Keresés

Aktív témák

• hazaigab

csendes tag

na egyenlőre elővettem (a még egyenlőre szerény,de javuló) angol tudásomat és gógliztem egyet-kettőt.Találtam valakit Trice207 álnéven, aki ugyanezt kérdezte. De jó, hogy nem csak én vagyok béndzsa. Neki Palmvim azt tanácsolta. hogy a telepítő CD-n levő számot vésse be és működni fog. 20 perc múlva Trice207 visszaírt, hogy minden OK. Most melóhelyen vagyok, ha hazaértem egyből kipróbálom, majd írok.

• hazaigab

csendes tag

Üdv mindenkinek,

az én kérdésem nem annyira ThinkPad T61-es drágaságomhoz kapcsolódik, de Ő is érintett benne
    problémám a Lenovo USB Webcamerám. Kinéztem, megvettem, hazavittem. Otthon Vista op. rendszer. Telepítő lemez Xp-hez,Win2000-hez. Sebaj: irány www.lenovo.com
    Kiválasztom a márka, tíus(Cameras Lenovo USB Webcam 40Y8519) op.rendszer Vista Bi.
    Letölt:
    driverlenovousbwebcam.exe
    mediaonegallery.exe
    Futtat:
    1,driverlenovousbwebcam.exe (arról nem is beszélek, hogy installálás közben Kaspersky ordít, hogy valami trójait talált és törli)
    Na mindegy megjelenik a Webcam ikon a tálcán.
    2, mediaonegallery.exe elindul a webkamera software telepítése,kéri név, vállalat és kapaszkodjatok meg: Serialnumber
    Há ku... életbe leveszem kamerát (MERT MÁR HASZNÁLNI AKAROM ÉS FELTETTEM A MONITORRA!!!) és beírom a S/N ....... számot(ami állítóla a sorozatszáma) és azt írja ki, hogy nem jó sorozatszámot adott meg, én má' minden számot beírtam ami azon a kamerán van(2 este ezt bűvölöm).De semmi.
    Pontosabban: rossz sorozatszámot adott meg. :W
    Leszedtem mindent, újra... ugyanez.
    Most mit csináljak. Én má' nagyon használni akarom!
    ((((Egyszer még az asztalra is rávágtam)))) Ötlet?[/P]

Már feltettem a kérdést a Webcamera fórumban is :(((

Aktív témák