- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Teemu
tag
válasz
Shadowfax #3785 üzenetére
Huuu köszi!!!!!!
Észre sem vettem, ezeket a dolgokat! Amúgy amit kinéztem magamnak az rendelhető. Sajna most nem fog összejönni a vásárlás, pedig minden adott volt hozzá. Szóval majd talán nyáron ha tartósan ilyen alacsonyan marad a dollár,és a forintunk se fog gyengülni.
Amúgy szokott lenni a lenovo us-nél sokszor ilyen akció,hogy 25%al olcsóbbak a thinkpad-ek? -
Teemu
tag
Jah,és igen lenne még egy kérdésem. A Lenovo amerikai honlapján összeraktam magamnak egy gépet,és ki akarom rá bővíteni a garanciát. Ki lehet bővíteni 5 évig. Engem az érdekel,h miért van olyan sok lehetőség,h pl 1 évre kibővíteni? Az nem jár alapból? Jah,és igen az a garancia világgarancia?
-
Teemu
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem amire nagyon jó lenne ha válaszolnátok. Nos a T61-eseket lehet kapni 4,6,és 7 cellás aksival. Nah az lenne a kérdésem,h ezek hány mAh-esek? Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged