- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Riasztó topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Sziasztok!
Sok évig kerülgettem a témát, de most elkapott a gépszíj. Meg szeretnék venni pár órát ami mozgatja a fantáziámat.
Első körben az lenne a kérdésem, hogy van valami ehhez hasonló óra kereskedő Magyarországon, Németországban, vagy Zurichben, ahol neten tudom böngészni a kínálatot és/vagy szállítanak? A legfontosabb az lenne, hogy online ki tudjam nézni szépen előre, papírokat ellenőrizni. Budapest, Bécs, München, Stuttgart és Zurich ami jó abban az esetben ha nem szállítanak.
Első körben ezt, vagy azonosat szeretnék vásárolni. Igen mindenképpen zafír, és 1863-as lenne a megcélzott példány.
A másik, hogy nyúzósnak kinéztem egy Seiko SKX009J-t ebayen. Ez mennyire tűnik validnak? Ezen felül a Seikohoz honnan lenne érdemes natúr bőr szíjat nézni hozzá igazodó árban? Nem akarok egy €200-s órához €150-s szíjat azért.
Az a baj, hogy a listám már bővülget a kiszemelt példányokból, de mindenképpen kellene valami megbízható reseller.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen routert?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest