Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
squir
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #161693 üzenetére
Köszi a tippet, de szerintem így látatlanban is az IWC-t választanám! Annyira nem kedvelem az eldobhatós cuccokat.
Rhcspsz01: meg van ott egy SARW Presage is, de a Spring Drive Ananta GMT viszi a prímet számomra...
[ Szerkesztve ]
-
bigdaddylaza
tag
válasz bigdaddylaza #161694 üzenetére
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz gipsztigris #161687 üzenetére
Nekem is bejön a szíj, kellene rendelnem.
Squir : Én a Parnist venném, nem kell annyira félteni.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
squir
aktív tag
Tök jó, hogy vannak ezek a használt órás csoportok, csak egy kis szösszenet hozzá:
Nem a használtas, hanem egy másik csoportban ráírtam az egyik órával kapcsolatban az eladóra. Fenn van kb két hónapja, több, viszonylag nagy értékű órát kínál nem is rossz árakon az átlaghoz képest. Ebből az egyik piszkálta a csőrömet: van fent róla 3 db kép (kettő szemből, egy a csatjáról), meg a típus és az ár. Rákérdeztem, hogy tartozékok (doboz-papír-chip kártya) van-e hozzá, megvan-e az eredeti szíja, van-e sérülés a PVD bevonaton a tokon, illetve kértem egy képet a hátlapról, mert az nem volt. Visszaírt, hogy mikor Bp-n járok, majd beszélünk. Kicsit csodálkoztam, de válaszoltam, hogy azért ha akad kis ideje addig pár kérdésre válaszolni, illetve a hátlap képének örülnék. Erre kaptam két képet az óráról elölről és a ref. számát válaszban, valamint felhívta rá a figyelmem, hogy mivel ő kb féláron adja a listaárhoz képest, csak ugyan ilyen arányban számol be másik órát. Ezután küldött egy webshop linket hozzá, hogy azon minden adatot megtalálok. Szépen megköszöntem és innentől el van felejtve a dolog részemről.
Tanulság számomra, hogy azokat a normális, korrekt kereskedőket, akiket eddig megismertem meg kell becsülni.
Azt meg nem igazán értem, ha valaki nem akarja eladni az óráit, akkor minek hirdeti?
Zárójel bezárva. -
squir
aktív tag
válasz fagyalllo #161690 üzenetére
Azért kicsit más minőségi kategória! Azt hiszem... Parnis-om még nem volt, nem tudom első kézből viszonyítani!
Azt a madarat ne is emlegesd! És mennyi embert be tud hülyíteni! Megjegyzem egyik "gyönyörűfantasztikusbobaárúmegismételhetetlen" csodája alatt rákérdeztem egy-két apróságra, azóta tiltva vagyok nála... De látom megtalált téged egy árszakértő is az SKX alatt!
-
squir
aktív tag
válasz Mr. Deluxe #161686 üzenetére
-
izmike
tag
válasz gipsztigris #161645 üzenetére
Üdv. Egy linket tudnál küldeni a szíjhoz?
-
mercon
csendes tag
Sziasztok!
Óravásárlásra adtam a fejem, hétköznapi irodai viselet,letisztult,semmi csicsa..30-40k adnék ki érte ezért tényleg mindennapos viseletre szánom. Találtam egy órát ami megfelelne számomra, Seiko kistestvér az az Orient a márka, konkrétan pedig ez az óra: http://www.tutuora.hu/img/products/unc7002b.jpg
Esetleg tudnátok véleményt formálni magáról az óráról esetleg a márkáról? Vagy jobbat ajánlani hasonló árkategórián belül?
Előre is köszi!
-
squir
aktív tag
válasz Mr. Deluxe #161681 üzenetére
Érdekes, nekem a Reverso annyira pont nem (kocka formákból egyedül a Monaco bizonyos modelljei tetszenek). De egy Master Controll-t, vagy egy Memovox-ot, esetleg nagyon-nagyot álmodva egy Polaris-t nem lökdösnék le a csuklómról!
Az óraportálon szemezgetek DrWatch-nál egy 1000 hours Master Control-al, annyira nem is vészes áron adja... -
squir
aktív tag
válasz Mr. Deluxe #161677 üzenetére
A Schaffhausen nekem is be van csípődve rendesen.
Talán azért is, mert gyermekkoromban apám mindig azt mondogatta, ha megjavított valamit: "Ez már működik, mint egy Schaffhausen!"Nekem a patinás márkák közül az IWC-n kívül a Tudor és a Jaeger az igazán gyengéim.
-
Mr. Deluxe
tag
A Saffi a masik gyengem. :-D Zenith, Saffi, Breguet, Richard Mille.
[ Szerkesztve ]
-
squir
aktív tag
válasz Mr. Deluxe #161674 üzenetére
Így már értem. A gyárlátogatásért meg irigykedem! nem semmi élmény lehetett.
Meg kellett tőle válnom, sajna nem passzolt az életvitelemhez. Miután két alkalommal is majdnem sikerült tönkretennem jobbnak láttam, ha valami biztonságosabb helyre kerül.
Szeretem ezt a stílust, a Zenith előtt volt egy "hibrid" szerkezetes IWC Der Fliegerchronograph-om is. -
nagyúr
Cristopher Ward - -50%!
Https://www.christopherward.co.uk/events/half-price
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
squir
aktív tag
válasz Mr. Deluxe #161670 üzenetére
-
Mercutio_
félisten
válasz Mr. Deluxe #161664 üzenetére
Khm, ezen mondatomon mintha átsiklott volna az úr: "Junkers, Zeppelin, Tissot ára alatt létezik hasonló, de azokat megközelítő minőségű?"
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
squir
aktív tag
válasz Mr. Deluxe #161664 üzenetére
-
Szulita28
senior tag
válasz squir #161665 üzenetére
Talán ezen látszik legjobban a szamlap.
Valóban jók ezek a microbrand-ek (Halios Delfint is nézegettem sokaig), de sokszor az árak is elszallnak sajna.Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
squir
aktív tag
válasz Szulita28 #161663 üzenetére
Korona elhelyezkedéséből nehéz volt kövtekeztetni...
250e végösszeg? Na basszus, az tényleg húzós érte.
Az árengedmény jó dolog! Nekem is úgy lett ez a Dagaz, hogy októberben volt egy "akciózás" az aktuálisan készleten lévő cuccokra. Így a listaáron ~350USD (+szállítás, áfa, vám) óra összesen 75e Ft-ból a kezemben lett újonnan, dobozában, garanciával.Csak a számlapról nincs fotód? A katalógusfotókat ismerem, azokon tök jól mutat, de kíváncsi lennék rá "élőben".
-
Szulita28
senior tag
válasz squir #161660 üzenetére
Rég szeretnek egy dombiru zafiros divert. Helberg-et nézegettem honapokig, de a H2O-watch-nál ismeretlen fogalom az arengedmeny. A kb 250e-es vegarat pedig sokallom, 9015 ide vagy oda.
Jól tippeltel, Seiko werk van benne . Kb 1 hete ketyeg, eddig minden varakozasomat felulmulja, stabilan +1 mp/napot hoz. A meteorit szamlap pedig megunhatatlanKis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
Mercutio_
félisten
válasz gipsztigris #161659 üzenetére
Egy szép, de más stílusú órának, mint amit most keresek
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
squir
aktív tag
-
balazsovics
tag
Ha minden igaz holnap járunk BP-en (elsősorban Westend környékén), tudtok olyan helyet mondani, ahol szemügyre lehet venni Davosa órákat? Nagyon tetszenek, pl a Race Legend...
Tissot-Certina-Steinhart megtekintő hely is jöhet!Köszönet!
B -
Szulita28
senior tag
válasz squir #161655 üzenetére
17 mm, amiből kb 2 mm a domboru zafir.
Igen, elkezdte. Mondjuk rá is segítettem kulteri wellness-szelKis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
nagyúr
válasz Mr. Deluxe #161651 üzenetére
Bepattintom.
Nem teszem be a képet.
Neked ez az óra úgy sem komoly.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/ae/82/70/ae827082b04ea8e83c07728d7b9abfc5.jpgSurface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Szulita28
senior tag
-
Mercutio_
félisten
válasz Mr. Deluxe #161648 üzenetére
Egyel több a segédszámlap, mint amit letiszultnak neveznék
-
nagyúr
válasz Mr. Deluxe #161649 üzenetére
Bezony! Kifejezetten jól is néz ki.
A Jazzmaster!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
válasz Mr. Deluxe #161640 üzenetére
Láttam!
Volt ott még a két kategória között egy Hamilton is.
Szerintem van az 50ezer és 25 millió között pár darabka.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
MrSealRD
veterán
Ez nagyon tetszik.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
gipsztigris
addikt
válasz csabulaxi #161642 üzenetére
Gyárilag kaucsukkal jött, de egy percig bírtam.
Ezzel kacérkodok, szerintem jól mutatna rajta. 6.500 pénzért elküldi Bruce Lee.
Egyébként meg azt akarod mondani, hogy a mesh szíj nem férfias?
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Mercutio_
félisten
Ha már chrono-k: Nekem az ilyen letisztultabb megjelenésűek jönnek be, mint ez a Danish Design, de utánaolvasva ez (a tök ugynez csak más logójú Sturhling és Akriboshoz hasonlóan) valami kínai hátterű divatóra felejthető szerkezettel.
Junkers, Zeppelin, Tissot ára alatt létezik hasonló, de azokat megközelítő minőségű?
-
csabulaxi
senior tag
válasz gipsztigris #161568 üzenetére
Egyre jobban tetszik ezazóra.
Valami férfias fémszíj létezik ehhez?"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
-
-
squir
aktív tag
-
7s26c
őstag
wizard gratulálok
Szulita 28 neked is de ez egy nagyon horror hóemberAz utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
nagyúr
válasz pulutodurumo #161627 üzenetére
Köszi,én is azon meditálok,hogy a nagyobb tudás vagy előkelőbb kinézet legyen-e a fontosabb.
-
nagyúr
-
Aske
aktív tag
Van miyota 9015-ös is.
Mondjuk én sem szeretem őket, semmi extra nincs bennük.
-
5-ös kezelő
senior tag
Egyáltalán nem ismerek szép nyitott számlaposokat.
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Milu87
csendes tag
Hello!
Ugyanezzel a témával foglalkoztam pár hete és akkor féltünt a Fb.- csoportban egy,meg is vettem.
Raktam ki pár képet és kiderült van itthon pár darab, hiába japan only modell.EBay-en szokott lenni SARB035 főként japán eladóknál, itt ugye számolni kell vám-áfát, európaiaknál pedig ritka. SARB033 szokott még felbukkani EU-ban, de én elsőkörben a Fb.-on tennék ki egy posztot,hogy keresem ezt a modellt. Ha szeretnéd megnézni hogy néz ki kézen egyebek szívesen megmutatom Bp.-en.
Remelem tudtam segíteni.
Milu -
nagyúr
-
csƵ
addikt
SARB035-öt honnan érdemes venni?
-
Mercutio_
félisten
válasz fagyalllo #161599 üzenetére
Erről jut eszembe: A recraft-ok csak sky-on/dityfreen sold out, vagy...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest