- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- RAM topik
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Steam Deck
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- TCL LCD és LED TV-k
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
Detached #35173 üzenetére
nem vagyok guru sajna
én úgy csináltam, hogy Pc-n az egész meghajtó meg van osztva, jelszó van beállítva mert ez is feltétele a távoli belépésnek.
Utána a Kodiba nem az első 2 kép alapján hanem
-a 3. képtől az új hálózat hozzáadása
-Ip. cím alapján adom hozzá
-a felhasználó/jelszó megadása és ennyi - a megosztott mappa megadást itt kihagyomutána már tallózva tudom a könyvtárakat hozzáadni
esőre ez kicsit bonyolultabb de én a felületét sokkal jobban szeretem mint a Plex az csicsás meg minden, de cserébe tud olyan baromságokat, hogy nem lát komplett mappát mert nem úgy van elnevezve a sorozat ahogy gondolja de jártam már úgy hogy a Star Trek esetén másik sorozatot játszott leOrville helyet mondjuk a S.N.W.-t
-
Swenk
aktív tag
válasz
Detached #28571 üzenetére
65C805. Én feltettem usb-ről. Nekem minden eddigi Fw-nél jobb, tv nézésre, stream szolgáltatókra használom főleg, nagyon ritkán Nas filmekre saját vimu playerrel.
Aztán, hogy lesz valami, ami frissülni akar, azt én nem tudom. De ha jön egy frissebb, én tutti felteszem, mert azt gondolom, hogy volt már egy csomó tesztelési lehetősége a fejlesztőknek, nem hiszem, hogy rosszabbat, kevésbbé használható fw-t csinálnának. Az utóbbi fél év egyértelműen bizonyítja, hogy dolgoznak, alakítják a szoftvert.
Éljen az optimizmus! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest