- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Projektor topic
- OLED TV topic
Aktív témák
-
hazaigab
csendes tag
na egyenlőre elővettem (a még egyenlőre szerény,de javuló) angol tudásomat és gógliztem egyet-kettőt.Találtam valakit Trice207 álnéven, aki ugyanezt kérdezte. De jó, hogy nem csak én vagyok béndzsa. Neki Palmvim azt tanácsolta. hogy a telepítő CD-n levő számot vésse be és működni fog. 20 perc múlva Trice207 visszaírt, hogy minden OK. Most melóhelyen vagyok, ha hazaértem egyből kipróbálom, majd írok.
-
hazaigab
csendes tag
Üdv mindenkinek,
az én kérdésem nem annyira ThinkPad T61-es drágaságomhoz kapcsolódik, de Ő is érintett benne
problémám a Lenovo USB Webcamerám. Kinéztem, megvettem, hazavittem. Otthon Vista op. rendszer. Telepítő lemez Xp-hez,Win2000-hez. Sebaj: irány www.lenovo.com
Kiválasztom a márka, tíus(Cameras Lenovo USB Webcam 40Y8519) op.rendszer Vista Bi.
Letölt:
driverlenovousbwebcam.exe
mediaonegallery.exe
Futtat:
1,driverlenovousbwebcam.exe (arról nem is beszélek, hogy installálás közben Kaspersky ordít, hogy valami trójait talált és törli)
Na mindegy megjelenik a Webcam ikon a tálcán.
2, mediaonegallery.exe elindul a webkamera software telepítése,kéri név, vállalat és kapaszkodjatok meg: Serialnumber
Há ku... életbe leveszem kamerát (MERT MÁR HASZNÁLNI AKAROM ÉS FELTETTEM A MONITORRA!!!) és beírom a S/N ....... számot(ami állítóla a sorozatszáma) és azt írja ki, hogy nem jó sorozatszámot adott meg, én má' minden számot beírtam ami azon a kamerán van(2 este ezt bűvölöm).De semmi.
Pontosabban: rossz sorozatszámot adott meg.
Leszedtem mindent, újra... ugyanez.
Most mit csináljak. Én má' nagyon használni akarom!
((((Egyszer még az asztalra is rávágtam)))) Ötlet?[/P]Már feltettem a kérdést a Webcamera fórumban is
Aktív témák
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo Z51-70 gamer laptop (I5,8gb,250 SSD)
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3517
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest