- OLED TV topic
- Notebook hibák
- TCL LCD és LED TV-k
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
Hirdetés
Aktív témák
-
2007ath
aktív tag
Sziasztok! Egy tegnap már jelzett - T42 (kijelző?) - hibával kapcsolatban kérdeznék, mivel vannak újabb tapasztalatok.
A jelenség - ahogy már tegnap is írtam -, hogy egy idő után bevibrál a képernyő, majd lefagy a gép. Csak a kikapcsoló gombra reagál. Úgy tűnik, hogy a kijelző mozgatása vagy bizonyos helyzete esetén jelentkezik a hiba. Ha ezután újra be akarom kapcsolni a gépet, nem tölti be a Windowst, csak a sötét képernyő marad, és a ventillátor működik. Többször, kisebb-nagyobb szünet (van, hogy fél napos) után megpróbálom újraindítani, de szinte mindig úgyanez a helyzet. Nagyon ritkán viszont hajlandó betölteni a Windowst is, de hamarosan újra fagyás lesz a vége.
Ma megpróbáltam külső monitorral használni, azzal úgy tűnik hibátlanul működik.
A fenti leírás alapján milyen hibára tippeltek? Én a kijelző szalagkábelének kontakthibájára. Viszont ma telefonon megkérdeztem egy notebook szervizeléssel foglalkozó céget, ahol a szervízes azt mondta, hogy szalagkábel hiba esetén nem fagy le a gép, Ő inkább az alaplap hibájára gyanakszik. További érdekesség, hogy a külső monitoros használat után általában elindul a notebook kijelzője is, bár azzal hamarosan ismét fagyás következik.
Help!
Aktív témák
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest