- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
Aktív témák
-
hazaigab
csendes tag
na egyenlőre elővettem (a még egyenlőre szerény,de javuló) angol tudásomat és gógliztem egyet-kettőt.Találtam valakit Trice207 álnéven, aki ugyanezt kérdezte. De jó, hogy nem csak én vagyok béndzsa. Neki Palmvim azt tanácsolta. hogy a telepítő CD-n levő számot vésse be és működni fog. 20 perc múlva Trice207 visszaírt, hogy minden OK. Most melóhelyen vagyok, ha hazaértem egyből kipróbálom, majd írok.
-
hazaigab
csendes tag
Üdv mindenkinek,
az én kérdésem nem annyira ThinkPad T61-es drágaságomhoz kapcsolódik, de Ő is érintett benne
problémám a Lenovo USB Webcamerám. Kinéztem, megvettem, hazavittem. Otthon Vista op. rendszer. Telepítő lemez Xp-hez,Win2000-hez. Sebaj: irány www.lenovo.com
Kiválasztom a márka, tíus(Cameras Lenovo USB Webcam 40Y8519) op.rendszer Vista Bi.
Letölt:
driverlenovousbwebcam.exe
mediaonegallery.exe
Futtat:
1,driverlenovousbwebcam.exe (arról nem is beszélek, hogy installálás közben Kaspersky ordít, hogy valami trójait talált és törli)
Na mindegy megjelenik a Webcam ikon a tálcán.
2, mediaonegallery.exe elindul a webkamera software telepítése,kéri név, vállalat és kapaszkodjatok meg: Serialnumber
Há ku... életbe leveszem kamerát (MERT MÁR HASZNÁLNI AKAROM ÉS FELTETTEM A MONITORRA!!!) és beírom a S/N ....... számot(ami állítóla a sorozatszáma) és azt írja ki, hogy nem jó sorozatszámot adott meg, én má' minden számot beírtam ami azon a kamerán van(2 este ezt bűvölöm).De semmi.
Pontosabban: rossz sorozatszámot adott meg.
Leszedtem mindent, újra... ugyanez.
Most mit csináljak. Én má' nagyon használni akarom!
((((Egyszer még az asztalra is rávágtam)))) Ötlet?[/P]Már feltettem a kérdést a Webcamera fórumban is
Aktív témák
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- The Crew sorozat
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest