Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
squir
aktív tag
válasz phranxinatra #125048 üzenetére
Az első részéhez: azért egyszer nézd meg élőben is, érdemes.
Második részéhez: ne is haragudj, de ez marhaság. Igen, ahol komolyabb "kultúrája" van az óráknak, ott a Rolex-Tudor egynek tekintik. Értem ezt az antik-vintage (még Rolex tokozású) Tudorokra. Később ennek a cégnek is ugyan úgy volt egy mélyrepülése (főleg a 80-as, 90-es években), mint az Omegának, a Breitlingnek, az IWC-nek, stb. és az utóbbi évtizedben kezdett visszakapaszkodni, mint az Omega, a Breitling, stb. -
fagyalllo
őstag
-
phranxinatra
aktív tag
válasz vadászcsiga #125026 üzenetére
Amit WiZARD leírt, annyival megfejelve, hogy nekem a snowflake mutató semmilyen órán nem tetszik, és a BB tokformáját is bumfordinak látom a képeken. De én már alapból a Tudort nem tartom valami nagyra, egy ilyen se leves, se hús, hülyén hangzó nevű lepedékgyár. Halálom, mikor a TRF-n a melyik a kedvenc Rolexed topikba beírja a paraszt, hogy a Pelagos.
-
Dzsana
senior tag
válasz N.otorious #125039 üzenetére
Ez valami értelmes óramárka, vagy csak ez is egy divat óra?
Ja, látom már! Egy Ronda kvarc szerkezetes óráért 700$-t?[ Szerkesztve ]
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
spici
tag
Üdv!
Mennyire megbízható márka a police karóra?
Sohasem volt karórám és most vennék 1-et mivel egy kis elegancia jót tenne, mindig is szerettem az órákat csak nem vettem magamat rá sohasem, és most meg tudom tenni hogy egy jó órát vegyek.Kinéztem 1-et, vélemény?
http://www.royalora.hu/police-karora/horizon-karora/PL12744JRSBR-61M
21 éves vagyok, ha ez számít , csak hogy ne legyen "öreges", ti is ajánlhattok bátran.
-
terra052
őstag
válasz N.otorious #125039 üzenetére
Ami a demokraták gyöngyén van, mintha más logóval lenne. Vagy benéztem fejjel lefelé?
werkmania.hu
-
squir
aktív tag
A Tudor Black Bay úgy gyönyörű számomra, ahogy van. A kék képről nem igazán tetszik a színei miatt, de a bordó lünettásat bármikor bevállanám, a feketébe meg azóta szerelme vagyok, hogy kijött!
-
vadászcsiga
félisten
válasz WiZARD #125035 üzenetére
Nekem baromira tetszik. Ízig-vérig búvár óra, gyönyörű tokformával, egyedi mutatókkal és koronával. Egyeneságu kékvérű leszármazott csirkelabak nélkül, és kiválóan bőrözhető. Mi kell még egy diver fannak aki a sok másolat által lejáratott roli sub formát inkább kihagyná, viszont túl van már a top etaval szerelt divereken is?
Werkrol te is tudod hogy nem szimpla elabore, ezáltal olcsó a karbantartsa is. A piroson kívül mindkettőt simább bevállalnám. Pirosat mindenképpen, de kéket is lehet "olcsón" venni használtan. -
N.otorious
senior tag
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
WiZARD
addikt
Egy drágán adott 2824, nekem nem tetsző külsővel.
Nem tetszik az arany felirat/index/mutató. (oké, a kéken nem arany)
Nem tetszik a snowflake mutató, a kerek indexekkel. És nem a mutatóval van a bajom, mert a Pelagos nagyon tetszik, vagy egy 94110.
A lünetta betét is lehetne kerámia inkább.Tokforma amúgy tetszik, különösen a koronavédő nélküli nagy korona miatt.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Mercutio_
félisten
Végigvittem a megrendelés elküldéséig, és semmi.
Regisztrációt visszaigazoló e-mailben sincs ilyesmiről szó.Kipróbálom a mobilapp-ot
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
csabulaxi
senior tag
válasz nbukta77 #125027 üzenetére
Ne vedd bántásnak, de a kép alaposabb szemrevételezésével kikívánkozik belőlem.
Ez a kép a Fábry-féle dizájn centerbe kívánkozik.
Műanyag fa utánzatú bútorlapon egy mű patinás ébresztő? vekker, előtte egy giccs gipsz törpe?. mikulás?, öntött kínai üveg gyertyatartók, mindezt együtt egy képen az egyetlen normálisan a funkciójának megfelelően gyártott búvár órával. (mondjuk a nato szíjat én ki nem állhatom, az a halálom)
Hát pazar összeállítás.Talán a kévés csésze, madár kombó jobban bejön.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
madarasz92
őstag
válasz Rüszmő #125024 üzenetére
Mindegyik ezt irja mármint az indiai , közben tiszta kosz az egész szerkezet 1-2-3e nem szabad várni fullos leszervizelt órát.
Licitáltam én is egy pár darabra max ha nagyon rossz nyitok egy vitát aztán visszafejem az árát..
Nekem is mindig éjjel jut eszembe ilyen marhaságokat venni ..[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Ma koronan aludt ejjel, most 3mp-t kesik (hatlapon 3mp-t sietett )
-
Gabor970
addikt
válasz Rüszmő #125017 üzenetére
Honnét tudod, hogy szervizelt és pontosan jár?
Csak azért kérdem, mert egy haverom rendelt Indiából egy seiko 5-öst. Hasonlókat irt róla az eladó ebayen, megjött a vekker, napi 5 perc a járáseltérése, fiók aljába került. Ha meg már rendberakatod többe lesz, mint amennyiért vehetsz vaterán egy tényleg jót Dzsanától.Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Mercutio_
félisten
Kár, hogy csak webshopban rendelhető, boltban nem lehet átvenni, így a kedvezmény elmegy a kiszállítási díjra.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Rüszmő
csendes tag
Sziasztok,
Az alábbi citizen automata mennyit érhet? Tök újnak néz ki, felújított, valami indiai mókus által szervizelt. Pontosan jár, viszont az én kezemre kicsi meg nem is az én stílusom.
[ Szerkesztve ]
-
axod
tag
Sziasztok!
Ha valaki esetleg ilyet keresne:
http://www.tchibo.hu/oratarto-doboz-p400061648.html
Ma 25% kedvezmény van mindenre a webshopban. Én rendeltem egyet, ha más nem átmenetinek jó lesz.
-
terra052
őstag
válasz CoolBoy323 #125006 üzenetére
Hát töltsd ki a garkártyát, minden adat ott az órán Érdekes, hogy nekem is csak egy kártya jött kitöltve eddig, egy valamivel drágább órához.
Szépwerkmania.hu
-
szbalogh
addikt
2 ezer Ft volt a Föld másik oldaláról postázva. Nem tudom ez rajtam kívül kinek érte meg de nagyon örülök neki.
A dátumváltás nekem se ment csak a naptárcsa ugrott át, bár eddig mindkét reggel már állt. Tegnap nem hordtam eleget és este 11 körül állt le, ma reggelre pedig valamiért megállt a billegő, az óra rázásra sem indult de a billegőt meglökve szépen jár. Rá fog férni egy rendes tisztítás.Nick: HE_Storm
-
Misi1979
őstag
"A lünettán a másodpercek-percek helyett a különböző grillételek vannak feltüntetve, aminek az a célja, hogy a tűznél állva, beállítva a megfelelő ételt, le lehet olvasni, mikorra lesz kész - amikor a beállítástól a mutató az adott ételhez tartozó jelzés végére ér."
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
fagyalllo
őstag
válasz CoolBoy323 #125006 üzenetére
Megjött a válasz SeatZola kérdésére. Minőségi ajándék, majd magyarázkodhat sokat a fossil, mk, dknymca tulajoknak
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Magnum_
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
Megérkezett a DFI-ről rendelt tax free szállításos óra édesanyámnak!
Ha jó TN-t adnak meg, akkor már csütörtökön átvehettem volna... Mivel nem jót kaptam, és rájuk mordultam, h mi a fene van már, így utánajártak, és kiderült, hogy a GLS a ludas, mert nem hívtak fel, h "hahó, hoznánk motyót paraszt, mikor vagy otthon"... meg semmi értesítés... érdekes banda...
A lényeg: ez a szolgáltatás részemről ajánlott, és a webshop is, gyorsan, korrektül válaszoltak... De csinglish-ül nem árt megtanulni
Az óra szerintem eredeti, sok-sok papír van hozzá, dobozostól kértem. A nemzetközi garipapír nincs kitöltve, csak lepecsételve, ennyi a bibi csak.
Seiko SKA879P1
[ Szerkesztve ]
-
SeatZola
őstag
Most rendelnék a DFI-ről. Melyik szállítási módot érdemes választani, hogy olcsó legyen a végeredmény?
Mert most van ez a +24 USD-ért tax free express shipping is.Rappi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest