Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen TV-t vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós kamerák
- Panasonic LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
Detached
üzenetére
nem vagyok guru sajna

én úgy csináltam, hogy Pc-n az egész meghajtó meg van osztva, jelszó van beállítva mert ez is feltétele a távoli belépésnek.
Utána a Kodiba nem az első 2 kép alapján hanem
-a 3. képtől az új hálózat hozzáadása
-Ip. cím alapján adom hozzá
-a felhasználó/jelszó megadása és ennyi - a megosztott mappa megadást itt kihagyomutána már tallózva tudom a könyvtárakat hozzáadni
esőre ez kicsit bonyolultabb de én a felületét sokkal jobban szeretem mint a Plex az csicsás meg minden, de cserébe tud olyan baromságokat, hogy nem lát komplett mappát mert nem úgy van elnevezve a sorozat ahogy gondolja de jártam már úgy hogy a Star Trek esetén másik sorozatot játszott le
Orville helyet mondjuk a S.N.W.-t -
Swenk
aktív tag
válasz
Detached
üzenetére
65C805. Én feltettem usb-ről. Nekem minden eddigi Fw-nél jobb, tv nézésre, stream szolgáltatókra használom főleg, nagyon ritkán Nas filmekre saját vimu playerrel.
Aztán, hogy lesz valami, ami frissülni akar, azt én nem tudom. De ha jön egy frissebb, én tutti felteszem, mert azt gondolom, hogy volt már egy csomó tesztelési lehetősége a fejlesztőknek, nem hiszem, hogy rosszabbat, kevésbbé használható fw-t csinálnának. Az utóbbi fél év egyértelműen bizonyítja, hogy dolgoznak, alakítják a szoftvert.
Éljen az optimizmus!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Orville helyet mondjuk a S.N.W.-t

Vhiktor