- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
Szia gratulálok remek választás volt,a beállításoknál ajánlott kikapcsolni minden képjavitót,kivéve a helyi képernyősötétitést,az a sava -borsa a tvnek, Mozi mód a legjobb képven,hangban.De minden egyéb Vhiktor "Tökéletes kép" yt oldalán a tcl835 alapján beállítható.
Más: frissités után megjelent egy ilyen.Precízíós részlet,ám nem bekapcsolható 🤔
-
Rolika109
csendes tag
Sziasztok. Nekem a telegrammos csoportból van meg a v098 as FW. Ami most jött ki v098 as frissítés az ugyan olyan mint a telegramm csoportos? Vagy megéri visszatenni egyel régebbi verziót és a hivatalos v098 at rátenni?
-
Smiro
senior tag
Sziasztok! 50C805-tel kérem a tagfelvételemet! Egyből kérdés is: ajánlott-e valamilyen egyedi beállítás, ki/bekapcsolás, vagy a gyári színek és hangok közül van választásom és ennyi? Nem, mint ha nem lennék elégedett, hálószoba lakó lett és elég nagy a különbség - nem csak méretben - a nappaliban lakó 55" C.UHD Samsunghoz képest nyilván a TCL javára. Különösebben nem akarom buzerálni, de ha még lehet fokozni az élményt, akkor ne tartsátok magatokban
-
Benito187
csendes tag
Sziasztok!
Letöltött tartalom / Dolby Vision kapcsán szeretnék kérdezősködni.
Külső ssd-ről sima HDR10-ben játsza le a Dovi (mkv) tartalmat a c805, kicsit utána olvasgatva már látom, hogy sok másik gyártó készülékénél is hasonló a helyzet.
Megoldásként a Plex, valamilyen külső média lejátszó, illetve az mp4-be való konvertálást javasolják.
Arra lennék kíváncsi ti hogyan oldjátok meg a lejátszást, létezik esetleg valamilyen trükk arra a TCL-nél hogy direkt külső ssd-ről azonnal felismerje a Dovi-t a tv?
Előre is nagyon köszi!
-
Stealth
senior tag
Érdekes. Ha megnyomom a mute gombot, elmegy a hang. Valami félrement...
-
nicu71
addikt
Nekem is ebben a pillanatban,most töltődik a 805re .Végre
Es kimondottan örülök hogy be tudom majd kapcsolni a 20 pontos beállitást.
-
Stealth
senior tag
Hello!
Megjött a FW frissítés 55C805-re. V098 az új verzió, gond nélkül felment.
Még nem teszteltem. -
Celtis
veterán
válasz
Peter.70 #26415 üzenetére
Az a lefedettségtől függ.
MindigTv lefedettség ellenőrzése -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Ha TCL C845 tv-hez [ilyen antennát ] csatlakoztatok, akkor fogom látni a felszíni adásokat? -
-
-
Imi1981
veterán
válasz
sportsman #26408 üzenetére
A fényerőt le tudod venni Dolby vision alatt is! Például a sötét módot beállítod esti használatra úgy hogy még lejjebb húzod a fényerőt. A Dolby vision fényes módot meg nappal használod.
Az a baj ha lehúzod a fényerőt a sötét jelenetek túl sötétek lesznek de egy próbát megér. -
sportsman
csendes tag
-
sportsman
csendes tag
válasz
Imi1981 #26401 üzenetére
Köszönöm a választ Imi, sötét módban volt ez, hogy zavart.
Egy megoldást látok még ha nem lehet kikapcsolni az a Twilight app.Köszi classic B, az előfizu visszaállitas valszeg működne csak a 4k is fontos. Meg oda vissza állitgatni nem lehet gondolom hogy akkor estére leveszem csak full hd ba aztán nappal vissza?
-
Detached
csendes tag
Udv. E-mag nal vasarolt c805 kicsi, de a folia mar lelett huzva, a visszakuldesnel ez lehet problema? Illete az indoklasnal irjam bele h kicsi, vagy inkabb h nem tettszik stb. Azert kerdezem itt mert lehet volt itt mar valaki aki vissszakuldott nekik, es h mi a tapasztalat, mennyire rugalmasak, es penz visszakuldese mennyire idoigenyes. Koszonom.
-
classic B
senior tag
válasz
sportsman #26399 üzenetére
Úgy tudom, hogy nem lehet kikapcsolni a Dolby Visiont Netflixen, de azért kérdezz rá a topikjában. Az előfizetést kell visszavenni alacsonyabbra, de akkor bukod a 4K-t is.
A tévén a Dolby Vision IQ-nál nem lehet állítani fényerőt, tedd át simára (sötét/világos), és vedd le. Kérdés, hogy úgy milyen lesz.
Közben megelőzött Imi. -
Imi1981
veterán
válasz
sportsman #26399 üzenetére
Szerintem nem lehet kikapcsolni dolby vision alatt. Volt apple tv 4k 2021 -em ott ki tudtam kapcsolni és akkor a tv sdr-nek érzékelte és jól jelentette meg sdr-ként. Szóval nem volt fakó és kontrasztalan. Tévén nem látok ilyen lehetőséget.
Dolby vision sötét mód esetleg nem jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gothic Remake - Befutott a legújabb fejlesztői napló
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest