- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
adnoctum18
üzenetére
Nekem ez gyanúsan merevlemezproblémának tűnik. Alapos lemezellenőrzés (nem rémlik, biosban nincs hdd-check?), esetleg gép szétszedése a HDD-csatlakozók ellenőrzése végett. Utóbbi eset engem is beszívatott már, akármilyen furán is hangzik.
Sian: wooow, szép állat. Ha nagyobbat akarnék egy szubnál, én is ezt vettem volna. Vagy HP 6910/6930-at.

p
-
parandroid
félisten
Tömören: profi VGA (tervezéshez), jobb minőségű, és nagyobb felbontással is elérhető kijelző.
Linuxhoz: IBM (Lenovo) azok közé a gyártók közé tartozik, akik tényleg komolyan veszik a Linuxos támogatást is. Én a Linuxról csak annyit tudok, hogy pingvin a jele, de ismerek olyanokt
, akik tényleg jók benne, és szerintük a Linux Thinkpadre lett kitalálva. 
p
-
parandroid
félisten
válasz
Bandikut
üzenetére
Határozottan valami szoftveres katyvasznak tűnik. A hardveres kapcosló egyértelműen mindkét rádiót ki/be kapcsolja, a szoftveres menüből viszont elvileg tudnod kéne külön ki/be kapcsolni őket. Innét kezdve nincs más ötletem, mint hogy esetleg magát a kezelőszoftvert megnézni, hogy nincs-e frissebb (esetleg régebbi, de még működő) verzió.
p
-
parandroid
félisten
Nem kell keresni, dolgoztam németekkel, tudom, hogy alt gr+ a lenne az ä, sőt, azt is tudom, hogy alt gr + á a ß.
Csak nem akartalak zavarba hozni benneteket.
Mindezt frissen megcserélt billentyűs francia billentyűzeten. 
[FLAME ON]
Amúgy mondtam már, hogy ez az nc6000 simán van olyan jó, mint egy T40?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[FLAME OFF]Tabrev: Ha ugyanaz a modell, csak más képítés, akkor tutira igen. De erős a gyanúm, hogy amúgy is. Szvsz nincs nagy különbség a két proci gyakorlati hőtermelése között.
p
-
parandroid
félisten
Lehet vegzálni a malacperselyt: [link].
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p
-
parandroid
félisten
Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Linux Mint
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14 M3 Pro Chip 18Gb/512Gb
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha van, akkor a drivere rendben van?