Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#751) nemmind1_85

nemmind1_85
(újonc)
LOGOUT blog

Sziasztok!

13"-os Acer 3820-as gépem van az extra kapacitású, 9 cellás akksival, ami megemeli a gép hátulját vagy 2,5-3 cm-vel. (kb 5 cm vastag lesz így hátul, középen 3, a legelején kb 1,5-2cm)

Az érdekelne, hogy a logitech kinetik válltáskába belemegy-e így is?
Ha nem, akkor tud-e valaki a gépemhez való minőségi táskát ajánlani.

Az a lényeg, hogy sok rekesze legyen, mivel van néhány kütyüm, amit szeretek magammal vinni.

(#752) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Eladósorba került szeretett Logitech KINETIK 15.4 Bakcpack-em. Pü-ben keressetek. :R

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#753) Integrator

Integrator
(fanatikus tag)

Sziasztok.

Vettem egy Lenovo Y560-as laptopot, és szeretnék hozzá táskát venni.
Tudtok olyan boltot, ahol nagy a választék, és kaphatóak jobb minőségűek is, pl. Belkin, Logitech, Samsonite, stb.

Előre is köszi

(#754) inkubator

inkubator
(fanatikus tag)

Nah teljes a kollekció Kinetik család 2 tagja. Majd csinálok egy tesztet hogy melyikbe lehet több cuccot beszuszakolni. A Backpack-be ma 14 üveg Radler sört hoztam haza.

Olyan jó volt, hogy a szomszédok is rágyújtottak utána. (ismeretlen)

(#755) bunny_55 válasza inkubator (#754) üzenetére

bunny_55
(újonc)

Logitech KINETIK 15.4 Backpack tulajoknak jelezném, hogy meghalt a táskám.
Most főhet a fejem, hogy milyet vegyek.

(#756) Louies

Louies
(fanatikus tag)

Sziasztok! Netbooknak keresek hátizsákot 5k-ig. Ki milyet tud ajánlani?

''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''

(#757) Thusor válasza bunny_55 (#755) üzenetére

Thusor
(senior tag)

Ha még garanciális és van számlád akkor fotóval és számlamásolattal együtt írj e-mailt a logitechnek és cserélik.

HP Elitebook 2540p / VU895A dokkoló állomás / Dell U2312HM monitor / Logitech M570 egér / Genius SP-HF2000X 2.0 hangfalpár / Ubuntu 12.04 LTS

(#758) bunny_55 válasza Thusor (#757) üzenetére

bunny_55
(újonc)

Megtörtént. Nem cserélték mert már nem gyártják, visszautalták a pénzt. Igaz, hogy két hónapba telt. Megvan az utód is:
[1]
[2]

(#759) PoPeC

PoPeC
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Nemrég vettem egy asus G73SW notebookot. 17.3as a kijelző és 41.5 x 32.0 x 1.89 cm ezek a méretei. Valaki tudna ajánlani valami normális hátizsákot, mert én nem nagyon találtam ekkorát. Köszi!

Üdv

(#760) Tanisz

Tanisz
(tag)

Sziasztok!

Véleményetek szerinte létezik olyan táska, amibe belefér egy 15,6"-os notebook, némi dokumentáció és az ember teljes edzőcucca ?
Na meg persze nem csillió HUF-ba kerül.

Jó tudom, vegyek bőröndöt :D Azzal csak az a bajom, hogy nehéz minden nap cipelni :)

Előre is köszi!

''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "

(#761) jézusom

jézusom
(lelkes újonc)

Nekem ilyen van Lenovo S10_2-3G-hez.

Ez csak tok ugyan, a kis cipzáras rész, nem tetszik mert középen, van és így nem lehet beletenni semmi értelmeset, csak pár papírfecnit. A belseje viszont frankó rücskös-zselés, vagy mi, nagyon jól védi a masinámat :) És a színe, meg úgy az egész nagyon tetszik :)

[ Szerkesztve ]

http://spieler-daten.de/bf2_stats/%5BHUN%5DPepperoni79

(#762) Goatman

Goatman
(fanatikus tag)

Üdv!

Tud valaki olyan 15,6" géphez jó válltáskát, ami:

- divatos, messenger bag stílusú, ne ordítson róla, hogy notebook utazik odabenn (a körbecipzáras, fekve-beletevős, hagyományos táskák kizárva, inkább "felültöltős" legyen :U )
- elérhető több színben
- multifunkcionális, akár kivehető elválasztó/merevítő részekkel, hogy ne csak notebookot vihessek benne, hanem rövid 1-2 napos útra is beletehessem a legszükségesebbeket
- divat és szakosodott márkák is jöhetnek
-10-15k-ig érdekelne

A választ előre is köszi :R

[ Szerkesztve ]

(#763) superecneB

superecneB
(őstag)

Üdv!

14.1" inches notimhoz szeretnék laptoptáskát (hátizsákot). Logitech Kinetiket lehet kapni még valahol? Olyasmi táskát mint az, tudtok ajánlani?

(#764) szat1

szat1
(újonc)

esetleg nincs ötlete valakinek 18" notebookhoz bőr táskát hol lehet venni?
kösz

(#765) Energie X válasza Goatman (#762) üzenetére

Energie X
(tag)
LOGOUT blog

Nekem is jöhet mivel végre laptop tulaj lettem én is :) 15.6" Lenovo G550 :)) Ha esetleg időközben találtál vmit szólj nekem légyszi :R

Ilyet keresek: Rectoverso Man Absolute Musk (by Ulric De Varens) - Ha van írj egy privit :)

(#766) lolkaa

lolkaa
(újonc)

Sziasztok!

15,5"-s méretű notebookhoz vennék táskát, mindennapi (metró, busz, villamos...) használatra. Fontos, hogy kézben is tudjam vinni, de vállpántja is legyen. A cél, hogy sokáig bírja a mindennapi használatot.

Milyet lenne érdemes?

(#767) inkubator válasza lolkaa (#766) üzenetére

inkubator
(fanatikus tag)

Logitech Kinetik 15.4 Briefcase a te táskád, ha még árulják valahol. Kb két éves napi használat után annyi rosszat tudok csak róla mondani, hogy a "karabínernél" nagyon halkan NÉHA nyikorog pár másodpercet.

[ Szerkesztve ]

(#768) lolkaa válasza inkubator (#767) üzenetére

lolkaa
(újonc)

Köszi az ötletet :R , de eddig még nem sikerült élőben megnézni.

Viszont kinéztem két táskát:

HAMA Notebook táska "Nantes" 40 cm, szürke

SONY VAIO VGPE-MBT02

Ezekről mi a véleményetek?

(#769) inkubator válasza lolkaa (#768) üzenetére

inkubator
(fanatikus tag)

Inkább üzletből vegyél táskát úgy hogy megtapogatod. Ha nem Kinetiket vettem volna, akkor hagyományos táskából mindenképpen olyat, amiben a széleken körbe valami fém merevítő fut körbe. Nézegettem fém aktatáskát is, de horror 20.000 ft környékén láttam csak. A legjobb ha kívül merev (fém, műanyag vagy gumi) belül meg minden oldalról párnázott. Ez az amiben a Kinetik verhetetlen. Főleg ha tömegközlekedés stb. ahol bármikor bármilyen behatás érheti. Olyankor átértékeli az ember a dolgokat, hogy inkább vettem volna egy kemény táskát 10-15.000 mint repedt kijelző helyett új kijelzőt 40-60.000-ért. (Haverom sajna így járt)

(#770) zenwalk

zenwalk
(tag)

Sziasztok
Mi a véleményetek a Targus táskákról? Kinéztem egy TARGUS CN01-et. Esetleg van valakinek ilyen táskája? 7000-8000Ft körül tudtok ajánlani notebook táskát?

(#771) geckowize

geckowize
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hello
16"-os Toshiba Satellite A500-134-emhez szeretnék válltáskát, mert a logitech kinetik backpack nem igazán jött be, túl nehéz, és ha a notin kívül (másik) hátizsákot is szeretnék hordozni, elég nehézkes így, válltáskával viszont könnyebb lenne sokkal.
Olyan kéne amibe elfér a töltő is. Max 5k-t adnék ki érte.

CASELOGIC NCVI-116: erről mi a vélemény?

[ Szerkesztve ]

(#772) aizen92

aizen92
(újonc)

samsonite emlékező szivacsos táskája van valakinek? tapasztalat esetleg?
én erre gondoltam[link]

Lenovo IdeaPad Y570A, Core_i7_2630QM, 8gb ram, 750gb HDD, GeForce GT 555M 2gb, W7

(#773) aizen92

aizen92
(újonc)

.

[ Szerkesztve ]

Lenovo IdeaPad Y570A, Core_i7_2630QM, 8gb ram, 750gb HDD, GeForce GT 555M 2gb, W7

(#774) Hellas

Hellas
(senior tag)

Sziasztok!

Asus eee pc-nek keresek táskát, és kinéztem az edigitalnal egy Case Logic-ot ami tetszene. Viszont az értékelésekél írta valaki, hogy a külső zsebe 2 neodímium mágnessel záródik, ami neki tönkretette a HDD-t a gépben. Szerintetek? elképzelhető ez

(#775) EsoxLucius

EsoxLucius
(lelkes újonc)

Sziasztok!

A Toshiba Satellite L750D-16K ( 15,6" ) keresnék jó minőségű hátizsák kialakítású táskát..maximum 5-7 ezer forint áron. A laptopszalonban láttam jókat, csak azért írok ide, hátha tudtok ajánlani valami jót.

Köszönöm a válaszokat előre is! :) :R

(#776) otherfirst

otherfirst
(újonc)

Hello, egyszerű laptop táskát keresnék 15-16-os méretben, nem túl extrát lehetőleg 5000 alatt. A problémám csak annyi hogy ránézésre mindegyik vízszintesnek és nem állíthatónak tűnt. Tehát a kérdésem lehet-e ilyen árkategóriában álló vállpántos táskát találni és ha igen hol érdemes körülnézni. Köszönöm.

(#777) sihu

sihu
(tag)

Hp pavilion dv6-hoz szeretnék sleeve-t vásárolni. Kinéztem egy-kettőt és ebben szeretnék segítséget kérni.
1. versenyző
2. versenyző
3. versenyző
Az első kettő tetszik igazán, de a belső mérete alapján ezek nem elég vastagok a DV6-t hoz, vagy nyugodtan megvehetem abból a kettőből is valamelyiket, mert tágulnának annyit, hogy belecsússzon a DV6??

---- egy codostól: ha legközelebb nem halsz meg egy csipától, akk utánad megyek és hozzád vágom ----

(#778) attiati

attiati
(őstag)

Swissgear (Wenger) és Deuter táskáknál az élettartam garanciát csak a gyártónál tudom érvényesíteni és neki kell visszaküldenem saját költségre? (akkor gyakorlatilag van vagy sincs a garancia, mert többe kerül visszaküldeni?)

És pontosan mire terjed ki? Arra is, ha egy zipzár elromlik vagy a rekeszek közötti belső fal átszakad normál használatból adódóan?

(#779) inkubator

inkubator
(fanatikus tag)

Jelentem most estem biciklivel 20 km/h sebességgel :O a hátamon Kintetik BackPack-el, benne Pavilion DV5 műanyag laptop. Volt mellette egy U lakat is. Hála a tervezőknek a műanyag páncél és a tömérdek szivacs miatt most ezt a hozzászólást írhatom az esést túlélt gépemről. Köszönöm Logitech! :R :C

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.