Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
terra052
őstag
válasz
madarasz92 #144999 üzenetére
Ezt mondták az SKX-re is már tavaly év végén, aztán most jött meg a szeptemberi gyártásból
Remélem (és sejtem), hogy turnusokban gyártják, és majd jön a következő adag.
-
veloke
tag
válasz
kovsol #144993 üzenetére
Én sem venném, egy óra vagy legyen 3 mutatós, vagy kronós, de ez a modulos megoldás egyáltalán nem tetszik nekem sem. Ráadásul így, hogy nehezen javítható, biztos kihagynám....
A kézihúzós Speedy szerkezetét nem ismerem, de mintha arról sem írtak volna túl szépeket a szakértő kollégák....
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Misi1979 #144991 üzenetére
És ha vesz az ember egy pillanatnyilag jól működőt de nem használja a krono részét? Önmagában nem romlik el gondolom. Csak azért venni mert hasonlít a moonwatchra, viszont jelentősen olcsóbb.
phranxinatra
Kiegészítem amit írtam, bajlódni csak bizonyos szint felett lennék hajlandó de ott meg már csillagászati árak vannak. Nem véletlenül. -
kovsol
titán
válasz
vadászcsiga #144992 üzenetére
Ezek után ezt a modellt kerülöm, mert ilyennel mindig befürdők.
-
Misi1979
őstag
válasz
vadászcsiga #144989 üzenetére
Nem mész vele semmire, ha pár hónap használat után egyik napról a másikra megadja magát a krono-rész.
-
ronin s8
senior tag
válasz
vadászcsiga #144989 üzenetére
Szerintem a DD modulkronó felejtős. Inkább egy kézihúzós Lemania. Az legalább stílushű...
-
Misi1979
őstag
válasz
vadászcsiga #144984 üzenetére
A reduced/DD modulos Speedy akkor szopó, ha a gond van a kronomódullal, mert azt bizony cserélni kell, nem javítható - saccra 50ezres tétel. Ugyanakkor, ha nincs gond a moduljával, a reduced speedy is lehet jóság, a dd-modul leválasztható szervizeléskor az alapwerkről és (szentségtörés!) elég az alapwerket tisztíttatni - ami ugye egy alap eta 289x.
Egyébként szerethető jószágok, csak szerencse kell hozzájuk.
-
resool
aktív tag
válasz
vadászcsiga #144984 üzenetére
Igen, persze valamennyire ez is szerencse kérdése és van akinek semmi gondja nem volt vele az évek alatt, de nem ez a jellemző. Én is sokat nézelődtem Reduced ügyben, de aztán Misi is és az utánaolvasgatás is lebeszélt róla.
-
resool
aktív tag
-
csabulaxi
senior tag
-
Sanki
addikt
válasz
Ereshkigal #144976 üzenetére
Köszi, ment vissza is.
Vadászcsiga: sajnos nekem nincs semmi szerszámom hozzá. Nem csináltam még. Az lehet, vízszint barátnőm órájában egyszer cseréltettem és alig bírt ki fel évet, valami 6-800Ft volt. Roger's-be mennyi? -
condy
senior tag
válasz
phranxinatra #144904 üzenetére
Grat!
Használd egészséggel.Most elolvasom az eddigi lemaradásom, és visszamegyek pityeregni a sarokba.
-
Sanki
addikt
Jelenleg 3 óra között vacillálok: Seiko SNZH55K1, Seiko SNZH53K1 és Seiko SRP671K1. az 55K1-ből van 2 db fb csoportba 50k-ért, külföldön az ajánlott oldalakon már elfogytak, az 53K1 $128, az SRP meg $148.
Van esetleg itt olyan fórumtag, aki debreceni és élőbe is meg tudnám nála nézni a fenti 3 óra közül bármelyiket is?
Úgy egyszerűbb lenne a választás, nem akarok úgy rendelni, hogy élőbe nem láttam még. (Az 55K1-et majdnem megrendeltem, de addigra elfogyott.Az SRP-nél meg a karikás számlap nem tudom mennyire nézhet jól ki élőbe.)
Illetve másik kérdés: Debrecenben tudtok ajánlani órást, akihez érdemes vinni egy egyszerű (Q&Q) quartz órát elemcserére? -
evo87
őstag
Köszönet TimeCenter fórumtársnak!
Egy új taggal bővült a flotta.
Még azon gondolkozom, hogy valami kaucsukos megoldás mennyire volna hozzá illő. A Hirsch kaucsuk szíjai - ahogy néztem - elég drágák, majdnem dupla annyi, mint a Carbon. De aztán lehet, hogy valami jó színű Nato vagy valami olcsóbb kaucsuk lesz hozzá. Valakinek esetleg ötlet, hogy mi passzolna?
-
nutte93
újonc
Sziasztok!
Lenne egy automata Certina DS podiumom, ami a következő jelenséget produkálja: Miközben húzom fel, egy bizonyos fordulat után kattan egyet, mintha az egyik fogaskerék nem megfelelően kapcsolódna. Nem volt leejtve, vigyáztam rá. Még van rá garancia, de amazonhoz. Érdemes emiatt bajlódni a dologgal? Kifogástalanul jár és alig múlt másfél éves. -
squir
aktív tag
válasz
fagyalllo #144960 üzenetére
Nem is az a méret a lényeg, itt látványosabb (egyből felette a Moonwatch)
46mm átmérő csak leírva riasztó, iszonyat kényelmes, ergonomikus a hajlított tok. Bár a gombok azért tudják bökni a kézfejet.
Wizard: leírnád PÜ-ben, mire gondolsz? Nem nagyon tudom mi lenne a reális.
Csiga: nem jó! Nem olyan a formája lerakva, mint az Enterprise!
-
squir
aktív tag
válasz
fagyalllo #144954 üzenetére
Lehet benne valami. Nem régen behúzhattam volna egy ilyen Ananta-t (képen szemből a jobb oldali bőrszíjas), de kicsit riasztott a mérete és addig filóztam rajta, hogy elvitték. Azóta is bánom.
Wizard: egen, egyre inkább. Amióta felkerült az FB csoportba a fémszíjas quartz MM, azt is nézegetem... egyre csábítóbb!
Csiga: de az úgy nem villanyos és nagyon kicsi!
-
Rundumdi Úr
csendes tag
válasz
KelemenUhr #144943 üzenetére
Fagyallo és KelemenUhr: Remek képek!
-
7s26c
őstag
sziasztok! ha a csomag csak úgy befut, az mit jelent ?
-
Babarnew
tag
válasz
vadászcsiga #144939 üzenetére
Persze, eredeti
megvan már vagy 8 éve, volt több órámon is, kiválóan tartja magát, talán a netes képeken is látható fényesedés mutatja hogy nem új darab...nincs kikopva, megtörve sehol, jó minőség
-
Babarnew
tag
válasz
vadászcsiga #144937 üzenetére
Ja ilyen van nekem is...
-
BAti77
aktív tag
válasz
phranxinatra #144932 üzenetére
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
vadászcsiga #144933 üzenetére
De a montázsodon a bal alsón a szíj valami nagyon hasonló. Kérdezd meg WUS-on az Omega fórumban, ott biztos tudja valaki. Egyébként meg fémszíj forever!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #144932 üzenetére
Köcsög omega. Pedig láttam olyat valahol. Ember rátalál valamire, azt hiszi végre meg van a szabály erre rögtön jön a cáfolat
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
vadászcsiga #144931 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #144374 üzenetére
Barátod rosszul tudja. Anno ezzel a gumival árulták a 2254-et. Ez a képen egy 22-es, a 20-ason nincs PO felirat csak a "seamaster". Talán emiatt.
Omega múzeumban kifotóztam az erre vonatkozó lapokat az omi könyvből. Sajnos a konkrét képet nem találom, valamiert nem mentette a telefonom
Többi megmaradt, egy 2003-as reklámkampányon ott van a chrono verzió amin látszik a gumi (balra lent).
-
veloke
tag
válasz
vadászcsiga #144923 üzenetére
Értem, köszi.
Az LLD-t nagyon jó áron mérik, és tartja is az értékét, az biztos -
fagyalllo
őstag
-
vadászcsiga
félisten
válasz
veloke #144918 üzenetére
Dupla árat fene tudja. Biztos hogy nagy része a márka. Werk mindenképpen jobb benne, koronán ott a tudor rózsa, hátlap viszont Rolex módra puritán. Aránytalanságot amit Wizard említett nem tapasztaltam, lunettát direkt megtekertem hogy kellően jól megfogható e kétújjal. Csat könnyen nyílik-záródik, erő kifejtés szinte nem is kell hozza.
Új modellek sajnos sem a rolexben, sem az omegában nem voltak.
-
vadászcsiga
félisten
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
vadászcsiga #144910 üzenetére
És a Sub nem tetszett? (Tudom, nem.)
-
veloke
tag
válasz
vadászcsiga #144915 üzenetére
Úgy értem, tudja-e a Tudor a dupla árát az LLD-nek, vagy szerinted inkább csak a márkát kell megfizetni?
A különbség alatt értem a kidolgozottságot, számlap, korona..stb., az összhatást., egy szóval, ha osztályoznod kellene a két órát, szerinted adódna-e a kettő között kategória különbség?(élőben még nem láttam egyiket sem, csak ezért érdekel).
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #144915 üzenetére
Lelki szemeim előtt látom, hogy vergődhet a másodperc mutató
@mriya@: ennyiért 10-et is
Melós órának lehet, hogy beválna
-
törölt tag
Azt hiszem megtaláltam a legolcsóbb "Rolex" -et
-
veloke
tag
válasz
vadászcsiga #144910 üzenetére
Meg az LLD egyedi kinézetű....
Van azért klasszis különbség a két óra között, vagy egál ( LLD vs. Tudor) ? -
vadászcsiga
félisten
g0n21, phranxinatra
Nagyon szép, igazi modern vintage diver, le sem tagadhatná a Rolex rokonságot, előnye hogy nem sub
Mérete is idealis, de tudod hogy ennyit nem adok egy óráért (2910€ volt). Ha igen, akkor csak egy maradhat. Viszont van egy bibi. Heritage diver kategóriában nálam még mindig az LLD vezet fele annyiért. -
pulutodurumo
őstag
válasz
verybigboy #144906 üzenetére
Tissot választékot még érdemes lehet böngészni. Persze presztízs tekintetében nem egy Omega, de széles palettáról lehet választani.
-
@mriya@
őstag
válasz
verybigboy #144906 üzenetére
-
verybigboy
senior tag
Sziasztok,
Feleségemnek szeretnék karórát választani 40. születésnapjára. Elképzelés, elegáns, konzervatív stílus lenne amit keresnék, mit tudnátok ajánlani, miket lenne érdemes megtekintenem? A keret 200-250 eFt lenne.
Előre is köszönöm az építő jellegű ajánlásokat!
-
Bazsi101
tag
válasz
phranxinatra #144904 üzenetére
Menetrögzítővel kezelt csavaroknál a későbbi oldást nagyban könnyíti, ha meghúzás után egy nyolcad vagy tizenhatod fordulattal vissza.
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
Wg5113 #144900 üzenetére
Köszönöm neked is. Csak az egyik zárószem nem jött ki, ezért meg tudtam oldani, hogy csak azt lógattam a forró vízbe. Most újrarögzítőztem az összes szemet 243-mal, igyekeztem nagyon moderált mennyiségeket applikálni. Tulajdonképpen nem baj, ha nem jönnek ki a csavarok, a szíj beállítása nekem most tökéletes, a csuklóm kerülete úgyse változik, majd szopjon a loctite oldásával az új tulaj, vagy az örökösök.
(#144901) vadászcsiga: mindkettő
-
g0n21
senior tag
válasz
vadászcsiga #144874 üzenetére
Szerintem jól áll!
Nem ingatott meg?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #144896 üzenetére
Sub, vagy a BB?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Nintendo Switch 2
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Honda topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest