Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz
sportsman
üzenetére
Tegnap frissült nekem is,a mai bekapcskor feldobta.Én nem vagyok ilyemire háklis,csont nèlkül elfogadtam.
Nekem nincs igazán probléma a 98al,nem indul áruház módban,nem vált moziról dinamikusra,a mozgás se zavar ha szappanoperás,sőt egyenesen szeretem,nem vettem észre hogy a local dimming romlott volna,és valahogy mélyebb feketéket érzékelek.Tükröződés nem problem, kizárólag este tévézek, a tv gyenge pontjának a gyenge betekintési szöget nevezném inkább.Netflixem sajnos nincs , szóval azt az egyet nem tudom ellenőrizni,hogy esetleg akad-e.. -
-
Imi1981
veterán
válasz
sportsman
üzenetére
A fényerőt le tudod venni Dolby vision alatt is! Például a sötét módot beállítod esti használatra úgy hogy még lejjebb húzod a fényerőt. A Dolby vision fényes módot meg nappal használod.
Az a baj ha lehúzod a fényerőt a sötét jelenetek túl sötétek lesznek de egy próbát megér. -
classic B
senior tag
válasz
sportsman
üzenetére
Úgy tudom, hogy nem lehet kikapcsolni a Dolby Visiont Netflixen, de azért kérdezz rá a topikjában. Az előfizetést kell visszavenni alacsonyabbra, de akkor bukod a 4K-t is.
A tévén a Dolby Vision IQ-nál nem lehet állítani fényerőt, tedd át simára (sötét/világos), és vedd le. Kérdés, hogy úgy milyen lesz.
Közben megelőzött Imi.
-
Imi1981
veterán
válasz
sportsman
üzenetére
Szerintem nem lehet kikapcsolni dolby vision alatt. Volt apple tv 4k 2021 -em ott ki tudtam kapcsolni és akkor a tv sdr-nek érzékelte és jól jelentette meg sdr-ként. Szóval nem volt fakó és kontrasztalan. Tévén nem látok ilyen lehetőséget.
Dolby vision sötét mód esetleg nem jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Házimozi haladó szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bestbuy játékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- További aktív témák...
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor