- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: VGA-dömping az Acernél
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volband
tag
Mi a manó történt az árakkal?! 55c848 emagon per pill egy 100-ast drágult, de Aquán is drágább lett 120-szal. Iponon még 300 alatt van, de ott csak 1 év garanciát adnak. Az Alzás 320 000, ami egy pár napja a legdrágábbnak számított, most az (tcl akcióval együtt) 5 éves garijával az egyik legjobb árnak számít...
Nem teljesen értem a rációt. Ki akarják szórni a tavalyi modelleket, de ha már csak egy pár darab maradt, akkor abból megpróbálnak kisajtolni minél több pénzt?
-
-
pistabyte
tag
Én muszáj voltam megbonatni a szekrénysort (a vitrines rész kiment a konyhába 😂)
De igazság szerint pár nap után a 85 colos se tűnik olyan hűha nagynak, hozzá szokik az ember.
Mondjuk én még pont elcsíptem a 85c805 modellt jó áron, én még 530-ért vásároltam júniusban,a 98 colos már túl drága lett volna, +500 ezret már nem ért volna a +13 col.
Igen a sas már nincs jó helyen 😂
-
ρσгτσ
addikt
-
bnorci71
addikt
válasz
Robi730 #30426 üzenetére
baj, hogy tudok venni ennyiért egy tv-t?
elnézést
és a személyeskedést szerintem itt fejezzük is be.
megsúgom 0%THM részlet, mert hülye én sem vagyok, hogy egybe kifizessem ha nem muszáj.muti hol van 300e akciós 65OLed, de na a HA-n hirdetettet mutass
megnéztem HA-n is 340 a legolcsóbb Hisense65 Oled és azt egybe ki kell pengetni -
bnorci71
addikt
lehet venni persze, csak mindig lesz árban egy szemmel látható különbség az Oled Mini-Led között.
Vagy azonos áron 1de inkább 2 mérettel nagyobbat kapsz.most nézem árukeresőn 509e a 75C845
Lg77B33 az árukereső grafikonja szerint nem volt olcsóbb 669-nél
jó persze a 75C845 is 1M startolt -
bnorci71
addikt
válasz
Robi730 #30419 üzenetére
ezt most komolyan kérded?
HORIZON 65HZ9930U/B TV 479eHuf
vagy az 55" kínálat 400-500e között
a 75" C845 vettem 3 -4hete 469eHuf
LG OLED77B33LA OLED 699eHuf a legolcsóbb Oledtehát összehasonlíthatatlan mert vagy árat nézel vagy méretet
ha a 2 technológia közötti eltérés akkor az az amit sok helyen leírnak, meg belan is írén 2,5évig használtam az Philips 55"Oled706-t
fényerő sokkal több nekem a 845 10-20% fényerőn megy, fekete ami az Oled erőssége, nekem nem tűnik fel, hogy rosszabb lenne Vhiktornak meg a műszereinek biztos. -
belan
addikt
válasz
Robi730 #30419 üzenetére
Hat én 8 évig oledet használtam ezt így nem lehet meg
mondani hogy jobb kinek mi a jobb , inkább mik a erősségei a oled tv-vel szemben és oled előnyei egyértelmű oled végtelen kontrasztja előnye , a c845 2000nit világosabb jeleneteknél szebb kép részletek jobban látszanak magasabb fényerő miatt , de összeségében szerinte oled jobb valamivel de csak nekem lehet másnak meg a c845 a jobb , persze ez is nagyon jó tv , de árban olcsóbb ez!
G-Bali ki kell szórni lassan összes c845 ki lesz szórva . -
Pro Koryak
addikt
-
G-Bali
senior tag
válasz
Pro Koryak #30415 üzenetére
Most a 65C845- nek ment lejjebb az ára [400e-ről ,378e]
-
HF77
őstag
válasz
csak pár percig volt jó akció rá
(bár ahogy írják mégsem)
emagnál azért van ilyen...amikor én nézegettem tcl tv-t, volt hogy egy típusnak az ára 1 nap vagy 3-4 szer változott
-
G-Bali
senior tag
válasz
"Épp most néztem emagon a 65C765 oldala megnyitva:
399e Ft"
ez is amúgy 389e volt mert szemegetek vele -
Pro Koryak
addikt
-
Qtya123
őstag
"idővel megszoksz mindent"
Az biztos!Én már most tudom, hogyha valamikor TV cserére kerül a sor, akkor "muszáj" lesz a 65"-ról több szinttel feljebb ugrani, mert ha megszoktam a 65"-t, a 75" nem lesz akkora hűha, mint most a 40" után a 65".
Szóval akkor majd irány a 85" (vagy a 98"...
), szerencsére a hely nem nagyon limitál, ahol a TV van: [kép]
-
belan
addikt
Hat jövőre nem biztos lesz már most nem sok helyen lehet kapni c845. 4,5 Évig majdnem 65 colos oledet használtam jó most 55 van de szoba így se nagy , közelebb húztam nem érzem annyira hiányát a nagyobb méretnek , idővel megszoksz mindent ! De képi-világa c845 nagyon pazar sötét szobában is . Nem gondoltam volna Mini led és tcl ezt így össze tudja hozni . Remelem évekig nem lesz vele gond .
-
Volband
tag
válasz
Pendragon911 #30403 üzenetére
Ezt megnyugtató volt olvasni! Igazából csak nem szeretném, hogy a második autós szállításnál, amit már mi intézünk, megkarcolódjon valahol. Mélynyomó esetén is azért kérdeztem a leszedetelt, mert abban se szeretném, ha pl. azért keletkezne kár, mert azt meg pont nem szedtük le. De nálunk is talpraállítás és rövid tesztelgetés a cél.
Mindenesetre jó olvasgatni a pozitív visszajelzéseket, mert pár oldallal ezelőtt még háborús zóna volt. Mondjuk lassan megtanulom, hogy ilyen topikokba leginkább azok írnak, akik még nem vették meg a szóban forgó kütyüt, meg azok, akik megvették ,de problémájuk van. Akik elégedettek, azok nem kommentelnek be hetente, hogy továbbra is szuper minden.
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
Volband #30392 üzenetére
Nekünk 65C805-ös érkezett, muszáj volt 3 napon belül kipróbálni, ezért szépen összeszereltem, talpra állítottam és kipróbáltam. A képernyőről nem szedtem le a fóliát, de attól minden is látszódott, miután én is ámultam és bámultam, rövid nézelődés után visszakerült szinte ugyanúgy visszacsomagolva a dobozba, mint ahogy érkezett és várja az idejét, hogy a helyére kerüljön. A héten valószínűleg már a falon lesz és mélyebben bele tudok merülni a Mini QLED rejtelmeibe és felfedezem azokat a dolgokat, amiről itt hetek óta beszélgetünk
Úgyhogy ha nem szedsz le minden fóliát, mert csak egy rövid ideig teszteled, ahogy én is, nem lesz baja. De ha le is szeded hátulról, akkor mi baj lesz, ha esetleg valamiért vissza kell küldeni? Tesztelni úgy tudod igazán, ha nincs rajta fólia, senki nem fogja megkérdezni, miért szedted le
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest