni...
-
Reaper
őstag
Nem enged be ez a fosh engem se, jellemző...
-
DEV_NULL
őstag
Valaki szokott farmolni KV-1gyel? Mehetnénk században, egyedül unalmas.
erikke17:Nálam délután óta fut a játék, már akkor is nehéz volt bejutni. Azóta le se csatlakoztam a szerverről, biztos ami biztos alapon.
-
Dobi 562
addikt
Figyeljetek, mindjárt kilépek, átadom a helyem!
-
erikke17
őstag
Dejó, lenne időm leülni egy picit játszani, hát perszehogy nem enged be.. -.-
Fog még ma menni? -
vhw
addikt
Na én befurakodtam, nyomtam mindenkit állba könyökkel
-
digitace
csendes tag
válasz
jozefgucci1 #17478 üzenetére
ehh!
-
Antonius1978
addikt
Nincs mit.
Amugy azon a nemet oldalon ervenyes meg barmilyen kod ? Annak aki most nyitott fiokot ?
Meg valami : az amcsi tankkal indulj az M4 fele (nekem nem volt, nem azon az agon mentem,de dicsertek, utanna az E2-es tank az nagyon pancelozott), a ruszki tankkal meg a KV1 fele, ezekkel torodj leginkabb. Latom tuzered is van, akar azt is huzhatod a francia ag helyett, vagy nemet kozepes tank agat, epp ahogy neked jol esik.
Valassz ki par tankot, majd itt kerdezz ra hogy kinek mi a velemenye rola.Tomi0703
Nem vagy egyedul, en is igy voltam kb 1,5 evvel ezelott
Lejatszodtam par 100 csatat amikor rajottem hogy ki is lehet lepni, nem kell vegigbambulni a csata veget.Aztan 1000 csata utan valahogy veletlenul megnyomtam a Shift-et, es akkor lattam hogy mesterlovesz modba is lehet lovoldozni.
2000 csata utan jottem ra, az is veletlenul volt, hogy az jobb egerbillentyuvel magatol raceloz a loveggel az ellenfelre, 3000 csata kellett, mig veletlenul megnyomtam a R betut, es lam, a tank magatol ment, nem kellett nyomjam a W-tUI : amint sok penzetek lesz (ha premiummal mentek akkor csak osszegyul, de anelkul is), kepezzetek fel a legenyseget 75%-ra.Megeri, mint latom csak 55%-on van a legenyseg.
Jobb gomb a katonan, szemelyes fajl, aztan kikepzes ful.Ott kivalasszatok a tankot amelyre ki akarjatok kepezni.Ovatosan, nehogy mas tankra kepezzetek ki oket -
kotta_cs
csendes tag
válasz
psycroptic #17502 üzenetére
Sziasztok. WOT-ban újnak számítok. Örülök, hogy rátaláltam, mert jó játéknak tűnik. Sajna ma kb este 6-tól nem enged be. Általában azt írja, hogy szinkronizálás.
Sok-sok fórumbejegyzés van és azt már látom, hogy az előző betelt, szóval előre bocs, ha butasgot fogok kérdezni.
-
Dobi 562
addikt
válasz
psycroptic #17502 üzenetére
Még egy utolsó ötlet: xvm nélkül próbáljátok meg indítani (már ha használtok egyáltalán), régebben volt már olyan, hogy amiatt nem engedett fel a szerverre.
Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest