- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
-
Shadowfax
addikt
azzal meg az a gond, hogy miképpen írom ki, ha feltelepítem (vinyót mindenképpen 7200RPM-esre cserélem hamarosan) mert ugye ebben csak CD író van.
Nem a kiírással van gond (max. kiírod 7-9 CD-re), hanem azzal, hogy az előző géped kissé más konfig volt, ezért a driverek sem teljesen ugyanazok.
Kérj a szerviztől a mostani géphez Recovery CD készletet! Ingyen megküldik pár héten belül.(szerviz@hu.ibm.com -ra dobj egy levelet, a gép pontos típusával, szériaszámával.)
-
Shadowfax
addikt
gép alján van Vista matrica Business, honnan tudom meg, hogy ez csak angol verzióban telepíthető vagy próbálhatom magyarral is?
Én úgy tudom, hogy az OEM Windows licensz csak az adott nyelvi változatra érvényes, azaz nálad csak az angolra. (Biztonság kedvéért a Vista topikban kérdezz azért rá.)gondolom itt már beleszól a kevesebb ram (4gb helyett 2gb és a 7200RPM helyett 5400RPM vinyó is...)
Igen, ez az oka, hogy ez a gép lassabbnak tűnik.A kérdés az lenne, hogy miért nem az eredeti órajelen megy a proci? (1800Mhz helyett 1900 körül...)
Biztos, hogy megbízhatóan mér a CPU-Z progi? -
Shadowfax
addikt
A gari ebben az esetben azért élhet? Hol tudok ennek utánna érdeklődni?
Persze, hogy van rá gari, ahogy korábban írtad, lecsekkoltad [itt]. Csak ez a lényeges, a szerviz is itt ellenőrzi le.
Ez egy CTO gép - Custom-To-Order, egyedi konfig, ezért nincs külön a Lenovo oldalán, de ijedtségre semmi ok.A képfeltöltés.hu nálam le van tiltva, az imageshack.us-ra tedd fel a képet, ha lehet.
-
Gondwana
addikt
Product: ThinkPad T61 7663-WD5 [change]
Original description: Based on 7663-CTO: T7500(2.2GHz), 4GB RAM, 160GB 5400rpm HD, 14.1in 1280x800 LCD, 128MB nVIDIA Quadro NVS 140M, CDRW/DVDRW, Intel 802.11agn wireless, Bluetooth, Modem, 1Gb Ethernet, UltraNav, Secure chip, Intel Turbo Memory, Camera, WinVista Ultimate 32WD2 tényleg nincs.
Ez a gép meg 2GB RAM, 80GB HDD, DVD/CDRW Combo.Programok között Think Vantage, Thinkpad Configuration, System Information gomb: az alsó sorban is WD2-nek írja? (esetleg a BIOS-ban?)
-
Gondwana
addikt
Nekem is WRT54GS-em van: egy irodában leselejtezték, mert havonta 1x-2x elfelejtette a beállításait, a menükben a drop-listek tartalma eléggé fura lett. Kéthetente reset, visszatolom a beállításokat, ennyi. (Ver 5.1, flashelni nem lehet)
SZERK: Akinek tegnap óta halott a netje, rendszeresen updateli a win-t és még zone-alarmot is használ?
(ami nincs elromolva, azt nem szoktam javítani. Elég hülye elgondolás, tudom, de az utóbbi időben többször láttam SP után romlást, mint javulást) -
amargo
addikt
Amikor kébelen próbálsz a notival a routerhez csatlakozni, már az sem megy?
Vagy Vistában állítottál el valamit, vagy még is volt mac szűrés a routeren esetleg a DHCP szarakodik és nem oszt ki neked címet..Ha úgy sincs semmi beállítgatva azon a routeren akkor egy reset nem árthat meg neki
-
Gondwana
addikt
Az első ötlet, hogy egy kicsit bővebb tájékoztatást is ad6nál:
- milyen router
- hogy van belőve a router (titkosítás, b, g, vagy vegyes)
- dhcp megy - vagy sem
- ha van DHCP, lehet-e, hogy akad valamelyik fix címmel
- a T60-on IPCONFIG /ALL mit mond? Media disconnected, vagy csak az IP nincs meg?
(szerintem csak valamitől resetelt a router - Linksyseknél is láttam ilyen) -
Otisz
őstag
Ismert hiba, mely általánosságban a 60-as sorozatoknál jelentkezik.
Több helyről is jelezték már ugyanezt. Először chipset gondra gondoltak, de más gyártók más laptopjai ugyanazzal a chipsettel jól kezelték le a memóriákat, kivéve az IBM.
Bővebben (angol tudás elengedhetetlen):Én nem találtam rá a neten megoldást, de ez nem feltételezi azt, hogy nincs...
-
Shadowfax
addikt
A T60/p sajnos csak 3GB-ot tud kezelni a chipset miatt - mindegy, milyen OS-t használsz.
The T60 and T60p are based off of the intel socket M processors. No matter how much memory you install in these thinkpads, only 3GB will be addressable regardless of operating system used. This is a physical limitation and there is absolutely no workaround. [link] -
Gondwana
addikt
nekem a 6 cellás akku max 2 órát bír - fentebb meg 3-4 órákat olvasok... ennyire kehes lenne az akku?
Ha az akku kapacitása nagyon aláment a gyári 56Wh-nak (ami nálam 90 ciklus után 53Wh) akkor azért - de ezt kétlem. Talán inkább a power management van valami Maximum Performance szerű értéken - ezt változtatva meglepően sokat tud javulni a helyzet! (Fn+F3)
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- X13 Yoga Gen2 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- HP Elitebook Folio 9470M laptop (14/i7-G3/6GB/256SSD)
- Dell Latitude 5490 14" HD i5-8250U 16GB DDR4 256GB SSD gar
- HP Zbook 15 laptop (15,6FHD/I7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest