- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Nikon DSLR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
Aktív témák
-
amol
addikt
válasz
Shadowfax
üzenetére
Tudom, azért írtam

d900t-éknél nem túl nagy a választék belőlük. A fórumban előforduló ilyen jellegű problémákra gondoltam, biztos van itt valaki akinek van tapasztalata pixelhiba téren. Ha nincs az a legjobb válasz.
6 cellással és 14" kijelzővel gondoltam, mivel sajnos 4:3-asokban itthon nincs quadro, legyen például egy ilyen: ND21FHV -
Kovács84
aktív tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Köszönöm a válaszokat
akkor majd lerendelem a raktárból, eredetileg 4 cellás van benne. A Dicotába a 8 cellással is belefér, ugyanis (eredetileg 12/13-as táskának árulják) simán van még 5 cm hely a táskában (mélységében), + még 3 cm széles. Korábban volt egy F3TC-s Asusom 15,4-es kijelzővel, viszont a 9 cellás akksija derekasan kilógott, gyakorlatilag az elején csak akku nélkül lehetett belerakni, azután rájöttem, hogy az anyag enged, végül felvette a noti alakját.
Egyébként melyiket érdemes választani sima akksit vagy direkt s-be valót, van valami + az üzemidő terén (a márka panasonic lesz az tuti). Az FRU-t meg kikerestem. Most ő (92P1163) van benne...
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Parkside szerszám kibeszélő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- Villanyszerelés
- Samsung kuponkunyeráló
- Nikon DSLR topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 i5 12 gen 1235UCPU 16GB RAM 240GB SSD 14" FHD LED HUN bill W11pro laptop notebook
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 255 G9 Ryzen 3 5425U 8GB RAM, 512GB SSD,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gar
- Asus VivoBook GO 15 Inteli3-N305 8GB RAM 512GB SSD, Megkímélt, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HP 255 G10 Laptop Ryzen 3 7330U 8GB RAM 512GB SSD Megkímélt, Töltővel, Dobozával, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 2db Pixel 7
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

akkor majd lerendelem a raktárból, eredetileg 4 cellás van benne. A Dicotába a 8 cellással is belefér, ugyanis (eredetileg 12/13-as táskának árulják) simán van még 5 cm hely a táskában (mélységében), + még 3 cm széles. Korábban volt egy F3TC-s Asusom 15,4-es kijelzővel, viszont a 9 cellás akksija derekasan kilógott, gyakorlatilag az elején csak akku nélkül lehetett belerakni, azután rájöttem, hogy az anyag enged, végül felvette a noti alakját.